42876
-
#4843 Az Andrassyn mindig vannak olyanok:) Legalabbis nyaron. 430-as tobb, 612-bol van egy fekete (vagy grafitszurke:P) Most hogy megcsinaltak a biciklisavot mar nem azon parkolnak, igy nem kell kerulgetni oket;) -
#4842 Úúúú, kéne olyan skin :DDD -
#4841 Miért nem tudom az élsimítást 4× fölé tolni? A TP-ben 8× volt a maximum... nálatok meddig lehet? Ez hardver függő lehet? -
#4840 Hát neked legyen igazad, de én nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy egy alaposan megkésve kidobott DEMO-ból, egy pár hónap leforgása alatt teljes játék lesz. Ha mégis, és legyen így, majd jól meg fogok lepődni! :) Pedig úgy gondolom, hogy legalább a DEV Tool-okat, vagy azok egy részét kitolhatták volna, hogy a szerinted kész dolgokkal kiegészült játék kiadásáig is dolgozni tudjanak a modderek, ha már olyan készültségi stádiumban van a játék mint ahogy gondolod! Akárhogy is, mint írtam az rF2-ben már közel 2 éve elérhetőek azon dolgok amik itt még fejlesztési stádiumban vannak, mert nem véletlenül nem kerültek bele egy fizetős DEMO-ba, és még most sincs kész a játék. Biztos vagyok abban, hogy miután kitolják az AC-hoz is ezen dolgokat, lesznek felhasználói visszajelzések és javítani való dolgok bőven, mert nyilván nem lesznek elsőre hibátlanok, már ha csak ebből a "lecsupaszított" kiadott verzióból indulok ki!
De majd meglátjuk, ezek csak következtetések, mert nem vagyok ám jóstehetség, mint ahogy gondolom Te sem vagy az! :) -
GPx8 #4839 Szlovák rendszám kéne rá, meg egy rokkant igazolvány a szélvédő mögé... :D -
lassan ideje lesz majd beruházni egy normális VGA-ra... :D -
#4837 Nekem picit puha, taknyos középen, sokszor hajlamos alulkormányozott lenni .... Csúszkálni amúgy se szeretek , de ebben főleg nem, mert csúnyán ellentart az ffb visszakormányzáskor, nem tudok elég gyors lenni :)) Ha meg leveszem mint a driftelős videókban az szar :)))
Lehet elcserélte a kasztnit valami BMW-vel :))) -
#4836 Hogy mennyit adtak el igy hirtelen, nem tudom, azt sem hogy mennyire motivalja oket.
De igy most mar kotelezi oket valamire, az biztos;)
Persze nem olvastam "felteteleket", nem tudom van-e haterideje az Early Access-nek, vagy el lehet huzni evekig?:)
Optimistan hozzaallva, talan meg ebben az evben, Karacsonyig le akarja daralni a vegleges allapotot.
Nem annyira optimistan, talan tavaszig:) -
#4835 Kunos Twitteret olvasgatva, ez az ev az AI es az online programozassal telt el. Mivel tavaly ilyenkor terveztek kiadni, valszeg mar akkor is voltak ezekbol mukodo dolgok. Valszeg tele volt akkor hiabaval, de azota valszeg jobb lett;)
Es akkoriban, sokminden nem volt eleve betervezve, amit hianyoltak a szakmabeliek. Pl. karrier biztos nem volt eredetileg (azt irta), szerintem showroom es photomode sem (az szimulatoros viszonylatban esze be sem jut az embernek, mert minek:P), es meg ki tudja meg mi.
Foleg az akkor elojott hibak maitt csuszott, es azert, hogy a teljes verzio jatekosabb lehessen, az osszkep es az eladasok miatt.
A szimesek meg vettek volna ugy is, hogy nincs karrier, showroom meg photomode;) De az eladasok miatt sajnos szukseg vanra. -
#4834 És a legfontosabb, hogy már van pénzük, ami ki tudja mire jó, de motivációnak se rossz. :P
Bár ez a biznisz része nem tudom hogy működik. :) -
#4833 AI már az első videókon is egész jó volt, szóval nagy gond szerintem nincs vele, egyszerűen csak akkor fogják kiadni ha kész... -
GPx8 #4832 Abban van ráció, hogy apránként eresztik rá a népet a tartalmakra (public test), de attól félek, hogy az AI még nem tart sehol. Attól nem leszek boldog, ha kapok havonta 1 új autót...
(Persze megvettenm én is, nem bírtam ki). :) -
#4831 Nem biztos hogy nincs kész a multi és miegyebek, csak még le van tiltva. :)
Tuti előrébb járnak mint mondják, egyrészt mert ennyi idő alatt ezt nem dobhatták össze, másrészt dobniuk is kellett már. rF2 nagy megjelenési előnyben van és a RaceRoom is ijesztget a DTM téli megjelenésével.
Kidobták ami már tuti jó illetve a visszajelzések alapján amiből most már van dögivel tudnak rajta módosítani ha mégis gáz van. :) Addig gőzerővel nyomassák már a progi többi részét. :) A kommunikáció nem az erősségük biztos lehetsz benne hogy több van a birtokukban mint amit kiadtak. ;)
Kunos már csak ilyen titokzatos. :D -
#4830 Lesz belőle 100% ez nem is kérdés. Ez most arra jó hogy a kompatibilitási és irányítási finomításokat megcsinálják. Aztán ha jön a teljes tartalom akkor már kész játék lesz, nem kell ezekkel foglalkozni. Rfactor 2 egy összehányt moslék ehhez a bétához képest is. Graffal semmi gond, az autók gyönyörűek a pályák okésak, az összkép látványos és szép minden pályán és minden napszakban, minden autóval. Grafban ez a legösszeszedetteb az Iracing mellett. -
#4829 Ha valaki 43-at vagy 42 megy akkor igen:D -
Screenracer #4828 Ebben valószínü igazad van, de ha már kifizettem, akkor ráérek kivárni, mégha soha nem is lesz kész, addig is folyamatosan kapom hozzá az új tartalmakat, meg a miegyebeket. :))) Ez most, már megvan és ha Kunosék tartják a szavukat, akkor két hetente jön hozzá mindig valami új. Ja és amíg nincs kész nem igazán adhatnak ki pénzért DLC tartalmakat, tehát ők is csapda helyzetbe kerültek ezzel. :)) -
#4827 Biztos, jó a játék kipróbálható része, de sajnos ez még nagyon messze van egy kész játéktól. Szerintem amennyiben rohamosan nem fejlődik, bővül a játéktartalom hamar alábbhagy majd a lelkesedés, mert az óra elleni körözgetést azért egy idő után meg lehet unni még élvezhető autókezelés mellett is, lást Tech Preview! Majd egy év késés után nem hogy teljes játékot, de még teljes értékűnek sem nevezhető DEMO-t adtak ki. Még ha ez az a PUBLIC DEMO lenne amit nem sokkal a Tech Preview megjelenését követően (azt hiszem 2013 február), nem sokkal későbbre ígértek. Bár mondjuk lehet, hogy az csak jó alaposan megkésve. Azért vagyok szkeptikus mert közel 2 éve az rfactor 2 hasonszőrű verziója, ennél azért előrehaladottabb állapotban jelent meg, mégsem készült el a végleges változat a mai napig sem! Itt pedig még sem AI, se multi, a tervezett karrier módról már nem is beszélek, amik ugye a teljes játék részét fogják majd képezni. Ja még egy nagyon fontos dolog ki is maradt a felsorolásból, mégpedig a fejlesztői eszközök (Developer Tools)rendelkezésre bocsájtása, hiszen ez lenne az egyik fő csapása a játéknak. Addig pedig amíg ezek nincsenek, modellezgethetnek orrba szájba a modderek, azt a hajukra kenhetik. Most megjelenés után patch-elhgetik naponta, vagy akár naponta többször is, de szerintem ez sem sokáig fog tartani. Ezek amúgy sem túl nagy volumenű változtatások, módosítottak itt ott egy két paramétert amiért sírt a nép és publikálták. Szóval kíváncsi leszek mikor lesz ebből teljes játék, de hogy én addig amíg meg nem jelenik, egy centet sem adok érte az tuti!
Persze örvendetes, hogy az eddig elérhető tartalom azért a nagy többségnek elnyerte a tetszését, bár a grafikát firtató hozzászólásokat azért megmosolyogtam. Becsapósak ám a screenshot-ok, és a mobilos videók! Anno a sreenshot-ok alapján az rF2 sem a kapott látványvilágot reprezentálta! -
#4826 Embertelen jó a Ferrari
-
endy papp #4825 Én is így voltam vele,engem is ez a kép fogadott
Ezt a lepattanót kár lett volna kihagyni...... -
#4824 Igen, ez igaz, egy időmérőn ez már necces lenne:) De ha a lentebb lévő M3-as kört nézem, akkor ahhoz képest kisangyal vagyok :DD Arra szoktam figyelni, hogy belülről ne vágjak, és életszerűen maradjak rajta, kifele meg szélesítgetek, ez igaz.
#4813 Csak a látvány miatt vettem fel :D -
#4823 En nem lattam a videoban semmi kirivot vagy szabalytalant.
Amugy is, van a progiban buntetesi rendszer, aki gyors kort akar menni, azzal is meg kell kuzdenie (megtalalni azokat a helyeket, hol mennyit enged;P). Nincs ebben semmi extra, igazabol is beprobalkoznak mindenhol:) Csak ott a birak dontenek:P
De nem mindenhol egyseges a buntetes, nem automatan a feher vonala figyeli, valszeg manualisan vannak beallitva a buntetes zonak. Ami vagy jo vagy nem. Talalkoztam olyan kanyarral ami eleg szigoru, de olyannal is amit lazan lehetne korlatozni (kulso iv, 2 csucspontu kanyar, sokat lehet nyerni a lekerekitessel, 2 auto szelessegnem is kienged). -
#4822 Az már nem lassú.
-
#4821 45 eleje de csak ma kezdtem nézegetni:) -
endy papp #4820 Félre értés ne essék nem kötözködésből írom.
De 2x simán 4 kerékkel a pálya mellett mentél,(amit látni lehetett)ebből az elsőn még a rázón se voltál kívülről,hogy a többit kicsit,ne is mondjam.
Ha úgy is megy az össze hasonlítás az iRacinggel ott a kicsi hibáknál amikkel lementél 2 kerékkel a pályáról, már elvette volna az időd,nem ezeknél a 4 kerekeseknél.
Ennek fényében lehet nézni az időket.
Mert bizony sokat lehet nyerni -veszteni ilyen mértékű vágásokkal szélesítésekkel.
Persze mindenki ott megy ahol akar csak ugye mindennek oka van,hogy is születnek azok az idők.
Természetesen dicséret szépen körbe mentél.
-
#4819 Egy érdekes dolgot fedeztem fel tegnap. :)
A KTM-en alapból ki van kapcsolva a TC! És bármerre kapcsoljuk mindenképp azt írja hogy ki van kapcsolva. Ergo mikor először kikapcsolnám, akkor kapcsolom be. :D
Csak kajak nem mindegy hogy tényleg ki van-e kapcsolva... :)
Szóval egy kövér gázzal nem árt meggyőződni róla hogy is áll a kapcsoló. :)
Más autóba nem néztem, vagy nem tűnt fel.
-
#4818 " the plan is to get AI and multiplayer in as soon as possible.. everything else is long way behind in priority."
-
#4817 Napról napra jobban belezúgok. :) Zseniális. :) -
#4816 elgyengültem, nem bírtam ki.. és legalább fény derült egy rejtélyre is.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GPx8 #4815 Tegyetek fel még videokat! -
#4814 Biztos gyorsitva is van a video !!!! :))))) -
#4813 Ebből sokat látni:D külső és semmi adat:D -
#4812 -
#4811 Szep mondat voooot !
Amugy ez ilyen jobb nem lesz, ennyit tud..... -
1:43.992, ez tőlem jó. -
#4809 mi az a lassú?
viszonylag stabilan megyek, de a '42 még odébb van :)
-
W aWaW Wah #4808 fizikálisan a játék alátámasztotta magát viszont a grafika terén módozatokat követel maga után szerintem egy kicsit meg beigérék nem hogy ha megjelenik lesz a nayg grafikai javítás -
#4807 Mivaaan ? -
W aWaW Wah #4806 a grafika fog még javulni szerintetek idén?
elvielg a teljes játékba full grafika lesz benn a Gamestar szerint -
#4805 A fenébe, muszáj lesz megvennem. -
#4804 Appok telepítése nem csak annyi, hogy berakom a játék könyvtárába? Leszedtem egy gumimelegedés nézőt, de nem sorolja fel jobb oldalt.