42876

banner
  • Ginger17
    Az ini-ben állítottad át?
    Utána már nem szabad nyúlni a progiban a csúszkához, mert "lenullázza".
  • oneal1
    egy pillanatra megilyedtem, hogy ez imolai idő:D

Jó amúgy ez a Vallelugna? még nem próbáltam
  • Tomsteel
    Köszi ez jól esett, de nem hinném, hogy a 900H-s köreim mérvadóak lennének. :)

Néhány kör után itt járok az említett kombón:

Ennél 720-pillangó ugyebár.
  • raczger
    Tehetnél fel te is videót, de legalább egy-két köridőt, hogy tudjunk mihez viszonyítani :)
  • Tomsteel
    Gratula Gergő, szép kör lett.
    Én 458-cal köröztem itt, zseniális pálya. (autó is az)
  • precise
    Olasz a fejlesztője. Stefano "Kunos" Casillo

• raczger
    Nem könnyű, nem sokszor sikerült rendesen bevennem a KTM-el:)
  • Norbi1990
    Szintén ATI.
  • Tomsteel
    ATI kártyán se engedi egyszerre a kettőt.
  • Norbi1990
    Nálam is kiütik egymást az AASAMLES és a FXAA.
  • Ginger17
    Leírom hátha kínlódik valaki hasonló buggal nVidia kártyán(?).
    Nálam az AASAMLES és a FXAA nem állítható egyszerre. Kiütik egymást (vagy micsoda). A video.ini viszont engedi bántani egyszerre a kettőt, ergo, ha valakinek hiányzik a még durvább "bemosás" a HDR mellé, az tekergesse az INI fájlban. Nálam megoldotta azt a kérdést, hogy az AAS-t (a TP-vel ellentétben) nem engedte csak 4-ig tekerni és így eltűntek a pixelek. Végre. (Újabb -20fps, de fő a látvány... ugye ).
  • W aWaW Wah
    magyar*
  • Norbi1990
    Úgy látom, nem csak nekem nem sikerül soha az a kanyar 52mp-nél :D
  • W aWaW Wah
    Amúgy a játéknak vagy fejlesztője van, hogy Kunos?
    Alexease az?
  • W aWaW Wah
    ez a váltó nyúlás szörnyű, hogy késve nyúl a váltóhoz, és csak felfelé tudja tolni a kart. akkor inkább hagyják ki mert ez így eléggé kezdetleges megoldás
  • raczger

Élvezet nézni, ahogy a rugók dolgoznak ott felül :)

OFF: Elég sokat szívok a videótömörítéssel, egyszer már sikerült megtalálnom a tuti beállítást, de most rosszabbnál rosszab minőségbe tömöríti. Valakinek van tippje melyik programmal, mely beállítás mellett érdemes 1080p-s videót youtube-ra tenni? (Fraps-el veszem fel)
  • lac coo
    Nesztek, egy úrisofőr : :)))

• W aWaW Wah
    hát két csoportja van ezeknek aki engedi magát elcsábbítattni az olasz autók varázsában meg akik nem feltűnösködnek mert nem akarják hogy ismerősük cikizze őket hogy mi ez az olasz varázs mert a német mindenkinek megfelel arra nem leeht rossz szavuk olasz stílus meg csak keveseknek áll jól.
  • Norbi1990
    azok 7es béemvével nyomulnak nem?
  • lac coo
  • W aWaW Wah
    amúgy egy ferrárival nem szép dolog driftelni mert alapvetően túrázásra van kitalálva hogy a szerpentineken menjen a néni meg a bácsi elől a csomagtartóba meg a luxus bőrönd és csak kicsit megnyomja a gázt mikor gyorsít de nem engedi kifarolni mert aki ferrárit vezet az elegáns úri ember.
  • lac coo
    Amúgy most jöttem rá, hogy továbbra is működik a Pageup, Pagedown bill a HDR expozicíóhoz, úgy hogy akinek kiég a beton a fülkés autókban, az bátran nyomkodja ! :) Nem menti el, de amíg nem lépünk ki úgy marad ....
  • lac coo
    CARS topik, Vagy NFS Rivals..... ????
  • W aWaW Wah
    hát ez a füst effekt valami eszméletlen ronda ebben a formában, átüt a kerékagy a füstön.
  • lac coo
    Ott ráznak, Imolán meg nem ráznak ! :))
  • lac coo
    GT is pattog.... De egy farri se ilyen hintázós az tuti, az én kis bevásárló kocsim nem dűlöngél ennyire :))) De szerintem minden autó hasonló kicsit, ilyen puhácska még a formula is .... A Z4-et ki se próbáljátok :))))

Persze jó vezetni őket, csak kell még ezeken finomítani ...
  • hezi
    Köszönöm! Jött az update-ekkel rázókő-ffb is? Csak Magioneban próbáltam, de ott minden rázókő. Oda is, meg visszafele is. Külön élmény 5 km/h-val végigmenni egyen :D
  • lac coo
    Igen, az utcai autósmodding múlt leginkább a Lotus-on látszik, azt már forumon is felhozták, hogy azért az elég gáz :)))
  • Norbi1990
    Utcai autóba nincsen versenyfutómű, azok pattognak rendesen :)
  • lac coo
    Plusz nekem úgy tűnik , hogy ( gondolom valami kompromisszum miatt...) minden autó kicsit puhább, ugrálósabb, hullámvasutasabb a kelleténél ...

De ezeket talán helyre trükközi, finomítják majd, NKP ban is hetente volt új gumi, hol alulkormányozott volt, hol meg túl :)))

De majd az F1 szerű autó lerántja a leplet :)))
  • TeeBeee

Ez jött ki ma belőlem. Lehet még faragni, csak jó setup kéne.
  • Alexease
    Tegnap jott update-tel, mar akkor szar volt;) A jatekban nem neztem, de a file az teljesen rossz;D Masold at az Lotus Exige-bol (body_shadow.png).
  • raczger
    Igen, valami nagy fekete paca van, de mellette ott van jól az árnyéka is.
  • hezi
    Másnál is hibásan jelenik meg az Lotus Elise alatt az árnyék? A többi autó alatt normális, de ennél meg van kavarodva.
  • Alexease
    Latom, ez a premier video a csatornan:)
    Amugy ennek a GT2-nek, mintha kicsit viseletes lenne a teloja, durvan be tud hintazni, rugozni, pattogni. Erdemes a rebump-ot duplajara venni.
  • Alexease
    Akkor probalj 1 labbal pedalozni (ha nem ugy tesztelted), nem tudom mit mennyire szamol az AC, de ugy jobbnak kell lennie. Ha minimalisan is a gazon alsz fektavon es kanyarban, akkor az ugy fake az EDiffi miatt.

A drift enges sem erdekel;)

Mar sokszor irtam, hogy az AC-ben varhato/lesz egy kis fun faktor. Nem simcade/realisticgame/drivinggame (kinek mi tetszik:P) jellegu, csak egy leheletnyi;)

Ket oka lehet.
    Egyreszt az eladasok es a fun-faktor miatt, plusz Aristotelis korabbi munkai is hasonlok voltak (gumi beallitas, hosszabban, erzhetobben fokhato, lassabb atmenetekkel).
    Masreszt, korabban irta, hogy a gumit senki sem erti, igy lehet kompromisszumos nala egy kicsit.

Nekem nincs gondom vele, teljesen jo, csak kicsit "autosabbak" a dolgok;) Meg a Lotus is, pedig az ongyilkos szerkezet elvileg:P

De meg kell varni hogy kiforrja magat. A kod alapjan, amit bele tudtam nezegetni, mar most van lehetoseg gumizodasra (korszam alapjan allithato az elore gumizott palya, es a koszolodas is). Lehet hogy a melegedes, kopas es egyeb szimes teruletek is meg eleg beta-sak (mar van, de meg nem hasznalhato).
  • b-type
    video
  • lac coo
    Szerintem most jo az ffb nalam is, olyan a formula , raz rangat....
    De a drift meg ilyenek amugy sem erdekelnek meg bena is vagyok hozza......

Amot viszont nagyon hianyolok egyelore a fizikabol, a kis pici megcsuszasok, amikor nem kell a gazzal szorakozni, csak egy pici korrigalas es megy tovabb.Rf clio sokszor csinalja, meg aki emlekszik, vagy most bekapcsolja nkp kozepes formulajat, az rogton tudja mire gondolok......Itt most legtobbszor nagyot akar csuszni, kicsit mintha driftre lenne beallitva minden, meg a gt bmw, es formula is olyan....Remelm kesobb finomit a gumin is.....
  • Alexease
    De nalad amugy is gyengebb az FFB, vagy valami anomalia van:)
    Egyszer nezetm eddig veig az autokat, 1 bealitassal, jonak tuntek a kormanyzasok kozti kulonbsegek.
    Allitsd be ehhez az FFB-t es kormanyszoget, es ha itt jo, akor tobbit ugy teszteld;) Ehhez kepest a formula, elvileg kezletepos tud lenni, legalabbis nagyon durvan kozepen rangatos. Ha igen, akkor jo:)

Es 1 labbal pedalozzal (Mint Alonsoek, hiaba automata ketpadalos), ugy erdekesebb a dolog;P
  • Alexease
    Ezekben annyi elektronika van, hogy szinte magatol mennek:)
    Ha megnezed az Alonso-Massa paros videot, ott is latszik, fektavon nagyon stabil, ha nem tapossa a gazt, akkor orrtolos. Van ahol majd3/4-et forgatott a kormanyon.

Mondjuk naluk, ha jol lattam, csak a TC volt kikapcsolva, az SC bent volt, ugy fun a dolog: tudod csapatni, drifteltetni, de az elektronika megfogja/besegit.

De az EDiffi es az ABS eleve kikapcsolhatatlan. Es az EDiffi sokat szamit kanyarban, hogy gazelvetelnel ne allj keresztbe.