42876
-
neilszab #5365 Csináltam egy online tölthető HotLap táblát, nem tudom mennyire lesz használható, de egyelőre több mint a semmi:
Assetto Corsa - Hotlaps
Töltögessétek, aztán majd meglátjuk... ;)
Aki meg belebarmol, azt meg nyakon vágom..
-
Czobi #5364 M3 E92-nél a műszerfalon a sebességkijelző és az app-os kijelző nálatok se ugyanazt mutatja? Imolában, az egyenesben a műszerfalon 20-30 km/h-val többet mutat. (Bár ez legyen a legnagyobb probléma) -
#5363 Pontosabban a futóművön, mert a guminyomáshoz se nyúltam még. :D -
#5362 Én is így vagyok vele, a gumin nagyon jól érezni a változtatásokat. Pláne ha jó irányba megyünk vele. :D Az alap elég ratyi, alulkormis minden autónál (amiket eddig próbáltam). Sok van még amiket nem, egyelőre az utcaik érdekelnek. :)
Rugózást még nem állítottam annyira nem vagyok még bátor, nem érzem hogy érzem a progit. :P De már az E92-vel is szépen boldogulok. :P Szóval mindent csak szép lassan. :P
Ha lenne hotlap lista, jobban felpörgetne. :) -
#5361 A fiat 500-ast érdemes kipróbálni kézifékkel is, isteni !!! :))) -
#5360 Nagyon jó, ahogy a beállításbeli különbségeket lehet érzeni. Elöl a toe-t átállítottam negatívra, életre kelt a kocsi kanyarbejáraton. Igazából a szárnyakat gőzöm sincs hova kellene állítani, hogy gyorsuljak, meg a lengéscsillapítókat sem. De lehetne futni 44-es kört is. -
#5359 én F1 alatt bekajáltam :) -
Ma estére már hagyom, 39. körre sikerült ezt megfutni. -
Gerdai #5357 Jav: rF2-nél -
#5356 Nekem practice végén ha megjavítom az addigi köridőm, mutat egy ilyet. Aztán F12, így steambe menti, és onnan könnyű linkelni. -
Gerdai #5355 Na látom, hogy az rF2 le van szarva, mert most ez a menő az AC baszdmeg. Hiába teszik nektek és persze nekem is, de akkor sem jobb az rF2. Úgyhogy húzzatok vissza az rF2 fórumra, mert szarás közbe hiányzik a sok balfasznak a sok hülye kommentje. Hedgdgdggd -
Haramya #5354 ilyen shotot hogy csináltok?vagy ez a kör tt-ben van?és kiírja a végén?
thx
-
#5353 Amióta változtatva lett az iR gumifizikáján, azóta nem játszik vele pl. SVG sem. Annak idején még az iRacing fejlesztői ki is kérdezték a véleményét, hogy milyen az új (még a megjelenés előtt), mondta nekik, hogy ez így nem lesz jó, ne rakják bele, mert nem sok köze van a valósághoz, de nem hallgattak rá. -
#5352 Azt hiszem akkor megvan az esti programom nekem is :) -
#5351 akkor már nem kell sok :)
-
#5350 1:46.244 a legjobban ott. -
#5349 Vááá, köszi! :DD Vissza úgy, hogy az időkre duplakatt. -
#5348 Talán holnapra ez is megoldódik... :D
Fölraktam haverhoz az AC-t kíváncsi lettem volna nála hogy megy. Nem derült ki. :P -
#5347 Akkor szo szerint, megoldodott;) -
#5346 Nekem volt egy update utan, de utanna egybol kiadtak egy ujabb patchet amivel javitottak -
#5345 Volt valakinek hasonlo gondja, csak annyit irt, hogy megoldodott;) -
#5344 Mit is kell tenni ha az AC-ben a felbontásnál nem ír semmit (nem ad lehetőséget)? -
#5343 New showroom:)
-
#5342 Na, a formula Tatu 1:47.2
Egyébként valaki kérdezte, hogy az options/profile részben, ugye ha több autóval mész, akkor előbb-utóbb kikerül a négyzetből a mért idő...és a kocsi is.
Na én most 'kizoomoltam' a bal felső négyzeten való duplakattal, de hogy a fenébe csinálom vissza? :DDD -
#5341 A hozzászólásod alapján Scawen már többb, mint 11 éve csinálja a gumifizikát :D . Én az újakról beszéltem, nyilván egyikük sem kezdi előröl a munkát, de olyan szinten átvariálja, hogy már újról lehet beszélni.
Scawen hamarosan úgyis lépni fog, mert lassan nem a számla kifizetése lesz a legnagyobb problémája, hanem a kaja megvétele :D
OFF: most, hogy már megjelent a játék, igazán lecserélhetnéd ezt a trágya flash bannert, állandóan lefagy a flash, egy egyszerű kép jobb lenne :) -
#5340 #ibelieveicanfly :D
-
#5339 Az RBR-rol egyszeruen: baltaval faragtak, sok hianyossaggal, de nagyon jol beletalaltak a kozepebe;) -
#5338 Hogy Scawen az utobbi 5 evben mennyi valos munakidot fektetett bele, az senki nem tudja;) De nem 5 evet, az tuti;D
Az iR sem 2 eve csinalja, hanem amiota az iR megjelent:) Folyamatosan epitik bele az uj funkciokat, de az auto mennyiseg es a 3 havi update miatt kicsit mas a munka tempo es stilus. Kenytelenek fenntartani egy lehetoleg biztosan mukodo rendszer, a tetemes elofizetes miatt.
De lenyegeben mindegy. Ha az AC egyszer kesz lesz, ar/ertek/funfactor aranyban biztos jobb lesz mint az iR, meg ha igazabol tized annyira kmoly, akkor is:) -
#5337 Szerintem lesz valami hotlaosdi, adatnyilvantartas....Legutobbi patchel joot egy app, ami kirakja az acforum beli kepemet, igaz az alatta levo resz meg egyelore semmi adatot nem ir....... -
#5336 Egyébként mint megy a tatu Imola-ban (vagy a töketlen fecske)?
1:48 most. -
#5335 vajon meglehet bütykölni valahogy, hogy 2 gombon is lehessen a fel/le váltás ? :)
ideidegesítő állandóan állítgatni :D -
#5334 Nálam is a lényeg a saját tapasztalat :)
Ott a Richard Burns Rally.
Te biztos jobban tudod mit számolt és mennyire komplex-n, és úgy tudom nem volt túl összetett.
De igazi kihívás volt, és baromi jó...nagyjából ismersz, ez nem azt jelenti hogy tökön-babon át lehegesztett gázpedállal. :)
hanem koncentrálni kellett végig, komolyan fárasztó volt :)) De qva jó volt vezetni. -
#5333 Kemkednek -
#5332 Én próbálkoztam egy python appal, ami post request-tel küldené el az adatokat, de nem lehet a megfelelő könyvtárat beimportálni hozzá, lefagy.
Mindegy is, ezzel a részével így nem nekem kell foglalkozni, de ahogy néztem RSR egy külső program segítségével oldja meg ezt (sőt, még cheat protect is van benne).
iR-el kapcsolatban tudnék még regényeket írni, de felesleges, nekem nem jött be a mostani gumifizika, remélem egyszer tudnak valami jobbat csinálni. (Összehasonlításképp Scawen 5 éve bügyköli az új gumifizikát és még nincsen kész, iR-nél pedig 1-2 év alatt csináltak egy félkész valamit, sajnos...) -
#5331 Es meg egy kicsit a fizika komplexitasarol.
Az iR olyan dolgokkal is el van foglalva, hogy a kulonfele fekek mennyire kopnak es melegednek, ez a ho mennyire befolyasolja a kulonfele felniket, az mennyi hot ad at a karkasznak, es az hogy valtoztatja a futfelulet mkodeset (melegedes, kopas).
Es persze ez oda-vissza ervenyes, vagyis fekhutes, menetszel - es ha egyszer lesz (vagy mar bele van kalkulava csak meg nem mukodik), a realroad, az aszfalt melegedes (es tapadas valtozas), ami ugyanugy befoltyasolja az egesz ho-kopas-hutes kalamajkat:)
Nah, ezzel szemben, az AC jelenleg sem fek kopast sem melegedest sem szamol, az majd egyszer, valamikor;)
Az hogy ez mennyire szamit a jatekelmenynel, az mas kerdes, a lenyeg, hogy egy jatszoteri libikoka tervezese es gyartasa kevesebb problemat szul, mint a vidamparki hullamvasute;) Persze ez igy eros, de legalabb vicces:P -
Vannak kodreszek az AC engine-ben, ami adatforgalomra utal, lehet erdemes puhatolozni Kunoseknal, hogy ok mit terveztek bele (elofordulhat, hogy ha szervert nem is adnak, de hotlap adatbazis-szerver az lesz).
Ez csak tipp, a munka sporoloas miatt, meg amugy is ha Kunosek csinaljak, lehet bugos lesz vagy meg egy ev:) -
#5329 Szerintem mi csak azt tudjuk eldonteni, hogy mennyire elvezetes, hasznalhato vagy hogy mennyire tetszik, azt hogy mennyire realis, azt nem nagyon:)
Azt elismerem, hogy nem egyszeru vezetni oket (mindegyik autonal vannak kerdeses dolgok), es talan a gumik azok amelyek "jobban" csusznak es/vagy a karakterisztikajuk "nem megfelelo".
De osszehasonlitva a valodi versenyzo autokezeleset (sokszor ovatos negyed-fel gaz, valtasok, korabbrol kuplungolasok, lift/blip stb.) az userek igenyeivel (le sem irom, de a padlogaz-igeny alap;P) nem biztos hogy annyira rossz.
Termeszetesen a biztos pont, amihez a legtobbszor hasonlitanak, a valodi koridok. Ami termeszetesen jo kiindulo pont, de ahhoz hasonlitani, azt elvarni, mar nem sok ertelme van.
Ha 100%-os lenne a fizika (palya, auto, korulmenyek) - ami sose lesz:P -, akkor a nehany masodperces lemaradas lenne a tokeletes merce es a tokeletes.
Ezt sem kell reszletezni: otthon, asztalnal, monitoron (2D), erohatasok nelkul, jatek kormannyal es pedallal, az atlag zoknis user ritkan futna meg azt az idot, amit egy olyan pilota, akit 100-bol valasztanak ki:D
Nem azt mondom, hogy az iR tokeletes, hanem azt, hogy ok valoban HC-szim szeretnenek lenni, ami azzal jar, hogy mindig felkesz es hianyos (pl. realroad), minden funkcio beepitese 5x annyi ideig tart, es kicsit/teljesen mas hozzaalast kivan, mint a tobbi hasonlo "jatek". -
#5328 -
#5327 Attól, hogy még nem mentem olyannal pályán, el tudom dönteni, hogy számomra mennyire lett reális a vezetése. Egyébként sokan vannak a véleményemen, hogy irreálisan nehéz vezetni azt az autót. Teljesen véletlenszerűen tör ki a hátulja, aztán megfogni meg képtelenség, holott ha nézel ezekről az autókról videót, nem ez jön le. -
#5326 Ha te vezettel versenypalyan V8-at, akkor elhiszem neked, mert en meg egyik autot sem vetzettem, ami benne van, foleg nem palyan:D
En max a technikai informaciok (es azert az erzes) alapjan tudom leirni, hogy melyik LEHET a jobb, komolyabb.
Az iR a multja, a technikai es penzugyi hattere es a valodi szakemberek biztos hogy profibb alapanyag.
Az egyetlen eros kerdojel, a gumi, az messze nem nevezheto felhasznalo (foleg nem fun-factor) baratnak;) Technikailag van benne anyag rendesen, valszeg az egyik legkomoyabb ami a piacon van, csak a koncepcio es "akarmi" miatt, egyszeruen szolva, csuszik mint a picsa:D