42876

banner
  • lac coo
  • Jacek
    Rendben van ez az egész egyébként, én örülök hogy egyáltalán van!!!
    És egyébként nézzük meg az LFS első megjelenését és hova jutott:) Csak annyit fejlődjön!!
  • lac coo
    Jó, persze írtam is , hogy van benne valami zseniális, de jó lenne ezeket a bosszantó dolgait rendberakni ....Mert olyan mint egy fullos nő büdös pi.... val! :)
  • Alexease
    Azert sokan orulnenk, ha a RaceRoom-nak es az SRW-nek (az ottani tartalmakkal) ilyen kezelese lenne:P
  • lac coo
  • lac coo
    Jó szar videó, kicsit alacsonyra vettem a rendert... De a lényeg látszik . mikor tapadást fog a gumi valami bugos a telókban és lökdösi vissza, ezért is hintázik minden ...A hátulját kell nézni, ott talán látszik ebből a pixelhalmazból :))) Valami láthatatlan erős dob egyet rajta nem is kicsit ....

• Alexease
    Igazabol azt erezni, hogy 1 ember progamozta a teljes jatekot (fizika, grafika, hang):)
    Elvileg ujrairta, de ranezesre (kod, rendszer), igabol az nKP-t irta ujra, nem tudott elszakadni a biztostol, s nem tudott bevallalni egy sokkal komolyabbat.

Nekem nincs vele bajom, a lehetosegekhez kepest teljesen jo. Es azert meg nagyon sokminden hianyzik belole, ami felkesz vagy meg nem mukodik.
    Ha egyszer "vegleges" lesz, majd leul es raszan 3-4 honapot az ilyen anomaliakra is.

A grafikai bugokat viszonylag egyszeru orvosolni. De ha a fizikaban van valami anomalia, ami a vegen derult ki, az nem olyan egyszeru. Nagyon osszetett ketiranyu kapcsolat van minden mindennel. Ezek nem egyszeru rossz adat vagy parameterezos gondok lehetnek.

Ha valakinek nem tetszik mint HC-szim (lehet, hogy nem is annak keszult:P), attol meg marha jo benne a fizika, kezeles, FFB es szimes szolgaltatasok, a tartalom utos lesz, max betudja egy extras realistic cargame-nek:D
  • lac coo
    Ja, dehogy, szerintem nincs, csak poén !!! :)))
    Legfeljebb hogy Arisnak az volt a fő kenyere, az neki a fun :)))
  • Tomsteel
    Neee, tényleg van köze az (p)ISI-hez?
  • lac coo
    Igazából érezni ,hogy nagyon jó cucc az egész ,csak valahogy fura minden. Remélem ráncbaszedik ....
  • Alexease
    Rugo van benne, lengescsillapito nincs:D
    Vagy legalabbis hibas, bugos, meg nincs kesz vagy akarmi:)

Szerintem tavaly nagyon a vegere lett "kesz" (fizika, grafika) a program. De nagyreszt a grafikat csinalhatta, mert sok honapon keresztul a shaderekkel volt elfoglalva. Valszeg a fizikai resz meg tavalyelotti.

Es miutan nem jelent meg, nem volt eleg "jatekos", ebben az evben, ahanyszor olvastam, igazabol csak az AI es az online volt a palettan.

Ugyanugy benne vannak azok a bugok, amelyek az ev elejen a TP-ben: pl. allo helyzetben a furcsa mukodes; minimal gaznal allo kerekkel csuszik; furcsan mozgo telok; rossz kormanyzas anim (atnyulasnal nem fogja a kormanyt, az meg magatol fordul:P); stb.

Ezek a driftel, behintazos atvagodasok is a telo miatt vannak valoszinuleg, es a GT is valszeg ezert pattog, es az F1 is azert kicsit utcai erzes.

De egyhelyben gumit egetve, korbe-korbe, kikapcsolt ABS-szel, szinte padlofeken, az elso kerek ugyanugy forog lassan elore-hatra:) Nem is tudom megtartani egy koriven, folyamatosan elmaszik;)
  • lac coo
    Nincs értelme, ott is ez megy, hogy semmi baj ezzel...dehogynincs....dehogyvan ...! :))))
  • bardocz
    Van egy app, ami kiírja az fps-t. Gyárilag benne van.
  • Danecay
    Hali! FPS-t ki lehet íratni a játékkal, vagy külső progi kell? Ma jutottam odáig, hogy kipróbáljam. A sebességérzetes meglátást én is osztom, ha meg lehet indokolni ha nem. Valóban nehéz reálisan felmérni a sebességet, így ezzel együtt sokszor a féktávokat is. Persze szokható a dolog, de szimulátorról lévén szó kicsit furcsa, hogy ahhoz kell hozzászokni, hogy jócskán eltér a valóságostól. Alig egy pályát és pár autót próbáltam, de számomra a Lotus Elise aránytalanul érzékenyebb visszaváltásra, és fékezésre a többi kipróbált autóhoz képet, amik, talán már túlságosan érzéketlenek ugyan ezen dolgokra és egyszerűen kordában tarthatók.
  • GPx8
    Miért nem írjátok meg a hivatalos fórumban ezeket az észrevételeket?
    Nem sok értelme van itt sopánkodni...
  • lac coo
    Hehe, tényleg :))))))
  • Norbi1990
    Vallelungán mi a legjobbatok?
  • lac coo
    Nekem amúgy az újabbik M3 -ról kapásból a régi promó GTR- ISI M3 játék jutott eszembe az volt hasonló .... ez meg azért elég szégyen :))

Fene tudja, talán az még jobb is :)

• bardocz
    A játékbeli leírás alapján is, csak lehet nem kattintottam eleget, hogy kiüsse a szemem a különbség :D
  • lac coo
    Ezt az Aristoltelist ki kell rúgni, hozta magával az ISI gumikat :)))) Régi NKP ...RIP !
  • Norbi1990
    Ha belegondolsz akkor ez elég egyszerű eldönteni, hogy ha lágyítod meg ha keményíted akkor mibe fog változni a rugózás :D
  • bardocz
    Akkor jól sejtettem, meg éreztem, de időben nem vett el semmit. Köszi. Szerintem most végre majd megtanulom beállítani a kocsit, jó, hogy így kiírja mi mit jelent, kényelmesen.
  • Norbi1990
    Pattogós útra lágyítani kell, akkor könnyebben rugózik az egész felfüggesztés.
  • bardocz
    Magione hátsó részein a kis formula szeret pattogni. Kipróbáltam azt, hogy lejjebb vettem a gyors ki-be rugózást, aztán azt, hogy feljebb, és érzésre talán lejjebb venni jobb, kevésbé pattogós, de időben semmi különbség nincsen. Melyik lenne amúgy a helyes beállítás ilyen útra amúgy? Lengéscsillapítókkal sosem játszadoztam még érdemben.
  • Jacek
    Ha csodálkozni akarsz akkor egy pillanatra rakd át az irányítást billre és pl az E30-at nyomkodd meg jobbra balra..... tudom hogy nem billel irányítod az autót nade ez olyan mintha nem lenne benne rugó..
  • raczger
    Pont nem látszik a tapadás fogása. Csak az utána kis billegés. Az a baj, hogy más videó nincs, ahol határon próbálnak ezzel autózni. De billegés mindenképp van, bár nyílván ez kicsit el van túlozva AC-ben. De az atomstabiltól nagyon messze van, mégiscsak egy utcai futómű, ami pályára nem sokmindenre elég.

Például nézzétek meg ezt, ez egy M6, Winkler ment vele óvatosba, bőven nem határon és viszonylag egy lassabb tempójú részen (Hungaroring sikánja). Nagyon tudnak ezek billegni, ha a gyári gépet odaviszed. (saját fotó:D)
  • Tomsteel
    Ez tényleg igaz.
  • lac coo
    Azt nézd meg mikor a drift után tapadást fog, ott látszik hogy atomstabil a kasztni ! Ne mondjátok már ...
    AC-ben meg milyen cirkuszt lerendez ilyenkor !!!!
  • lac coo
    Hat most vagy az en szemem rossz vagy nem tudom, de alig dol meg, ahogy azt kell, szinge gogartos erzes......
  • lac coo
    Vagy ha ezt forditva nezed, lehet itt eppen azert ilyen fura a rugozas, mert baj van a gumival, es valahogy tompitani kell a rossz tapadasvesztes- visszanyeres ertekeket......
  • raczger

Belső kamerát 2:01-nél figyeljétek, ez is mocorog rendesen jobbra-balra.
  • lac coo
    Azt akartam ebbol kihozna, ha mar ilyen puha a futomu, a masodik rangatas utan mar nem tudna visszarakni a kasztnit, elfordulna ugy a kormany hogy atterhelodne a sulypont.Itt mintha ossza lenne kotve a kormany a rugokkal, neha ha kell ha nem billegeti magat jobbrol- ballra. Pedig 1,5 tonna......
  • lac coo
    Az egy dolog, hogy szerintem sokat tud billenni , ( csak nezzuk vegig akkorat dol oldalra mint amennyit bolint satufekre....), az ilyen, legfeljebb sokunknak nem hiteles az adott autohoz, de ahogybillen az a fura. Foleg, ha az ember megrangatja jobbra ballra, ekkora.tomehet, ilyen melyrol nincs az a futomu ami egy masodperc alatt it atdobal haromszor negyszer egyik oldalrol a masikra, mindenhol a foldig koppanva ......Ehez meg hozza jon a kisse billegest atado ffb (( ami vegul is nagyon jo, mert hat billeg azt adja at nagyon erezjetoen... ).Ahogy Alex is irta, van valami cifrasag meg a gatlokkal, visszarugozassal..........
  • bardocz
    Mivel még két utcai aszfalt is full más, nem hogy egy pályán. Pályán nagyobbat fog billenteni, mivel később csúszik meg a gumi, nagyobb lehet az oldalterhelés.
  • endy papp
    Mindenki ezzel a pályával jön.
    Mintha anélkül nem lehetne érezni és látni azt ami nyilvánvaló.....
    De mint Laccoo is írta akinek így jó azzal sincs baj egészségére.
  • Tomsteel
    Versenypályán voltál velük? Pálya aszfalt vs. közút (főleg az itthoni) nagyon nem ugyanaz.
  • endy papp
    Erre csak annyit reagálnék hogy sok fajta kocsit és BMW is volt szerencsém kipróbálni de akkor se magyarázza be nekem senki hogy ennek így kell billegni és ekkorát ,de akinek jó így, hajóhintásan az csak hintázzon.
  • lac coo
    Lassítva még el lehet nézegetni ,rendes tempónál már viccesebb az egész :))
  • lac coo
    Igazából Aristotelés is ezt mondta kb : attól , hogy valakinek nem tetszik, nem tud jól menni vele, sokaknak még tetszik, úgyhogy jó ez :))))

Magyarul : leszarjuk ez van ! :)
  • Tomsteel
    1:52-nél a Z4 gondolom egy b***tt nagy huplin ugratott át, ezért koppant fel a futómű. Én utcán egy 4 centit ültetett "vasaló" Swiftet hajtok, nyilván nem mérvadó, hiszen gyári lágy gátlók vannak alatta, de ezzel együtt is kőkemény sínautó. Tud szépet billenni, főleg mikor elvittem a Hringre és pl a sikánban teherváltáskor még a videón is látszik milyet billen.