42876
-
neilszab #5887 Frissült az Assetto Corsa Rank!
- bekerültek az új pályák és tartalmak
- A legjobb köridő csak a szimuláció bezárásakor kerül frissítésre, így gyakorlatilag nullára redukálja a CPU terhelést.
- egyéb optimalizációk
Eddigi Köridők -
#5886 Bizonyára valamilyen bug okozza. -
#5885 Valakinek ötlet mitől lehet ez? -
#5884 Aris nagyon realtime-online van, mar ki is tolta FB-re es Twitterre:P -
#5883 Kereken 1:00-nál mi az atyaúristenfülétcsinál???? -
#5882 Wow, ez ötletes.
Találtam egy CARS-os összehasonlítót:
Nincs mit hozzáfűznöm. -
#5881 Tök fura, mert nálam a Zonda a lassú kanyarokban nagyon túlkormányozott. Fura is kicsit... a gyorsakban - ebből a játékban nics sok - viszont szenzációs. Silvwrstoneban az egyenes végi hosszú jobbos, a balos kivetetéssel... ááá nagyon baró! >:) -
#5880 -
#5879 Jah, vágom .. -
Solt #5878 A max FPS-t tudod beállítani vele... játékon belül is lehet. -
#5877 Nem az a gondom (feltétlenül :D) hogy lassú vagyok vagy gyors (bár ez sosem gond :D), hanem hogy nem érzem és nem kellemes vezetni. :(
Niebel gyerek vagyok ja. :)
Na mindegy megtolom a másik 2 újat. :P -
endy papp #5876 Nem mondta senki ,főleg nem én.....
De attól még nincs...., gondolom megváltozott az update-val.
Nekem sincs Zondával bajom sőt igazából egyikkel sem ,ha azt veszem nem sokat gurultam a játékkal se.....
Pár kört minden kocsival pár pályán azt csókolom.
Majd ha 1.0 fázisba érkezik ez a béta állapot,akkor talán már érdemesebb lesz több időt rááldozni...
Egyenlőre parkoló pálya. -
#5875 Sőt, ha jól sejtem ki vagy a gtr masterses köridőknél, akkor még jobbat is futottál nálam :DD -
#5874 Én komolyan nem értem, nekem a ferrari tolja az orrát folyamatosan, inkább azzal szenvedek. -
#5873 Igen direktnek igen, 900 fokon driverben és progiban is.
Én se értem mert a videóban nem az látszik amit én szenvedek vele. :D Jó persze ő se egyből futotta meg, meg látszik hogy itt-ott ő is alulkormányzott kicsit, de ehhez képest én nagyon, nem véletlen ratyibb az időm. :D Az nem lehet hogy túltekerem, mert nem az a stílusú vagyok aki ledarálja az első gumikat. :P
Rejtély... :) -
#5872 Másik gépre is feltoltam az AC-t, ott azóta se lett frissítve és bizony ott még benne van a replay.ini fájl! Szóval nem mondtam hülyeséget, csak már nincs olyan. :D
-
#5871 Én nem értem a Zonda miért olyan nálad... Nincs túl gyorsra állítva a kormányod és alátekered a kereket kanyar előtt???Annak 900 fokon is elég direkt a kormánya .... -
#5870 Hát én sem találom már. :D Pedig leírtam direkt miben mit változtattam, de most nincs az a replay fájl. :D
Toltam most az F458-assal Mugelloban és az az autó fantasztikus. Mindent érzek rajta. Ehhez képest a Pagani egy ócskavas, túrja az orrát (ahogy itt szokás mondani :D), és semmit nem érzek rajta...
Pedig hát pont annak kéne jól fordulnia, ha már annyi world rekordot tartanak vele...
Totál nem ezt vártam ettől az autótól. :( Igaz a P4/5-től se, de az egy kicsivel jobb. :P Lotustól 2-11-től legalább nem vártam semmit, ahhoz képest jó. :D -
#5869 video iniben mi az a FPS_CAP=0 ? -
#5868 Hát ez marha jó :DDDD Lehet újra kéne rakni, de nincs hozzá kedvem. -
endy papp #5867 Nem vagy vele egyedül nekem sincs ilyen ....
Nibinek más játék jutott..... -
#5866 Csak látom . -
#5865 Nekem csak replay_steer_driver van ott. Hmhm, komolyan nem találom abban a mappában :DD -
#5864 Bazz nem írja az r betűt. :D Szóval replay ini. -
#5863 SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
eplay.ini -
#5862 SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
eplay.ini
MAX_SIZE_MB= amennyi jólesik :P
-
#5861 Replay hosszát hogyan tudnám megnövelni? -
#5860 Es persze, ahogy irtam, a hatterben futo programoknal mindent erdemes leloni. A torrent egyertelmu (:P), de a Chrome-ot (vagy barmelyik bongeszot) is! Rengeteg memoriat zabal, folyamatoan piszkalja a vinyot es a procit (foleg a forum, chat vagy flash banner). -
#5859 Nézd meg jobb oldalt, ahol ki vannak írva az értékek mi mennyi. Nekem asszem -15 és -2 van a csúszkán belőve, de így adja ki a két első kerékre a -0,09-et. -
#5858 Az input lagot erzed is vagy csak latod (az erzeshez azert mar durva lag kellene). Lehet grafikai bug/lassulas/lemaradas. Probald ki az AA es tarsait OFF-on, a tukrozodest minimumon. -
#5857 Ezt mondjuk érezni. -
#5856 Tudja vki, hogy azt hol lehet? Driveres vSync nVidia kártyánál. -
#5855 Máshol nekem sincs ...:)
Vagy ne szívjak annyit...? :) -
#5854 Nekem nincs lag, de nem csak itt, seholsem;)
Probalj masik USB csatit, hatter programokat leloni (tuzfal, virusirto), nemtommegmi. -
#5853 hogyhogy ? -
#5852 Amúgy pont azért van féloldalasra állítva, hogy szimmetrikus legyen a végeredmény. -
#5851 Fórumon azt írták, hogy a grafika meg fizika így nem függ össze, és hiába van késés a monitoron(nálam is van), elvileg a kormány attól még jól működik. -
#5850 Nekem mindenhogy van egy pici lagg, ötlet ? :))) -
#5849 Egyedül ezzel az istenverte fékpedállal nem vagyok kibékülve , finomabb lenne, ha hosszabb úton lehetne használni . -
#5848 Az nem biztos hogy jo, inkabb a driverben probald fixalni, foleg ha van Adaptive lehetoseg.