42876

banner
  • hungary27
    én inkább megvárnám az oculus rift-et
  • GPx8
    Szvsz. nagyobb monitortól nem lesz nagyobb sebességérzet, mivel arányosan minden nagyobb. Ami a szimulátorok hátránya, az pont a sebességérzet hiánya. Ezen segíthet a 3 monitoros elrendezés.
  • TeeBeee
    Nem tudom, szerintem a horizont a lényeg, nem pedig a tetőkárpit.

3x40":

De annyival nem nagyobb a látószög, és persze messzebb is kellett vinni, tehát a kisebb monitor közelebb helyezve sem rossz.
    De ízlések és pofonok, nameg pénztárca.
  • Jacek
    És én igen próbáltam sok mindent és amikor ki jött az LFS már LCD tévével nyomtak:)) De mostanában egy 47 colos tévével szoktam na ott van méret nem beszűkült a látótér:)
  • Jacek
    Egyszerűen kicsi, tehát magasságban kevés ezért szar az összkép.
    40-42 az a méret ami majd valós nagyságú képet ad, és ha beruházok egy atom rendszerre ami visz egy triple monitoros rendszert(ami nem kevés lové) akkor nem spórolok a monitorokon sem! Mert ugye kell a csúcs kártya de inkább CF/SLI 150-200e, 3 monitor is van vagy 150e minima a 3 TV meg 300e nem azon fog múlni ha beruházok egy ilyen csomagra.
  • TeeBeee
    Szerintem sem vicc, bár tény, hogy ha lenne/lesz ilyen rendszerem minden nap megmosolyognám.
  • NIBI
    Miért vicces?
  • Jacek
    Természetesen jobb a 3x23 mint az 1x40, de milyen jó a 3x40!:DD
    Egyébként szerintem 3 monitoros rendszer ilyen 23/24-es monitoron egy vicc... minima a 40 coll, tudom hogy drága de ha olyat nem tudok akkor leszarom...
  • cselt
    Ez tény, de ennek a szettnek még 23"-os monitorokkal is több helyre van szüksége mint egy 40"-os tv-nek. Nálam pl úgy van megoldva, hogy a tv egy forgatható talpon áll és ha játszani akarok, akkor csak befordítom 90°-kal a cockpit felé, aztán ha tvzni szeretnék, akkor meg vissza. 3 moncsis szettnek sajna nincs elég helyem, no meg ahhoz ahogy írod már combosabb gép is kell.
  • TeeBeee
    Ez most buli után 2:10-kor kijött belőlem.
  • TeeBeee
    Nem azért írok, hogy bármiről meggyőzzelek, de szerintem szimulátornál ütősebb a 3 monitoros megoldás, mint a 40 coll + os TV.
    Normális Fov egy 3x23" monitoron:

3x24":

3x27":

Jól látszik, hogy ha értelmesen állítasz FOV-ot, akkor a 23"-os monitorral is hatalmas élményt tudsz elérni elég széles látómezővel és sebesség érzettel.
    Jól tudom, hogy ehhez gép is kell, hiszen 3x HD felbontás, de csak belinkeltem, hogy ez is komoly alternatíva, hiszen a 40 plusszos kijeljő is kisebb vagyon.
  • precise
    Azt se feledd, hogy a nagycégeknek az 1.0 sokszor még béta, nem egyszer volt hogy végigjátszás sem ment mert akkora bug volt benne, mégis 1.0-nak árulták teljes áron.
  • precise
    Az indulási ígéretek már készen vannak, csak lassan adagolja. Azért csúszik, mert akar bele karriert meg ilyen szarságokat, mert steamen árulja. alapból csak egy lfs lett volna szebb graffal, meg licencelt cumóval.
  • neilszab
    Holnap lesz Assetto Corsa is a [b]PlayIT-en[/], mozgó szimulátorban!
  • lac coo
    THX !
  • GPx8
    Lehet, hogy ennyire gyors a keze...
  • Danecay
    Én nem értem, hogy kormány nélkül miért vágynak egyes emberek szimulátorozásra! Persze, gondolom az élethűség, elég csak ha a kormány forgását nézem!
  • mester1987
  • bardocz
    Majd ha kijön a Lotus Exos T125, meg a 98T, lesz móka meg kacagás.
  • Firerock
    Valami jó Open Wheel kéne már,mert ez a Taatus ez valami fergeteges,de jó lenne egy kis változatosság :)
  • Alexease
    c:/Users/TE_NEVED/Documents/Assetto Corsa/cfg/camera_onboard.ini

[GFORCES]
    Es elvileg az elso szam a jobbra-balra.
  • Dietrich
    azt tudom, hogy még nincs.
  • Ginger17
    Nem fogsz csalódni. ;) Online és AI még nincs, de ami késik, nem múlik.
  • lac coo
    A kamerában mit és hol kell átírnom, hogy azt a hülye oldalra nézést vagy mit kikapcsoljam ? Nem a kanyarívre nézés, inkább valami G-erő ami miatt oldalra csúszik a pilóta ...
  • lac coo
    :D
    Lehet :)
  • Alexease
    Az az elso hetvege megjelenese volt;) Ujdonsag, orom-es-bodotta:D
    A jo dolgokat gyorsan meg lehet szokni, szerintem ezutan vasarnaponkent, majd inkabb a foci-nezest vagy a gitarozast fogja preferealni:D
  • Dietrich
    Thx!
  • lac coo
    No jó, de Kunos bolond, vasárnap éjjel képes patch-eket tologatni :)))
  • lac coo
    Itt nincs egy év :) Megveszed aztán a tiéd ameddig élsz .Nem fizetős az online használat ...
  • Dietrich
    Üdv.
    Ennél is úgy van mint az rf2-nél? Meglehet most venni, de az 1 év majd akkor ketyeg ha kijött a végleges verzió?
  • GPx8
    Úgy legyen! ;)
  • Alexease
    Remelhetoleg nem huzzak el olyan sokaig, mivel a tovabbi bevetelek a DLC-ken mulnak, azokat meg vicces ugy arulni, hogy az alapprogram meg erosen funkcio hianyos;P
  • Alexease
    Nem csak te, valszeg mindenki belassul:)

En azert orulnek a kovetkezo update-ben - vagy legalabb ebben az evben - legalabb az AI-nak;)
  • GPx8
    Ez így van, de pl. ha nekem előre kifizetnek valamit, akkor hajlamos vagyok lelassulni...

Az is igaz, hogy a rajongók már megvették az AC-t, úgyhogy ha csak hosszú hónapok múlva lesz múlti és/vagy AI, akkor is örülni fognak(fogunk) mint majom a farkának.
  • Alexease
    Egy nagy jatekbol ha befejezik, ha 1.0 lesz, a neve, a kiado es a promo miatt, az elovetel utan, meg akar 100E-es vagy millios tetelt is eladhatnak.

Ezeket a reteg jatekokat (rF2, AC) valszeg eppen annyian (nagysagrendileg) veszik meg elovetelben, mintha 1.0-ban jelent volna meg:P
    Ha most bejelentik 2 ev utan, hogy az rF2 1.0, nem hinnem, hogy racuppanna a vilag;)

Raadasul, az ilyen kis cegeknek egyeb mellekes beveteluk is van (engine/program licenszek) es "minimal" koltseggel (keves ember) dolgoznak, igy ezek az elorendeleses eladasok (ha nagysagrendileg a teljest is jelentik) bevetele nekik eleg szep osszeg.
  • Szabi #6095
    úgy tűnik Lotus Evora S lesz az egyik új járgány :D
  • Timbu
    Ezt onnan is nézhetjük, hogy egy kiadónak stabil anyagi háttere van, a függetlennek viszont nem biztos, hogy van annyi tőkéje, hogy kihúzza a kiadásig. Két választása van: keres egy kiadót (aki ugye nem fog szponzorálni egy rétegjátékot), vagy elővásárlást hirdet, hogy legyen pénze befejezni.
  • GPx8
    Egy Diablo-ban vagy Q3-ban bitos lehettél hogy elkészül, mert ott állt korbáccsal a kiadó (befektető).
    Ha egy függetlennek elkezdesz szépen fizetni, akkor nem ráér?
    Még egyszer: én is megvettem, nem is bántam meg, de nem tenném rá a fejemet, hogy ebből belátható időn belül lesz 1.0 az összes induláskor megtett ígéretet betartva!
  • lac coo
    Nálam meg hál istennek behalt a gép, nem indul el az istennek sem a win ... :(
  • precise
    Ezt nem értem. Az előre fizetés egy lehetőség. Ha nem tetszik ez a rendszer miért fizettél érte és miért próbáltad ki? Miért nem vártad meg az 1.0-át és miért nem akkor fizettél érte amikor készen van.

Valamit nagyon benézek? Mert szerintem ez egy rohadt jó dolog, szinte játéktörténelmi. emlékszem anno amikor vártuk diablo 2-őt vagy Q3-at... When is fucked done, de utáltam. Most meg simán bétázhatok és még kedvezményt is kapok érte.