42876
-
#6090 Akkor már megy is fel!
Köszi. És boccs az OFF-ért :) -
#6089 Azthogy felrakni megéri e nem tudom, nekem origi van. Perfekt mindenre s bitang gyors. -
#6088 ÉS akkor jöjjön egy kis OFF:
Megéri felrakni a 8.1-et? Win7 a másik alternatíva. -
#6087 8.1-en tökéletesen megy -
#6086 Win8-at bírja az AC? Vagy kell mókolni valamit miatta? Újra kéne telepítenem a gépet és Pc-n igazából csak az AC-vel játszom. -
GPx8 #6085 Tény, hogy az AC most a legjobb, de ha nem halad semerre majd az online és az AI, akkor nem sokat fog érni. -
#6084 Előre nem lehet tudni, de ahogy indult és ahogy most áll az AC ebben van a legtöbb lehetőség. Ha ezt is elszúrják akkor nincs már más. SMS Cars az fájdalmasan semerre sem mozdul el mindig szép logokat kreálnak hozzá hogy mivel foglalkoznak, de kihagytam 3 hetet, tegnap belenéztem és semmi nem változott. AC után meg rmég a legjobb autó is borzalmas benne, az FFB és a fizika is gyenge és már a szépséggel sem tud nagyot villantani. -
Timbu #6083 Nem ugyanaz az ember tárgyal a licenszektről, készíti a modelleket vagy írja a fizikát. -
#6082 Én először azt hittem, hogy valami fa mintázat -
GPx8 #6081 Szerinted az előre fizetés (mondjuk, hozza a várt bevételt így is) mennyiben segíti azt, hogy egyszer készen legyen "mindennel"?
Mert szerintem semennyire. Pont azért nem szeretem az ilyet. -
#6080 Mi a bajod a fizikával? -
#6079 Jobb volna, ha kivárná mindenki a játék megjelenését és nem dőlne össze a világ mert mással is foglalkoznak, mással is jobbá teszik a játékot, amit a júzer kigondol. Ha időben nem lesz kész az 1.0 mindennel, akkor lehet majd aggódni. -
#6078 -
antiqueA #6077 Jobb volna, ha nem a licenszeket hajtanák első sorban, hanem valami életet lehelnének a pályákba és javítanák a fizikát. -
antiqueA #6076 Nekem speciel iszonyatosan tetszik ez a rozsda szín/minta. Még igaziban is elfogadnám. Természetesen cápafogak nélkül. -
#6075 "felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere" :D -
#6074 azert mindennek van hatara, meg nalam is :)
Mondjuk siman indulnek ilyennel online versenyen, polgarpukkasztas celjabol :) -
#6073 -
#6072 -
#6071 -
#6070 Valahol írták, hogy elégedettek a számokkal, jönnek az új licenszek. -
#6069 Valószínű nem. -
#6068 Azt nem lehet megnezni steamen vagy valahol, hogy mennyit sikerult nekik eladiuk a jatekbol ? -
#6067 -
#6066 Nem en csinaltam, csak betettem peldanak;) -
#6065 Szep, szep, akkor te a raerosebbek koze tartozol :)
Nekem amugy annyira nincs autofetisem, gondolom a kisebbsegbe tartozom, hogy felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere. Sose szoktam nezegetni, motorhaztetorol meg ugysem latszik. Nem hogy showroom-ot elinditani es gyonyorkodni:)
-
#6064 -
#6063 ac
-
#6062 Aki olyan elvetemult min en, es motorhazteto nezetbol tolja, de borszasztoan zavarja, mondjuk a rikito szine pl a bmw m3 gt2-nek, a virtualis muszerek sem latszanak a feher teton, vagy csak szeret gyonyorkodni mas szinekben akkor siman barmelyik auto skin mapajat ide-oda masolhatja. A raerosebbek kicserelhetik a elolnezet kepeket is, igy a jatek kocsivalaszto menujeben is a megfelelo szinu stb autot fogja mutatni, akermennyi konyvtarat letrehozhatunk, be fogja olvasni.
Vagy akit csak az erdekel mint engem, az felulirja a nem tetszo skin-t a megfelelore, igy betoltve a palyat, mar a szamara kivanatos osszetetelben fog pompazni az auto.
pl a fent emlitett autonal a lenti file-t kell felulirni, barmelyik masik auto skin konyvtarabol.
assettocorsacontentcarsmw_m3_gt2skinsRacing_Greenmetal_detail.dds
-
#6061 Ha úgy belegondolok majd' mindenkinek van egy ilyen, vagy ehhez hasonló sztorija... Magyarország - én így szeretlek. -
Debilon #6060 mindig van viszonyítási pont, nem kell véletlenszerűen kanyarodni ha épp meglátod :D
ez a national verzió amúgy is szög egyszerű -
#6059 Gondolom azt hitte én vagyok a sátán mert ilyeneket mondtam "törvény" meg "ügyvéd":DDDD -
#6058 Azért kezdett fojtogatni mert annyit mondtam hogy 5 napon belül ki kell fizetnie a törvény szerint:D Ez valamiért nem tetszett neki...
Jött ilyen szöveggel hogy ez egy project cég és majd ha lejár a project akkor fizet, mondom és tegnap amikor az M3-as BMW vetted 11-ert akkor éppen lejárt valami project?:DDDDDD
Igazi szarjankó 120 ember dolgozik neki akik után 25 eurót fizetnek ő meg 6-ot az embereknek.... no komment és szarozik..
Nem csaptam le de próbáltam neki elmagyarázni a magyar törvényeket gondolom ilyen fura madárral még nem találkozott, és annyira beszart hogy a eurós fekete pénzemet felbruttósítva fizették ki:DDD aznapi utalással:) komolyan:) na off vége.. -
#6057 Jah, utolsó senki mindig mindenki, addig a mondatig, hogy OK, holnaptól nem jövök :DDDD -
#6056 -
#6055 Nálam az a slágergyanús amikor azt mondtam hogy kilépek a cégtől, erre elkezdett fojtogatni a tulajdonos:DDDDD ültem egy székben 191 centi 100 kiló a fazon meg 165/65 kb:DDDDDDD röhögtem:D -
#6054 A főnököm általában megkérdezi ilyenkor, hogy mi tart ezen ilyen sokáig ! :DD
Mondjuk pár napja ő is besokalt, felbontott egy szerződést, mert szokás szerint nem biztosítottak nekünk területet a munkához.... a fickó nyakán maradt néhány ( tíz? ) milliós kötbér, csak mert hozzászokott, hogy mindent megoldunk tized annyi idő alatt, csak mert ő kényelmes volt :DDD -
#6053 Annyira szeretem ezeket az igazi magyar vállalkozásokat... -
#6052 De mit várnak ????? :DD Én ezt nem értem soha .... -
#6051 Mindig, mindenhol ez van;) Most valszeg csak azert irtak bele, mert amikor az ertekezlet volt, kiemeltem hogy ezzel 8-10 nap munkam lesz. Es mivel mar csak 2 van hatra, igy ezt jelezniuk kellett, talan elfelejtettem:D