42876

banner
  • pajti
    a legelső lökés talán túl nagynak tűnik, utána szerintem jó..
    normál sebességnél is megnéztem volna :D
  • bardocz
    Arányaiban simán elképzelhető, a BMW egy luxusautó. Buknának egy rakat vevőt.
  • Tomsteel
    Én is ezért gondolkodok rajta, sokszor előfordul egyébként is...

Csináltam még egyet, jó nagy ugratás az E92-vel, még nem döntöttem el, hogy ez a felkoppanás milyen mértékben életszerű. :)

• b-type
    Addig nincs értelme, amíg ki nem viszi egy pályára, sőt ha Imola-val szeretnénk összehasonlítani, akkor a HunRing-re kellene vinni,.
    Ha Magione, akkor aludhatna nálunk is, aztán mennénk Örkénybe :)

De persze teljesen mások a dimenziók, a súly/lóerő arány, a tengelytávra, és sarkokon mozgó súlyok, és alapvetően van fél tonna+ amit nagyon tisztel az ember ha megindul, nem játékban persze, mert ott nem érezni.
  • lac coo
    Ne rakd be, tp ota ilyen, tudnak rola ....
  • bardocz
    Persze, hogy van értelme, rakd be a fórumukra.
  • SirAlo
    vagyis az is lehet hogy egy gyenge kis auto futomuve kemenyebb mint egy sportkocsi futomuve ? Ez magyarazat lenne lacconak:)
  • SirAlo
    szerintem mindenkepp megeri, ha nincs is koze akkor se normalis
  • b-type
    pont az rFactor ugrott be nekem is nemrég, olvasgatva a dolgokat-véleményeket, elgondolkoztam hol mehetett el balra ennyire az LFS óta.
    és sztem a Simbin Get Real a felelős , mert a GTR-l megpróbálták lehitetni a Get Real-t, pedig az látványosan nem volt az.
    Utána jött az rFactor és a moddolás...ahol aztán boldog-boldogtalan olyan kocsikat faragott ami szerinte Get Real.
    ...és elment balra az egész, most már olyan véleménykülönbségek alakulnak ami ezekre (is) épül.

Az LFS mikor kijött, azzal a 'pár' autóval, és a telefonos rezgőhang audio élményre épülve kivirágzott egy nagyon komoly közösséggé.
    Az egyik legtömörebb, leggyorsabb liga volt, vagy talán az még, nem figyelem.

Én nem mondom hogy ez a Bímer tökéletes, talán a húzófokozaton lehetne állítani. De ez egy 420 LE utcai autó.
    Nyilván nem lehet kőkemény futóműve, logikusan végiggondolva, hiszen közúton használják, akár 5 ajtós Sedan, élhetőnek kell lennie, kényelmesnek kell lennie,...nem lehet kőkeményre hangolt.
    Közútra így is veszélyes, elektronika nélkül pláne, egy városi aszfalt esőben aztán lehet életeket ölni.
    Bárki aki beleül majd, vagy már ült benne, az első amit érezni fog, hogy mennyire tol.
    ...a futóművet is nagyon jónak érzi, pláne hogy hangolható. Versenypályán pedig közel sem fog olyan gyorsan menni, mint ahogy azt az autó tudná.
    A játékban igen....de ezt tudni kell, egy utcai autó futóművének határait feszegeted versenypályán, nem oda való.
    Oda pályaautó való.
  • Tomsteel

Csináltam egy videót, látszik ahogy megáll, majd újraindul a futómű számítása. Szerintetek van értelme publikálni, vagy semmi köze az ominózus billegéshez?
  • lac coo
    Hat rohadjak meg , egyszer felveszem hogy lehet rangatni 50- 06- nal a c2-ot !!!! :))))) kozel nem ilyen pihe puha, es meg kemenyen el is fordul, mivel nem csak a kereket tekeri maga ala..... Meg a regit erte, az valoban mar 30 eves :), de az uj M3 ???? :))))
  • b-type
    Valszeg tényleg valamit ki kell kapcsolni, mert nálam nem ilyen.
  • NIBI
    Most csak a gumi kenődésére (illetve annak érződésére), fizikai terhelődésre/driftre értettem. Bizony ott is nagyon meg kell találni azt a határt amikor még nem csúszik annyit a segge hogy lassítson, de eleget ahhoz hogy be tudj fordulni. Ez csak a street verdákra igaz.
    (A nagyobb verdák ott szarok ez tény. :P)
    Na pont ilyen az AC is, csak komolyabb. :)
  • bardocz
    Nekem ugy fura volt.
  • Alexease
    De a legrosszabbak, ezek a kamu razasok. Egy fun-race programban OK, mert ugy sem szamol semmit, tukor sima az ut, fake az FFB.

De egy ilyen szintu programban (scannelt palya, reszletes FFB, normalisabb felfuggesztes es gumi) szentsegtores ilyen hulyeseget alkalmazni. Eppen a lenyege vesz el a dolognak.

Azert az iR-ben nagysagrenddel komolyabb erzes, amikor a palyan mindig ugyan ott es ugyan ugy razkodik vagy billen meg az auto, es ezt teljesen szinkronban van a kormany erzessel es a latott keppel.
  • Alexease
    Ezeknek a "kamu" mozagasoknak ket hatranya van: egyreszt hulye erzes, masreszt rontja az auto mozgasanak a valodi visszajelzeset.

Ha igazabol ott ulsz az autoban, akkor a nehezsegi eroket korigalod fizikalisan es fejben is. Ezek a nagyonegyszeru pilotamozgas szamitasok, inkabb csak egy probababat szimulalnak, ami bizonyos hatarok kozott, ide-oda fityeg az ulseben;)

Persze vannak jo(bb) megoldasok, amelyeket be lehet loni eleg jol. Pl. az iR-ben is hasznalhato NaturalPoint-os MotionCockpit View. Mivel plugin, talan jo lesz kesobb ide is.
  • SirAlo
    Nem szeretek semmi kamu mozgast, rFactorba is sokaig nem tudtam miert utalok chokpitbol vezetni, aztan rajottem hogy van az a sisak mozgas, ami annyira szar hogy vezethetetlen az auto miatta , levittem 0%-ra es meg gyorsultam is chokpitbol, annyi a hatranya hogy futamon nem latok szinte semmit oldalra
  • Alexease
    A VIDEO menuben: Lock Onboard Camera to Horizon.

Ha kell de allitgatni akarod, mennyire mozogjon es milyen legyen a kamu razas, akkor a c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/camera_onboard.ini-ben.
  • Alexease
    Az SRW-hez ne nagyon hasonlitsd, az 10 eves engine, alap rF1, full fake FFB-vel es agyon trukkozott gumikkal. Ott drift-szerusegre probaltak beallitani, de mig a regi autok es alacsonmy sebessegen jo, afolott total buta sinauto.
  • SirAlo
    Pilota mozgast hol lehet kikapcsolni ?
  • Alexease
    A pilota mozgast kapcsold ki, mert az egy foss;) Nagyon csaloka es idegesitoen billeg, dol, csavarodik.
    Amugy egy ilyen tipusu autonal, 50-60km/h-nal, ha a pilota billegest leszamitjuk, nem tunik rossznak a mozgas. (De teny, valami tuti nem szazas osszessegeben.)
  • bardocz
    Nameg utcai auto, alulkormanyzottra van hangolva, mert tul sokan halnanak meg benne.
  • NIBI
    Az kimaradt hogy ahhoz képest hogy milyen tehén autók igen sok paci van bennük (és nyomaték), negyed gázon is elpörgetik a koszos gumikat a fűben, szerintem ebben sincs semmi fura. :)
    Sőőőőőt végre egy program a mi számol ezzel komolyabban!
  • NIBI
    És mi a gond ezzel? Próbáld ki ezt élőben egy utcai autóval, hogy ilyen hirtelen kormányzol... az is dőlni fog, esetleg vizuálisan nem lesz annyira feltűnő mivel te is dőlsz vele, tehát ezt is számold bele. ;)

#5179:
    Ezek nagy tehén/nehéz autók, hiába a nagy gumi, ott a tempó amitől bármi alulkormányzott lesz! Még az F1-es autók is!
    Füvön meg persze hogy forogsz, gondolj bele a friss puha meleg gumi felszedett minden kavicsot, füvet amire csak ráment! Tehát már nem gumi volt a keréken, hanem fű/kavics, ammeg nem tapad ám túl jól. :P

Aki tolta SRW-vel ahhoz nagyon közel áll az AC fizikája. SRW-ben is nagyon hasonlóan csúsztak másztak a sreet verdák és az bezony úgy volt valós! Ezeken nincs difi, szárny, slick gumi, meg jóistetudjami, persze hogy kenődnek. :P És pont ez a nehéz benne itt az AC-ben is, hogy csak annyit kenődj vele ami még nem lassít, de ami még épp segít!
  • W aWaW Wah
    a beállításokban le kell ültetni a karosszériát és nem fog billegni, ez egy 30 éves sportautó, elfáradtak ennyi idő után a csillapítók meg a rugók
  • SirAlo
    Na felraktam egy videot, alacsony sebessegnel gumit melegitettem , nem billel es megis ugy billeg az auto mintha teljesen ossze nyomna minden dolesnel a rugokat :

• Ginger17
    Biztosan így tökéletes... de nekem akkor sem tetszik, hogy "hagyományos" módon autózva is kegyetlenül orrtolós még lassú tempónál is. 80-nal alig lehet bevenni a közepes kanyarokat, mert érződik, hogy ez csak akkor fog fordulni, ha gázt adok és elindul a feneke. A Fabiam jobban fordulna... Nekem ez valahogy nem... mondom ezt úgy, hogy még nem volt lehetőségem így és ilyet vezetni - nem tudom, hogyan lehet jó - csak nekem ez furcsa egy ilyen autóval, amin ilyen széles kerekek vannak. Na mindegy. Egyébként tegnap a Z4-gyel is a füvön sikerült 10 kmh-val negyed gázon egy helyben pörögnöm. rFactor fíling. Azért ezen is lehetne kicsit bütykölni még.
  • Szabi #5178
    de ha egyszer ilyen az autó a valóságban, akkor csinálják meg a játékban sínautónak ?
  • Ginger17
    Próbálgatva ezt a BMW-t az tisztán lejön, hogy itt a fizikát csak és kizárólag a driftelésre lőtték be. 0% FFB, "1800 fokos", kisujjal pörgettyűs kormány, aztán csókolom. Normálisan nem is lehet vele közlekedni, mert csak kilinccsel előre kanyarodik, máshogyan nem hajlanadó - nem is tetszik.

Ez a "fun faktor"?
  • Szabi #5176

• Szabi #5175
    ha már magyarul akartad bemásolni, lefordíthattad volna rendesen is, nem nehéz a szöveg.... :D
  • lac coo
    Jah, rosszat masoltam :)))))))
  • Ginger17
    Ezzel majd azért lehet valamit segíteni a látványon. Imolából a dombról lejövet (a két jobbos előtt) szörnyű ahogyan "kizöldül" az égbolt.
  • Ginger17
    "ez magában foglalja a frissítések, új funkciók, 3 új autó és 2 új számot"

Kettő új "számot"???
    Lesz végre autórádió!!!
  • lac coo
    A dob hétvégén, az új PC-versenyautó játék "Assetto Corsa" által készített KUNOS Simulazioni és elosztva a Steam Early Access elérte a felső eladó rangsor a Steam mögött Call of Duty Szellemek, miközben az első öt pozíció a hétvégére , és meghódította a első helyen a verseny műfaj. Az első béta verzió már nagyon jól fogadta a játékosok és simracers, akik megosztották jó visszajelzéseket, nagyon pozitív észrevételeit és javaslatait. Az eredmény, hogy meghaladta a legjobban elvárásait Assetto Corsa dev csapat, hogy már dolgozik a következő kiadás, készen arra, hogy indult november 22, és ez magában foglalja a frissítések, új funkciók, 3 új autó és 2 új számot. Mindeközben az új Early Access teaser is megjelent.

• Skypack
    Mivel nekem nem töltött le semmit a játék, ezért gondolom majd a következő javítás fogja tartalmazni működésüket.
  • Alexease
    Nem mukodnek, talan majd a kovetkezo upate-utan.
    De az Imola idobol kiindulva, ezek meg eleg kezdetlegesek.
  • bardocz
    Elmondhatod, hogy megvan.
  • lac coo
    ezek az achievements-ek jók valamira amúgy, vagy csak van azt jóvan ? :)
  • bardocz
    Működnie kéne már? Meg akartam csinálni, meg is futottam az időt, de nem adta meg az acsívmentet.