42876

banner
  • bardocz
    Nem próbáltam ki.

Jó ez a drift mód, eljutottam lvl 10-ig, aztán visszanéztem, és amit belülről tök menőnek éreztem, ilyen langyi megcsúszások csak.
  • Ginger17
    Még egy ötlet: a x:SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
    mappában van egy dx11.ini fájl. A MIP_LOD_BIAS értékkel lehet állítani az élességet. Azt hiszem alapból -1
  • Danecay
    Blurr effekt?
  • swadawa senpai
    Ugyan ugy mosott ! :( hiába ,
  • Ginger17
    Az FSAA csinálhat ilyet. Picit bemossa a képet. Nézd meg, hogy be van-e kapcsolva!
  • Debilon
    nekem nem homályos, igaz nálam HDR off van
  • swadawa senpai
    Egyébként, ez egy fontos kérdés lenne, nálatok nem lett homályos a müszerfal pl? Mert nekem az lett, ferrari, bmw, és hiába teszek csutkára mindent (ami -5 fps-t eredményez) , ugyan ugy homáylos?
  • Danecay
    Gondolom, kerékvető, út és megcsúszás effekt.
  • MauroN
    melyik mire való?
  • bardocz
    FFB beállításoknál megjelnt 3 csúszka, kerb, road, slip effect.
  • Norbi1990
    Féktáv előtt pont el lehet érni a 300-at úgy, hogy be is tudsz fordulni :)
  • bardocz
    Kapd be jó, kapd be

Nekem is csak Monzában jött össze még.
  • Tomsteel

Istenem de jó ez...
    Nekem tetszik a kormány visszajelzés, rezeg mikor darál a gumi, rázókő is tetszik nekem.
  • Norbi1990
    Mugelloba is megy, nem kell hozzá 66-os Monza :D
  • bardocz
    Szebb lesz így az ember álma.

#5751: Működik a freetrack is, meg gombra rakva is.
  • Szabi #5752
    huh, megnyugodtam
  • GPx8
    Belső nézetből nem lehet oldalra nézni?
    Most még nem gáz...
  • swadawa senpai
    Amúgy vissza játszásoknál nekem mindig van fps v. frame drop , és nagyon zavaró, játék közbe semmi, csak visszajátszásnál., másnak esetleg?
  • SirAlo
    Nekem soha nem hianyzott a razoko effekt :D
  • raczger
    A valóságban a kormányt nem rázza a rázókő, legalábbis amivel én mentem, azt nem rázta a rendes rázőkő, inkább csak hangja volt. Én is túlzónak érzem ezt, persze nem zavar, mert így több a visszajelzés, hogy hol is jár az autó.
  • bardocz
    Megadja az a 300km/h-sat is, ne aggódj.
  • Szabi #5746
    jé, megadta a 200Kmh-s acsit :D
  • Tomsteel
    Ha elfogadsz egy tippet: HOZZZZZZÁ NE NYÚÚÚLJ!!!
  • Ginger17
    Eddig az volt, hogy nem rázott a rázókő... most meg már sok?
  • SirAlo
    Igen jo az FFB, viszont en kifejezetten azt szeretnem hogy a razokoveken gyengebb legyen az effekt, ezt meg lehet valahogy oldani ? szerintem nem tesz jot a kormanynak ha ilyen eros razasokat szinte uti a kezedet :D
  • swadawa senpai
    Azért kéne egy utmutato, hogy a paganiba a 11-tc-ket hogy érdemes használni, melyen való esőre stb ... :)
  • Tomsteel
    458-nak nincs kisképe. :)

FFB szerintem zseniális lett...kezdek nagyon bepörögni :)
  • bigiboi
    A ferka nem volt frissités után most ezzel a 3 mb-vel ismét van:)
  • SirAlo
    Igen, az en regi sz*r konfigommal is megvan a 60-75 fps, es gondolom meg ezutan is javulni fog, be is allitottam max 60 fps-re mert nekem az eleg
  • Szabi #5738
    na, jött még egy 3megás frissítés :D
  • bardocz
    Viszont a köridőknél már sehogy sem tudok ki-be zoomolni, mint eddig.
  • bardocz
    Mugellóban a gyors jobbosban ami megy felfele, meg előtte a balosban olyan csúszásokat lehet fogni, eszméletlen. Kurvajó.
  • Ginger17
    Gyerekek... húsz perce hívogat egy olasz csávó. Kérdem, hogy mi van, de csak olaszul vakerol. Nem hinném, hogy Kunos az, mert nem beszél angolul.
  • Ginger17
    Első benyomásra.
    Eleve +15 FPS - már pozitív a helyzet. :) A 8x Aniso nagyon kegyetlen... szebb lett, de rengeteget lecsap az FPS-ből, de ha a 4x mellé hozzácsap az ember 1x FSAA-t (most már állítható), akkor közel azonos az élmény sokkal több FPS-sel.

Valaki panaszkodott, hogy a kormány közepén olyan mintha nem lenne lineáris a kormányzás. Kíváncsi lennék, hogy most mit mond, mert nekem a Zonda nagyon közvetlen lett. Sok is. Aki viszont ezek után nyavajog az FFB miatt... nos Mugelloban minden egyes repedést érezni a pályán és a Zonda gumija is marhajó. Szabályosan érezni ahogy huppan feszített tempónál. Királyság.

Norbi, neked ez a pCARS hanf tetszik?
    Sztem az AC sokkal klasszabb.
  • Alexease
    Az a CARS hang inkabb porszivo, cukormazos valtas hanggal:)
    Inkabb ezt: Pagani Zonda R onboard
  • bardocz
    Én kijöttem vele a boxból, és már vigyorogtam. Hangja nem tudom milyen máshoz képest, most már a linket meg se hallgatom, de ahogy tapad, visít, gyorsul, imádom. Monjduk a 10 vagy 11 féle tc érdekes. Meg akartam nézni alapból ki van-e lőve, mindig ezzel kezdem, aztán csak nyomom, és nő a számlálója.
  • Norbi1990
    Zonda csalódás nekem :(

A hangja nagyon rossz ha pl meghallgatsz egy Project CARS-os Zonda R-t.
  • Szabi #5730
    ejj de gyenge az e30 még tuningolva is, már értem miért kezdik motorcserével a driftesítést.. :D
  • b-type
    kábbe 813mb :)))
    nekem az fél óra
  • Szabi #5728
    szép lista