42876
-
#5285 Ide-oda én is tudom aztán vége is... :D -
#5284 Totál így vagyok én is. Úgy érzem egyáltalán nem segít az FFB ez ügyben. Mikor érzem hogy vissza kéne kormányozni már rééég elkéstem. Ráadásul elég erősen kell visszahúzni ami nem mondhatnám hogy megszokott dolog. Értem én hogy nem hc szim a GTR/GTL de ott lazán megfogok ilyeneket fülég érő szájjal. :P Itt meg fosva megyek nehogy kicsivel is jobban kimenjen a segge mert akkor kormányoznom sem érdemes már... :S
Sokszor meg átmenet nélkül olyan hirtelen kitör hogy csak nézek. :O
Nem tom hogyan driftelnek akkorákat... :S -
#5283 Azzal nekem sem megy, de a 458 segge faszán pakolgatható ide-oda. -
#5282 Mi a véleményetek a driftről? Én lfs-ben bármilyen layout-ot végig driftelek, de itt az e92-vel hihetetlen béna vagyok. Egyszerűen nem tudom se a gázzal se a kormánnyal íven tartani. Vagy sok vagy betapad és össze se tudom szedni. Nagyon nem tetszik. Ha ennyire erőltetik a driftet akkor tegyenek bele olyan gépet ami beállítható rá. Minimum zárt difi. :) -
swadawa senpai #5281 Volt itt valaki aki hasonló problémával küzdött mint én (mi), hogy lagymatag volt neki az ffb, még tattusnál is,majd megjavult a update után,
mit csináltál a profileredbe?
Illetve esetleg ha van valakinek g25-27-e, neki jó? beállitások? -
GPx8 #5280 Az lesz, amit megjósoltam. 2-3 hetente kiadnak egy új autót és mindeki elájul. Kíváncsi leszek, hogy a futómű szimulációval mikor fogalkoznak és mikor jön az Ai...?
Amúgy a netkódot csak át kéne emelni az Nkp-ból. -
#5279 -
#5278 Én Silverstonet próbáltam vele, egy kört nem mentem még rajta(najó, mentem vele talán egyet a lotussal), mert nem szeretem, de megjött a kedvem hozzá. -
#5277 Mert az ABS off is nagyon élethű, ez így csalás -
#5276 -
#5275 Az tagadhatatlan, hogy a 458-ast kegyetlenül összerakták a srácok. Ez AZ autó félelmetes. Ha egy kicsit is meginog a bizalmunk a készítők felé, elég 5 kör Imolában (mialatt szétgyűrjük az utcai gumit) és a fülig ér az ember szája. -
#5274 képt, onboárd vidt vagy nem hisszük -
#5273 01.760 (ABS off, fek nelkul) -
#5272 Na elmész a tudodhova! :DD -
#5271 03.960 (ABS off, jobb láb fék) :D -
#5270 Meg gyanús, hogy ez Mugello. -
#5269 Ne csináld, rémálmaim lesznek. :) Most még a Steamről álmodok, ahogy fut a frissítés, ne rombold le ezt. -
#5268 Menj gyorsabban... -
#5267 Kiraktam a sebességmérőt. -
swadawa senpai #5266 Persze, értem én :) még pre alpha :DD
Solt: me, törlöm a játékot, meg a topicot se :)
GPx8 : nem virág verzió,, steam-es! 1.2-es. -
#5265 Sziasztok! Sebesség érzeten lehet valamit javitani valami beállitással vagy fájl módositásával?? -
Topgear-es, és hasonló videók alapján pont így képzelem el ezt az autót. -
#5263 imádom az sg új "fejlesztőit"... csodás hogy hasznos bugokat sikerült kiirtani.... de rengeteg zavaró bugot sikerült csinálni, majd kijavítani már minek őket.......
szóval a P4/5 egy Enzo egyedi Pininfarina karosszériával amit Glickenhaus rendelt, majd később megcsináltatta annak a mintájára P4/5 Competizione-t, ami F430 Scuderia alapjaira épült, de mivel nem a Ferrari csinálta a verseny verziót, ezért azt nem lehet Ferrari-nak nevezni, hiába Ferrari motor, alvázszám és egyéb alkatrészek vannak benne.. :D
-
#5262 Óóó, a régi szép idők :DD
Kipróbáltam, a freetrack működik a játékban, szóval valszeg a trackir is. Már tényleg ideje lenne megcsinálnom a rendes fejkövetőmet. Fejet forgatni csak annyira engedi, hogy látszódjon a jobb oldali tükör, nem lehet annyira sem, mint gombbal. -
#5261 Akkor jövőhét pénteken végre jön a Scirocco? :D :D
( Ezt csak LFS-esek érthetik :) ) -
#5260 F430 amcsi karosszériával :D
James Glickenhaus egyedi Ferrarija a Ferrari P4/5
-
#5259 ezmiez? -
#5258 Én is bízom benne, majdnem olyan keményen néz ki, mint a Zakspeed Calibra, bár ahhoz képest azért persze nincsen sehol...:D -
#5257 remélem ez azt jelenti, hogy ő lesz az egyik új autó.. :D
-
#5256 végén a gallardo az érdekes.. :D
-
#5255 Olyan számláló, ami nKp-ben volt tök jó lenne, csak mondjuk kocsikra lebontva, és nem nullázódna újratelepítésnél...:D -
#5254 Az nVidiásoktól kérdezném, hogy a kártya vezérlőpultjánál van a "3d beállítások kezelése" lehetőség - bal oldalon fentről a második kék bekezdés. Ha itt rábökök a programbeállítások fülre, akkor valamiért ott figyel az acs.exe hivatkozás... hogy a bubiba kerül oda? Én nem állítottam be és nem is akarok extra hardveres setett a játékhoz - viszont kitörölni sem tudom! Nektek is ott van? -
#5253 Csinálok majd még egyet, 1-2 óra és jövök. -
#5252 Rugóknak nem szabad, hogy bajuk legyen ennyitől, tehát ha gátló kuka, akkor könnyebben és tovább engedi behúzódni, majd nagy erővel ki is katapultálja. (az autóval együtt) -
#5251 rakd ki a sebesség kijelzőjét, és könnyebb lesz megmondani hogy mi van.
...én egyébként lopom a videót ha nem baj, sztem állat. :)
Nekem is egy kicsit soknak tűnik, de amíg nem látom a sebességet, addig nem tudom mi van. -
#5250 Én arra gondolok, hogy a töréssel elment volna egy csomó energia is, nem pattan ekkorát, de amúgy ha azt veszem, hogy lfs-ben, meg nKp-ben mekkorákat repültem néha, ez simán vállalható :DD -
#5249 Azt biztos, hogy tönkretenne mindent egy ilyen, de egy M3-nak nem lenne szabad ennyire csillapítatlanul felütni, ráadásul ennyiszer egy 2 kerekes elemelkedés után. Konkrétan feldobta magát 4 kerékkel a levegőbe miután leért a 2 belső kerék. Ha a eltörtek volna a gátlók akkor talán így viselkednének, ami remek dolog lesz ha bele kerül a játékba, viszont én ezután mentem tovább mintha mi sem történt volna. :) -
#5248 kábbe
Erről van szó, autózni kell nem gondolkodni :)
Nem tudom hol számolja a játék, de sztem benne van már 60 köröm Imola-ban ezzel a E92-vel.. -
#5247 sztem ott fogja meg a határoló.
Nem tudom Kunos milyen mélységig programozott, gondolok itt a menetstabilizátorra, mert az 'élő' rendszer kegyetlen összetett, fullos elektronikával, tehát ahogy nagymamám is elvezetné nagyon sok mindent szabályoz.
De itt ennél mikor megáll a lengő ez sztem sima határoló, nem rúghatja ki magát, és term. össze sem ülhet, mindkét esetre határolók vannak. -
#5246 Itt lehet már az is probléma, hogy nincsen még sérülés. Egy ilyen ütés emlékeim szerint LFS-ben szétverte a futóművet. Lehet, ha tudna sérülni jobban nézne ki.