42876
-
A harc hát legyen harc
Najó, csaltam, a kocsi abs-e be volt kapcsolva -
#5244 Egyre inkább én is azt érzem, hogy itt valami butítva van a fizikában.
Ezen a videómon jól látszik ahogy még a hátsó keréknek is van kilengése, ami egy elég bonyolult rendszerről árulkodik, de aztán mintha figyelmen kívül hagyná a beérkező adatok egy részét.
-
#5243 Erről beszéltem még anno a TP után amikor kirakták azt a rengetek driftelős videót. Ezek mást sem csináltak egy évig mint driftelgettek az irodában... najó, Kunos gitározott is. -
GPx8 #5242 A "fizika" már nem fog változni. Majd pár széria autónál erősebbre veszik a csillapítást és kész. Esetleg a gátlók beragadásával fognak valamit kezdeni, mert az egyértelmű hiba. -
GPx8 #5241 Megvetted, vagy a warez verzióval próbálkozol? -
#5240 addig addig dumáltunk róla, csak lementem 2min5 alá vele
-
#5239 vagy nézd meg a balesetes videókat, mindegyikben kitör a fara a gépnek és falatfognak, na jó van 1-2 amiben szakadékba esnek le :D -
#5238 A formula driftelős? Oké, 90/10es difivel kemény, de más beállítással nem érzem ezt. -
#5237 De itt mindennel szinte csak driftelni lwhet :)))) Szinte meg a formula is arra van beallitva, de majd lesz Zonda R , az is ilyen kanyarbadolosdriftelos lesz ? :- -
#5236 Nézd meg szinte bármelyik autós magazinban ezt a E92 V8 420 lóerős járgányt, szinte mindegyikben driftelnek vele .
vajon méér? :))
Van benne erő.
De egyébként az autóválasztékot elnézve, lesz majd keményebb kocsi, mindenki megtalálja a magának megfelelőt. :) -
#5235 ez nem játék, ez egy korai béta verziója a játéknak, remélhetőleg a megjelenés még jó messze van.. mert van mit csinálni még bőven.. :D -
Solt #5234 Töröld a játékot és a topikot is, az a biztos. -
#5233 Dekomolyra forditva ! :)
Mar a tp idejen ertam, hogy rohadt jo dolog, hogy ilyen szepen atjon a kasztni mozgasi, a sulypont athelyezodesek, ez maradjon is igy, nagyszeru dolog, es epp ez az ami miat kulonleges az AC, isten ments, hogy ez megszunjon......De valami trukkozes, vagy felkesz allapot miatt szerintem kisse el van ez tulozva, nem konret autora gondolok, mindegyiken ilyen erzesem van, meg a furmulan is .Cserebe viszont pont hianyzik belole ami miatt epp jo a kemenyebb futomu : a kis pici megcsuszasok, amivel semmit nem kell csinalni, pici elle kormanyzas, meg a gazt sem kell elvenni aztan megy govabb egyenesen.Aki tolja Rf2 megannal az tudja..... Ezek nagyon hianyouznak nekem, enelkul vicc egy gt auto.....
Valamiert most tenyleg olyan, mintha a kilincselesben es adriftben latnak egywdul a funfaktort a keszitok, es mas nincs is benne. -
antiqueA #5232 Én azt vettem észre, hogy a legtöbb szim fizikája gyors tempóra, határon autózásra van belőve. Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a kis sebességgel, a laza autókázással. -
antiqueA #5231 Segítsd a fejlesztők munkáját, írd meg nekik. -
#5230 Tegnap megrangattam, pont ugyanugy mint jatekban, valszeg nalam is koppig ment a csillapito de fordul is ilyenkor mint a barom, ac ben csak billeg keptelen elfordulni ilyen rangataskor se a bmw se a kis fiat, pedig az abarth tuning, ott meg direktem futomu van mint nekem....Es meg a kormanyom is pont 900 fok :))) -
swadawa senpai #5229 Nekem elegem van a játékból, rámegyek a kibsztt rázóköre régi bmw-el, kvára semmi érzés, még az ffb is egy híg fos, ja nem magione egyenes ráforditón érezni, aztán máshol sehol! Igy kell ezt. -
#5228 Nem kell ezen keseregni, szedhetek össze videókat, pl.
...ha végignézted, most szerinted?
...
és az egyik legjobb, de mintha itt-ott nem stimmeltek volna apróságok..
-
#5227 Amugy a nyalokas ember integet?! En nem lattam. Vagy az is majd extra feature/update lesz?:) -
#5226 Mar irtam korabban (talan/valszeg), hogy az uj autok billegesenel, azt is bele kell szamolni, hogy az igazi autok tele vannak kikapcsolhatatlan, dinamikus, aktiv menet-stabilizatorral (ami fekre, motorvezerlesre, kormanyzasra es felfuggesztesre is hatassal van/lehet).
Hogy ezekbol az AC mennyit es hogyan szamol, azt nem tudni.
(A bekapcsolhato segitsegek nem szamitanak, az mas.)
Lehet kapcsolni ezt-azt, de SC-t nem lattam, foleg nem olyan reszleteset es osszessegeben kombinaltat ami pl. az igazi M3-ban van vagy a Ferkaban. (ABS+TC+SC+EDiffi+Vezerles csoportokban allithato, kapcsolhato.)
A lenyeg, ha ezeket nem vagy meg korlatozottan szamolja, es egyfele megoldasssal kell beallitani az autokat, akkor azok eredmenyezhetnek ilyen es hasonlo anomaliakat (billegesm, nem az #5196 bug;P). -
#5225 ...jó, a nyalókás ember leírása is eltarthatott vagy 2 hónapig. -
#5224 Tuti nem nyult a fizikahoz es a hasonlo dolgokhoz az utobbi 1 evben. Valszeg csak a grafikat finomitotta, beepitette/javitotta/veglegesitette az AI-t, online-t es a karriert..., es gitarozott;D
Majd ha kint lesz veglegesben, akkor nekiul, es megcsinalja. Fizikaban kicsit macerasabb piszkalni, nem napok vagy hetek, honapok is lehetnek. -
#5223 A fuel kifogyást jelző ikont hogy lehet arrébb rakni? A bal monitor felső sarkán elég kieső helyen van. Szívesen látnám inkább a középső monitoron. :) -
#5222 Ehhhh...
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a TP óta nagyon nem történt semmi ezzel a progival. Ez az EA is csak azért jött ki, hogy végre kuss legyen. -
#5221 A 40kW-ot szinte bármikor lepadlózom Najó, kis túlzással :DDD De amíg a háromból gyanúsan csak két henger ment, addig városban is simán padlógázzal lehetett közlekedni :DD -
#5220 Meg a padlogazt is ki lehet probalni, mert ketlem, hogy sokan hasznalnak ugy az igazi autojukat, mint ahogy a programban (szinte digitalis mukodtetes, padlogaz uzemmod):)
De vannak nem teljes szelessegu fekvorendorok, egy laza (hurkas) kerekveto tesztnek az sem rossz;DDDD -
#5219 Itt most barmi lehetseges.
Regimodi stilussal biznak a Karacsonyban, es addig kitolnak hozza mindent.
Ket hetente update, minimal plusz tartalommal, hogy lehessen promozni, es akkor 3 honap.
Vagy akarmennyi:D
De nagyon sokaig nem huzhatjak, mert hosszutavon az egyszeri 35EUR (de meg a 45EUR is) nem valami sok. Kenytelenek a fizetos kiegeszitesekre is epiteni, azt meg Early Access-hez eleg erdekes lenne kiadni:D -
#5218 rángasd meg jobbra-balra mint a játékban majd megtudod :)))
Közút az közút, semmi köze a pályához, és ne is legyen.
Közúton mész 220km/h-val és bármi van meghalsz, esetleg mások is...kijön egy hülye kutya, de kisebb is bőven elég..
Nem összekeverhető a két dolog, az egyik egy speciálisan erre kialakított, megfelelően használt útszakasz. A másik meg a mindenki számára fenntartott (bringa-motor-kamion-papa-nő-nyúl) útszakasz A-ból B-be.
Egy féktesztet csinálhatsz rajta két útjelző közt, hogy kb. be tudd lőni mennyire nagy a különbség ha itt fékezel, és ha a valóságban, de semmi egyébre nem biztatlak közúton. -
Screenracer #5217 Lehet, hogy esett az eső előző nap és még egy kicsit "mély" a pálya. :DDD -
#5216 Ezért is írtam, hogy csodálkoznék ha egy pár hónapon belül végleges formában kiadásra kerülne a játék! A mellett, hogy mennyi minden hiányzik belőle még a publikált verzió és tartalom is messze van a kész és jól működő állapottól. Persze ez csak az én véleményem, mint ahogy az is, hogy szerintem havi távaltok helyett inkább éves távlatokban kell gondolkodni. Na persze ne nekem legyen igazam! -
#5215 Miert, Imolai vagy a ringi egyenesben jobban billeg, mint a foti fouton ? :))
Nincs eg meg kesz, valami baj volt vele es igy trukkoztek ki, ezert ilyen........Regebbi promovideokat ha megnezitek, vagy a kiallitaset,ott sem volt ilyen meg...
Majd ha egenesben lesznek, megpszkalja.... -
#5214 :DDD
-
#5213 -
#5212 Termeszetesen setup-olva van, ami meg hibas, igy tobbet enged mint kellene. -
#5211 Tegnap nem tettem be, gondoltam leult a tema, de ha mar ujra elokerult;)
-
#5210 Aki szerint az E30-as M3-nak így kell billegnie mint egy hintónak, az legyen szíves a jogsiját ha van tépje össze és minden autós cuccot töröljön a gépéről....
Az egy vicc amit ott csinál az az autó.. nem volt E30 M3-am de E30 325 IX na csak szólok ilyet nem csinált és az tényleg utcai autó.
Ez egy M3-as BMW ami csak azért ment utcán hogy meglegyen a darabszám, nem hajóhinta:DDDDD -
#5209 -
#5208 Valszeg ez sem uszta volna meg, ha szamolja a serulest;) -
#5207 Volt mar 1-2 hasnlo az AC forumon, most hogy melyikre irta pontosan az nem tudom, de tobbszor CSAK grafikai bugra hivatkozott;) -
#5206 szerintem ezzel nincs gond, az egy allati nagy hurka :D Massanak a forma1-be amikor rahajtott egy ilyenre eltort a felfuggesztese :D