42876

banner
  • Alexease
    Nem, csak allitgattam kicsit:) Lehet piszkalni a suruseget, atlatszosagat, szinet, alapbol a mozgasat, plusz a kodot (szin, tavolsag).
    Valszeg ezekkel majd meg tudja oldani, hogy valamennyire sinamikus legyen. Ha eso nem is lesz egyelore, max valtozhat a felho, a latotavolsag, a homerseklet stb.
    De ezek is meg "csak" benne vannak, scriptelnie kellene, hogy template-ek legyenek az idojarashoz.
    Persze, ha nem szamol dinamikus aszfalt homersekletet, akkor mindegy, csak latvanyelem;P

• bardocz
    Ha kiadnák most Trento bondone-t, akkor nekem gyakorlatilag majdhogynem kész lenne a játék, már csak a másik F1-es lotus kéne.
  • Totti5
    The new update will bring new features as well as new content as three new cars and two new tracks will be included – More details on the upcoming content has have yet to be revealed.
  • lac coo
    Mit kell nézni, előbogarásztál valami dinamikus felhőt ? :)
  • Alexease

• lac coo
  • Alexease
  • Alexease
    Igen, kivancsisagbol "gurultam" 1 kort, es 20 masodperccel lett jobb:D Ez meg valami TEMP ido:)
  • bardocz
    Az a bmw-s idő valami elírás? Hugom leültetném ide, megfutná. Vagy anyám, d neki már mondani kéne a kanyarokat, meg hogy mikor fékezzen :D Én 1:4x-et mentem ott.
  • Szabi #5156
    "Reach level 50 in drift mode" hmmm, D1GP autókat de most azonnal!
  • Alexease
    Frissitettek a Steam-et is, most mar 22 Achievements van;)
    Meg nem mukodnek, de van ilyen is, lehet gyakorolni:P

M3 GT2 @ Imola
    Beat 2:10:00 at Imola with the BMW M3 GT2
  • Alexease
    Szivesen. De mivel en biztattalak a piszkalasra, bizonyos szempontbol, miattam "romlott el" :)
  • Ginger17
    Tudom, lementettem az asztalra, de addig nyitogattam az ablakokat (a ki-be másoláshoz), hogy felülírtam az eredetit.

Köszi a segítséget!
  • Alexease
    A piszkalas elso lepese a BACKUP:D

hdr.ini:
    [HDR]
    HIGH_PASS_LEVEL=0.45
    BLOOM_BASE=1.0
    BLOOM_LEVEL=5.5
    BLUR_ITERATIONS=4

lighting.ini:
    [HDR]
    MIN_EXPOSURE=0.16
    MAX_EXPOSURE=0.55

• Ginger17
    .....szameg! Addig tekergettem az iniket, hogy már nem is tudom, hogy mi volt az alap. Legyen szíves valaki küldje el az eredeti hdr.ini fájlt! Előre is köszi!
  • Alexease
    Nekem is a 60-65 a jo (1 monitorra), afolott mar eleg torz. Az alap 40-es korrekt, de 1 monitorra keves:/
  • lac coo
  • Alexease
    Ezek az INI-k egyszeruen irhatok, 1-2-ot teszteltem, viszonylag jol lehet proramozni a menut, es uj beallitasokat felvenni. Ha veglegesebb lesz a program, valszeg csinalok egy Advanced menut, ahova minden letezo INI allitast beteszek kapcsolora, potira, gorgetore akarmire;D
  • lac coo
    azaz, megőrjít ez a gyenge sebbességérzet :)))De nem kell 90 elég a 65 is, ha kicsivel többet látok az útból ...
  • Alexease
    A APP-nal ahol allitod, van SAVE gomb, az ugy marad:)

Amugy a c:/Users/Alexease/Documents/Assetto Corsa/cfg/cars/ konyvtaron belul, autonkenti konyvtarba, a view.ini file-ba irkalja az adatokat.

Ha tul akarod allitani, mint amennyit az APP egged, azt csak itt (pl. kitolni a szelvedore a kamerat, 90-es FOV-val:DDDD).
  • lac coo
    Autó fülke kameráját hol tudnám piszkálni, hogy úgy is maradjon ?
  • Alexease
    A d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/ mappaban van LIGHTING es HDR ini is. Nalam jo, nem teszteltem oket, de valamit biztos lehet piszkalni rajta.
  • lac coo
    Én a pageup-down billekkel szépen beállítom ....
  • bardocz
    Én kikapcsoltam, így jó :DD
  • Ginger17
    Megőrülök ettől a túltekert HDR-től... ráadásu lautónként más és más. A Z4-ből kinézni (ami egyébként tényleg billeg mint a p...csa) egyszerűen tragédia. Pláne ahogyan változik ahogyan kiér az árnyékból az autó. Nekem ilyen szarok a szemeim, vagy más is kínlódik. Gagyi.
  • Alexease
    Cannot set degrees of rotation, Logitech Profiler settings ignored:
    Make sure it targets acs.exe - not AssettoCorsa.exe, this is only the launcher of the game.
  • lac coo
    Jól van , hagyjad ! ,) No para .
  • Jacek
    Tök jó hogy aki még az életben nem írt ide be akarja szabályozni mit is lehet ide írni....
  • bardocz
    Ja, csak rá kéne nézni a honlapjukra. Az alapján sajnos nem lesz Nordschleife benne, germany track néven van csak a Nürburgring lesz benne.
  • Totti5
    Autó és pályalista már jó ideje köztudott...
  • endy papp
    Kicsit szomorú vagyok..... nagyon kevés nyitott versenygépet látok.
    A dobozosok annyira nem hoznak lázba ahogy eddig se ,na mind1 majd idővel csak több lesz benne,ahogy a pályákból is biztos.
    A multi is jöhetne még az idén.
    No és a pályák felhozatalára is kivi leszek
  • neilszab
    Kicsit nincs sok abból a Lotus-ból?
  • bardocz
    Egész jó GT3-as bajnokságot lehetne kezdeni rögtön az elején.
  • Szabi #5132
    utcai járgányok
  • neilszab
    Assetto Corsa - teljes autólista:
    https://www.facebook.com/AssettoCorsaHungary/posts/635468609830316
  • endy papp
    Jó van na..... én eddig ezt nem tudtam,de lehet nem vagyok vele egyedül,azért bátorkodtam beírni,ha mindenki tudta csak én láma nem akkor bocs....
  • endy papp
    Még egyenlőre nincs akkora jelentősége de köszi.
    Amúgy se nagyon megyek az időre,de ha össze jön a fejlesztés ,a több fps érdekében akkor már inkább többet fogom tolni.
    No meg az az igazság nincs is időm setupogatni, nem is nagyon értek hozzá ,majd ha oda kerülünk csak megszán valaki és azzal ami nekem jobban fekszik fogok menni.
  • Screenracer #5128
    "...ENABLE_DEV_APPS=0 ha átírod 1..."
    Minden patch után ez volt az első, amit megcsináltam.
  • endy papp
    Most találtam egy másik fórumon .
    Ha ezt átírod ami írva vagyon akkor mindent elő tudsz csalni a menüből jobb oldalt s mindenre fény derül.
    Ennyi mindent még szimben nem nagyon láttam.

"Steam/steamapps/common/Assetto Corsa/system/cfg/assetto_corsa
    ebben van egy olyan sor hogy ENABLE_DEV_APPS=0 ha átírod 1 esre akkor jobb oldalt sokkal több minden megjelenik
    ha zenét is akarsz halgatni akkor a Dokumnetumok/Assett..../music mapábba másold a számokat"

Itt egy kép róla mi mindent lehet kipakolni már ami elfért a monitorokraDDDD.
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_14_skq2b2kf1v.jpg
  • Tomsteel
    Bocs, benéztem a nyomás értékeket, elől emeltem rajta 2psi-t.
    Viszont így egyben a kisebb összetartás és a nagyobb első dőlés hozott a sebességen elég sokat.