42876
-
#5445 Kiprobaltam a Ferrarit. Eddig szigoruan csak TC/ABS nelkul tezteltem, ugy eleg jo.
Bar eredetivel megegyezo elnevezessel nincs benne fokozat allito, de ugy nez ki, az APP-ok kozotti gyari (CTRL-T) allitas (TC 0-4) "megegyezik" az eredetivel. Vagyis nem csak klasszikus "kiporgesgatlo", hanem stabilitast is szamol. A diffit tuti, hogy a felfuggesztessel mi van, azt nem tudom;)
Tessek tesztelni:)
TC0=CST; TC4=CT; TC3=RACE; TC2=SPORT; TC1-WATER
-
GPx8 #5444 Jó, hogy "EA", de azért ilyen alapvető dolog, mint a gumi alap működése, azért legyen már benne ennyi fejlesztési idő után.
Elhiszem, hogy nehéz volt a DX11-es(?) dolgokat leprogramozni, de elvileg ez egy szimulátor lesz. -
GPx8 #5443 Az eredeti szerintem jobb, de ez is poén. :) -
#5442 -
#5441 Es van ahol igy hasznalom:)
-
#5440 Ki is szúrtalak Steamen. :) -
#5439 Jah, Mirrmurr jó ötlet, már régebben Alex ötlete alapján be is húztam Mekk Mestert ! :)) -
szancsopanza #5438 Mirr-Murr :D ez mekkora! -
#5437 Meg csak most fedeztem fel, hogy lehet profilkepet is cserelni:)
-
#5436 iR-ben azért nincsen TC egyik autóban sem, mert a gyárak azt nem adják oda, akkora titok, és a sajátjukat kell faragni. Acura meg Corvetteben is lenne. -
#5435 Jah, most eszembe jutott :) -
#5434 megnézted a totalcar-os videót? :) -
#5433 Azt írták a Ferrari menetstabilizáló rendszere, főleg ugye a programozás hétpecsétes titok (amit mondjuk megértek ...), de azért kipróbáltam volna :)))
Azt mondják egy háziasszony is simán tud kilincsel kifelé jönni a kanyarból , gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy eldobja a vasat ...:))) -
#5432 Azt sem néztem, hogy egyátalán a gumikon látszik-e a kopás. Nekem az is hiányzik, hogy nekem kellett beindítani az autót... ilyen miért nincs? Meg amit lacooo ír: a full elektronika. Azt hittem, ez alapból benne lesz. -
#5431 Ha mar nem tudja osszedrotozni az Options/Controls menut a futo programmal, akkor legalabb valahogy a Python-t csinalta volna meg tobb bekerheto adattal. Azt ugy sem o csinalja (elvileg);)
Igy egyelore nagyon-nagyon messze van az iR-tol, bar kerdeses, hogy ebbe a programba mennyire fontos az olyan reszletesseg: autonkent konfigolhato es mentheto kontroller es onboard beallitasok; onboard setup/group/program kapcsolok es tarcsak; 3D mozgo kapcsolok es kijelzok; stb.
Bar ha nem szamolja oket, es meg alapveto dolgokban is hianyossagok vannak (gumi/fek melegedes es kopas), akkor teljesen feleslegesek az ilyen dolgok;) -
#5430 Erdekes lett volna, az biztos;)
En ennyire nem voltam optimista, de abban azert remenykedtem, hogy legalabb az alap, egyertelmu auto specifikus dolgokat ossze tudja drotozni. A kipufogo hangero es hasonlo dolgok azert nem annyira fomtosak;))
Pl. a Ferrarinal ami fontos az az 5 allasu kapcsolo (Water, Sport, Race, CT off, CST off), a felfuggesztes-valto, es esetleg a dinamikus HUD, ami a kulnfele modokhoz jelzi a keszenleti allapotot (Warmup, Go, Over). -
swadawa senpai #5429 Én is, de menjünk ilyen magaslatokba hogy rajtoltato, meg kipufogó halkhangos, a manettino-nak kell alapnak lennie, ha bármennyire szimulátorosnak akarja ezt a játékot, meg persze a bmw m3 gt be azok a szép kis gombocskák ha interaktivak lennének :) -
#5428 Én titkon azt reméltem, a Ferrariban benne lesznek az elektronikák ... Több fajta menetstabilizáló program,rajtautomatika, futómű keménység, kipufogó halk-hangos, visszaváltás kar folyamatos húzására automatán váltogat vissza. ..
Ez baromi érdekes lett volna :))) -
#5427 Itt valoszinuleg semmi sem vegleges;) Azert Demo/EA :)
Nem igy szerettek volna, de bele kellett torodniuk, hogy szimulator-tipusu dolgot kiadni keszen, dobozosban nem lehet;P Mindenki felkesz (BETA) es fejlesztes alatt allo dolgokkal nyomul, tobb-kevesebb penzert (iR, R3E, rF2, SRW). -
#5426 Nálam is egyszeresen vannak, sőt volt hogy maxra tettem őket. :P
Eldurrantani a NK-ban ellehetett úgy rémlik, de lehet csak kockásra lehetett fékezni.
Forma autósok találkoztak már valamelyik dologgal itt? Csak mert abban látszik a gumi menet közben. :)
-
#5425 Es az a ~11bar-os gumi is eleg "kemeny" :D -
#5424 172 fok az semmi, megy az 800 felett is:)
-
nortsen #5423 Nekem olyan érzésem van, hogy a gumimodell nem végleges. Bár nem emlékszem Netkarban ki lehetett e durrantani? -
GPx8 #5422 Megpróbáltam a Ferkán eldurrantani a gumikat. Nem sikerült 172 C-n sem a széria gumikat. Na jó, nem Lfs. (Vagy ennyire jók a gumik.) :) -
#5421 Csak egy bátortalan kérdés.
Én lúzer vagyok ugye, ha egy szimulátorban a hotlapozáskor 1× értéken hagyom az üzemanyag fogyasztást és a gumikopást és nem húzom le 0-ra? Csak mert így szeretem. -
#5420 Egy gyors gondolat még az E92-höz, Totalcar tesztelte anno, 5:04-től van egy érdekes gondolat.
http://www.youtube.com/watch?v=2QpTYJ6Anao -
#5419 szerencsére a játék erősen a közösség igényeire épül, amit kérünk (reális keretek között) azt igyekeznek megcsinálni, csak sok-sok időbe telik :D -
szancsopanza #5418 Üdv!
Ez azért eléggé jól sikerült. :) Tud valaki róla mi lesz majd az online módban? Hogyan kell elképzelni egy online versenyt? Nézetek, segítségek szabályozva lesznek ugye? Ha valakinek van infója róla kérem ossza meg! A Lotus 49 irányítható, mármint nagyon barátságos más simekhez képest. Abból is van 1 a garázsban? :) Én azért szívesen látnék pl.: egy "Auto Union" jellegű dolgot a Lotus mellé illetve w125-ös Mercit ilyesmi autókat is. -
#5417 Lenyegeben az is bug, ha egy autot a valos hatarain tul lehet be/elallitani:) Nincs azzal gond. -
#5416 Most olvasom ,ezt megoldja Aris: nem lehet majd ilyen puhára venni :)))))) -
#5415 Mé nem hotlapoztok akkor? :P
Egyedül körözgetni... legalább a hotlapon ott vagy a másik magaddal. :D
Sőt ha töltötök fel ghost-ot még más is használhatja. :P Máris ketten vagyunk a pályán. :D -
#5414 Igazad van, most teszteltem, és csak hotlapban van ghost. Bár nekem ott sincs bekapcsolva mégis elmenti a legeslegjobb köröm nem az aktuális aznapit hanem a legjobbat.
Viszont minden módban (practice, hotlap) a telemetriánál megtalálható a legjobb kör! Ez vezetett félre, gondoltam akkor azt le is játssza... :P -
#5413 Én is írtam, de kitöröltem :))))
Ez még egy 0.5-ás fizika maradjunk annyiban :))) -
#5412 Nem . -
#5411 Szerintem az mindenhol van nem? :) -
#5410 Nem ott van a bug, hogy megpattan esetleg oldalra dol, ezek eleg merevek, hanem ahogy irtam, a leerkezesnel van anomalia. -
#5409 Én csak practice módban megyek, ott nincs is ghost car. -
#5408 Meg valaki állandóan törli a megjegyzéseimet amiben a ghost linkjeim vannak. :@ -
#5407 Srácok ghostokat tegyetek már a táblázatba. Ez az egyetlen dolog amivel fel tudjuk dobni egymás játékát. :) Vagy mindenki kikapcsolja a ghost car-t? :)
Nem tudom rájöttetek-e de utólag (kilépés után) is el lehet menteni (meg lehet nézni) a legutóbbi replay-t. DokumentumokAssetto Corsa
eplay-ben van egy cr fájl, az a legutóbbi mentés, ezt átírva megjelenik a progiban is én onnantól be lehet tölteni aztán vágni/menteni. -
#5406 Feltoltottem az ASC-re a GT2-es festeseket, ha valakit erdekel.
Foleg igy (lenne) kelleme nyomulni veluk;P