42876
-
#5767 Nem próbáltam ki.
Jó ez a drift mód, eljutottam lvl 10-ig, aztán visszanéztem, és amit belülről tök menőnek éreztem, ilyen langyi megcsúszások csak. -
#5766 Még egy ötlet: a x:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
mappában van egy dx11.ini fájl. A MIP_LOD_BIAS értékkel lehet állítani az élességet. Azt hiszem alapból -1 -
#5765 Blurr effekt? -
swadawa senpai #5764 Ugyan ugy mosott ! :( hiába , -
#5763 Az FSAA csinálhat ilyet. Picit bemossa a képet. Nézd meg, hogy be van-e kapcsolva! -
Debilon #5762 nekem nem homályos, igaz nálam HDR off van -
swadawa senpai #5761 Egyébként, ez egy fontos kérdés lenne, nálatok nem lett homályos a müszerfal pl? Mert nekem az lett, ferrari, bmw, és hiába teszek csutkára mindent (ami -5 fps-t eredményez) , ugyan ugy homáylos? -
#5760 Gondolom, kerékvető, út és megcsúszás effekt. -
MauroN #5759 melyik mire való? -
#5758 FFB beállításoknál megjelnt 3 csúszka, kerb, road, slip effect. -
#5757 Féktáv előtt pont el lehet érni a 300-at úgy, hogy be is tudsz fordulni :) -
#5756 Kapd be jó, kapd be
Nekem is csak Monzában jött össze még. -
Istenem de jó ez...
Nekem tetszik a kormány visszajelzés, rezeg mikor darál a gumi, rázókő is tetszik nekem. -
#5754 Mugelloba is megy, nem kell hozzá 66-os Monza :D -
#5753 Szebb lesz így az ember álma.
#5751: Működik a freetrack is, meg gombra rakva is. -
#5752 huh, megnyugodtam
-
GPx8 #5751 Belső nézetből nem lehet oldalra nézni?
Most még nem gáz... -
swadawa senpai #5750 Amúgy vissza játszásoknál nekem mindig van fps v. frame drop , és nagyon zavaró, játék közbe semmi, csak visszajátszásnál., másnak esetleg? -
#5749 Nekem soha nem hianyzott a razoko effekt :D -
#5748 A valóságban a kormányt nem rázza a rázókő, legalábbis amivel én mentem, azt nem rázta a rendes rázőkő, inkább csak hangja volt. Én is túlzónak érzem ezt, persze nem zavar, mert így több a visszajelzés, hogy hol is jár az autó. -
#5747 Megadja az a 300km/h-sat is, ne aggódj. -
#5746 jé, megadta a 200Kmh-s acsit :D -
#5745 Ha elfogadsz egy tippet: HOZZZZZZÁ NE NYÚÚÚLJ!!!
-
#5744 Eddig az volt, hogy nem rázott a rázókő... most meg már sok? -
#5743 Igen jo az FFB, viszont en kifejezetten azt szeretnem hogy a razokoveken gyengebb legyen az effekt, ezt meg lehet valahogy oldani ? szerintem nem tesz jot a kormanynak ha ilyen eros razasokat szinte uti a kezedet :D -
swadawa senpai #5742 Azért kéne egy utmutato, hogy a paganiba a 11-tc-ket hogy érdemes használni, melyen való esőre stb ... :) -
#5741 458-nak nincs kisképe. :)
FFB szerintem zseniális lett...kezdek nagyon bepörögni :) -
#5740 A ferka nem volt frissités után most ezzel a 3 mb-vel ismét van:)
-
#5739 Igen, az en regi sz*r konfigommal is megvan a 60-75 fps, es gondolom meg ezutan is javulni fog, be is allitottam max 60 fps-re mert nekem az eleg -
#5738 na, jött még egy 3megás frissítés :D -
#5737 Viszont a köridőknél már sehogy sem tudok ki-be zoomolni, mint eddig. -
#5736 Mugellóban a gyors jobbosban ami megy felfele, meg előtte a balosban olyan csúszásokat lehet fogni, eszméletlen. Kurvajó. -
#5735 Gyerekek... húsz perce hívogat egy olasz csávó. Kérdem, hogy mi van, de csak olaszul vakerol. Nem hinném, hogy Kunos az, mert nem beszél angolul. -
#5734 Első benyomásra.
Eleve +15 FPS - már pozitív a helyzet. :) A 8x Aniso nagyon kegyetlen... szebb lett, de rengeteget lecsap az FPS-ből, de ha a 4x mellé hozzácsap az ember 1x FSAA-t (most már állítható), akkor közel azonos az élmény sokkal több FPS-sel.
Valaki panaszkodott, hogy a kormány közepén olyan mintha nem lenne lineáris a kormányzás. Kíváncsi lennék, hogy most mit mond, mert nekem a Zonda nagyon közvetlen lett. Sok is. Aki viszont ezek után nyavajog az FFB miatt... nos Mugelloban minden egyes repedést érezni a pályán és a Zonda gumija is marhajó. Szabályosan érezni ahogy huppan feszített tempónál. Királyság.
Norbi, neked ez a pCARS hanf tetszik?
Sztem az AC sokkal klasszabb. -
#5733 Az a CARS hang inkabb porszivo, cukormazos valtas hanggal:)
Inkabb ezt: Pagani Zonda R onboard -
#5732 Én kijöttem vele a boxból, és már vigyorogtam. Hangja nem tudom milyen máshoz képest, most már a linket meg se hallgatom, de ahogy tapad, visít, gyorsul, imádom. Monjduk a 10 vagy 11 féle tc érdekes. Meg akartam nézni alapból ki van-e lőve, mindig ezzel kezdem, aztán csak nyomom, és nő a számlálója. -
#5731 Zonda csalódás nekem :(
A hangja nagyon rossz ha pl meghallgatsz egy Project CARS-os Zonda R-t. -
#5730 ejj de gyenge az e30 még tuningolva is, már értem miért kezdik motorcserével a driftesítést.. :D -
#5729 kábbe 813mb :)))
nekem az fél óra -
#5728 szép lista