42876

banner
  • Toby0501
    A gloval device settingsnél pipáld ki az "Allow game to adjust settings" jelölőnégyzetet, hátha. Vagy ha ki van pipálva, vedd ki a pipát.
  • lac coo
    Mindent! :)
  • swadawa senpai
    ésazt véletlen nem tod mit nyomkodtál? :) :(
  • lac coo
    Töröltem a profilokat a driverben, meg ott nyomkodtam valamit és jobb lett. Patch után meg még jobb .
  • Norbi1990
    Felraktam még egy köröm. Nagyon tetszik ez a KTM :)
  • swadawa senpai
    na, ezt nem értem, én nem értem ezt a kunost, tp-be minden jó, olyan hogy majd megszólal, eljön az "elvileg" csiszoltabb jobb beta, és egy nagy fos, nem hiszem el ezt,
    remélem update megfogja oldani,

volt itt valaki akinek ugyanugy ez volt még 200%-os ffb-vel is, de már jó, veled mitörtént?
  • SirAlo
    g27
  • swadawa senpai
    és neked nem is volt bajod vele?
    kormányod?
    ÉN se értem, és idegesitő, volt egy videó, amin g25-el játszottak még régebben, az alapján gondoltam fasza lesz, kunos: nánj
  • SirAlo
    Nem tudom nektek hogy gyenge az FFB meg nincs razoko effekt, de nalam annal inkabb van :D epp silverstoneba probalgattam a KTM-et, jatekba 40 az FFB ha jol emlekszek driverbe meg 105% , es van rendesen FFB
  • Screenracer #4513
    Csak a kezeket lehet kikapcsolni és a kormányt mozdulatlanná tenni. A Video beállításban a view résznél.
  • precise
    kormányt kilehet valahogy kapcsolni? Mármint hogy nelátszódjon a játékban.
  • swadawa senpai
    dupla post, bocs, azt kérdezném, akinek volt ilyen gondja, update után megoldódott e?
  • Screenracer #4510
    Vallelunga-ban próbáld, nálam ott egész jó volt.
  • swadawa senpai
    hiszek, silverstone ba is a semmivel egyenértékü az ffb, nem az, mert érezni mikor csuszok akkor huz stb, de az rázókövek, nagyobb bukkanók, azoknak szószerint keményen ráznia kellenük, ellenbe inkább csak semmmit nem érzek, érdekes :)
  • bardocz
    Mentem pár kört Monzan, ott meg alapból olyan fényes az aszfalt, kiég a szemem.

Illetve átszúrta az autót egy bokor. Nem azért mondom, hogy egy ilyen 70-80, vagy hány millás autónál ez eléggé lehangoló. Nem fogok ilyet venni
  • lac coo
    Nalam igen, bejon egy szurke ikon emiatt ujraszamol a hdr vagy blom vagy ilyesmi.....
  • lac coo
    Imolan olyanok a kovek, higy nem nagyon raz....Silverstne- nezegesd ott vannak eleg durvak.
  • swadawa senpai
    SZiasztok, az update-kal van akniek megoldódott a "lagymatag ffb rázóköveken"? remélem igen, mert elég szar g25-el- 458- magione, imola, rámek a rázóköre szinte semmi, azért eléggé érezni kellene
  • bardocz
    Esc megnyomására mindenkinél megváltoznak a színek egy kis időre?
  • lac coo
    Me, a.DX10.1 az DX11 ? :)))

Azert en a te helyedben leszednek villamgyorsan egy okosat, mielott abbol is csak ujat talalsz ! :))
  • Screenracer #4502
    Majdnem 24 órája ezzel játszom, na jó aludni azért aludtam. Hát ez k**va jó. És csak jobb lesz. Kormány, FFB, grafika rendben van.
    Fix 60 fps megvan mindenhol, szóval ez HC szim. :D
    Mindenesetre a készültségi szintjét figyelembe véve ebből rossz már nem lehet. Kár, hogy nem lehet még multizni vagy legalább AI ellen csapatni egy jót. Pedig, hogy megfogadtam, hogy többet nem fizetek félkész, "nemkész" játékért. :D Természetesen minden autót, pályát kipróbáltam már és van ami kedvenc lett és van ami még nem igazán tetszik, de ez most még korai lenne. Sajnos a setup nekem placebonak tűnik, de azt mondják az is hat, ha hiszünk benne. :D Na jó nem teljesen, de remélem hamarosan egy kicsit jobban is bele lehet mélyedni. A fékekkel nem vagyok kibékülve, de ezzel más játékban is bajom van. Én egy kicsit jobb hatékonyságúhoz szoktam. Az iR-ben pl. megáll jól az autó. :)
    Ez így, ki fog tartani a következő buildig, mert minden egyes körben találok még újabb (tized)másodperceket(?) és egy darabig az egyedül körözgetést se fogom megunni.
  • Fox44
    Értem én amit írsz, de nem gondolni kell. Tájékozódni, informálódni stb. és akkor nincs ez.:) Érdekesen oldja meg a dolgait.
  • TeJ2107
    Mennyi eladó DX10-es kártyák lesznek majd fórumokon :D
  • Alexease
    Tuti nem szandekos volt. Egyszeruen nem gondolta, hogy vannak meg akik ilyesmivel nyomulnak. Evek ota DX11-nek van reklamozva, mint next gen es hasonlok, eleg jol be lett vezetve.

Valszeg ez is a Beta/EarlyAccess resze volt. Eloszor kitette DX10 forditoval, ma meg kicserelte nagyobbra. Valszeg ugyanigy fogja a tobbi funkciot is egyenkent bekapcsolgatni. Ez a lenyege, ne egyszerre zuduljon ra a tonnanyi bug.
  • wright
    Sziasztok.Írtok itt mai update-ről,de én nem futottam még bele.Vagy nem vettem észre.Játékon belül hol lehet megnézni a verzió számot?
  • endy papp
    A 3 moncsival még rá érsz ...,mivel ahogy olvasgattam eddig, aki ilyennel tolja full-low beállítással is döcörög....
  • Fox44
    Ki beszélt itt hivatalosról?:) Nem szép amit csinált, és akkor még finoman fogalmaztam.
  • Alexease
    Nekem meg az elhatarozas az uj kartyara:P Vagy inkabb, egyelore csak az otlet...
  • Alexease
    Hivatalosan nem lehet belole gondja, mert mindenhol ki volt emelve a minimum gepigeny. En is tudtam rola, meg ide a topic-ba is beirtam, hogy "remelem menni fog a kartyamon":)
  • lac coo
    Nekem még csak csak az elektronikai panel van meg a fülkémből :))))
  • Fox44
    Ajánlatos is, mert ebből komoly problémája lehet.
  • Alexease
    Ez nem eletbiztositas, valszeg menni fog, aztan annyi. Nemtovabbi munkat beleolni, hogy folyamatosan kompatibilis es hibamentes legyen.

Persze logikus, mert kis ceg, miert foglalkozzon oskovulet kartyakkal es csoro emberekkel:D A jovonek fejleszti, logikus lepes szeszarni:P

Annyi elonye van, hogy igy legalabb elkezdek ossztani-szorozni, hogy tudnek kartyat szerezni:D Es van uj kartya, akkor mar a 3 monitor is lehetseges:P
    Mar csak az a kerdes, hogy bele megy-e az alaplapomba?!:)
  • Norbi1990
    Saját :)
  • lac coo
  • Alexease
    Amugy valszeg sokan lazadhattak, mert kinyitotta a topic-ot, es feltol egy uj update-et a Steam-re, amivel 1db .INI parancs atirasaval mukodni fog DX10.0-n is:)))))
  • Kecsa01
    érdemes megvenni ezt a játékot? elég sok negatív kritikát írnak róla.
  • bardocz
    Az viszont érdekes, hogy az egyidős radeonok meg tudtommal tudják a dx10.1-et.
  • lac coo
    Vagy a patch rakta rendbe, nálam is jó lett azóta ....
  • Alexease
    Az volt a szivatas (felelotlenseg, nemtorodomseg), hogy a TP ment rendesen, es a mostani megjelenes elott nem tajekoztatta az embereket, hogy a minimum valoban technikai minimum is lesz.

Amugy jogos, ezzel nem volt egy masodperc bajom sem!
  • Fox44
    Akkor dx10.1-es kártyával kellett volna indítani és nem egy nap után átálni. Ezt direkt csinálta, hogy többen megvegyék. Akárhogy is nézzük, ez átbaszás.