42876

banner
  • Adam Jonas
    Na még1x, tehát:

• Adam Jonas
    Az első verzióhoz képest javult valamit a futómű, de még mindig van mit dolgozni rajta azért.

• raczger
    Kösz, alap settel mentem, jónak tűnik, de biztos lehet rajta még faragni :)
  • TeeBeee
    Szép kör.
  • raczger

Nagyon-nagyon tetszik a Zonda R, szeretem, imádom :)
  • Alexease
    Ne kezdjetek, mert visszatorlom ugy is, mint az elozo nehanyat:)
  • lac coo
    No, felkerültem a feketelistádra ? :))).
  • precise
  • lac coo
    Viszont nekem ( meg még sokaknak ahogy olvasom ...) továbbra is van egy kis input laggom, egy picit zavar, jó lenne megszűnne.. .FPS gond nincs, nem tudom mitől van ...
  • lac coo
    Az Xbow a best, az vagy régi autó és megfelelően beállítgatták, vagy nem tudom mitől jobb sokkal mint a többi. Most nem is az, hogy nekem tetszik, nyilván egyéni szocprobléma, de valahogy ebben a legtermészetesebb minden .... Bár a szegről-végről hasonló Lotus 2 11 is pont ilyen jó, lehet ezek a kis teknők jobban sikerülnek nekik :)
  • Hegyipapa
  • Hegyipapa
    Lehet ennél többet is csinálni rontottam párszor
  • Alexease
    Kell bele ez is, sokan erre ugranak, ez latvanyos. Az LFS-t az utobbi 5-6 evben mar csak driftre hasznaljak:)
    A lenyeg, hogy emiatt nem lett elgagyizva a program. A megjelenesnel voltak gondok, kicsit minden auto driftelt, de most valoban jobbak lettek, es az FFB is tuti (eddig sem volt rossz, legalabis nekem).
  • TeeBeee
    900 fok alatt a driftnek pont semmi értelme. :)
  • Solt
    Nem kapnék idegbajt az ilyen videóktól! :D

Nekem eszembe nem jutna módosítani a gyári értékeket... akkora kormányszöggel szeretem használni, ami a valóságban is van! :)

Most beugrott a megoldás... aki módosítja, annak egy rózsaszín hello kitty-s figurát akasztanék a tükörre, hogy ott himbálózzon az orra előtt!! :DD
  • Hegyipapa
    Nem is tud annyit a kormányom, így is leszakad a kezem :D
  • lac coo
    És az mire lenne jó ? :) Ezt a lehetőséget nem csak extra módon lehet használni, pl driftre 200 fokkal, hanem értelmesen is .....Egyszerű komfort dolog, de pl a ferrari is sokkal normálisabb ( nekem ...) 700 fokon ....
  • Solt
    Nem... leprogramoznám, hogy a vezérlő driveréből olvassa ki a maximális gyári értéket, és azt ne engedje utána módosítani! :)
  • NIBI
    Hát van még mit gyakorolnom... :O :D
  • lac coo
    Ha csak ezt a videót látnám , tuti nem venném meg ! :)
  • lac coo
    Meg vennél új kormányt akinek nincs 900 fokos ? :)))
  • Norbi1990
    Mekkora kormányszöggel mész?
    Gondolom nem 900 fok :D
  • lac coo
    A Zonda jó, tetszik, végre valami virgonc vas :))) Az XBow még jobb lett az új gumikkal. Fékerő állítás nekem továbbra is nagyon hiányzik néhány autóhoz :(
  • Solt
    Rajtam múlna tuti letiltanám a kormányszög átállításának lehetőségét...
  • Ginger17
    A múlt héthez képest nem. De ha 0 az érték, tuti több az FPS, a -1 hez képest... nálam sokat számít.
  • Hegyipapa
    DRIFT Pálya gyakorlás :

• Alexease
    Engem a drift nem erdekel, de azert megoldhatak volna ezeket a tunningolt autokat kulturaltabban is, mert igy pl. a E92-bol, ami ~180MByte, most van 3 darab (Base, S1, Drift). Persze ma mar elfer a vinyon, de akkoris:P
  • Alexease
    Eza Time Attach teljesen jo;) Kicsit konzolos hangulatu a chechpoint-os, visszaszamlasos, csipogos dologgal, de azert ezzel a progival, es persze a Lotus49/Monza kombon teljesen mas vilag:P
  • Danecay
    Gondolom aki pillangóval driftel az biztos nem használ 300 foknál nagyobb kormányszöget. Nyilván ennek lehetnek vezérlőből adódó korlátai is, bár párhuzamosan H váltót említve... Amúgy a drithez milyen az ideális kormányszög?
  • lac coo
    Igen FFB izgibb lett, de a gumiknak is nagyon kellett ez a frissítés , főleg azoknak kellett .
  • TeeBeee
    Csak dolgozgattak ezek 2 hétig. :)
    Az FFB nekem már először is jó volt, de most még királyabb. A kocsik nagyon jók, a pályák szintén. Ez a P4/5 vagy mifene nekem NAGY kedvencem lesz úgy érzem. Végre van az általam úgy hiányolt drift beállítás is, így már van értelme driftelni. Bár a bömi még mindig alkalmatlan rá. :)
    Áhh...az FFB-n most nagyon sokat javítottak, az autók érezhetőbbek, megfoghatóbbak. Grat Kunos!
    (aki ilyet mond, hogy megvette, de már bánja az egy nagy...hihetetlen)
  • swadawa senpai
    értem, most hogy visszaállitottam ugye nem vesztettem semmi fps-t?
  • GPx8
    Nálam nem. Furcsa, mert Lotus 49 -ban "T-CAM" nézetből lehet, belülről meg nem. De a kasznis autókban sem.
  • bardocz
    Ezt a fícsört most vettem észre csak, majd holnap kipróbálom.
  • Ginger17
    A frissítéssel lett új a dx11.ini - most néztem.
    Innen ered a +15 FPS is. Eredetileg -1 volt.
  • Norbi1990
    Pedig azzal könnyebb csapatni :)

Az előbb körbe drifeteltem az összes nyomvonalat a drift pályán.
  • bardocz
    Én pillangóval váltottam, de semmi driftes változatot nem állítottam be.
  • Norbi1990
    E92-es BMW Driftes változatába neked, hogy kell váltani?
    Nekem a pillangóval nem vált, csak a H váltóval.
  • hezi
    Lehet.
  • swadawa senpai
    Ok, megodlódott, most már szinte túl éles
    0-án volt, azt nem értem hogy tette át magát rá?