42876

banner
  • Pukkandur
    Esetleg innen valaki nem tudna segíteni? Átutalnám a pénzt egy megadott számlára és ha jól olvastam meg lehet venni "ajándéknak" is, így gondolom utána letölthetném.
  • lac coo
    Ahelyett, hogy heverészne így vasárnap ! :DDD
  • Fox44
    A folytonos update az egyik legjobb warez elleni módszer.:D
  • lac coo
    Valakit megkérsz, hogy vegye meg .
  • lac coo
    Én visszaraktam 333-ra, sokkal jobb, részletesebb ...
  • Pukkandur
    mastercarddal sajnos nem...
  • Alexease
    Megint tolt egy update-et, ugy nez ki "kiprobalja" a kitargyalt FFB-szamitast, vissza is tete 333Hz-re;DDDD
    Hatarozott egy fejleszto, de legalabb meg lehet gyozni:)
    Ez az en szerencsem is!!!! :D Kunos The King! :P

Early Access 0.1.2

- Improved Force Feedback by removing redundant traffic
    - Default FF rate is back to maximum
    - Fixed autoclutch not fast enough to act as antistall when stopping the car in first gear
    - Fixed problem when loading replays
    - Added a change log :)
  • Fox44
    Lehet, a sok tekergetéstől férfivá érett...
  • lac coo
    szerintem ma már mindegyikkel lehet ....
  • Pukkandur
    Üdv! Ha nincs olyan bankkártyám amivel online lehetne fizetni akkor így jártam?
  • lac coo
    nincs . most jó, bár erősebbre kell raknom mint sokaknak de az mindegy .
  • Fox44
    :D Na, mivan?:) Megjavult az FFB? Lyuk már nincs?
  • lac coo
    Akkor hajrá :)))
  • Alexease
    Ha van ra Python script parancs:) Mert amugy nem:P Meg kellene nezni a referenciat, ha tettek ki ujat. A Python nem veszes, natur script, tizen-husz sor lenne az egesz.
  • Alexease
    Elvileg eleg, csak az nem mindegy, hogyan kuldi ki.

A #4609-ben van is egybol leairas. Ezert voltam bizonytalan, mert nem tudtam melyik cegnel volt gond, ISI vag SMS.
    De igy mar beugrott, hogy az ISI-nel, mert ok alltak ra a fix 400Hz-es fizikara, es a 400Hz-es FFB-re;)))) De ott erezni is lehet a kemeny razkodasokon, es a gumi miatt is szukseg volt ra. Az rFPro 800Hz-es volt.

Az SMS 600Hz-en nyomul, bar toluk FFB info nincs.

Az iR 360Hz-es (ha nem valtoztattak azota), az FFB (az alabbi irasbol elvileg) 60Hz. De az iR megint teljesen mashogy mukodik. Ott 2 even keresztul eleg parazs vitak/fejlesztesek folytak:) Ott nem az a koncepcio, hogy mindent kozvetlen kitolnak a kormanyra, hanem vegigszamoljak a kormanymuvet oda-vissza (elvileg).

Az AC 333Hz-es, eddig annyival is tolta az FFB-t. Most 100Hz, de allithato szabadon.
    De ahogy a lenti irasban is benne van, elsosorban nem ez a lenyeg, bar jobb lehet az erzes.
  • lac coo
    Jah, de jobb volt a TP-s billes állítás hdr-re ...Mert annak nagyon nem mindegy, hogy formula vagy kasztni ....
    Talán összedob valaki valami appot rá ...
  • Alexease
    Mar tobbszor bent volt, de erdemes atnezni a d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/ konyvtart. Tele van olyan INI-vel, amelyekben sokmindent lehet allitani, amit amugy nem.
    Van HDR.INI is:)
  • Fox44
    Nem is kell "elfogyasztani" az összes autót.:) Hagyni kell későbbre is.;)
  • bardocz
    Nekem is világos, de sokkal jobb, majd csinálok egy képet, ha hazajövök.
  • SirAlo
    Nekem bepipalt Disable HDR-el is ilyen volt az aszfalt, az hogy lehet?
  • SirAlo
    Viszont jo dolog lessz ez, ha el is fogja majd menteni, ilyesmi volt pCars-ba is , ott el is mentette
  • SirAlo
    Kiprobaltam, sajnos nem menti el:(
  • wright
    Az app megvan,de hogyan lehet állítani?
  • TeeBeee
    A Ferrari nektek is nehezen akar megállni? Amúgy elég bosszantó hogy nem lehet fékerő eloszlást állítani utcai autón. Az én vezetési stílusomhoz nem passzol a gyári. Szerintem több versenyautó kéne majd akár gyengébb is jöhet, meg elsőkerekes.
  • lac coo
    Igen az ronda, de majd ha lehet moddolni, egyszerű lesz megkeverni kicsit ...De az még Crysis szintű játékokban is úgy van, még arra se szoktak figyelni, hogy néhányat elforgassanak :)
  • Ginger17
    Meg az is érdekes, hogy van 3-4 fa modell és mindenhova azt szúrta be a pályatervező... ha annyira unta magát az utóbbi időben ezzel foglakozhatott volna. Vannak pályák, ahol kifejezetten gagyi a dolog: pl. Imolában a hátsó sikán előtt.
  • bardocz
    Én egy 27" környéki monitorról gondolkodok, 3 nem férne el, viszont a nagy felbontás meg képernyő jól jönne máshol is.
  • Ginger17
    Ja... párásodik a monitor.
  • TeeBeee
    75Hz és vagy 10 éves. :)
    De jövő év elején én is triple screen szimulátoros leszek...ha minden jól megy. Na ott már nem fogok Fps-ben dőzsőlni.
  • endy papp
    Oké csak nálam 3 van belőleúgy meg már másak az értékek 5900x1080-ba
  • bardocz
    75Hz-es monitor? A rohatt felvágós!! :DDD
  • TeeBeee
    Érdekes ez az Fps dolog. Én bekapcsoltam a V-syncet és oda van szegelve 75-re. Mindegy mi történik. Input lagg a környéken sincs. A net meg tele van panaszokkal.
    Én mondtam hogy a KTM durva. ;)
  • SirAlo
    Na ez engem is allatira zavart hogy ahol napos az aszfalt olyan hogy meg zavarja a szememet, hogy lehet ezt a Photo modot behozni?
  • lac coo
    Már hogy lenne olyan ? :) Vagy az a jó mikor vattapamacs lesz minden világos részből ? :))
    Nekem bejön így, szép nyári délután, sok fénnyel ...
  • GPx8
    FFB ügybe ezt érdemes elolvasni: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/ac-ffb-implementation-improvement-suggestions.1635/
  • endy papp
    Tudom hülye kérdés de eddig még erről nem esett szó,előre is bocs érte de gondolom törés modell még nincs benne???? ha lesz benne egyáltalán valamikor,vagy valami féle mechanikai meghibásodás féle.
    Mellesleg a TP most elővettem ,(ez még nincs meg)csak is a rázók miatt .
    Nos ott is némelyiknél semmi de amelyik olyan kiképzésű annál azért ráz,ffb meg brutál benne ,remélem ebben se lett rosszabb?
    Ha low-médium körülire veszem a grafikát van 66 körüli és úgy nem látom a lassulást V-synt nélkül mert azt nem szereti,és a hdr sincs benne,de így is szép.
  • bardocz
    Ez lett a megoldás, jobban néz ki. Szerintem egy ideig elleszek a régi monzán a sebességhajszolással. Már majdnem 280at megyek a parabolica előtt, de még nincs nullára véve a szárny. Úgy eldobja a seggét.
  • GPx8
    Köszi.
  • bardocz
    100Hz, századmásodpercenként küldi az értékeket a kormánynak, nem hinném, hogy ez nem elég.
  • Alexease
    A jatekbol;)

d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/assetto_corsa.ini
    [AC_APPS]
    ENABLE_DEV_APPS=1

Lesz plusz 2 tucat uj extra apps;) Telemetria, fizikai dolgot, gumi teszt es hasonlok, de az egyik legfontosabb, hogy lehet a cockpitet is autonkent allitani es elmenteni (pozicio, fov).