42876

banner
  • SirAlo
    Formula abarth-al mennyit mentek Silvertoneba?
  • Jacek
    Hünnye de elszoktam a szimezéstől:DDD De a GT2 imola kurva jó:) csak lassú vagyok mint a dög:D
  • b-type
    számomra értelmetlen.
    Egyrészt mivel a felsoroltak miatt soha egy métert nem mentem az iRacing-l.
    Másrészt én tényleg nem szimesnek készültem, gyereknek sem azért tologattam a matchbox-t, ha lehetőségem van rá akkor kocsizok.

ezért van egy lélektani határ, játszom ha időm engedi, mert sok jó arcot ismertem meg így is, és sok élményem van. De az iRacing az már sok nekem.

Ezért értelmetlen mennyire jó meg minél jobb, annyira nem lehet jó mint szeretném. :)
  • bardocz
    Felhasználás szempontjából, de nem a fizikáról, ffb-ről beszél.
  • SirAlo
    Ezzel csak azt ismerted el hogy valoban ez a legjobb szim most, ha a penzet nem nezzuk akkor az iR vezet
  • Screenracer #4798
    Mennyi pénzt? 45+35 Eurót? Na, jó csak hülyülök, gondolom nem nekem címezted.
  • b-type
    azt értettem ez alatt, hogy ha ennyi pénzt áldozom egy autószimulátorra, akkor inkább ráköltöm a kertben álló kocsira, és pályázom vele.
    Mivel ezen a ponton/lélektani határon/lécen túl van, ezért elvből nem fogom elkezdeni, legyen bármilyen jó, mivel a pályán kocsizásnál semmi nem jobb.
    Ezért nem lehet sztem összehasonlítani az iRacing-t, más szimekkel, mert itthon egyfajta vízválasztó. ez már inkább a profi szimes kategória nálam, én meg az nem akarok lenni.
  • Screenracer #4796
  • b-type
    Azért az iRacing kicsit más, én akkoriban komolyan elgondolkoztam, már nem is tudom kinek adtam a kódomat...és elkezdtem építeni a több éve álló autómat, kisebb-nagyobb megszakításokkal használom is (most van a nagyobb mert több volt a ló mint a Capri blokk).
    Ezért én soha nem fogom használni azt a programot, leverte a lécet.
  • endy papp
    Értem én .
    Csupán megkérdeztem.
    Az ok egyszerű volt amiért nem próbáltam ki nem volt a kártyámon zseton a hétvégén.
    No meg ahogy írták a 3 moncsisok fps-ből eléggé hiány van,na mind1 majd alakul..... remélem javítanak ezen részén is.
    Ezt is csak azért hoztam fel mert ha már mindenek felett áll mint azt egyesek beállítják azét 3 moncsin is fusson rendesen,ha már szim,akkor alap.
    Mi lesz ha 15-20 AI,vagy netán online ellenfél lesz a pályán .....kapcsoljon mindenki 1 moncsira vagy kösse Paksra a gépét.
  • Screenracer #4793
    :DDD Most olvasom az újabb szösszeneted. :DDD Ember, mivagy te? Ovodás? Ilyen fan, olyan fan. :DDD Gondolod, ha valakinek valami tetszik akkor utána szemellenzőt vesz fel és másra rá se nézhet? CARS fan vagyok mert megvettem és AC fan is vagyok, azért vettem meg. És az osszák az felszólító mód, amúgy helyesen osztják. :DDD Neked viszont nem kellene, ha nincs miből.
  • endy papp
    Azért tisztázzunk valamit.
    Én nem vagyok semmilyen fan.
    Az hogy össze hasonlítottam a kettőt még mindegyiket tudom ott kezelni ott ahova való.
    Csupán a törés miatt kérdeztem.
    Mellesleg te is mókás vagy mikor bevallottam kijelented az utóbbi 1 évben nem mentél iRacinggel de megmondod róla a tutit és felé helyezed egy félkész hiányos játéknak,amin még bőven van mit csiszolgatni pár évet. Akkor nem én vagyok a fan ugye.
    Igaz nem próbáltam a játékot,de ettől még látom és tudom mi az amit tud nyújtani a jelen állapotban......
    (A NKP-val nem keveset mentem versenyen,gondolom a fizika rosszabb nem lett itt se ,az AC TP itt van a gépemen .)
    No ezért használom majd napi szinten az iRacinget ,de hogy megnyugtassalak az AC-t is ki fogom próbálni idővel.
  • GPx8
    Hát én drukkolok, hogy kitartson Kunosnál ez a lelkesedés, nem szeretném, ha itt is magkapnánk a "majd, ha kész lesz, addig kuss" nagyképű szöveget, miután hónapokig nincs semmi hír. (Láttunk már ilyet is).
  • Screenracer #4790
    Azért nem, mert hiába lézerpálya, akkor sem fogják centiről-centire lemodellezni a pálya felszínét, legfeljebb random elhelyeznek néhány anomáliát és kész. Ha megcsinálnák minimum NASA cucc kellene hozzá. Egy JÁTÉKban se fognak ekkora melót belefeccölni. Azért kiváncsi lennék mondjuk a Ferrari szimulátorára vagy akármelyik csapatéra, hogy az mit tud. :))
  • b-type
    Én olyan E30-t már hajtottam, amihez utólag illesztették az M-s csomagot, bár egy kicsit erősebb lett mint a gyári M-s.
    ...kakucsring-n is, meg örkényben az euroringen is volt szerencsém megpróbálni, és eltekintve a valós és a virtuális különbségtől, én nagyon elégedett vagyok.
    ..bár ezek viszonylag alacsony sebességű pályák.
  • lac coo
    De ettől függetlenül az egyik legjobb kis formula amit vezettem :)))
    Picit lehetne segg riszálósabb, de hát ez ilyen ...
  • lac coo
    "Guys, we have "THE" formula Abarth, 20 meters under our offices several times every year. We use AC one to prepare newbies and to train veteran drivers. We had access to any kind of data that exist, and the telemetry (at vallelunga, same track) says that our DOES it on the same way: second gear, full throttle, no dangers, full grip...
    Laptimes are difficult to compare. Before driving the real one, Instructors brainwash drivers on how much does cost to even scratch one, how much to bend a suspension arm ecc ecc
    But you don't know how many times we could literally overlap telemetries...
    You have to live with it."
  • lac coo
    Nem lehet igy menni vele, par orat beletekertem :)))
  • Alexease
    Ha esetleg valaki varna, akkor ne tegye:P

Kunos:
    "Tt will not be implemented in this version... night racing is not supported."
    "No it is not planned for v1.0 at all. It would require a deep rewrite of the entire rendering system."
  • Alexease
    Meg kell probalni olyan kort menni vele, mint valamelyik videon igazabol;D Valszeg azon a kornyeken kezd el ugy viselkedni:P
    Persze szamit a gumitipus, tapadas, homerseklet stb.

Bar sose vezettem ilyen autokat, ami az AC-ban van, de egy leheletnyit mintha megbocsatoak es/vagy fun-jelleguek lennenek. De nem is tapostam ki a beluket eddig, az is igaz.

Valahol az iR es az AC kozott lehet az igazsag;) Mindketto eleg kozvetlen forrasbol epitkezik es ipari, es meg egyik sincs kesz (bar az iR ugy nez ki, de igazabol nem;P).
  • Alexease
    Jelenleg tobb tucat dolgot lehet hianyolni (eleve nincs AI, race, online stb). De ez azert beta, hogy fokozatosan keruljenek bele a dolgok, lehessen kozben javitani. Elobb utobb lesz tores is. Egyelore odaig jusson el a program, hogy mindenkinel elindul, megy, mukodik, hasznalhato stb.

Ha valaki nem akar szenvedni, tesztelni, az ne vegyen beta/early-access programot, varja meg a veglegest;)
  • Alexease
    Ez alapbol az F5, de csak korlatozottan lehet, egerrel es eger gorgovel, az auto korul. Eredetileg a gumikat es felfuggesztest akartam megnezni, mivel setup kozben latni ahogy valtoznak a beallitasok (hasonloan mint az nKP-ben).

De Photomode-ban lehet barmerre mozgatni a kurzorral.
  • precise
    felhasználtam a képed ac hu fbcsoporthoz
  • Fox44
    Mivel én is ember vagyok, így bennem is van bug.:D De nem baj, majd egyszer talán Isten kiadja az emberből a 2.0-át.
  • lac coo
    Miéééééért ????.

• precise
    Szerintem az iR csak szolgáltatásokban tartalomban, körítésben van felette. (plusz a kb 5 év amióta 1.0 volt) Elég sokat toltam iR-t, bár az uccsó évet totál kihagytam. De ennek az az oka, hogy valami nem kerek ott és egyszerűen nem tetszik, nem élvezem.
  • lac coo
    Á játékban így nem viselkedik soha az tuti :))) Ha határon is mész vagy elkezdi tolni az orrát, vagy szép lassan csúszik valamerre.... FVA-ban, ott ilyen virgonc volt a forma1 Ferka :))))Ráadásul pattog is mint a fene a játékban :)))) Ugrál mindenhol ha kell ha nem, nem megcsúszik ,hanem oldalra szökkelget ...
  • raczger
    Mert full más beállításon autózik, mint amit te próbáltál a játékban? Próbáld ki kemény gumin, kevés leszorítóerővel hideg időben, lehet ugyanígy fogsz csúszkálni.
    Mellesleg a videó második felében már nem nagyon csúszkál, lehet, hogy bemelegedtek a gumik? :D
  • lac coo
    Játékban így nem lehet menni vele, teljesen másként viselkednek a gumik...Szép lassan csúszik , inkább utcai autós érzés ...szerintem .De kíváncsi vagyok mondanak-e rá valamit fórumon :))De persze ettől még nagyon jó, ezzel megyek a legtöbbet, de szerintem köszönő viszonyban sincs ez a gumi azzal ami játékban van :)))De gondolom majd piszkálják, NKP is hetente teljesen más gumival jött amíg sikerült jól eltalálni ...

Jó érzés vezetni mindent , de igazából a ferrari se olyan nagyon ferraris,,
  • bardocz
    Mert az autó határait meg se közelíted? :) Nekem is full más volt az a két kör, amit mentem vele :) De elsőre a GT2-es bmw is furcsa volt. Most meg imádom.
  • lac coo
    Jogos a kérdés: mitől homlok egyenest más a játékban ? :))))
  • Czobi
    Köszi!
  • SirAlo
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=193684938
  • Czobi
    Sziasztok!
    Hogy lehet megoldani, hogy menjen dx10.0-án is? Mit kell átírni és hol? Ebben tudnátok segíteni?
    Előre is köszi!
  • lac coo
  • SirAlo
    Azert az iRacing meg folotte van :) az a legjobb csak az ara nagyon huzos
  • Skypack
    Nálam a + és a - gombokkal megy :)
  • precise
    Azért mókás, hogy van ember aki a két játékot egyáltalán egy kategóriába gondolja. és megpróbálja őket összehasonlítani.

Ha már szóba került a törés, az már az nKP-ban is meghaladta a korát, pl egy felfügg törésnél nem balra/jobbra húzott a kormány, hanem leért az autó alja a megfelelő helyen. Az AC-ben jelenleg jelzi a sérülést, pl ha az autó alja súrolja a magasabb rázókövet már sérülést jelez, ennek pedig a hasmagasság beállításánál lesz kiemelkedő szerepe. Az igaz, hogy jelenleg, még nincs hatással az autó viselkedésére, csak színekkel jelzi, de gondolom később be lesz kapcsolva a valós sérülés.

Van azért egy varázsa annak amikor konzol fanok osszák CARS topicban, a CARS fanok meg AC topicban. AC fanoknak azonban nem nagyon van hova menni, mert a jelen állás szerint ennél nincs feljebb. Ráadásul egyesek a játék kipróbálása nélkül is ugyanúgy osszák...

• lac coo

Kamerát hogy tudtad mozgatni ? Nekem a kamera app nem akar életre kelni ....
  • lac coo
    Az NKP-s pályák nekem is nagyon hiányoznak, igaz kamu, de rohadt élvezetesek voltak ! Remélem egyszer átportolja őket !

Kis Fiatot emlékeim szerint jobban lehetett csapatni NKP-ban mint most, nem volt ennyire orrtolós ....