42876
-
#4562 Mondom: úgy, hogy jóval átlag alatti grafikai set, HDR ki, meg motorháztető... megy ám úgy a rozsseb. -
#4561 230 fps ? :))) Azert vannak itt gepek boseggel :)))) -
#4560 Azt viszont kiszúrtam, hogy a cockpit nézet és a motorháztetős nézet között nálam 60 fps a különbség (170-230)... az azért komoly. -
#4559 A HDR megy, motion blur van kikapcsolva egyedül....azt mindenhol kikapcsolom, mert meghülyülök tőle :D -
#4558 Ez így teljesen korrekt, ha a HDR ki van ütve. Ez simán "hasítós", de HDR mellett, full HD-val azért kell egy kisebb Paks, hogy ez a progi "hasítson, mint kés a vajban". -
#4557 Kicsit off:
Tegnap barátnőm sütött húsokat, mindegy szal használta a villanysütőt, használt két platnit, leves megmittomén, ment a mosógép, tv (MotoGp miatt), amíg a gépen játszottam semmi gond, elmentem amíg a kiskategória időmérőjének eleje volt elkezdtem porszívózni, paff lecsapta az órát, felkapcsolom, újraporszívózok paff lecsapta megint.
pedig egy lófüty porszívó, a gépen meg monitor, kormány, és maga az egész számgép.
-
#4556 Amd Athlon X2 255 3.4-n ketyeg. Mellé 4 giga DDR2 800-s, betámasztva egy GTX680-s 2 gigás VGA-val (alapon). (Mivel nekem mindent kellene cserélni, így a VGA-val kitoltam kicsit)
a motion blur kivételével minden fel van nyomva maxra, az nulla.
így 90-100.
Van ahol leesik 87-re (Imola, szűk sikán előtti kisegyenes)
A procit húzhatnám, bírja...de mivel 400-s tápom van (megnéztem,..eddig azt hittem 470-s :)) ), szal a táp miatt nem húzom jobban (meg nem is kell, ment már 3.8-n fél évig, de a VGA hozott annyit hogy visszább vettem), a rendszermemo kicsit magasabban megy mint 800 a proci húzása miatt.
-
#4555 Azért írtok érdekes dolgokat. Nekem az i73770+GTX660 2 gigával nem megy full grafikán. Ha mindent bekapcsolok, jó ha van 30-40 fps. Csak a HDR+blur elvisz majd 60-at... Jó, ha úgy kalkuláltok, hogy ha jön az AI, akkor legyen tartaléknak +60-70 fps... nekem közepes beállítás mellett van 160, ergo AI mellett lesz majd 80. Nem tudom, mi ez a "hasít" szöveg. -
Fox44 #4554 130%? Nem sok az?:) Patch után kicsit vissza kellett venni.:) -
#4553 Elobb-utobb biztos lesz valami, de szerintem most Kunoseknak kismillio dolga van, ahogy elnezem az AC forumot az igenyekkel es a hibakkal:)
Foleg hogy az en "szegenysegi bizonyitvanyommal" is kulon foglalkoznia kell, es raalldozni egy teljes patch-et:D -
Fox44 #4552 Kicsit olyan mint az olaj.:D Lehet, Pepsit töltenek a járgányokba a játékban.:D -
#4551 Nálam amúgy még mindig gyengébb akkor, mert nekem most jó a 130 % .... -
#4550 Tényleg, gyári tamplate-ek nem lesznek festegetéshez? ? :) -
#4549 Frog-fridge :) -
#4548 Sorry, szar a gepem:DDD -
precise #4547 -
Fox44 #4546 Thx, nem láttam jól.:)) -
#4545 Teny, hogy Coca-Cola-nak nez ki, de ez 1966-os plakat. Elol az "uj" logo van, oldalt a "regi". -
#4544 Szemben meg a coca :)))) Nagy harc volt a reklám felületekért, úgy látszik :))) -
#4543 http://www.chosi.org/bottles/pepsi/pepsi_5.jpg -
#4542 az első pepsi -
#4541 Pepsi Cola :DDD -
Fox44 #4540 Milyen itóka az a kép jobboldalán (az üveg)? -
#4539 De valoban brutal lett az FFB. Nekem az elozo patch kimaradt (:P), es most durvan erezni a valtozast. Nalam alapbol is jo volt, de fel kellett huzni 100% fole, de most valszeg vissza kell venni, mert meg a GT2-ben is eleg kemeny kozepen, a formulaban valszeg megemeli az asztalt, es lerazza a monitort a foldre;) -
#4538 Ez reggel 9:00. Amugy meg az "osregi nem tamogatott kartyam", ahogy Kunos irta:) -
#4537 Vagy alitsd at a napszakot, oda ahol eppen jo;)
Amug ymas palyan nem lattam ilyen eros fenyesseget, csak itt monzaban, talan majd allitanak rajta.
-
Fox44 #4536 Még jó! Kifizettek több mint 10000 Ft és nem tudták használni. -
#4535 Vagy kikapcsolom majd a hdr-t, és kipróbálom úgy. TP-ben nem is használtam asszem. -
#4534 Túl sok a sötét rész a képen és túlexponálja a hdr .....
TP ben billel lehetett állítani, most sajnos nincs benne .... Esetleg a photomod appot kapcsold be, és ott vedd lejjebb ... -
#4533 Ja amúgy ezt a párosítást próbáljátok ki, veszett jó móka. Két helyen kell csak fékezni, végig padlógáz az alap beállítás. -
Csak szerintem nem így kéne kinéznie? -
#4531 -
#4530 Kunos gyors volt, vagy piszkalta a csoret vagy sokan panaszkodtak vagy megijedt, de megcsinalta hogy megis menjen DX10-en:)
Hogy hany patchben/updateben lesz benne, nem tudom, de legalabb most mukodik:P -
#4529 custom-re tedd a szintet és úgy vagy pedig pro-ra egyből -
#4528 Hogy lehet kikapcsolni a racing line-t? -
#4527 kiváncsi volnék, hogy mondjuk 15 autó mellett mi a pontos gépigény:)
fps-t még nem mértem
i5 4670
radeon 7950 3gb
hasít mint kés a vajban maxon, majd holnap rámérek fraps-el -
#4526 http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?attachments/shelby-cobra-test45-jpg.630/ -
#4525 A fórumot böngészve várhatunk igazán komoly, igényes modokat, itt az egyik készülő autóról egy renderelt kép:
-
#4524 i5 2500k+ HD7870, és vsync, semmi ingadozás. És még nem húztam maxra. -
neilszab #4523 Sziasztok!
Megvettem én is, egyelőre még próbálgatom, de idő kell hozzá az biztos! :)
Ami talán hasznos infó az érdeklődőknek, hogy elsősorban a VGA-ra érzékeny a Corsa, a procim egy ősrégi Athlon X2 250, azt hiába húzom, viszont Radeon HD7870 feltekerést megérzi (szinte azonos százalékban), pedig ez egy erősen poci limites config. FULL HD-ban 1 monitorral a fenti konfiggal én bőven 100 FPS fölött vagyok közepes beállítással.
Multi még nincs, mindenesetre kezdjünk el hozzá gyülekezni, itt a magyar Steam csoport:
http://steamcommunity.com/groups/assettocorsahungary/