42876
-
#5807 Na még1x, tehát:
-
#5806 Az első verzióhoz képest javult valamit a futómű, de még mindig van mit dolgozni rajta azért.
-
#5805 Kösz, alap settel mentem, jónak tűnik, de biztos lehet rajta még faragni :) -
#5804 Szép kör. -
Nagyon-nagyon tetszik a Zonda R, szeretem, imádom :) -
#5802 Ne kezdjetek, mert visszatorlom ugy is, mint az elozo nehanyat:) -
#5801 No, felkerültem a feketelistádra ? :))). -
precise #5800 -
#5799 Viszont nekem ( meg még sokaknak ahogy olvasom ...) továbbra is van egy kis input laggom, egy picit zavar, jó lenne megszűnne.. .FPS gond nincs, nem tudom mitől van ... -
#5798 Az Xbow a best, az vagy régi autó és megfelelően beállítgatták, vagy nem tudom mitől jobb sokkal mint a többi. Most nem is az, hogy nekem tetszik, nyilván egyéni szocprobléma, de valahogy ebben a legtermészetesebb minden .... Bár a szegről-végről hasonló Lotus 2 11 is pont ilyen jó, lehet ezek a kis teknők jobban sikerülnek nekik :) -
Hegyipapa #5797 -
Hegyipapa #5796 Lehet ennél többet is csinálni rontottam párszor -
#5795 Kell bele ez is, sokan erre ugranak, ez latvanyos. Az LFS-t az utobbi 5-6 evben mar csak driftre hasznaljak:)
A lenyeg, hogy emiatt nem lett elgagyizva a program. A megjelenesnel voltak gondok, kicsit minden auto driftelt, de most valoban jobbak lettek, es az FFB is tuti (eddig sem volt rossz, legalabis nekem). -
#5794 900 fok alatt a driftnek pont semmi értelme. :) -
Solt #5793 Nem kapnék idegbajt az ilyen videóktól! :D
Nekem eszembe nem jutna módosítani a gyári értékeket... akkora kormányszöggel szeretem használni, ami a valóságban is van! :)
Most beugrott a megoldás... aki módosítja, annak egy rózsaszín hello kitty-s figurát akasztanék a tükörre, hogy ott himbálózzon az orra előtt!! :DD -
Hegyipapa #5792 Nem is tud annyit a kormányom, így is leszakad a kezem :D -
#5791 És az mire lenne jó ? :) Ezt a lehetőséget nem csak extra módon lehet használni, pl driftre 200 fokkal, hanem értelmesen is .....Egyszerű komfort dolog, de pl a ferrari is sokkal normálisabb ( nekem ...) 700 fokon .... -
Solt #5790 Nem... leprogramoznám, hogy a vezérlő driveréből olvassa ki a maximális gyári értéket, és azt ne engedje utána módosítani! :) -
#5789 Hát van még mit gyakorolnom... :O :D -
#5788 Ha csak ezt a videót látnám , tuti nem venném meg ! :) -
#5787 Meg vennél új kormányt akinek nincs 900 fokos ? :))) -
#5786 Mekkora kormányszöggel mész?
Gondolom nem 900 fok :D -
#5785 A Zonda jó, tetszik, végre valami virgonc vas :))) Az XBow még jobb lett az új gumikkal. Fékerő állítás nekem továbbra is nagyon hiányzik néhány autóhoz :( -
Solt #5784 Rajtam múlna tuti letiltanám a kormányszög átállításának lehetőségét... -
#5783 A múlt héthez képest nem. De ha 0 az érték, tuti több az FPS, a -1 hez képest... nálam sokat számít. -
Hegyipapa #5782 DRIFT Pálya gyakorlás :
-
#5781 Engem a drift nem erdekel, de azert megoldhatak volna ezeket a tunningolt autokat kulturaltabban is, mert igy pl. a E92-bol, ami ~180MByte, most van 3 darab (Base, S1, Drift). Persze ma mar elfer a vinyon, de akkoris:P -
#5780 Eza Time Attach teljesen jo;) Kicsit konzolos hangulatu a chechpoint-os, visszaszamlasos, csipogos dologgal, de azert ezzel a progival, es persze a Lotus49/Monza kombon teljesen mas vilag:P -
#5779 Gondolom aki pillangóval driftel az biztos nem használ 300 foknál nagyobb kormányszöget. Nyilván ennek lehetnek vezérlőből adódó korlátai is, bár párhuzamosan H váltót említve... Amúgy a drithez milyen az ideális kormányszög? -
#5778 Igen FFB izgibb lett, de a gumiknak is nagyon kellett ez a frissítés , főleg azoknak kellett . -
#5777 Csak dolgozgattak ezek 2 hétig. :)
Az FFB nekem már először is jó volt, de most még királyabb. A kocsik nagyon jók, a pályák szintén. Ez a P4/5 vagy mifene nekem NAGY kedvencem lesz úgy érzem. Végre van az általam úgy hiányolt drift beállítás is, így már van értelme driftelni. Bár a bömi még mindig alkalmatlan rá. :)
Áhh...az FFB-n most nagyon sokat javítottak, az autók érezhetőbbek, megfoghatóbbak. Grat Kunos!
(aki ilyet mond, hogy megvette, de már bánja az egy nagy...hihetetlen) -
swadawa senpai #5776 értem, most hogy visszaállitottam ugye nem vesztettem semmi fps-t? -
GPx8 #5775 Nálam nem. Furcsa, mert Lotus 49 -ban "T-CAM" nézetből lehet, belülről meg nem. De a kasznis autókban sem. -
#5774 Ezt a fícsört most vettem észre csak, majd holnap kipróbálom. -
#5773 A frissítéssel lett új a dx11.ini - most néztem.
Innen ered a +15 FPS is. Eredetileg -1 volt. -
#5772 Pedig azzal könnyebb csapatni :)
Az előbb körbe drifeteltem az összes nyomvonalat a drift pályán. -
#5771 Én pillangóval váltottam, de semmi driftes változatot nem állítottam be. -
#5770 E92-es BMW Driftes változatába neked, hogy kell váltani?
Nekem a pillangóval nem vált, csak a H váltóval. -
#5769 Lehet. -
swadawa senpai #5768 Ok, megodlódott, most már szinte túl éles
0-án volt, azt nem értem hogy tette át magát rá?