42876

banner
  • lac coo

Nálunk minden pénteken ez van :)))
  • Alexease
    Extra OFF, de ez tetszik;)
    A mai munka levelezesbol, 2 honapja kitalalt anyaghoz, ami dec. 1-re kell, 2 hete varom az anyagokat hozza, ami majd holnap jon, de elozetesbe hozza a level:
    "Kérem jelezzétek, hogy így - természetesen megfeszített munkával ugyanazért a pénzért... - mikorra, hogyan tudunk elkészülni, hogy tudjunk ütemezni."
  • alma2
    ez a silverstone palya mindig emlekeztet arra, miert nem szeretem ezeket a zart palyas versenyeket. Mintha a repteren fel lenne festve egy palya, total vizszintes, semmi viszonyitasi alap, csak bamulok a nagy semmibe a bazi szeles uton es varom a kanyarokat, ha epp meglatom :)
    F1-ben is ezert mentem mindig anno monte carloban.

• Jacek
    Nem akkora off:)
    Simán beírod a típust meg mögé hogy input lag 99% dob valahol egy testet ahol mérték ezt is, mert ez nagyon számít van olyan tv amin 100 fölött van:D

Samsung UE40EH5000 ennek nézz utána magadtól:) hinni senkinek nem kell, ez 20 alatt van ami TV-nél már faca és árban sem rossz 100k körül van újonnan.Ha monitornak kell az ilyen 200 meg 800hz el kell felejteni mert lényegtelen mert ha moncsinak használod minden képjavító cumot ki kell kapcsolni vagy a game mód kikapcsolja:) off vége
  • GPx8
    Ghost-okat le lehet tölteni valahonnan?
  • szancsopanza
    Köszi a tippet, megnézem ott! Igazából én is használok 1 régi plazmat, de csak filmnézésre. Túl nehéz ide, ezért is kellene vmi könnyebb. Na de nem offolok tovább :)
  • alma2
    Csak most volt lehetosegem kiprobalni az utolso patcchel a jatekot. minden "kamu" ffb effect nullan, gain 100 korul, erezni amikor megcsuszik, csokken a tapadas, raz a legtobb razokoven stb. Nem szakad le a karom feleslegesen. Ettol tobbet jobbat, nem varok el egy autos jatektol, bar az igenyeim nem magasak :)
  • alma2
    Jellemzoen a tv-kben jobb panel (ips) van, mint a monitorokban, nagyobb betekintesi szoggel es nagyobb szinkep visszaadassal. Minel nagyobb kategorias, annal jobban figyelnek erre egy szintig. Viszont picit nagyobb a kesleltetesuk, mint a monitoroknak.
    Ezt leszamitva szerintem mindegyik tv tudja az ugynevezett game uzemmodot, ami arra hivatott, hogy minel hamarabb lasd amit latni kell, ezzel csokkentve a kesleltetesi idoket. Mindenfele kepjavitokat letilt/kihagy ilyenkor, amire amugy sincs szukseg gep eseten.

Gyakorlatilag sokan 5 eve mar tv-t hasznalnak direktbe rakotve a gepre. Nekem ket tv is ra van kotve, plusz egy monitor. (samsung, lg) az egyik kb 5 eves mind a ketto megfelelo hozza. Az lg tavalyi, de jellemzoen sokkal jobban engedi ez a marka, hogy allitgasd a parametereket, ha ez szamit neked. Nagyon nem lehet mellenyulni, 100 alatti soha nem halott gyartok tevejerol nem tudok nyilatkozni, a panel viszont azokban is 50% samsung vagy lg jellemzoen.

Prohardveren nezz utana a kerdesnek, de altalaban ott mindenki ossze-vissza beszel, mint itt, ahogy az ffb-rol szoktak egyesek.
  • lac coo
    Lehet gyorsabb lesz a tukrozodes, valljuk be az most eleg otvar...
    Marpedig ezzel a sebesseggel kar is multiti kiadni, alig tudna valaki hasznalni.
  • szancsopanza
    mere=merre
  • szancsopanza
    Sziasztok! Tudom off, de biztosan tud valaki segíteni. 40" fölött szeretnék vmi 'kijelzőt' a monitorom helyett. led tvre gondoltam. Van valakinek tapasztalata, ötlete? Esetleg mere érdeklődjek? Ami topicot találtam azok halottak voltak az ügyben.
  • Szabi #6039
  • Alexease
    Hat ez engem sem erdekel;) raadasul, meg felek is tole, mert ha valoban at all fix DX11-re, akkor mar el sem fog indulni;)
    De AI es online majd talan egy ev mulva;)
  • GPx8
    Végre valami igazán fontos dolog...
    New car shader
  • Alexease
    Max 240 :)
  • precise
    mekkora a kormányszög? (driverben)
  • bardocz
    Pedig én még tekergettem is, de ez sose volt az én műfajom. LFS-ben amíg momo-m volt mondjuk addig egész jól ment, csináltam olyanokat, amit azóta sose :D
  • Hegyipapa
    Kösz
  • Hegyipapa
    Kemény az biztos :) Nem állítottam semmit az autón.
  • bardocz
    Valakinek sikerült már a steam-es acsivment időket megfutni? Nekem még az előző patchal sem mentek.
  • szancsopanza
    ja , és gratula! Szép munka!
  • szancsopanza
    Ha teletankolsz a 100at nem is biztos, hogy meg lehet csinálni a rövid "drift" pályán. Az már tényleg fanatec+ -os szint :)
  • szancsopanza
    Én nekifutottam még 1x, 2x dobtam el 10k fölöttit. majd a végén megint és 44ig jutottam :S Mára ez elég volt :) Azért kemény fizikai munka ez :D Állítasz valamit az autón?
  • bardocz
    Én asszem a hatezer pontot alig értem el :DDD
  • Hegyipapa
    Nekem pont meglett, necces volt a vége.
  • szancsopanza
    Először H" valtóval nehéz, próbáld az e92 és ne H"-val utána jöhet az E30 :D. Azért én kézit is állítottam, mert néha jó menteni vele. Nekem inkább az időkkel vannak gondok :) Monzaban a Lotus 49-el 1:30 alá nem tudok menni :S Igaz még nem is állítgattam a kocsit. Erre valami ötlet? Van valami spéci beállítása valakinek?
  • NIBI
    Én a négyesig nem jutok. :D
  • szancsopanza
    Gondoltam ma van egy kis időm, kipróbálom a drift módot. 50-es szint lett volna a cél. Az 50 combo meg is volt,de annyira élethűek vagyunk, hogy természetesen a fogyasztás is be van állítva, 46-os szinten kifogyott az üzemanyag. #&@{... :) Ne essen senki ebbe a hibába.
  • oneal1
    viszont most nézem hogy az appoknál ott van az időmérő cucc, de feltöltést nem csinál:S
  • Jacek
    Nem hinném, nálam 8.1 és működik.
  • oneal1
    win8 al nem lehet baja?
  • oneal1
    nekem is az volt az utolsó amit próbáltam:S
  • Tomsteel
    Nekem az segített, ha töröltem a játékban a nicknevemet, és csak vezeték- és keresztnevem van kitöltve.
  • oneal1
    a windows 8 al lehet problémája a rank-nak?

sehogy sem akar menni a mocsok:)
  • lac coo
    Nem értem miért ajánlja a driver effekteket, én anno kipróbáltam, de egy az egyben felülírja, vagy inkább elnyomja a játék valós ffb-jét.....Semmit nem jelez vissza úgy...
  • Alexease
    Ami a driverben van Damper es Spring allitas, az nem teljesen kamu, az a kormanyhoz tartozo, egyszeruen parameterezheto rugo/billeges/razas "effekt".

Az "egyszerubb" programok azt hasznaljak, mert az mindegyik FFB eszkozon hasnlo. Ha "nincs elkuldve a parancs", akkor nem mukodik. Az AC-ben mindegy hova allitod, nem hasznalja. Legalabbis olyan kormanyon, aminek azon kivul is van API-ja (10E Ft felett valoszinu:P);)

A driverben a kozeprehuzas allitas az mar valodi kamu effekt, az mindentol fuggetlenul egy statikus es allando kozepre huzo ero a kormanyon.
  • Solt
    Ja kérem... :D
  • Solt
    Persze, kamu effekt nem kell, ebben egyetértünk, ezért is húzzuk le a driverben, mert azok elvileg kamu effektek. Pontosabban akkor kamu effektek, ha maga a program nem a futóműből számolja ezeket ki...

A Pannónia esetében nem kamu volt, akkor számolt rendes FFB-t, ha a driverben ráadtuk. Ott vagyok összezavarodva, hogy AC esetében ez, hogy van, mert ez a Luca gyerek valamiért ajánlja, hogy vegyük 100%-ra a driverben ezeket...

Kamunak meg ott vannak azok, amik most kerültek bele... a lényeg az, hogy nem értem! :D Jó lenne tudni, hogy AC esetében a damper és a spring effekt az most kamu, vagy valós adatokkal számol! :)
  • GPx8
    Köszi! Ez nekem túl egyszerű... :)))
  • lac coo
    Én egy pici kerékvető effektet tettem rá, csak mert szeretem :)))