42876

banner
  • lac coo
    Most higy jo a kormanykezelesem, egesz megbaratkoztam a regi szutyok bmw-vel....Ha nagyon keresztbeall akkor altalaban nem tudom megfogni, de amugy egesz kellemes autos erzes....pedig biiiiillleg mint a fene :))))-))
  • Ginger17
  • Szabi #5966
  • Skypack

Early Access 0.2.1
    - Fixed the PB grid being unresponsive
    - Fixed the framerate limit slider not being polite to keyboard input
    - Tweaked Pagani Zonda R interior engine volume on load
    - Tweaked P4/5 Competizione bodywork volume and interior engine volume on load
    - Added version display on launcher intro
    - Added changelog display inside launcher (Options/General/View update log)
    - Added more verbose logging for launcher thread activity
    - Made modal dialog content scrollable
  • Ginger17
    Jött valami frissítés. Néztétek, hogy mi az?
  • bardocz

Bőven vannak benne hibák, de mégis ez a legjobb köröm eddig.
  • bardocz
    Néhány gyorskör már nem is a stabil/instabil határán egyensúlyozás, hanem egy vidám tánc az intstabilban. El nem tudom képzelni, hogy fogják meg, és körökön keresztül ugyan azt megcsinálják. iR-ben láttam ilyeneket, mazda mx5, road atlantán az a változat, ahol vannak a lassú sikánok, megpróbáltam hasonló féktávot venni előtte, de reménytelen volt. Pedig még csaltam is, és csak gázfröccsöt nyomtam visszaváltáshoz semmi kuplung.
  • b-type
    elmentem szülinapozni pont a vita elején :)
    most meg már nincs gőz :))
    Én is írtam hogy hiszek abban hogy nagy segítség a szimezés, de amikor az unevezett alien időket nézem videón azok nem 'autós' idők.

Huttu-t is csak azért hoztam fel, mert akár a Mazda-val, akár a Skippy-vel tarthat rekordokat, de ugyan azokat az időket nem tudja megfutni a valóságban, sőt elmarad a valós versenyzőktől, versenyautós viszonylatban nem is kis különbséggel.

Huttu-t vehetjük alian-nek a szimezésben, hihetetlen időkre képes...tehát ha a valóságban nem tudja megfutni, akkor igen is igazolva vannak a valós versenyzők.
    Én inkább abban hiszek hogy a mi szimeseink, Norbik, gábor..stb. egy autós közegben is kiemelkedtek volna, ..csak nekik erre volt lehetőségük, és hál istennek alkalmuk.
    De nem hiszem hogy a szimezés tette őket jó autóversenyzővé, sztem ők akkor is azok lettek volna ha a szokásos pályát járják be....egyszerűen azok közé tartoznak akik nem keveredhettek oda elég korán.
  • TeeBeee
    Így van. Hőmérséklet változás hatására a tapadás is változik, de gumi kopás, elhasználódás még nincs benne. 6-8 kör után érzem hogy lassulok, de ha visszahűtöm képes vagyok az első körök szintjére. Remélem mihamarabb összejön egy legalább nKP szerű modell.
  • Alexease
    A gumi tipusokat es a melegedeseket szamolja.
  • endy papp
    Ezzel kapcsolatban vettem észre tegnap olyat ahogy Mugellóban róttam a köröket különböző kocsikkal,mint ha valami féle gumi szimuláció lenne ,nem mondom hogy kopás,de úgy éreztem mint ha az első körben is másképp viselkedne a kocsi mint a 2-3 ban vagy a 8.-ban.
    Nem mondom hogy kopott,de talán a hőmérséklettel van össze függésbe ,szerintem valamit "számol-szimulál ,de elképzelhető csak bele képzeltem....
    Minden esetre érdekes jelenség volt .
    Ha fals akkor bocsi....
  • bardocz
    Én úgy érzem kopik, legalábbis a Zondával lassulok pár kör után. Aztán egy új szett gumin meg érezhetően jobban tapad. Nameg van is róla fórumtopik, hogy mi hogyan működik, már ide azt egyszer be is másoltam.
  • lac coo
    Törést is lehet, még sincs .
  • Kecsa01
    Én is megvettem az AC-t és nagyon jó tényleg. Nektek mennyi FPS van maxon? Mert nekem néha akadozik és a gépem sem gyenge.
  • NIBI
    Biztos? Csak mert lehet állítani a gumikopás mértékét. Gondolom nem dísz. :D
  • Alexease
    Semmi serules nincs, igy egyelore kopas sincs. A kovetkezo update-ben elvileg/talan mar lesz.
  • raczger
    Nem szeretjük az árkád játékokat
  • Gerdai
    Gyertek inkább rFactorozni! Ne ezzel a szarral játszatok!
  • lac coo
    Van valami app ami kirakja a gumikopást ? Egyáltalán van már kopás ? :)
  • Alexease
  • Jacek
    :)) inkább a steamon fogadd el a felkérést:D
  • Alexease
    Megy ez, megoldodott gyorsan a problema;)
    Amugy altalaban hasonlo vegerdemennyel zarul a 100 hozzaszolasos "beszlgetes" is, nem vesztettetek vele semmit;P

Ha valaki ugy erzi, hogy magan jellegu a hozzasozlas, az szerintem a masok/topic erdekeben egyszerubb ha privatban erdeklodik.

De amugy is, ha csinalsz egy jo videot (#5930), veszed a faradsagot, korozol, rogzited, konvertalsz, feltoltod, csak karba megy a egesz, ha nem arrol beszelnek az emberek, hanem csak ki-be lepegetnek, es varjak, mikor lesz vege a vitanak.

Nem akarok hozzaszolast torolgetni, mert szar erzes, de amig van mirol beszelgetni a progival kapcsolatban, addig senki sem orul egy 50-100 hozzaszolasos "attekeros" resznek.
  • Solt
    Jó tudni! :)
  • Jacek
    Töröld, én nem szólítottam meg, tartsa magát ehez...
  • Totti5
    Semmit nem kezdek. Multkor is ideszólt, most is. Csak megkérdem már mi a baja. Engem zavar...
  • Alexease
    Itt el se kezdjetek, ez nem a CARS topic, itt van DEL gombom:P
  • bardocz
    Replayben sem az, se a kuplung nem működik. Már a nKp óta.
  • bardocz
    Ezt érdekes hallani, mert amit én próbáltam az egy simco mod volt, és tim gabi segített benne, aki asszem bajnok lett, az ő tesztelésével készült az egész. Természetesen nem állítom, hogy nincsen igazad, sőt, én nem próbáltam soha ilyen autót. Még rendes gokartot sem.
  • Totti5
    Most éppen mi a gondod?
  • Jacek
    ahamm gondolom ott fix 60 fps....
  • Solt
    Én elhiszem, nem azért kérdeztem, csak fura... Nekem egy nagyobb kanyarban pirosba is csúszik... :S
  • Totti5
    Lehet köze van hozzá hogy Fanatec CSR-t használom Logi G25 driverrel!?

Hidd el a vesémet kirázza, alapból szeretem a (jó) kamu effekteket és fel vannak tolva:)
  • endy papp
    Na ja érdekes ,nekem is szokott "mocorogni" le-fel,de itt jelét sem látni,semmi ilyennek....
  • Solt
    Hogy-hogy neked meg sem moccan az FFB visszajelző kis csúszka?
  • Totti5
    Az F1es csapatok szimulátora nem az a játékszer mint amivel itt játszogatunk...
  • lac coo
  • TeeBeee
    Nyilván a saját tapasztalatnál nincs fontosabb, és egy első kerekes swiftre nem biztos, hogy olyan mértékben igazak a lentebb írtak, mint egy erősebb hátsó kerekesre.
  • Totti5
    Nagy fun a Zonda!

• raczger
    Én pont a valóságban lepődtem meg, hogy mennyire stabil maradt az autó kanyarban fékezve és visszaváltva. Lehet találgatni, de az az igazság, hogy amikor tapasztalatot szerez az ember sokszor meglepődik, hogy máshogy van ez, mint ahogy előtte gondolta.
  • Jacek
    Szerintem ezt senki nem tagadja, de sajna nincs mindenkinek kuplung és H pattern..

Igaz lehet ne egy FullReal fokozat pl az assettoban ahol csak olyan idők szerepelnének amikben minden büntetve lenne csak ami igazából van a vasban azt lehetne használni és a mod is ahoz lenne igazítva:)