42876
-
#5325 Ez nem palya, ez a masik showroom;) -
#5324 Szerintem nem túlzás:) Régebben nagyon jó volt, de most alig van autó, ami hihetően vezethető ott. A V8-at rontották el a leginkább, régebben az volt a kedvencem. Héten járt le az előfizetésem, azt hiszem egy ideig nem fizetek rá elő. -
#5323 Boven megeri. A piacon levo (fejlesztes alatt allo;P) szimek kozul, ilyen fizikaval, tartalommal, es majd online/offline lehetoseggel ketszer ennyit is megerne.
Codies, NFS es konzolos cuccokhoz NE hasonlitsd, az rF1 es tarsai (a csalogato ezres nagysagrendu modok miatt) felejtos (+10 eves engine, barkacs home-made cuccok). -
#5322 vannak akik különböző kedvezményekkel összevonva tudnak venni olcsóbban játékot ajándékba, majd egy jelképes összegért cserébe megválnak az ajándékként vásárolt játékuktól :)
megy pm -
#5321 Az szerintem tulzas, hogy jobb a fizika mint az iR-ben, az iR azert eleg komoly:) Max azt lehet mondani, hogy az AC elvezetesebb az autok (foleg "utcai") es a beallitasok/autokezelesek (konnyen foghato, csusztathato, driftelheto) miatt.
De mivel a ketto kozott, a tartalmat is figyelembe veve, 10-20-szoros arkunonbseg van, nem is erdemes hasonlitani:P -
MauroN #5320 igen? hogy? -
#5319 meglehet venni 5ezerért is.. -
#5318 Alakul. :P -
#5317 nem ezt a smiley-t akartam, csak ez a fos fórum nem enged szerkeszteni.... szóval egy sima :) -
#5316 2:03:832
Egyébként úgy néz ki, hogy csatlakozok az RSR Live Timing fejlesztéséhez, nekem kell majd a webes részét megcsinálnom, szóval hamarosan mehet majd a hotlapolás rendesen :) -
#5315 Nekem még fura ez a felfüggesztés... mikor elpattanok a rázóról majd leérkezek, és még megy le a rugó, tehát teljes súllyal (sőt többel mivel magasabbról esek le) odapaszírozza a gumit az aszfalthoz, és olyankor adok gázt épp, akkor pörög meg a kerék. Há most ez hogy van?! :O
Még ha felpattanáskor tenné oké. Így nagyon furi ez nekem hogy akkor nem adhatok gázt mikor a legstabilabb a verda...
-
#5314 Mé nem? Mint a ház csak akkorát. :D -
#5313 maximális igen, jelenleg semmilyen más autós játékkal nem kívánok vezetni, csak ezzel.
Pedig nem tartom magam gyorsnak, inkább az endurance jellegű kihívásokat kedvelem sok versenyzővel.
Szal a jelenlegi hotlapozás nálam elvileg nem kellene hogy sokáig tartson, ahogy megvan az autó és a pálya, már lépnék tovább, magammal nem szeretek birkózni.
Mindezekkel ellentétben újra és újra beülök valamelyik autó mögé, és nézem a szektoridőket. :DD
Ma pl. a Formula-t fogom hajtani Imola-ban.
Tehát nálam 10/10 a játék.
Ja, és imádom hogy nem lehet vágni Imola-ban a sikánon. -
#5312 Nem :)
használtam én is s msxon, de a visszajátszásokon úgy láttam mintha túl direkt lenne....olyan már szinte mintha billentyűvel vezetnél, ezért levettem 60 körülire, és aztán autója válogatja. -
MauroN #5311 És szerintetek megéri az árát? 10-ért nem drága? A teljesbe nem lesznek időszakos csomagok, mint iR-be? -
MauroN #5310 Thx -
#5309 numerikus plusz, mínusz gombokkal tud állítani. -
MauroN #5308 Youtube-on láttam egy olyan videót, ahol nagyon közel ült a sofőr a műszerfalhoz. Lehet állítani a FOV-ot, vagy külön plug-in kell hozzá? -
#5307 remélem lesz majd egyszer a frissített verzió is, de azért ez a 2011es is jóféle! :D
viszont ez az épület vajon melyik pályán van ? :D -
neilszab #5306 Hétvégi Assetto Corsa videócsokor:
https://www.facebook.com/AssettoCorsaHungary
-
MauroN #5305 Köszönöm! -
#5304 Ahhoz képest jobb. Az utóbbi 1-2 évben ir-nek nagyon elcseszték szerintem a fizikáját. Ha a régebbivel kéne összehasonlítani, talán még akkor is picit azt mondanám, hogy a gyerekbetegségek ellenére talán picit jobb ennek a fizikája. -
MauroN #5303 Fizika milyen? iRacinghez képest? -
#5302 Igen. -
#5301 Szerintem drifthez tul erzekeny ugy a kormany, legalabbis nekem:) -
MauroN #5300 Multiplayer lesz benne? -
#5299 Ingyen megkapod a fullos játékot. Érdemes most megvenni, mert most olcsóbban meg lehet vásárolni mint majd a kész játékot! -
#5298 Nem kell semmit, megkapsz mindent. Kivéve, ha lesz fizetős dlc, de az mindenkinek pénzbe kerül majd. -
MauroN #5297 És ha most megveszem, aakkor amikor megjelenik a játék, akkor kell még fizetnem, vagy ingyen megkapom a többi features-t? -
#5296 Beállítani driverben meg játékban is 900°-ra, és használni az autó eredeti áttételét az már nagyon gagyi? -
#5295 Olyasmi mint egy elorendeles, csak annyi kulombseggel hogy meg megjelenes elott jatszhatsz a felkesz jatekkal -
MauroN #5294 Ami most megjelent Early Access a Steamen, ez most teljes verziója a játéknak (1.0) vagy ez is csak ilyen kedvcsináló? -
#5293 Ghost-od megvan róla? Megnézném mit tudok. :P -
#5292 Le lett írva. Legjobb ha maxra húzod driver-ben.
A játékban meg ahogy érzed, ha túl direkt akkor lefele, ha túl sokat kell mozgatni akkor felfelé húzod a kormányod elfordulási szögét. -
#5291 Én meg azt gondoltam csak nekem jutott eszembe. :) (Mondjuk én nem csináltam) -
attila46 #5290 és mi van a kormányszögekkel....mindehol úgyan az ,vagy az autó setupban lehet ezt variálni...??milyen legyen a driver kormányszöge stb..??
köszi
-
#5289 Jah, ram is villogtak rendesen :))) -
#5288 Tesztelgettem a groove-t (csak latvanyra, tapadasra nem). Alapbol 3 fele lesz benne: egysegesen sotetedo aszfalt; fektavokon guminyomok; kanyarban guminyomok.
Az hogy menetkozben mennyire tudja majd dinamikusan, azt nem tudom, de mindegyiknel lehet allitani a kezdo es a vegerteket, egy szorzoval egyutt.
-
#5287 -
#5286 Engem ma délután tuti hülyének néztek hogy mit rángatom össze vissza a mondeot:DDDDDD Gondoltam ha megállít a rendőr majd az mondom megjelent az Asetto és a fizikát tesztelem:DDDD