42876

banner
  • bardocz
    Szerintem ha működik mindenféle kamu nélkül, már pedig működik, akkor nincsen rájuk szükség. A pannónia rally kár, hogy abbamaradt, jó móka volt.
  • Solt
    Dokumentumok/Assetto Corsa/cfg könyvtárban töröld ki a "video" fájlt, és indításkor kreál újat, az alap beállításokkal.
  • lac coo
    A rádióval most mi van, megszűnt,. vagy van, lehet hozzárakni saját zenét..vagy mi ? :)))
  • Solt
    Emlékszel a Pannónia Ralira? Nem vágtuk, hogy miért szar az FFB, aztán kiderült, hogy a driverben is fel kell húzni az effekteket... Ott nem kamu effekt volt...

Itt, hogy van? Most már nagyon belekavarodtam! :) Normálisan megírt FFB esetén elvileg ezek nem kamu effektek nem? ( nem a rázókőre gondolok )
  • lac coo
    akár egy százalékkal (101%) ffb erővel a driverben ugyanez a kemény, rángatós hatás, de nincs kamu effekt. Igaz ami nem ráz az nem ráz :)))
  • bardocz
    Én lehúztam mindet, és nekem jobb érzés. Egyenesben rángatott hangosan jobbra balra a kormány. Mitől? Egy versenypályán :D
  • Alexease
    Szerencsere nem kotelezo a kamu effekt, es meg nagyobb szerencse, hogy van annyira reszletes az engine, hogy anelkul is erezni mindent amit kell:)
    Ahogy multkor irtam, ezek foleg az egyszerubb, gyengebb kormanyokhoz esetleg a razos cuccokhoz kellenek, hangulatkeltesnek vagy a hianyzo informacio potlasanak.

De teny hogy egy normalis kormanyon erosen felhuzgalni kicsit bun, mert elvesz az engine ertelme.
  • Ginger17
    ...voltam.
  • Ginger17
    Kár, hogy a pénteki frissítéssel megjöttek ezek a kamu ffb effektek. Megértem, hogy sokan hiányolták ezeket, mert nem érződött az út annyira, nekem is hiányzott a megcsúszás érzése és már azt is hiányolták páran - itt a fórumon is, hogy a sima rázókő miért nem ráz(!?) de akárhogyan is nézzük nagyon elkényelmesednek az ez irányú érzékek és ennek következtében hajlamosak átvágni az embert ezek a fiktív hozzáadott dolgok - amik a valóságban ott sincsenek. Személy szerint én hozzászoktam a SimBin és társai féle kamu ffb-hez és most kell, hogy rájöjjek, hogy bizony ahol a sima rázókő ráz, ott pl a megcsúszós effektnél sem biztos, hogy csúszik az autó... és láss csodát, ahol már rég nyomtam a féket - egyenesítettem a kanyart, mert azt éreztem, hogy blokkol a kerék, ott most - kamu ffb nélkül - simán elfordul az autó. Szenzációs - azt javasolom, hogy aki kamu effekt hívő, mindenképpen adjon 20 kört a dolognak és ne tolja fel automatikusan ezeket a csúszkákat, illetve ne higgyen Kunoséknak, mert tisztán látszik, hogy ők csak a népakarat előtt hajtottak fejet és kamu ffb nélkül is nagyon ki van találva az egész élmény. Bocsi, ha hosszú.
  • GPx8
    Sziasztok!
    Valaki le tudná írni az alap graf. beállításokat, mert nekem lemattult minden...
  • swadawa senpai
    Amúgy mostanába, a hecc kedvéért kirpóbáltam a virág verziót, ugye nem kell mondanom , mennyire áldom a dolgot hogy megvettem?
  • NIBI
    Sőt! Lebuktak hogy ők is az sg-re járnak. :P
  • NIBI
    Jaja láttam, rögtön nekem is ez ugrott be. :D
  • endy papp
    Az üzemanyag kifogyást jelző lámpa a helyére került, a középső moncsira.
    Biztos meghallgatták a készítők a minapi elégedetlenséged.....
  • NIBI
    Hát a lendület má csak ilyen. :P
  • lac coo
    És a lényeg :))))

• lac coo
    Milyen érdekes, hogy tök egyenes kormány állásnál is szépen körben forog :))))

• lac coo

• lac coo
    App az direkt ilyen nincs, de a suspensions nevűben tudod mind három hőmérsékletet figyelni, Félmegoldás, de egyelőre ez van .
  • bardocz
    Ilyen nincsen még, csak olyan, ami egy hőmérsékletet mutat a gumikra.
  • GPx8
    Kuplungot nem lehet kirakni gombra, mint a többi játékban, vagy csak én nem találom?
  • Ginger17
    A gumi hőmérsékleteket (menet közben, guminként mind a három értékre) lehet valahol figyelni? Van erre app?
  • Alexease
    Ha valami neked nem teszik, az nem biztos hogy rossz vagy foss:DDD

De teny, az AC latvanyosan elvezetesebb, bar teljesen mas autok vannak benne. De elobb utobb lesz atfedes is az autokban is (pl. BMW-k).

A ket fejlesztes (iR vs. AC) kozti fo kulonbseg az az lehet, hogy: mig Kaemmer betemeti magat konyvekkel, a csapatoktol kapott telemetriaval, a gumiszallitoktol kapott adatokkal, es a programbol kapott adatokbol "megallapitja" hogy most jo(bb) vagy rossz(abb); addig az AC-nel Kunos/Aris paros, a kapott adatokbol, de foleg sok-sok vezetesi/hasznalati idobol allitja be, hogy mi lehet a jo, elvezetes, hasznbalhato.
  • SirAlo
    Biztos van idobe meg benne , eszrevettem hogy mar van valto hang is ha nincs benyomva a kuplung, recseg mintha a fogaskerekek daralnanak :D :

• Tomsteel

Seteltem picit.

Isteni az egész cucc.
  • raczger
    2 hete játszottam vele utoljára, azóta lejárt az acc. Ezt nem tudtam, hogy bejött az iR-be is, nem vettem észre. Ettől függetlenül a gumifizika még mindig nem tetszik nekem, jobb volt a régebbi.
  • thedriver
    Látom te is úgy beszélsz az Iracing gumifizikájáról, hogy nem is játszol vele. :) Már a kettővel ezelőtti bulid óta lehet állítani bizonyos időjárási tényezőket: szél, köd, hőmérséklet, stb. :)
    Official futamon mondjuk nem szoktak extrém körülményeket beállítani, de a múltkor eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy miért vagyok 2 mp-cel lassabb, mint a teszten. :)
  • Solt
    De akkor miért ezt ajánlja Luca Sodano? :)
  • precise
  • bigiboi
    Köszi!;)
  • Alexease
    Huttu csak a pelda miatt kerult elo, o eleg hires, de a lenyeg programtol fuggetlen (legalabbis normalis keretek kozott;P). Norbiek es Gabor amikor indultak, messze nem volt meg iR. Volt GPL, LFS es toltuk evekig a NR-t;)
  • Alexease
    A Molla/Damper es a Amortizzatore/Spring felesleges, az 0%. A jatekban a Filtro/Filter ismet 0%.

Az effektek (cordoli/kerekveto; strada/aszfalt; derepata/megcsuszas) bonusz/kamu cuccok, azt izles szerint.

• Jacek
    Már csak tudod....
  • bigiboi

sziasztok! g27-re jó igy ez a beállitás??
  • Alexease
    Mas tema lett torolve, vagyis nincs gond:)
  • bardocz
    Egy 12 éves szintű fröcsögés lett törölve.

Szerintem b type arra gondolt, hogy a valóságban nem látsz sose olyan kört, ami már szinte túlmutat az autó határain, míg szimekben van néhány olyan gyorskör, ami szinte csak az egyenesben olyan, mint amit valóságban is látni.
  • neilszab
    Így van, egy pályán annyi változó körülmény van, illetve az éppen használt gumiban is, hogy lehetelten valóban érdemben összehasonlítani a szimes időkkel. Illetve Huttu-nak is azért több idő kellett volna ahhoz, hogy hozzászokjon a valós körülményekhez.

Bocs, nem tudom milyen téma lett kitörölve, de ha ez, akkó' befogtam!
  • raczger
    Az állításodhoz bizonyítani kéne, hogy iRacingbe azok a pálya/autó kombók teljesen életszerűen vannak lemodellezve. Ezt még feltételezni is erős túlzás lenne, pláne a mostani fos gumifizikával.
    Emellett még az iRacing nem foglalkozik a változó körülményekkel, ott csak egy ideális aszfalt és levegő hőmérséklet van. Holott valóságban 20 és 30 fok közötti hőmérsékletnél másodperces eltérések lehetnek.

Na de én itt nem akarom folytatni, mert Alexease kidob, inkább megköszönöm neki, hogy múltkor lecserélte a flashes bannert végre egy rendes képre, most már ritkábban fagy le a flash :)
  • lac coo
    Igazából meg lehetne, csak nem tudom olyan gyorsan tekerni a kormányt . De hát ez ilyen autó, ezt való életben is tapasztaltam már, hogy sok néha az a 900 fok :)))
  • Alexease
    De ha mindenhol meg tudnad fogni, az sem lenne jo a programra nezve;)