42876

banner
  • lac coo
    Gondolom majd lesz benne . Be lehet most is kapcsolni ini-ben, de egyelőre csak jelzi, nem történik semmi.
    De CARS féle grafikára itt ne számíts, arra ott van az , bár ott is csak csicsa, megmaradt az is az ezeréves törésszimulációnál ...
  • endy papp
    Mért a kocsi már törik ????,vagy faltól falig lehet csapni.....
    Minden következmény nélkül.
    valahogy ezt a részét nem nagyon hiányolta senki ,pedig egy szimnél alap lenne,még a pCars-nál is van ,nem csak vizuális ,pedig még nem jelent meg....
    Itt erről még hírét sem hallottam,vagy ez is csak majd egyszer belekerül megoldás lesz?
  • Fox44
    Ja!:D Azért írtam, hogy szerintem. Nem tudom pontosan, hogy mi folyik ottan. Lehet, túl nagy a teher.
  • lac coo
    Ki más tehetne róla, öreganyám ? :DD
  • Fox44
    Nem olyan kevés az.:) Tegnap az első patch után, azért volt felháborodás. Egyébként meg, szerintem Kunos tehetett arról tegnap, hogy a hivatalosan megadott minimális gépigény alatt is elindult. Sőt, már TP-nél is.

• lac coo
    Őőőő...és pont ez tetszik benne ? :))
  • Jackal
    Elcsábultam én is. Pár kör után azt kell mondjam nagyon tetszik maga a kosi mozgás-csúsztatás, fizika. Elhitteti veled azt az érzést, mintha meg tudnád fogni, aztán ha a gumi megtapad csúsztatás után(ferkánál), mégse :)
  • raczger
  • bardocz
    ATi-nál tudtommal nincsen ilyen kavarás. A geefroce-val azonos generáció tudta a dx10.1-et. Azt néztem, hogy most annyiért lehet ilyen kártyát kapni használtan, mint amennyi a játék:)
  • SirAlo
    Aki FPS-t akar nyerni annak ajanlom kikapcsolni a reflekciot, eleg sok fps-t nyertem vele es az autoban ulve nem is latol semmi valtozast ( nem fenylik az autod )
  • Solt
    Már késő... megjelenéskor megvettem! :D
  • Alexease
    Abbol van a felreertes, hogy DX11-nek lett reklamozva, es megis megy DX10.1-en (ami amugy normalis). A masik benezos dolog, hogy DX10.0-an eredetileg nem megy (most mar piszkalassal igen). A harmadik, hogy ugy latszik, az azonos sorozatuk kartyaknal is lehet kavaras (a lentiek alapjan az nVidia-nal biztos, ATI-t nem ismerem).

De valszeg keveseket fog erinteni, mert kevesen hasznalnak olyan regit mint en, akinek meg mar 10.1, az ugy sem vesz eszre semmit az egeszbol, mert mukodik rendesen.
  • Fox44
    Csak azért írtam, mert nem lenne jó, ha hülyeség terjengene a játék körül.:)
  • Alexease
    Kep, csak ugy:)
  • Alexease
    Egy dobozosban is megjeleno jateknal normalis lehet ma mar, hogy az olcsobb mint a Steam. De egy ONLY Steam, ami csak ok szolgaltatnak, eleg furcsa a felar. De lenyegtelen, mindenki ugy veszi ahogy akarja es tudja.
    A warezzel sincs gondom, csak ha a topicban rinyalnak, ertetlenkednek, koveteloznek stb. De szerencsere, az mas jatekoknal jellemzo.
  • SirAlo
    Vedd meg az olcsobb valtozatot 5k-ert es 5ot utalj Kunos szamlajara :D akkor tuti tobbet megkap mint ha steamrol venned :D
  • Solt
    Lehet, de az én lelkem így nyugodt... :)
  • Danecay
    Én azért ennyire mazochista nem vagyok! :)Ha én rászánom magam, hogy megvegyek valamit, azért akkor is törekszem, arra, hogy minél olcsóbban tegyem azt. Az F1 2013-t pl. 4000 Ft-ért vettem. Hogy érted, hogy a wareznál jobb? Szerintem, nem csak, hogy jobb, hanem eredeti, teljes értékű játékot kapsz! Ez nem hiszem, hogy lelkiismereti kérdés kell, hogy legyen! Szerintem, amennyiben közvetlenül a STEAM-ről veszel valamit, az a többlet ár, amennyivel többet kifizetsz egy játékért, jó eséllyel nem a készítők zsebében köt ki, hanem a STEAM-nél. Elég csak ha a magyar CG-ra gondolsz, ahol a dobozos játékok elég sok esetben több ezer Ft-al olcsóbbak a STEAM-nél. Ennek fényében akkor a CG is egy korrupt oldal lehet! Pedig nem hiszem, csak olcsóbb, más a forrás, mittudomén, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy véleményem szerint a STEAM túl drága, a legtöbb esetben érdektelen kedvezményeit és akcióit figyelembe véve is!
  • Fox44
    Na ja, az nVidia is tud kavarni rendesen.:) Átcímkézett kártyái stb.
  • Solt
    Én sok ilyen jóárasított kulcsot vettem már, a wareznál jobb! :) Viszont a szimulátorokat és a kedvenceket én is teli áron veszem... :)
  • Alexease
    Igen, kozben rajottem, en vagyok a bug-os (es az nVidia is kicsit, a kavaras miatt):)
  • Fox44
    Nem úgy volt, hogy pihenget?!:D
  • Alexease
    Biztos vannak nem csalod trukkok es lehetosegek, csak neha gyanus a majd fele annyi arazas. Foleg ugy, hogy akkor abbol mar nem csak a Steam es Kunos kap, hanem az is aki az olcsot arulja;)

Steam-et nem feltem, van nekik boven;) Meg a Codies-t sem, foleg amikor 55EUR-ert adnak valamit.
    De Kunosektol sajnalnam, ha ok buknanak rajta.

Raadasul, ezert a penzert (35EUR), szerintem, ilyen minosegben es fizikaval, tobb mint 30 ilyen auto es 11 palya, azert eleg jo vetel.
  • Fox44
    Nem bugos ott semmi!:) Inkább az emberekben van a bug.:D
  • Alexease
    Annyira nem vagyok aktiv, neha-neha ranezek:)
    De ahogy latom, van ott boven kerdes-keres-miegymas, nem nagyon tudnank ujat mondani nekik:)
  • Solt
    Ja-ja, kiváló ez így! :) Látom aktív vagy a hivatalos fórumon... ha gondolod összeszedhetnénk itt az észlelt hibákat, aztán továbbíthatnád! :)

Az olcsóbb kulcsokhoz meg annyit, hogy valószínűleg más régiókban olcsóbb, így jutnak hozzá. Más játékoknál azt csinálják, hogy megveszik mondjuk Ukrajnában a dobozos játékokat, és azok kulcsait árulják... :)
  • Alexease
    Azert gaz, hogy van(ak) akik rendszeresen a radio miatt (zene hallgatas az autoban) aggodnak, hogy most nincs vagy nem is volt(?!):)
  • SirAlo
    Igen, es mostmar nekem is helyre jott a felbontas beallitas
  • Alexease
    Ezert (is) jo a Steam. Akar 5 percenkent tolhatja a patch-eket, nem kell izgulni a szerver-terheles miatt (a Steam azonnal szetszorja mindenfele), mindenkinel azonnal megjelenik es letoltodik. Nincs kompatibilitasi gond, nem kell keresgelni, nem kell reklamoznia.

Foleg igy hogy beta. Kiad valamit, beleolvas a forumba, latja a hibat, javitja, tolti;)
  • bardocz
    Akkor nem tévedtem nagyot. 44,5-öt sikerült mennem puhább hátsó stabilizátorral.
  • TeeBeee
    Aris írta az RD-n:
    "European Le Mans Series at 3 Hours of Imola Qualifying results
    3_ELMS_3hoursofImola2013_QUALIFYING.PDF

I believe the BMW is comparable to the 2nd-4th laptimes in real life and ingame for very good pilots. so around 1.42 mids"

Szóval 42 közepe benne van.

• Debilon
    ja, utána néztem én is, meg bardócz is írta, csak átsiklottam :)
  • Solt
    Most megint jött 2.3mb frissítés! :)
  • Alexease
    De az a kartya 10.1, azon alapbol mukodik;)
    ati-radeon-hd-4830-specifications
  • Debilon
    nézd, semmit sem állítottam át, letöltötte a javítást, aztán megnéztem amit írtál, hogy melyik ini fájlban mindek kell lennie és az volt benne alapból

ÉN semmit sem írtam át, és rendesen fut a game, ja nekem is 4830-am van mint sirato-nak
  • Ginger17
    Olyan nincs, hogy "mást" is mutat?
    Ezt egyébként hol lehet beállítani?
  • lac coo
    De a gumi az kopik már ? Én nem nagyon vettem észre ....
  • lac coo
  • Alexease
    A Log-ban nem irta, de megcsinalta es mukodik a garazsban a gumihomerseklet is (Car Status). Igy azert mar kellemesebb setup-olni, hogy latom is mi tortent a gumival:P
  • Norbi1990
    A hangot észleltem én is, tegnapi/tegnap előttihez képest sokkal jobb.