42876
-
#4482 Lefuttattam a Configuration wizard-ot, és új életre kelt a kormány. :) -
TeJ2107 #4481 Valóban jogos valahol, de konkrét vicc az, hogy tegnap este szedtem le kb 1 órát karikáztam, ma meg jön ez az update, és tessék :(
Ha mindvégig oda volt írva, akkor először miért nem a TP-re jött ki ez a patch ? Most kb tömeges öngyilkosság lehet világszerte :D -
#4480 Tényleg nem szép, de a minimum rendszerkövetelménynek oda volt írva a dx10.1-es kártya. -
Fox44 #4479 Akurvaannyát! Kunos jó beszívatta az embereket.:((( -
#4478 Jaa, értelek. Nálam az 5sec az valószínű nem a setup hibája...:D -
#4477 Semmit, csak ezt gondolom, hogy emiatt veszítünk időt. Majd valamikor megpróbálom beállítani, meg egyáltalán, hogy miket lehet állítgatni az autón. -
Fox44 #4476 Fúj, ez szar!:D -
#4475 És miket állítottál? Nem igazán találok olyat, ahol a futóműbe belenyúlhatnék. -
#4474 Na jó de akkor miért nem tud felrakni 2 buildet is? Egyik simán lehetne DX9/10. -
#4473 Bazz, én most egy 16 végét tudnék esetleg összehozni, de abban nem hibázok, és semi slicken. Szégyenteljes :DD -
Fox44 #4472 A Ferka a valósagban is kisújjas? Barcellona - Hot Laps Ferrari 458 di Alonso e Massa
Alonso and Massa on board camera Ferrari 458 -
#4471 Igen ez elég köcsögség ...
Főleg, hogy hagyták a TP-t is futni egy évig, ezt is első nap, aztán belepiszkált !!
Akkor szerezz be egy biztonsági másolatot ! :) -
#4470 -
swadawa senpai #4469 kerékvető semmi nálam se, csak néha ilyen langyos k*cs*g, neked megvan már az update és ugy játszod? -
#4468 Mert nincs benne semmi ami DX11 lenne. Egyszeruen ma atalt DX11 compillerre, aztan ennyi.
De annyira nem erdekli az emberek gondja, nem vagyok egyedul, hogy beirta a topic-ba hogy nem, aztan letiltotta, torolte az egeszet. Le van zarva.
Nem lazadok, mert jogos, oda volt irva. Csak genyosag, mert kenyelmesen meg lehetne oldani. A CARS-nal is megoldottak, hogy DX9-en (!) is menjen, pedig az egy szammal komolyabb grafikai engine. -
#4467 bakker:S
akkor gondolom lesz gép upgrade majd -
#4466 Akkor miért indult el tegnap este?
Ez mekkora szivacsmá'... -
#4465 Elsőre az FFB nálam sem jó. Fanatec CSR. Kerékvető semmi, kb ugyan az mint Lacnak. -
#4464 ááá.. :(
nagyon sajnálom. -
#4463 látom mennyire borzalmas:D:D -
#4462 Kunos azt irta: NEM ;) Igazabol jogos, odairta a minimumot, bar a TP alapjan cumi, es az is hogy nem emeltek ki most a Steam-es verzional, de hat ez van:)
Uninstall:P -
#4461 :(
Nem tudom nálatok Laccoo-val mi lehet, nálam cefet jó, a KTM-t nyüstölöm most és már fáj a vállam :)) -
Semi-slick
Srácok ez borzalmas, full mást csinál a kormány mint kéne. -
#4459 én eddig 6600ért találtam a legolcsóbb kulcsot, szóval kíváncsian várom, hogy mit találtál :D
szerk: ja, hogy ráadásul magyar sráctól van a kulcs -
#4458 Megvettem Az Assetto-t 5200 FT-ert :) Akit erdekel ennyiert az irjon privatba:)
-
#4457 Vallelunga mennyire király pálya, 458-assal mentem rajta, már az első két kanyar valami istenkirály. Ha nem lennék béna, driftelni is jókat lehetne itt. -
#4456 felvettem a pálya hőfokát a max 36° fokra
állítottam terpesztést guminyomást aero-t, de a legtöbbet sztem a pályahő hozta :) -
#4455 -
#4454 Igen, ez az . -
#4453 Szedd le a warezt, addig is tudsz játszani. -
#4452 Grat, az már jó idő, kb mit seteltél hozzá? -
#4451 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_9_dt9psu0sya.jpg -
Ez lehet az? -
#4449 Alap settel pattog a hátulja nagyon ha rázóköveket rendesen használod, kigyorsításon számít eléggé. -
#4448 Nem tudom Norbi... nekem nem ír ki semmit, de gondolom ezt csinálja a Steam magától. Mondjuk nem ártott volna egy verziószámot belökni valahova a progiba, hogx ez most a v0.1.0002 vagy ilyesmi. -
#4447 amit lehet, ...sokat nem :))
de pont jó is ez így, nagyon jó alapbeállításon is.
ahogy nézem a híreket lesz itt még nagyobb dolog is, pedig már így is qva jó sztem.
...bár persze ideje lenne megnézni a többi kocsit is :)...a KTM sem tűnik rossznak, bár ahhoz is jöhetne egy jobb pályagumi -
#4446 Egyébként ezután a frissítés után, lassabban tölt be a játék nekem. -
#4445 De valamit írt már valaki kunostól ? Meg mondjuk ezért is volt a TP. szerintem ez így elég szívatás lenne ... -
#4444 Automatikusan frissíti nekem. Ha megnyitod a steamet és bemész a könyvtáradba alul írja, hogy "1 item downloaded" vagy valami ilyesmi. -
#4443 Ebben semmi DX11 nincs, max azt a forditot hasznalja:)
Amugy hivatalosan megteheti, hogy beszivasson, mert a minimumnak oda volt irva, hogy nVidia 460 :)
De legalabb 1 napig hasznaltam:D