42876

banner
  • Tomsteel
    Emelj a nyomáson 10psi-t és figyeld mennyivel gyorsabb vagy a ghost carodnál az egyenesekben.

Én emeltem rajta, ezen kívül a kerékösszetartást és a dőlést állítottam a 458-nál, érezhetően kezesebb és a sebessége is sokkal jobb. Nyilván puhább gumival lehet nyerni valamennyit, de pl Imolában az egyenesben azonnal el is buktad.
  • endy papp
    Csak a guminyomásra írnám.
    Már a netkar-nál is azzal kezdtem hogy a gumikat lejjebb vettem,itt is mindegyiket lejjebb vettem sokkal kezesebb.
    A többit nem nagyon piszkálgattam úgy is béta, majd a véglegesben.
    Már csak az a kérdés mikor lesz
  • Alexease
    Es ha mar kerekveo, legyen valami pozitivum is az AC-vel kapcslatban, amit jo lenne ha atvennenek mas programok is.

A mufunek es egyeb ut melletti apro reszekbol allo boritasnak teljesen jo a hangja. Valoban olyan/hasonlo, mint amikor a bordazott gumi gordul valami durvabb feluleten. Vagyis gumi hang, nem felfuggesztesbol szarmazo mechanikai razkodas.
    Egyszeru de nagyszeru;P
  • Alexease
    A kerekvetok a koncepcio (fizikabol szamolja) es az esetleges bug miatt ilyenek.
    Amelyik kerekveto teljesen lapos es nagyreszt sikban van, ott nem lehet erezni semmit (normalis).
    Amelyiknel szintkulonbseg van, merettol es profiltol fuggoen erezni a felfuggesztesen es igy a kormanyon is.
    Es azok amelyek darabokbol vannak, valtozo szintkulonbsegekkel, csak azok raznak.

Allitolag lesz valami kerekveto patch. Az hogy fizikabol novelik a szamitasat vagy pakolnak bele kamu effekteket mint az rFactor es tarsaiban, azt meg nem tudni.
  • Alexease
    A Logi profillerrel volt valami bug vagy anomalia. Nem tudom hol tartanak vele.
    Tudom fapados es spartai megoldas, de en a Logitech Profillert gyokerestol szoktam kiirtani, meg veletlenul sem kavarjon be semmibe.

Amugy nalam semmi gond a kormanyzassal es FFB-vel (G25), a driverben mindig 900 fok, azt sose allitgatom. Ha az AC-ben is, akkor minden autonal ott van a kormanyzas vege, ahol igazabol is. Ha erzekenynek talalom (tul kozvetlen, keves, rangat) akkor az AC-ben lejebb veszem, igy hasonloan az iR-hez, linearis marad, de megno a kormanyattetel.
  • Danecay
    Ti milyen FFB beállítást ajánlotok Logitech Profiler-ben és játékban mert számomra is sokszor olyan semmilyen az FFB? Egyébként nálatok sem változik a kormányszög játékban történő állítás hatására? Arra gondolok, hogy hiába állítottam játékon belül 900 fokra a kormányt és a controllers menüben ennek megfelelően működött is a dolog, az autót vezetve viszont már csak vagy 300 fokon működött amíg Profiler-ben a Global Device settings alatt be nem állítottam a 900 fokot. Pedig előzőleg hoztam létre specifikusan AC profilt ahol 900 fokot állítottam be valamint kipipáltam, hogy játékon belül is állítható legyen.
  • precise
    nekem=neked
  • precise
    Nekem már évek óta az átdobás, átcsapás, meg hasonló bajaid vannak az összes szimmel. Ha billel ide oda rángatod az autót akkor nyilván előjönnek anomáliák (nem próbáltam). De mutass már be nekem olyan embert aki 1ezred másodperc alatt eltekeri a kormányt a két véglet között.
  • GPx8
    Én meg azt hittem, hogy jött egy új patch... (64 új hosszászólás).
  • swadawa senpai
    MEgvan a játék végre, gondoltam, 1.2 update stb, faszább lesz az ffb, jobb lett, de még mindig az van hogy magionen, van ahol ráz a rázókö, van ahol semmit nem érzek,van ahol meg valami kicsi semmiséget érzek, nekem ne mondja senki hogy a rázókö nem ráz, föleg hogy csak kicsit :)
  • Alexease
    Ugy sem lesz egyetertes:)

Jelenleg 4 szim. keszul. Nincs ketto, ami egyforma lenne. Mas-mas celkozonseg, igeny, tartalom, celok, lehetoseg stb. Soha nem lesz 1 olyan, ami tokeletes lenne.

Az AC az egyik, ami kicsit "mindenkinek" jellegu/celu: nem draga; nem elofizeteses; nem csak modolasra van; ismert es divatos autokat tartalmaz; sok utcai verdaval.
    Raadasul, a lehetosegek miatt, meg egy kicsit bugos.

De ha mindegyik szimes kicsit kulon kategorianak es stilusnak tekintjuk, sajat koncepcioval (melyek es milyenek az elsodleges funciok es mukodesuk) akkor az AC teljesen tokeletes lesz, ha egyszer kesz lesz;)
  • Alexease
    De az sem rossz, amikor az asszonyt/baratnot bekarjak egy Smart-ba, de az auto elejere kicsi krom kengururacsot, a hatuljara vonohorgot tesznek:) Ez a parkolofeny (veszvillogo) melle kotelezo parkolast konnyito rendszer;D
  • Laceee
    Nyugi...naponta befogja irni...
  • nortsen
    Megértettük, nem tetszik a game mert billeg. Megértettük már 40 postal ezelőtt is...

• Ginger17
    06:35-nél amikor átugrik a kerékvetőn a bal első... a lentebb linkelt AC fórumon ilyet rakott be az egyik ürge, azzal, hogy ez nem jó, mert nem pattog még kettőt a rugó... akkor ez jó válasz oda. :P
  • bardocz
    rFactorban a zsenik ha jól emlékszem mindig mondogatták, hogy a lengéscsillapítónál a visszafele irányuló érték legyen, kétszer akkora, háromszora akkor, 2/3-addal akkora, és hasonló értékek. Namost itt a kis formulába teljesen az ellenkezője van gyárilag. Ez nem lehet probléma? Érdekes magione, jó íven nem pattog a nagy egyenes után, ha az új aszfalton maradok, akkor jó.
  • bardocz
    Én betiltanám az egész városi terepjáró kategóriát, teljesen fölösleges. És ne mondja nekem senki, hogy kell a telekre. Nagyanyámnak megfelelt a trabant, swift, meg most az ignis a szőlőbe. Akik meg ilyet vesznek, azoknak a legkeményebb terep a macskakő :DD
  • lac coo
    Hu, ezektol en felek, foleg mipta divat lett miller felesegeket ilyenberakni, nehogy osszetorje magat :))))
  • b-type
    Nem azért nem kell venni, azért nem kell venni mert az én családom nincs biztonságban ha egy tohonya elgázolja a kiskocsinkat.
    Útálom ezeket a 'terepjárókat', nem lehet tőlük kilátni, óriási nehezen fékezhető tömeg...
    ..és még a felni kicsípi a gumit, ha i akarnak kerülni egy szarvast.. :)
  • Alexease
    http://youtu.be/zaYFLb8WMGM?t=20s
  • lac coo
    Nekem az a bajom vele, hogy tul gyorsan kepes ide oda atdobni a kasztnit. Ha jo twmpoval mesz talan elo se jon , de ha hibazol mar surun lehet talakouni vele. Es ezert is lehet kis sebessegen rangatva is szurrealis latvanyt elocsalni belole. Meg gondolom emiatt latni azt is, higy a levegoben repulo formula kerekeit lokdosi a negy semmi koptol koppig. Ezt szerintem javtsak. Szerintem ettol meg a jo erzes alapjaiban megmarad......
  • Screenracer #5104
  • b-type
    6. perctől megy. ott van futóműmozgás, sikánban lengés-dőlés minden amit akarsz, nézd végig.
    Erre írtam, hogy e NEM versenyautó, persze hogy dől. bőven mozog a futómű, a kerék a kerékívben, terhelődik a kasztni egyik oldalról a másikra.
    Nekem absz. megvan. ..és nincs is bajom vele, az autó határain belül kell maradni.
  • lac coo
    Hat probald ki :) Ezeken a videokon mit kell nezni .. ? :)
  • b-type
    csináld meg azt a videót, én is kíváncsi vagyok rá :)
    kipróbáltam.

A 6. perctől megy Bímer, előtte valami nevenincs autót járatnak :))
    Ez egy 420 lóerős, V8-s utcai autó, nem versenyautó.

Egyébként a játékban a topik fele jóval gyorsabban megy mint ez az arc.

..ha az AC-ból csináltok valami 12 egy tucat 'szimulátort' ami tökön-babon át megy, hát én kikapcsolom az automata patch-t a Steam-n .

• bardocz
    Az, hogy itt folyamatosan megy a rinyálás, az ígyszar, úgyszar, tessék beírni a fórumukra. Ha elég sok embernek nem tetszik, majd lehet elgondolkoznak.
  • bardocz
    Ezt pedig fölösleges volt, mert úgyis benne lesz majd.
  • lac coo
    Hat ha unalmas nem olvasod, ennyi ! :))Engedelmeddel mi azert csak megbeszeltuk ezt, meg ha nincs nagy egyetertes.....vagy van valami baj ezzel ?
  • Screenracer #5097
    Azért a fényévekkel, enyhén túlzás és a CARS is egyre csak jobb lesz, ugyanis az sincs még kész. :DDD
  • nortsen
    A moderátornak ez a dolga, és én is unom már az "így dől - úgy dől" marhaságot. Már olvasni is unalmas, nem hogy hozzászólni.
  • lac coo
    Azt fogjak mondani, hogy nem kell rangatni, nem arra valo ! :)
  • SirAlo
    Amugy en is probaltam azt hogy 40-el kb rangatom a kormanyt jobbra - balra es valoban nagyon billeg , talan egy ilyen videot kellene belinkelni az Assetto forumra, itt nem mondhatjak hogy azert mert nagy a sebesseg meg hasonlok
  • lac coo
    Az ok, persze, azt soha nemmondtam, hogy rossz az egesz, sot, szerintem is zsenialis !!!! Csak ezek az apro hibak zavarnak, kar lenne erte ha benne maradnanak......
  • SirAlo
    Nem tokeletes de meg igy is fenyevekkel jobb mint egy pCars fizika pl.:) szoval ennel mar csak jobb lessz
  • lac coo
    Majd ha lesz kedvem este csinalok, bar minek, ha nektek igy tokeletes, hajra , jo nektek ! :)
    Kunos meg nem izgat, nyilvanvaloan hozza se nyult az egeszhez regota, a cukormazat csinalgatta egesz evben.Gondolom tisztaban van a hibakkal, ezert beta, majd ha nem beta, akkor kell piszkalgattni, bar kizartnak tartom hogy igy hagyja....

Az modnjuk meglep, hogy ez ennyi embernek igy tokeletes. :))))
  • b-type

Én nem nyúlnék a fizikához vagy fél évig tuti, kivéve ha a fejlesztő is anomáliát lát.

• precise
    én is várom a videót, csak hogy értsem végre a bajodat.
  • Skypack
    Ez engem is érdekelne.
  • Ginger17
    Mielőtt tényleg letargiába esel - már hogy belekeseredsz a "mumus" mivoltodba - gyorsan dobd le magadról ezt az üldözési mániát és lássuk este azt a videót amit beígértél - azután had' menjen Kunoséknak is, hátha kezdenek vele valamit, ok? ;)
  • Screenracer #5086
    Álljunk meg egy pillanatra. Senki nem beszélt itt határon autózásról. Én például Vallelungán tesztelek a legtöbbet, mert az egy kicsit hasonlít az országúti vezetésre. Soha nem úgy szoktam kezdeni, hogy az elsőkörben egy páyacsúcsot akarok menni, főleg nem egy új játékban. :)
    Vallelungát azért is választottam, mert kevésbé ismerem és eleve nem teligázas körökkel próbálkozom. Sokszor 30-nál is több kör után próbálok egy mértet menni. :) Természetesen így is meg lehet szokni, ki lehet tapasztalni, olyan ez mint az új autó. Abba is beletörődik az ember, ha nem minden úgy működik, ahogy szeretné, ha már ennyi pénzt kiadott érte. :D

Egyébként meg szerintem hagyhatják így ahogy van csak kerüljön be a carsetupba az utcai autóknál is minden állítási lehetőség, ami nem lesz fake és én majd a magam izlésére mindent szépen beállítgatok. És így nem sérülne senkinek se a játékélménye. :))