42876

banner
  • lac coo
    Lassú részeken is virgonc, jó az :)
  • Ginger17
    Lehet, hogy hülyeség, de Mugello a Zondának sztem "kicsi"... azt érzem, hogy a lendületes kanyarok nagyon fekszenek ennek az autónak - ott jön ki a progiban a finomság - nem a csiki-csukis részeken. Lehet, hogy majd Spa lesz neki az igazi. De ezt csak úgy mondom...
  • lac coo
    Náéha pattog, bökdösi felfelé a felfüggesztés a kasztnit, más baja nincs :) Talán néhol túlzottak a súlypont áthelyeződések...

Igazából a legtöbb nekem is tetszik, de alapjában véve jobb szeretem a nem túl gyenge nem túl erős kis utcai autókat. Valami erősebb elsőkerekes jöhetne még ....
  • Ginger17
    Progiban.
  • Alexease
    Nekem spec mindegyik auto tetszik, foleg egymashoz viszonyitva oket, bar vannak neha erdekessegek a felkesz/bugos felfuggesztes, es a kiserleti stadiumban levo gumifizika miatt:)
  • TeeBeee
    Az M3GT2-t és a P4/5-öt úgy látom egymásnak lehet majd ereszteni online. Mugellóban mindkettővel 1:46:2xx-re voltam képes. Tudom, távol áll még a jó időtől, de na.
    Én már nagyon várom az online-t, jó kis multi class versenyek, márka kupák stb stb.
    Amúgy a gumi is valóban sokkal jobb lett.
  • Alexease
    Amig 2 hetente valtozik a program, nem sok ertelme van globalisan koridoket tarolni es hasonlitani;) Foleg nem, amig nem automatra a feltoltes, ami kijelzi a programhasznalatot is: kameranezet, segitsegek, kontroller stb.
  • Alexease
    Ja es persze, a hasonlitgatasoknal es egy-egy auto megitelesenel, nem azt kell figyelembe venni, hogy ki hogyan szeretne menni az autoval, mit var el tole, neki hogyan lenne elvezetes, hanem a valos dolgokat;)))

Teszteles elott, erdemes korbenezni, es ahhoz hasonlitani:
    - valos videon, ugyanazon a palyan, onboard-bol a kezeles miatt
    - a tajekoztato korido miatt (+- 2-3 sec)

Es persze teljesen alap, hogy minden autot, ugy is kell kezelnimint igazabol;)
    Mert egy 3 pedalos, HPattern-es, kuplungozos cuccot pillangoval es ketpedallal tolni nem sok ertelme van, teljesen mas visszajelzest ad.
  • lac coo
    Az nekem is bejövős autó. Olyan autós ..:)))
    A Zonda az már nem nekem való, az is tuti, de ott már csőlátásom van akkora tempónál :))
  • bardocz
    Akkor törölhetem a köreimet :)
  • Alexease
    Mivel valtozott a gumi es meg nehany dolog;)
  • Alexease
    Az a "szappantarto" Lotus igazabol teljesen jo:) A valosagban is nagyon hasonlo lehet. Konnyu, eros, nyomatekos, rovid tengelytavval (!), tapados gumikkal, aero-val.

A default setup-ok az autoknal kicsit "mindenkinek" van, mindenkeppen allitani kell. Ha lejjebb veszed a hatszoszarnyat es/vagy lazabbra az elso merevitest, akkor "jobb" lesz.

De a rovid tengelytav, a gumik es az aero miatt, ez az auto egyszerre tud alul- es tulkormanyzott lenni;)

De Aris mar tobb autonal is irta, hogy sok auto, olyanok is amelyek mar megjelentek, meg nincsenek kesz. Hianyos a setup, nem minden allitas munodik vagy meg nem ugy ahogy kellene, hangolni, allitani, piszkalni kell ami ido.

De a valos adatokhoz merten, 90%-ban valszeg mar eleg jok.

De azt is figyelembe kell meg venni, hogy a program is folyamatosan valtozni fog. Ez mar most is, az elso update-nel is erezheto, foleg a gumiknal.
  • Hegyipapa
  • bardocz
    Csak én érzem azt, hogy minden lassabb lett? Esélytelennek érzem pl a Ferraris Imolás körömet újra megfutni.
  • lac coo
    Hát nem sok autó van ami gáz nélkül nem tolja le az orrát :) Még a ferrari is simán, lassú tempónál is . Bár most jobb a gumi, javult a helyzet.
    Az a kis Lotus pedig tuti, írta is fórumon egy tulaj-versenyző, hogy nagyon elégedett vele. Setupra figyelj oda, mert alapból féloldalasra van állítva a Toe !
  • Tomsteel
    Nekem ez az új görkori Lotus orrtolós nagyon, gáz nélkül nem csinál semmit csak sodródik.
  • Alexease
    Eppen azert irtam az SRW-t, mert neked az tetszik, ahhoz vagy hozzaszokva. Es ahhoz gazos hasonlitani, mert nem az nem jo;) Az azert tetszik neked, mert amerre rangatod, arra kanyarodik, centizni kell, reflexbol menni, es akkor tuti;)
    A regebbi autok, lassabb sebessegen (normalis autokezelessel!) elvezetesek, hihetok. De afolott gazos a helyzet.

Az AC-t korrektebb programokhoz hasonlitsd: iR, nKP, rF2, LFS.
  • bardocz
    FFB-nél ha lehúzom az effekteket, sokkal jobb az egész, nem hallom a kormányon, hogy szét akar esni.
  • Alexease
    A programban vagy a vid.kartyanal kapcsolod a vSync-et?
  • NIBI
    Azért ennyire ne egyszerűsítsd le mert a street verdák csúszása/csúsztatása, gáz/fék kezelése fenomenális! Ahogy azt már írtam PONT ilyen egy utcai verda, csúszik, mászik, kenődik, blokkol, nehezen fordul. :) (És itt most el ne kezd az egine dolgot mert annak nem sok köze van az élvezetes játékhoz/fizikához. Vegyük csak a GPL-t...)

Nah de itt AC-ben mindent érzek csak pont ezeket nem. :D Én sem értem de ez így szar nekem. :( Majd még próbálkozok kormányszögekkel vagy nem is tudom mivel. :S
    Bár az utolsó 3 autó mind bazi alukormányzott. Direkt megtoltam újra a F458-ast azon nem éreztem semmiféle változást a kormányzásban szóval nem ott a gondom. Gumi mint ha kicsit más lenne de ebben sem vagyok biztos. Jobban tapadónak éreztem de a köridőim mindig rosszabbak voltak a PB-hez képest. :D Szóval nem tom. :P
  • Ginger17
    Pedig majd muszáj lesz a VSync mha jön a többi autó, nekem elkezdi majd egymásra futtatni a képkockákat a kártya. A VSync kisimítja a dolgot, viszont befigyel az inputlagg. Mijaf... ez?
  • Ginger17
    Bekapcsolt VSync mellett elég durva input laggom van, még minimum graf mellett is. Ez eddig nem volt.
  • Alexease
    Az SRW ehhez kepest arkad es full fapad;) Serto ahhoz hasonlitani az AC-t, eg es fold a kulonbseg.
    Azt max azert elvezed, mert alapbol sinautora van hangolva, az osszes aero-s auto irrealis, az FFB gagyi, es egy ido utan idetlen mozgasu az auto.
  • NIBI
    Hát nálam esélytelen a rázózás. Én sem értem, látva a videót... Nem is az ívekkel van gondom hanem hogy nem fordul se be, se ki, ezért rengetegszer el kell vennem ami kurva sok idő...
    Nah keresek valami lassabbat, az nekem valóbb. :P
  • bardocz
    Utolsó sikánt csak el kell hinni, és átmész rajta. Nekem is beletelt pár körbe, sokkal többet tud a kocsi, mint amit az ember gondolna elsőre. Azt meg nem tudom neked miért dobja el magát rázón, szerintem nagyon jól fogható, mégha lemegy a fűre, akár akkor is.
  • NIBI
    Áhh módosítok ez egy szar. :S
    Az utolsó sikánban ahol te fullal elnyomod ott nekem el kell vennem mind a balosban, mind a jobbosban, mert egyszerűen nem fordul el! Jobb íven már nem tudok menni, ha rázózok nincs az az isten ami megfogná...
    És itt az FFB-t is egy katyvasznak érzem, túl gyors ez autó neki vagy nem tom. :S
    Szörnyű, SRW-s ezerszer jobb. :(
  • Tomsteel

Látványos hibák már talán nincsenek, de még így is sok marad benne. Rengeteg paramétert enged állítani a beállításoknál, neki kéne állni felfedezni.
  • Tomsteel
    Melegszik gyorsan, ilyen a lágy gumi. Nagyon jól lehet érezni, hogy mikor kezd melegedni.
  • GPx8
    Mivel nincs sebességérzet, ezért gyorsabban történnek a dolgok, mint a valósághoz szokott agyamban... Gyorsabbra kell állítanom a kormányt (nálam ez a 900-as driverhez a "degrees of rotation" 1150-re), hogy élvezetes legyen a számomra a vezetés a játékban.
  • bardocz
    Másfél másodperccel le vagyok maradva, de úgy érzem, hogy max öt gyors körre jó a gumi, utána vége. A felfele menő jobbosban nektek nem melegszik el nagyon?
  • Tomsteel
    Pedig ha ráérzel az ízére nagggyon jó.

Köszi Gergő!
  • NIBI
    Ez nem lesz a kedvenc verdám. Állandó alulkormányzottsággal küzdök, arra kell várnom hogy végre beforduljon az eleje, ha meg használom a rázókat kiseggel, rettenet az egész. :S
    44,4-es idő de ez is pfff, egyáltalán nem élvezem ezt a verdát. :(
  • bardocz
    A bmw-ben, ferrariban, zondában ha álló helyben berakom egyesbe, nem kéne lefulladnia nem? Ferrari kép alapján kétpedálos, gondolom a többi is, amin ilyen váltó van.
  • Solt
    Na várj... hogy jön a sebességérzet a kormányszöghöz? :) (most keltem! :D)

@bardocz:
  • bardocz
    Végre valaki.
  • bardocz
    900 fokon próbáltam, pillangóval, mivel az van benne, teljesen jó, csak jobban kell figyelni a váltásra.
  • raczger
    Elég jó kör lett, grat :)
  • Tomsteel

Kismillió hibával...42 benne van alap beállítással.
  • Tomsteel

Bocsi. :)
    Imádom én is, hátamon futkos a hideg annyira jó az egész.
  • GPx8
    Nem tudom, nekem azért kell kicsit csalni a kormányszöggel, mert egyrészt a DFGT nem G27, másrészt a sebességérzet sem jó, úgyhogy nekem valahogy kompenzálnom kell... :)