42876

banner
  • neilszab
    Frissült az Assetto Corsa Rank!

- bekerültek az új pályák és tartalmak
    - A legjobb köridő csak a szimuláció bezárásakor kerül frissítésre, így gyakorlatilag nullára redukálja a CPU terhelést.
    - egyéb optimalizációk

Eddigi Köridők
  • Fehercsoki
    Bizonyára valamilyen bug okozza.
  • Norbi1990
    Valakinek ötlet mitől lehet ez?
  • Alexease
    Aris nagyon realtime-online van, mar ki is tolta FB-re es Twitterre:P
  • Tomsteel
    Kereken 1:00-nál mi az atyaúristenfülétcsinál????
  • Tomsteel
    Wow, ez ötletes.

Találtam egy CARS-os összehasonlítót:

Nincs mit hozzáfűznöm.
  • Ginger17
    Tök fura, mert nálam a Zonda a lassú kanyarokban nagyon túlkormányozott. Fura is kicsit... a gyorsakban - ebből a játékban nics sok - viszont szenzációs. Silvwrstoneban az egyenes végi hosszú jobbos, a balos kivetetéssel... ááá nagyon baró! >:)
  • Alexease
  • lac coo
    Jah, vágom ..
  • Solt
    A max FPS-t tudod beállítani vele... játékon belül is lehet.
  • NIBI
    Nem az a gondom (feltétlenül :D) hogy lassú vagyok vagy gyors (bár ez sosem gond :D), hanem hogy nem érzem és nem kellemes vezetni. :(
    Niebel gyerek vagyok ja. :)
    Na mindegy megtolom a másik 2 újat. :P
  • endy papp
    Nem mondta senki ,főleg nem én.....
    De attól még nincs...., gondolom megváltozott az update-val.
    Nekem sincs Zondával bajom sőt igazából egyikkel sem ,ha azt veszem nem sokat gurultam a játékkal se.....
    Pár kört minden kocsival pár pályán azt csókolom.
    Majd ha 1.0 fázisba érkezik ez a béta állapot,akkor talán már érdemesebb lesz több időt rááldozni...
    Egyenlőre parkoló pálya.
  • bardocz
    Sőt, ha jól sejtem ki vagy a gtr masterses köridőknél, akkor még jobbat is futottál nálam :DD
  • bardocz
    Én komolyan nem értem, nekem a ferrari tolja az orrát folyamatosan, inkább azzal szenvedek.
  • NIBI
    Igen direktnek igen, 900 fokon driverben és progiban is.
    Én se értem mert a videóban nem az látszik amit én szenvedek vele. :D Jó persze ő se egyből futotta meg, meg látszik hogy itt-ott ő is alulkormányzott kicsit, de ehhez képest én nagyon, nem véletlen ratyibb az időm. :D Az nem lehet hogy túltekerem, mert nem az a stílusú vagyok aki ledarálja az első gumikat. :P
    Rejtély... :)
  • NIBI
    Másik gépre is feltoltam az AC-t, ott azóta se lett frissítve és bizony ott még benne van a replay.ini fájl! Szóval nem mondtam hülyeséget, csak már nincs olyan. :D
  • lac coo
    Én nem értem a Zonda miért olyan nálad... Nincs túl gyorsra állítva a kormányod és alátekered a kereket kanyar előtt???Annak 900 fokon is elég direkt a kormánya ....
  • NIBI
    Hát én sem találom már. :D Pedig leírtam direkt miben mit változtattam, de most nincs az a replay fájl. :D

Toltam most az F458-assal Mugelloban és az az autó fantasztikus. Mindent érzek rajta. Ehhez képest a Pagani egy ócskavas, túrja az orrát (ahogy itt szokás mondani :D), és semmit nem érzek rajta...
    Pedig hát pont annak kéne jól fordulnia, ha már annyi world rekordot tartanak vele...
    Totál nem ezt vártam ettől az autótól. :( Igaz a P4/5-től se, de az egy kicsivel jobb. :P Lotustól 2-11-től legalább nem vártam semmit, ahhoz képest jó. :D
  • lac coo
    video iniben mi az a FPS_CAP=0 ?
  • bardocz
    Hát ez marha jó :DDDD Lehet újra kéne rakni, de nincs hozzá kedvem.
  • endy papp
    Nem vagy vele egyedül nekem sincs ilyen ....
    Nibinek más játék jutott.....
  • lac coo
    Csak látom .
  • bardocz
    Nekem csak replay_steer_driver van ott. Hmhm, komolyan nem találom abban a mappában :DD
  • NIBI
    Bazz nem írja az r betűt. :D Szóval replay ini.
  • NIBI
    SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
    eplay.ini
  • NIBI
    SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
    eplay.ini
    MAX_SIZE_MB= amennyi jólesik :P
  • bardocz
    Replay hosszát hogyan tudnám megnövelni?
  • Alexease
    Es persze, ahogy irtam, a hatterben futo programoknal mindent erdemes leloni. A torrent egyertelmu (:P), de a Chrome-ot (vagy barmelyik bongeszot) is! Rengeteg memoriat zabal, folyamatoan piszkalja a vinyot es a procit (foleg a forum, chat vagy flash banner).
  • bardocz
    Nézd meg jobb oldalt, ahol ki vannak írva az értékek mi mennyi. Nekem asszem -15 és -2 van a csúszkán belőve, de így adja ki a két első kerékre a -0,09-et.
  • Alexease
    Az input lagot erzed is vagy csak latod (az erzeshez azert mar durva lag kellene). Lehet grafikai bug/lassulas/lemaradas. Probald ki az AA es tarsait OFF-on, a tukrozodest minimumon.
  • Ginger17
    Ezt mondjuk érezni.
  • Ginger17
    Tudja vki, hogy azt hol lehet? Driveres vSync nVidia kártyánál.
  • lac coo
    Máshol nekem sincs ...:)

Vagy ne szívjak annyit...? :)
  • Alexease
    Nekem nincs lag, de nem csak itt, seholsem;)
    Probalj masik USB csatit, hatter programokat leloni (tuzfal, virusirto), nemtommegmi.
  • lac coo
    hogyhogy ?
  • bardocz
    Amúgy pont azért van féloldalasra állítva, hogy szimmetrikus legyen a végeredmény.
  • bardocz
    Fórumon azt írták, hogy a grafika meg fizika így nem függ össze, és hiába van késés a monitoron(nálam is van), elvileg a kormány attól még jól működik.
  • lac coo
    Nekem mindenhogy van egy pici lagg, ötlet ? :)))
  • lac coo
    Egyedül ezzel az istenverte fékpedállal nem vagyok kibékülve , finomabb lenne, ha hosszabb úton lehetne használni .
  • Alexease
    Az nem biztos hogy jo, inkabb a driverben probald fixalni, foleg ha van Adaptive lehetoseg.