42876

banner
  • Firerock
    Akkor már megy is fel!
    Köszi. És boccs az OFF-ért :)
  • Totti5
    Azthogy felrakni megéri e nem tudom, nekem origi van. Perfekt mindenre s bitang gyors.
  • Firerock
    ÉS akkor jöjjön egy kis OFF:
    Megéri felrakni a 8.1-et? Win7 a másik alternatíva.
  • Totti5
    8.1-en tökéletesen megy
  • Firerock
    Win8-at bírja az AC? Vagy kell mókolni valamit miatta? Újra kéne telepítenem a gépet és Pc-n igazából csak az AC-vel játszom.
  • GPx8
    Tény, hogy az AC most a legjobb, de ha nem halad semerre majd az online és az AI, akkor nem sokat fog érni.
  • Totti5
    Előre nem lehet tudni, de ahogy indult és ahogy most áll az AC ebben van a legtöbb lehetőség. Ha ezt is elszúrják akkor nincs már más. SMS Cars az fájdalmasan semerre sem mozdul el mindig szép logokat kreálnak hozzá hogy mivel foglalkoznak, de kihagytam 3 hetet, tegnap belenéztem és semmi nem változott. AC után meg rmég a legjobb autó is borzalmas benne, az FFB és a fizika is gyenge és már a szépséggel sem tud nagyot villantani.
  • Timbu
    Nem ugyanaz az ember tárgyal a licenszektről, készíti a modelleket vagy írja a fizikát.
  • Danecay
    Én először azt hittem, hogy valami fa mintázat
  • GPx8
    Szerinted az előre fizetés (mondjuk, hozza a várt bevételt így is) mennyiben segíti azt, hogy egyszer készen legyen "mindennel"?
    Mert szerintem semennyire. Pont azért nem szeretem az ilyet.
  • Fehercsoki
    Mi a bajod a fizikával?
  • Totti5
    Jobb volna, ha kivárná mindenki a játék megjelenését és nem dőlne össze a világ mert mással is foglalkoznak, mással is jobbá teszik a játékot, amit a júzer kigondol. Ha időben nem lesz kész az 1.0 mindennel, akkor lehet majd aggódni.
  • lac coo
  • antiqueA
    Jobb volna, ha nem a licenszeket hajtanák első sorban, hanem valami életet lehelnének a pályákba és javítanák a fizikát.
  • antiqueA
    Nekem speciel iszonyatosan tetszik ez a rozsda szín/minta. Még igaziban is elfogadnám. Természetesen cápafogak nélkül.
  • Szabi #6075
    "felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere" :D
  • alma2
    azert mindennek van hatara, meg nalam is :)
    Mondjuk siman indulnek ilyennel online versenyen, polgarpukkasztas celjabol :)
  • Szabi #6073
  • Szabi #6072
  • lac coo
  • Tomsteel
    Valahol írták, hogy elégedettek a számokkal, jönnek az új licenszek.
  • Norbi1990
    Valószínű nem.
  • lac coo
    Azt nem lehet megnezni steamen vagy valahol, hogy mennyit sikerult nekik eladiuk a jatekbol ?
  • lac coo
  • Alexease
    Nem en csinaltam, csak betettem peldanak;)
  • alma2
    Szep, szep, akkor te a raerosebbek koze tartozol :)

Nekem amugy annyira nincs autofetisem, gondolom a kisebbsegbe tartozom, hogy felolem egy rozsdas taligat is rajzolhatnanak barmelyik auto helyere. Sose szoktam nezegetni, motorhaztetorol meg ugysem latszik. Nem hogy showroom-ot elinditani es gyonyorkodni:)

• Alexease
  • alma2
    ac
  • alma2
    Aki olyan elvetemult min en, es motorhazteto nezetbol tolja, de borszasztoan zavarja, mondjuk a rikito szine pl a bmw m3 gt2-nek, a virtualis muszerek sem latszanak a feher teton, vagy csak szeret gyonyorkodni mas szinekben akkor siman barmelyik auto skin mapajat ide-oda masolhatja. A raerosebbek kicserelhetik a elolnezet kepeket is, igy a jatek kocsivalaszto menujeben is a megfelelo szinu stb autot fogja mutatni, akermennyi konyvtarat letrehozhatunk, be fogja olvasni.

Vagy akit csak az erdekel mint engem, az felulirja a nem tetszo skin-t a megfelelore, igy betoltve a palyat, mar a szamara kivanatos osszetetelben fog pompazni az auto.

pl a fent emlitett autonal a lenti file-t kell felulirni, barmelyik masik auto skin konyvtarabol.
    assettocorsacontentcarsmw_m3_gt2skinsRacing_Greenmetal_detail.dds

• Ginger17
    Ha úgy belegondolok majd' mindenkinek van egy ilyen, vagy ehhez hasonló sztorija... Magyarország - én így szeretlek.
  • Debilon
    mindig van viszonyítási pont, nem kell véletlenszerűen kanyarodni ha épp meglátod :D

ez a national verzió amúgy is szög egyszerű
  • Jacek
    Gondolom azt hitte én vagyok a sátán mert ilyeneket mondtam "törvény" meg "ügyvéd":DDDD
  • Jacek
    Azért kezdett fojtogatni mert annyit mondtam hogy 5 napon belül ki kell fizetnie a törvény szerint:D Ez valamiért nem tetszett neki...
    Jött ilyen szöveggel hogy ez egy project cég és majd ha lejár a project akkor fizet, mondom és tegnap amikor az M3-as BMW vetted 11-ert akkor éppen lejárt valami project?:DDDDDD
    Igazi szarjankó 120 ember dolgozik neki akik után 25 eurót fizetnek ő meg 6-ot az embereknek.... no komment és szarozik..

Nem csaptam le de próbáltam neki elmagyarázni a magyar törvényeket gondolom ilyen fura madárral még nem találkozott, és annyira beszart hogy a eurós fekete pénzemet felbruttósítva fizették ki:DDD aznapi utalással:) komolyan:) na off vége..
  • lac coo
    Jah, utolsó senki mindig mindenki, addig a mondatig, hogy OK, holnaptól nem jövök :DDDD
  • Alexease
  • Jacek
    Nálam az a slágergyanús amikor azt mondtam hogy kilépek a cégtől, erre elkezdett fojtogatni a tulajdonos:DDDDD ültem egy székben 191 centi 100 kiló a fazon meg 165/65 kb:DDDDDDD röhögtem:D
  • lac coo
    A főnököm általában megkérdezi ilyenkor, hogy mi tart ezen ilyen sokáig ! :DD
    Mondjuk pár napja ő is besokalt, felbontott egy szerződést, mert szokás szerint nem biztosítottak nekünk területet a munkához.... a fickó nyakán maradt néhány ( tíz? ) milliós kötbér, csak mert hozzászokott, hogy mindent megoldunk tized annyi idő alatt, csak mert ő kényelmes volt :DDD
  • Jacek
    Annyira szeretem ezeket az igazi magyar vállalkozásokat...
  • lac coo
    De mit várnak ????? :DD Én ezt nem értem soha ....
  • Alexease
    Mindig, mindenhol ez van;) Most valszeg csak azert irtak bele, mert amikor az ertekezlet volt, kiemeltem hogy ezzel 8-10 nap munkam lesz. Es mivel mar csak 2 van hatra, igy ezt jelezniuk kellett, talan elfelejtettem:D