42876
-
#6250 Sőt 4 éve már assetto corsa is volt ! ;)
Az hogy volt valami, még nem jelenti azt, hogy használható is volt ...
Aki próbálta CARS régebbi AI-ját az tudja : ott is volt, ráadásul extrás , állítható minden, de kb az első kanyarig jutottak el az autók :D -
GPx8 #6249 Tavaly ilyenkor elvileg már volt AI...
-
#6248 Készül az AI , multi is, ezek az apróbb de fontos javítások meg beleférnek közben egyszer-egyszer ....a tartalmag me gkész vannak ,azt így szépen betologatják, nyilván nem lövik el az elején az összes aduászt . -
#6247 Biztos hasznosak ezek a módosítások és a z új tartalmak, de ezzel nem teszik vonzóvá azon játékosok számára akik még nem próbálták, valamint azok számára akik próbálták és használják, nem teszik kevésbé unalmassá. Az én meglátásom az, hogy tehetnek bele, +20 pályát és ugyanennyi autót, ha a játékot hotlap-ozáson kívűl másra nem lehet használni! Szerintem szó szerint a játszhatóságra kellene elsősorban rágyúrni, és ezt követően a hibák javítására és a tartalom bővítésre. Vannak persze hibái a játéknak, de nem végzetesek, ráadásul amennyiben az ember nem egyedül körözget a pályán, hanem pl. versenyez ezek talán még kevésbé zavaróak, feltűnő hibák lennének. Az egyedül történő körözgetéssel még a fanatikus rajongók érdeklődését is csak egy ideig lehet csak lekötni. -
#6246 .
-
#6245 Changelog a holnapi updatehez. -
#6244 Nekem nagyon semmilyen... Én a KTM,Taatus,Zonda hármassal szoktam menni. -
#6243 -
#6242 Lehet egy gepszorny is elvezetes, de ebben nekem nem azok. Mondjuk en is alapvetoen a kisebb autokat szeretem, sokkal tobb minden josag tortenik mint egy gt vagy szupercarban :)Vagy ow :) -
#6241 Úgy látszik a nagy GTL-esek hasonlóan vélekednek. :)
"Utcai" autókat a népnek. :P Amibe nem az elektronika számít hanem a vezetési tudás. :P -
Bekalolz #6240
Eléggé szokatlan még az irányítása meg amit látok, driftelni nagyjából tudok benne, de a féktávokat nem látom sínautázásnál.. Lehet kis körözgetés után az is menne de nálam eddig ++ -
GPx8 #6239 Jó. Ebben a játékban lesz mind a kettő. -
neilszab #6238 Engem sokkal jobban izgatnak a széria autók, mint ezek a túltenyésztett és az útról levakarhatatlan überbrutál versenygépek. Nekem vezetési élmény kell és emberi léptékű technika, nem sínautózás, de az csak az én egyéni preferenciám. -
#6237 Ezt igy mar nem ertem :) A 458 is olyan bemesz, megveszed :))))
En imadom a ket Lotust, autosak, mindeg gortenik vele valami, jok, A gt pl . meg uncsi is, plusz szar is. Nem mondom, hogy nem lehetne jo, vagy a Zonda is, de ebben a jatekban jelenlegi allapotaban szerintem felejtos.Szoval nekem hepi van, lesz ket remelhetoleg jo Lotus ismet, bar akar a mclaren is ymukodhet jol .jelenlegi felfugesztessel -
GPx8 #6236 Miért, az versenyautó? :)
Sima sportkocsi. Bemegy pógár a bótba és vesz egyet. Olyan mint az Audi TT RS roadster. -
#6235 Hat a Lotus Exige es a 211 azert messze van a szeria autoktol :)
De nem is az a lenyeg, kifejezetten vicces a bmw gt, a zonda meg mindegyuik......Nem tetszik, egyelore gagyi. -
GPx8 #6234 Nem tudom ki izgul a széria autókra. Ilyen bukócső nélküli, sima autókat legfeljebb pályanapokon lehet versenypályán látni, de ott is csak pár kört mennek velük az emberek, mert hamar elfogy a fék és a gumi és az nem óccó...
Akinek meg van pénze, az rendes pályaautót vesz. -
#6233 Mi a bajotok a Lotusokkal ? :)
A ket Lotus es a KTM. ami valamire valo jelenleg....Meg talan meg a Ferrari 458. A gt, meg a zonda az rakat szar, pattog, ugral a betonon :))) -
#6232 Kiadnak mikulásra két ilyen csoffadt autót és egy már meglévő pályán áthelyeznek 2 nyamvadt falat.
Nagyon remélem, hogy valami komolyabb funkció tökéletesítése vette el az idejüket és az lesz a fő attrakció.
-
#6231 A nagy GP pálya jön állítólag Silverstoneból. -
#6230 Ezt a sok lotust, kb mindegyik ugyanúgy nézki ugyanúgy megy, én már a F40-et meg 599XX-et vagy valami GT-s vasat látnék már szívesen. -
#6229 és mégiscsak S lesz :P
-
#6228 Remélem lassan elfogynak a Lotusok és jön valami normális pálya autó,esetleg open wheeler.... -
#6227 a képek alapján igen -
#6226 Akkor most ket Lotus lesz es a McLaren ? -
#6225 és megvan a harmadik autó is :D
Lotus Exige S Roadster
az egyik új pálya a Silverstone egy másik útvonala lesz -
#6224 Holnap. Elvileg. Ha nem kezdenek csuszni:) -
#6223 Mikor lesz update, jovo heten ? -
#6222 Leginkabb arra gondoltam, higy mi tortenik olyankor mikor leal a motor de mindig szep egyenesen keresztben csuszik a kanyar fele ?
Amugy en "normalisan" hasznalom , annyira nem tunik gagyinak, azt erezni hogy neha kicsit buta , darabos, de teljesen jo...Persze nem a feszes gt autok, az meg egyelore nem valo ebbe a jatekba, de pl a Lotus Exige vagy a 2 11 teljesen atomjo...... -
#6221 Tényleg "laposodik" a gumi, vagy csak én képzelem oda? -
#6220 Az online, foleg ha public, valszeg a drift-rol fog szolni, barmivel barhol;) Korversenynel is lehet majd kerulgetni az embereket, akik minden kanyart teljes szelessegben kihasznalva vesznek, mert ugy erzik fantasztiknak;)
Az SRW-ben ugyanugy nyomnak mindent (verseny/hotlap), de abban meg irtozatosan gagyi a nagysebessegu aeros tapadas. Meg amugy is 10 evvel idosebb engine;P -
#6219 Ez az egyik fo iranyvonala a programnak:) Nem nagyon teszteltem, mert nem erdekel a drift, de szerencsere nem buta vagy gagyi, normalisan hasznalva nem tunik egyszerunek. Persze a 2x90 fokos kormanyszog, a hatulrol tologatas, az esetleges segitsegek nem szamitanak, anelkul ertyendo;)
Sajnos vagy nem sajnos, egyelore nem csak ranezesre, kicsit erzesre is "driving game" jellegu a progi. Ami nem gond, mert ha lesz benne AI, boven jo verseyeket lehet majd futni, foleg online, es foleg akkor, ha elobb-utobb belekerulnek a szimesebb dolgok is. -
#6218 Kunos pont ugyanannyit kap mindegyikből.. a Steam-nek van bazinagy haszna a drágább verziókon
-
CamelX #6217 Áhh, hihetetlen hogy pont ennek a játéknak kapcsán kell rádöbbennem milyen underground Steam bizniszekre lehet bukkanni a mai világban... :D -
endy papp #6216 Nem csak neked.....
Tegnap láttam én is ezt a vidit,de inkább be se linkeltem.
Elég csak a kormány elfordulási szöget nézni.
Mellesleg ember ilyen gyorsan soha nem tudja eltekerni kopktól-koppig ha csak nem 180 fokon használja ,akkor meg már nem sok valóság alapja van az ilyen bemutatóknak,de látok benne még más furcsaságot is de mind 1 is nehogy megint közfelháborodás legyen belőle.....
Ez ilyen, akinek így jó az csak tolja így nem hat meg különösebben.
Persze látványos meg minden de......na... -
Digitman #6215 Pedig arról az összegányolt oldalról érdemes vásárolni. Én is onnan vettem. Egyébként a srác nagyon megbízható, gyors és még soha nem volt rá panasz. -
#6214 TOR-al próbálkozhatsz valami ukrán proxyval, de elég érdekes úgy tolni:) -
#6213 Pedig asszem van itt a topikban is olyan, aki innen vette. Vajon mit kéne mókolni steam-en ahhoz, hogy ukránnak higgyenek? :DD -
CamelX #6212 Na, hát köszi nektek. Azért fenntartásokkal kezelek néhány gyanúsan olcsó dolgot. Itt pl. ma láttam 4800-ért
http://maross.webgalaxy.hu/steam/
de már látom "reserved"... mondjuk ilyen összegyányolt random oldalról sose vennék semmit :D -
#6211 Lehet piszkálni, neked mi kell még ?!