42876
-
#6370 A leirasok alapjan (egyelore, legalabbis Z4) csak utangyartott lengescsillapitok es rovidebb rugok vannak, a felfuggesztes ugyanaz.
A beallitasoknal nem a garazs setup-ra gondoltam, hanem hasonlora mint az rF-ben, HDV file szinten.
De ha az AC-ben ezeket a szintu beallitasokat maga a "modell" tartalmazza (hasonloan az iR-hez), akkor logikus hogy igy van megoldva.
Ami termeszetesen nem rossz, mert nincs vagy nem lesz egyszeru INI atirogatassal X-autobol Z-auto;) -
#6369 Leírás alapján ezek az s1 s2 dolgok új futóművet takarnak, nem beállítást, azért más. A gumit meg tényleg nagyon érezni, a soft/medium/hard is eléggé különbözik. -
#6368 Csak hogy legyen valami pozitiv is a topic-ban;)
Bar ezek a Step1/Step2/Drift fix auto beallitasok, valaszthato upgrade-ek technikailag hulyen vannak megoldva (filemeret dupla-tripla), de ugy nez ki hasnalhato lesz.
Egyelore a Z4-en teszteltem az S1-et (kemenyebb felfuggesztes, valaszthato semi-slick gumi).
Erezhetoen jobb a kezelese, nem hintazik, billeg es rugozik annyit, igy jobb a fektav es a kanyarodas.
-1 sec az alap utcaihoz kepest.
A semi-slick is erezheto, meg -1 sec;).
Nem lesz toleg F1, de "tapadosabbak" a fektavok, kanyarok, kigyorsitasok, jobb az oldaltartas. Nem kuszik-maszik el oldalra annyit, inkabb gyorsabb tapadasvesztesek vannak, amit gyorsabban kell korigalni (slick tulajdonsag).
Az hogy globalisan milyenek az autok-erzesek az alap, de van annyira jo az engine, hogy ezek a kulonbsegek jol erezhetok. -
#6367 Jó lenne, mert nagyon idegesítő. -
#6366 A menü animálást nem lehet kikapcsolni? -
#6365 jé, azt még nem is nézetem hogy működik az ablaktörlő :D
-
Azért szed szét a kettőt, mert a kettő nem ugyanaz.
A polgárok autója az egy motorikusan sok évre tervezet, futóműben-fékben-kihajtásban általános utcai használatot feltételező, és annak megfelelően kiépített kocsi.
Kenésben-hűtésben-fogyasztásban ' Apont->Bpont '.
Viselkedésében alulkormányozott, semmiképpen sem túlkormányozott(!), és nem semleges...mert abból könnyen lehet túlkormányozott (hányan ülnek benne, mennyit pakoltad..stb)
Az utcai használatú autó, legyen az szupersportkocsi, ennél jóval kidolgozottabb, jobbak a súly vs.lóerő, a menetteljesítmény mutatók, rosszabbak a kényelmi és fenntartási mutatók.
De ezzel együtt még mindig utcára van tervezve(!)
A pályára tervezett autó meg utcán közel használhatatlan...a Radical is.
..veseköved nem lesz az ziher.
Utcára is lehet szinte pályabeállításokat áthozni, általában rövid ideig. Kemény futómű, pláne peres gumival az az mellett hogy szuperkényelmetlen, még veszélyes is, mert egy kicsit pattogósabb kanyarba belemész a szokott sebességgel és vagy összeszeded, vagy nem.
Minden utcára figyelembe vette autónak van futóműmozgása, ökölszabály. Saját és mások testi épségének védelmében. -
#6363 Jaaaaj.. ! -
#6362 Inkabb ne, eleg szar erzes lehet;)
-
#6361 köszi! -
#6360 Hat azert en egetnem magam egy Ferrarival:)) -
GPx8 #6359 Ezért nem érdemes utcai autóval versenypályán erőlködni... :) -
#6358 Meg van nehany szaz kilo diffi a ketto kozott :)))) -
#6357 Ezeket csak be kell maaolnod a content/cars/aufoneve/skin konyvtarba. -
#6356 Azok kesz skinek, csak be kell oket masolni a kornyvtarba. -
#6355 d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content/cars/bmw_m3_gt2/skins/ -
#6354 ezt szeretném be szerkeszteni! -
#6353 Szerteszet:) Mihez tartozo DDS file-okat?! -
#6352 Tud valaki segiteni hogy a DDs fájlokat hol tárolja a játék? -
GPx8 #6351 Egy pályaautó bármikor agyonver egy árban hozzá közel álló szupersport autót a pályán. (Egyébként Ferrari 458 ~230e USD vs Radical SR8 RX ~162e USD).
Az alábbi videóban ráadásul a Ferrari nem is a síma utcai verzió...
-
endy papp #6350 Majd minden polgárnak ilyen van..... -
#6349 Me utcai auto ,aze, a polgarok autoja ! -
#6348 Karikáztam kicsit az új McLarennel... hááát nem vágott hanyatt. A Ferrari jobban tetszik. Ez nagyon billeg. -
#6347 Ez izgibb .. :) Bár ez házituningos, fixre hegesztették a telokat az autókban ;)
-
#6346 -
Solt #6345 Valahogy így vagyok én is... :) Persze az is tény, hogy vannak még hibái. -
#6344 Jó persze, nekem is benne van negyven órám, de idegesít, hogy tudom, hogy jobb is lehetne, Kunostól mindenképpen ! :) Nem úgy ülök én se elé, hogy lássuk hol a hiba, megtalál az magától is ..:)
De mikor egy GT autó 3 -zor pattan fel a földről 15 centi magasra... az kiveri a biztositékot ...nálam legalább is .
De pl KTM-et, 2 11-et én is imádom ! :) Az csillagos ötös ! De ezek a feszes felfüggesztések valahogy nem sikerülnek AC-nek ... Remélem dolgozik még rajta . -
#6343 Nálam nagyobb kritikus nem nagyon létezik a témában, mégis levett a lábamról, ennél komolyabb vezetési élményben nekem gép előtt még nem volt részem. Mclaren nálam is távol áll a 458 direktségétől, a Ferrari egyértelműen etalon. Zonda pedig mintha a Mennyországba csöppennék. Nem tudok betelni vele, imádom az egészet a hibáival, mindennel. Ez a legnagyobb előnye, hogy eléri azt, hogy ne keressem nagyítóval az esetleges hiányosságokat, bele lehet feledkezni a fincsi tejszínhabba. :) -
#6342 Erre majd ránézek te mit érzel... :) -
#6341 Én sem értem most mi a gondod a drifteléssel. :)
Általában mindennel lehet driftelni és? Attól még nem az lesz a gyorsabb vezetési stílus. :P Viszont van idő fogni és ez a lényege.
Illetve lenne, mert én nem tudok driftelni. :D Én csak pályaautósan tudok közlekedni. :P Ha drift van akkor már időt vesztettem. :)
Szóval tőlem végigdriftelhetik a pályát, ha elmegyek mellettük nem látnak többé. :D Már ha nem előlük indulok. :P -
#6340 Nem kovetkeztetek semmire :) Jobban fordul lassu kanyarban mint ebben a Ferka, ennyi.....ez megcafolhatatlan teny ! -
#6339 Dehogy....Honnan veszed... ? Mindegy, magan velemenyem, ez van....Azert atulve nkp - ba, Kunosnak kijar egy ejnyebejnye !!! :) -
#6338 Há nem érted, az se jó, mert akkor olyan mint egy sínautó:D
Hihetetlen, ne egy C2-ből következtessen, hogy milyen vezetni egy 570 lovas ferrarit... -
#6337 Az kéne hogy ne lehessen megcsúszni, vagy mi? -
#6336 Persze nem olyan szar mint amennyire karogok, de ez egy AC...Ha NFS vagy CARS volna azt mondanam.baravo, de ennek ez nagyon felemas....Ok, meg nincs kesz, csak ha mindenki odaig van, mert lehet keresztben menni vele, akkor ilyen is marad. De felek tole ez ilyen marad, mar nem a legfontosabb a szimulacio, kicsit lazabbra vettek, penzt akarnak keresni.Marpedig a sok vevot ugy tunik nem erdekli, hogy sok hibaja van, bugos , felkesz, mert lehet driftelni :))) -
#6335 OFF
Ezt nézzétek meg... tükröződés mi? :P
ON -
#6334 Erre bármennyit felrakok, hogy jobban fordul a C2 -öm a az Eagle gumikon mint ebben a Ferrari, lassú kanyarban !!! :DDDD
Nem azt mondtam, hogy soha nem lehet eltalálni a féktávot ..... -
#6333 Igen a C2-est is biztos megküldted rendesen... Ne viccelj már egy utcai autó alulkormányzott! Pláne ha normálisan megküldöd. :D
A Ferka gumi gondod se értem, ezek a jelenségek nálam elő sem fordulnak. :D Atomstabilan fékezek akár íven is. Persze meg kell találni a tempót vele, mivel nincs szárnya így kiseggel a lendülettől! De ha a tapadáshatáron vesze d akanyrt (nem jóval gyorsabban) akkor simán kezelhető a dolog, ahogy az életben is. :)
Bánj vele finomabban, ez nem F1. :P Ezeknek az utcai verdáknak idő kell míg befordulnak, míg megállnak stb stb, nem "sínautók". -
#6332 Le lett fikázva az igazi is, hogy nem olyan játékos, mint egy Ferrari, meg nem annyira élményautónak készült. Ettől még szerintem a játékbelivel tök jól lehet keresztbe kijönni a kanyarokból. -
#6331 Hát gondolom mivel pillangós, ebben a McLarenben nem kell kuplungolni :)