42876
-
endy papp #5005 Kérdés kinek mi jó a fizikában és mi fér bele....a furcsa jelzőbe. -
endy papp #5004 Ezt délután én is láttam ,be is akartam linkelni ....de megtörtént.
1:52-nél a legdurvább....
A valóság hoz nem sok köze van....sajna.
De azért ez is """szim""" vagy az lesz valamikor.....
Azt nem mondja valaki hogy grafikai bug... mert
Na van itt dolog rendesen kunoséknak....... -
#5003 Fizikával szerintem semmi baj nincs, utólag visszanézve teljesen rendben van, vezetés közben érződik furcsának pár dolog, de azt én az FFB számlájára írnám. -
#5002 Hotlap videóm.
Sok helyen elóvatoskodtam, de jó látni, hogy bírna többet is a set.
53 benne lesz. -
#5001 Szerintem is gagyin billeg:)) Konkrétan amikor először mentem az E30-al néztem hogy ez mi a faszom... mintha a kocsi közepe jobbra balra billegne 20 centit. -
#5000 Lassítva látni, hogy billeg :)
-
Picit setupoltam. -
#4998 Hú, ez érdekes, ezt egyébként érezni is, hogy nem túl direkt sem a visszajelzés, sem a lekövetés. -
#4997 Aris írt a gumikról:
"In AC tyres are doing "virtual distance". That means that if you go for example in a straight line at an average speed, the tyres wear out very very little. almost zero.
When tyres generate slipangle, slipration and temperature, then they start to add up virtual kms and of course the more virtual kms they add, the more they wear. So the more aggressive you drive, the more virtual Kms you do, the more you wear tyres."
The wear is not even linear, depending on the tyre compound. A soft tyre will give perfect grip for the first 3-4 laps maybe, and then wear out pretty fast.
A hard tyre will need some laps to start giving perfect grip, then go down a bit and stay stable for a much bigger time, before slowly worsening again.
And all in between situations for various compounds.
-
#4996 -
#4995 Hát gondom nincs csak kipróbáltam volna más FOV-ot, de az alap is kellemes, csak a kíváncsiság... :) -
Na itt a kör. Szerintem végig szabályos. a kuplungolást meg nem mutatja a replayben, de minden váltásnál csinálom. -
#4993 Nem biztos, nincs 3 monitorom:) De az AC forumon lattam, hogy 3 monitorral meg tobb gondjuk is van. -
#4992 Értem, hát akkor úgy tűnik van anomália. :) -
#4991 3 monitorhoz nem tudok hozzaszolni:) Ott elofodulhat, hogy meg anomalisa van. -
Ha már sikerült feltölteni, berakom. -
#4989 Ne bajlódj a képpel úgyis elhisszük. :) -
#4988 Nekem azzal az árnyékokon állít.
De még ha átírom a camera_onboard.ini-ben a FOV-ot akkor sem történik semmi, a számot megjegyzi de ugyanaz a nézőpont. 3 monitorral. -
#4987 1:48,952, oltus t49, imola. Mondjatok már egy jó képfeltöltő oldalt. kepkezelo.com nem megy, amit meg ismerek mást, azt nem fogadja ela fórum... -
Heel-n-toe meg alap beállítás. Ezt sikerült felvenni, viszont a visszajátszásnál nem mutatja azt, hogy kuplungot is használok. -
GPx8 #4985 Köszi. -
#4984 Igen, ez a globalis, nem az autohoz rendelt FOV. Autonkent elmenti a pilota poziciot, az jo, de a FOV-ot nem. A pilota poziciot is csak tol-ig lehet allitani a programbol, de ha mar kiirta az config INI-t, akkor abban tovabb lehet tologatni;D -
GPx8 #4983 Ez állítja a camera_onboard.ini -ben a FOV értéket? -
#4982 Numerikus +/-. -
#4981 Pilóta résznél nektek se mutatja mindegyik kocsival elért köridőket?
Plusz a felvett replay hosszát meg lehet növelni? Most fel akartam venni egy körömet, de már nem volt rajta.. -
GPx8 #4980 Hol állítom a FOV értéket? -
#4979 Osszessegeben, egymashoz kepest szerintem mindegyik jo;) Szerintem globalosan az osszes kicsit puhabb, magasabb, tapadosabb, billegosebb stb. Azert tunik a Lotus F1 konnyebbnek az utcaiak meg hintalonak. (Bar nekem nincs gondom veluk;P) -
#4978 A sebessegerzet egyik szimben sem jo, ahhoz egyertelmuen 3 monitor kell.
Ebben alapbol azert tunik rosszabbnak a tobbinel, mert jelenleg nincs alap allitas a pilotanezethez. Ha jol emlekszem, alapbol 40-es FOV-al mukodik, ami jo beallitas egy atlagos 1db 24-27" koruli monitorra.
De ez a latoszog harmada-negyede mint ami kellene, ig ytermeszetes hogy erosen fake.
Egy monitorhoz erdemes egy kicsit csalni: 60-as FOV, elore tolt pilotapozicioval.
mas programnal azert nem feltuno, mert alapbol allithato minden, es az emberek lazan 70-100-as FOV-val toljak;) -
#4977 Az ki van kapcsolva,nem szeretem ha alattam kulon eletet el az auto.De igy is billeg latvanyra is, mert billegos a , puha, ez nem anomalia, ez ilyen. :) De nem para, van jo auto is. :) -
GPx8 #4976 Ezt akartam már én is írni. -
#4975 Amugy a tulzott billegest min erzed/latod elsosorban? Ha a kormanyon erzed, talan azon segit majd valami allitas. Ha latvanyban, akkor erdemes kikapcsolni a pilota dinamikat (ami amgy is kamu es mesze nem a legjobb), sokat ront a dolgon, ossze-vissza csuszik-maszik a pilota, billeg ugral es hasonlok;) Az INI-ben lehet allitani, de az a legjobb ha ki van kapcsolva (azt lehet enubol, hogy ne maradjon a horizonton), szerintem sokkal jobb lesz. Fixalodik a pilota, es csak a valodi egyeletlensegek jonnek at, amit az auto general a felfuggesztesbol vagy az utrol. -
#4974 Miert a Z4 kezikonyveben le van orva, higy csak palyan billeg ? :)))
Nem, nyilvan nem ketszazzal hajtottam, de ebben 60- nal is billeg, pedig annyira azert nem puha. De gondolom majd piszkalgat valamit rajta, mindenesetre sokaknak tetszik igy, igy nagy bajom nincs vele, csak velemenyem van, de legfeljebb massal jatszok majd.
A gaz az lesz a pl a ZondaR is ilyen lesz :)))) -
GPx8 #4973 Sebesség érzet nincs egyik ilyen szimulátorban sem, ha belső nézetből mész. Gyanítom, hogy a 3 monitoros megoldás sokat dobna rajta.
A széria autókat majd biztos paraméterezni fogják, tényleg nagyon billegnek. Amúgy a TP-beli kis Lotus is irreálisan mozgott/mozog.
Összességében tetszik, de ez sem lesz soha "über-szimulátor"...
-
Solt #4972 Mindegy hol vetted, attól még steam-es, ugyanazt tölti le mindenkinek, és automatikusan frissül amikor megjelenik valami javítás hozzá! :) Külön DEV verzió ennél a játéknál tudtommal nincs... ;) -
endy papp #4971 Ha a Lotus 49-re gondolsz,nem egyszerű irányítani az tuti,de valahol érthető hogy ilyen az akkori kor ezt tudta a legtöbb szerep a sofőrön volt nem az aerodinamikán és az elektronikán,
A másik formula kocsi a tutus vagy hogy híják az tetszik legjobban és könnyű is vezetni,hiába a dobozosok annyira nem gyerebe nekem,alapból más játékoknál se. -
#4970 Köszi!! Nagy kő zuhant a mélybe. :) -
#4969 1-2 autónál nyitóképernyőn álló helyzetben mozog a kerék, jellemzően hátrafelé. :) -
#4968 Igen, igy jo, folyamatosan frissul. -
#4967 De allo/extra-lassu helyzetben meg a kerekek is rosszak. Annyi valtozott, hogy a TP-ben allo kerekkel csuszott, most egy bizonys sebesseg alatt beragad es megall;) Allo helyzetben, fek taposasra (aminel dicseretes hogy szamolja a tarcsak fogasat) nehol a hatso kerek elore-hatra forog;)))
De hat minnel tobbet szamol, annal tobb az anomalia lehetosege;) -
#4966 Ahh, hálistennek, akkor nem hiányzik onnan semmi, igaz? Anélkül is frissülni fog?