42876

banner
  • bardocz
    Pedig ha Laccoo néven mész, akkor látom, hogy a McLarennel Imolában körözgetsz, auto blip-pel :P
  • lac coo
    Ez van ! :DDDD Azért túléled , nem ?

Ezek után gondolod akár még levegőnek is nézlek ??!!A zt gondolsz, mondasz csinálsz amit akarsz, hajrá ! :P

C2 THE BEST !
  • b-type
    Gyere a csúnya dolgoddal..
    Jó gondoltam megvitatjuk amit szerinted csak a vak nem lát, szal hogy mi a gubanc, ...de a driver-hez nem nyúlsz mert az gagyi, videót nem csinálsz mert nem, köridőt nem mondasz mert nem.
    De engem elküldesz a keresőbe, és én vagyok a hülye mert el is mentem, komolyan azt gondoltam, hogy legalább beírtad már és azt fogom látni amire gondolsz.
    DE NEM.
    Szal ha ennyire levegőnek nézel, akkor bármikor jöhetsz a csúnya dolgaiddal, azt itt fejeztem be. Eddig vettem komolyan a problémádat meg a nickedet.
  • lac coo
    Nekem sehogy nem akar bejelentkezni steamel se kis betüvel se sehogy .
  • lac coo
    Na erre inkább nem mondok semmit ......

Ha nem látod nem látod, mit érdekel engem nyisd ki a szemed ....

A stílusra nem is reagálok, mert abból csúnya dolog lenne ! :)
  • b-type
    Na ne szórakozz velem, Azt mondod sz@r akkor mutasd meg hogy mi sz@r bszki.
    ..és most azon rágtam be hogy beírom hogy AC bug...erre kidob egy csomó köze nincs dolgot.
    Aztán beírom hogy Assetto Corsa Bug, és erre bedob pár videót. Sorolom:
    -neki megy a kerítésnek, erre az kilövi a pálya másik oldalára.
    -álló helyzetben elcsúszik az autó
    -nekimegy a korlátnak és az autó átmegy a korláton.
    -egy fordulatszám ugrálás.
    -és egy betöltési probléma, nem a kiválasztott autó és pálya.

Ide figyelj, mutass már valamit ne az időmet rabold, ha meg nem tudsz semmit akkor szólj bszki és csinálok valami értelmeset.
    Ez leveri a lécet, de most komolyan, nekiállsz fikázni valamit, amiről semmit nem tudsz mutatni, de még csak nem is veszed a fáradtságot, hogy keress, hanem engem nézel hülyének??!
    Csinálj valamit Lacco mert most komolyan megváltozott rólad a véleményem, nálam az a minimum hogy komolyan veszem a témát, és a vitapartnert.
    Engem ne intézz el egy ilyen mondattal:
    "De ha nem látod, hogy pattog mintha nem is a Föld bolygón lennénk, és nem és autó lenne, vagy nem látod, hogy néha egybites a csillapítás akkor mit csináljak , :)"
    Ami nyilvánvaló hülyeség, mert ezzel játszom már hetek óta, vagy komolyan veszed a témát vagy menj a rákba bszki.
    ...írjak be ezt azt a keresőbe...fszomat, de komolyan. Honnan veszed a bátorságot?!
  • Totti5
    AC 900 fok animáció, GT6 300 körül. Nyilván ha 900 fokon van a kormány a játékban az animáció meg 3szor kisebb tartomány, akkor így néz ki vizálisan, ezért sem megyek belső nézetből mert nem jó.

Amúgy 2 napja tolom, FFB-je nagyon fasza lett, kormánnyal nagyon jó, de sok minden másban rettentő igénytelen és ugyan az mint a GT5.
  • Jacek
    Fanboykodás aki nem látja hogy pattog idétlenül néha, de te emg bele lovalod magad ahogy én szoktam...
    De az már a legalja amikor itt C2-zik valaki.. az aztán konkrét megindokolt válasz:)) biztos ő csak a pedálos autóig jutott...
  • lac coo
  • raczger
    RSR Live Timing
    Megjelentünk, szívesen várok visszajelzéseket, a webes felületet másodmagammal csináltam, a többit az rsr csapat :)
  • precise
    volt már? Érdekes, hogy a REAL driving simben nem is nagyon kell fordulnia a kormánynak, hogy az autó kanyarodjon.
  • lac coo
    PL FVA ban a kers úgy működött, hogy álló helyzetben megnyomva felpörgött a motor ...:)
  • lac coo
    De ha nem látod, hogy pattog mintha nem is a Föld bolygón lennénk, és nem és autó lenne, vagy nem látod, hogy néha egybites a csillapítás akkor mit csináljak , :) Ettől még jó, de nyilván ha ez nem lenne még jobb lenne :) És nyílván adódik helyzet mikor ezek miatt a bugok miatt kifejezetten rossz ahogy viselkedik .... Videozni most nem fogok, nem tudok, nézelődj a csatornámon van egy pár kis videó ....Vagy beírod , hogy AC bug és tessék ... :)

De nem az a jó mondat, hogy szerintetek jó, inkább nektek így (is) megfelel :)
  • Alexease
    Meg a fejelesztese bonyolultsagahoz:)
    Ha fake, scriptelt, egyszeru a program, akkor vannak dolgok (ABS, TC, SC, turbo, motorvezerles stb.) ami egyszeruen megoldhato, de ha szamolni akarja, akkor mar problemas a dolog.

Pl. az iR-ben a McLaren-ben (GT3) hivatalosan lehet onboard a fekeroelosztason kivul ABS-t, TPS-t (Throttle Shape) es EMS-t (motorvezerles) allitani.
    A fekero egyertelmu es "egyszeru". Az ABS-t mar trukkosebb lehet megoldani, de erezheto es mukodik.

A TPS (gazpedal erzekenyseg) annyira "jo", hogy fix pozicioban tartva a gazpealt, az autoban ulve "tekergetve" a kapcsolot (ami 3D-ben is mozog:P), hallani es erezni, hogy egyre jobban porog a motor.

Ugyanigy a motorvezerles. Alapjaraton atkapcsolva a vezerlest/kevereket, halhatoan felporog a motor, magasabb fordulaton jar.

"Egyszeru" dolgok, de igy beleepiteni a progiba, mar valszeg nem olyan egyszeru.

Valszeg Kunos is hasonloan szeretne majd/talan/esetleg megoldani a dolgokat, de ahhoz ido kell.
  • b-type
    Mit nem fogok soha? :))
    Egyenlőre azt látom, hogy belegabalyodtál ebbe az 'anomalia' dologba rendesen.

Ezt írtad:
    "De komolyan mondom, itt senk inem nyitja k ia szemét ?! :) GT autó ugrál, formula ugrál ,zonda ugrál ... :) Mikor áthelyeződik a súlypont egyik holtpontról, olyat lök rajta a lengéscsillapító, hogy csoda hogy nem borul fel :)Hogy nem lehet ezeket észre venni, vagy azt mondani rá hogy teljesen jó ? :D
    "

Ezt írtad, ezért lennék rá kíváncsi hiszen én egyike vagyok azoknak akik szerint teljesen jó.
    Itt vagyok, nyitottan, várom hogy megmutasd mit kellene észrevennem, de se videó, se köridő, csak ez hogy soha nem is fogom érteni?
    Most gyakorlatilag azt csinálod amit nekem/nekünk, az ellenkező oldal képviselőinek nyakába varsz...ha sokat mondogatjuk hogy jó akkor jó lesz.
    Ezt teszed most, mondogatod hogy nem jó.
  • NIBI
    A 458-as se könnyebb ABS nélkül. :P Sőt...
  • lac coo
    Azert nem szegyenlem magam az abs miatt en sem, mert eleg jol megcsinaltak, nem az a megszokott sima csít mint eddig volt. A legtobb auto azert jo anelkul is, de pl a mclaren nekem horror abs nelkul :)
  • Alexease
    A nagyon szeria/utcai autoknal valszeg nincs ra lehetoseg vagy nagyon ritka. A sport, szupersport, verseny kategorianal meg valszeg eleg vegyes es/vagy allithato.
    A Ferrarinal (458) az utcaiban (ami ebben is benne van) elvileg nem lehet kikapcsolni. Ki lehet loni a TC-t, SC-t es egyebeket, de az ABS-t (valszeg a biztonsag miatt) nem.
    De ha versenyre allakitjak at, akkor valszeg mar allithato es kapcsolhato.

Hasonloan a McLaren-hez, az ucaiban valszge nem lehet kikapcsolni (nem olvastam utana), de a GTR3-ban mar uj vezerlest kapott, ott egy 12-es tarcsa van hozza, szabalyozhato es kikapcsolhato.

Termeszetesen az ilyen programknal es ilyen autoknal, aminel gyarilag benne van es allithgato, teljesen termeszetes az ABS szimezesnel is, nincs vele gond.
  • lac coo
    Akkor nem is fogod soha :) Így jártunk ! :)
  • lac coo
    Persze , gondolom nem jókedvéből adta így ki, hanem már nem lehetett tovább várni .A tartalmak gondolom elég szépen készen vannak, a háttérben remélem lázas bug javítás, félkész dolgok befejezése zajlik, nem hiszem, hogy hetek kellenek egy-egy autó pálya megjelenéséhez, valami mást csinálnak jelenleg. Legalább is remélem :)))
  • b-type
    Azt nem értem, ha egyszer gagyi akkor egyben hogy lehet a legjobb amit eddig vezettél, akkor mi a NetKar pl?

Mert nálam ez tök egyszerű, ez a legjobb amit vezettem, a többi sem gagyi persze. Csak ez jobb vezetési élményben.
    Ezt sem értem, de még a felfüggesztés problémát sem.
  • Alexease
    Ezeknel a programoknal, amelyek valoban korrektul szamolni szeretnenek mindent, nagysagrenddel bonyolultabb a helyzet, sokkal tobb a hibalehetoseg es az anomalia, minden sokkal tovabb tart.

Ott az iR, az is non-stop beta, 5-6 eve fejlesztik, azota folyamatosan keszul es fejlodik. Az elso verzioja egy natur NR2003 volt, horror aron;) Annyi kulonbseggel, hogy 3 havonta van update, es amit iadnak, az biztos (vagy legalabbis a lehetosegekhez kepest) tutin mukodik.

De ennek az a hatranya, hogy egy egyszerunek tuno fejlesztes vagy egy uj auto kiadasa lehet 6, 9 vagy 12 honap is;)

De az iR massziv hatszellel (ismeretseg, nepszeruseg, penz) indult, megtehettek, hogy egy biztso alaprol indulva, folyamatos bevetellel, lepesrol lepesre fejlesszenek.

Az AC necces, ezt ki kell adjak, nem huzhatjak meg evekik.
  • GPx8
    Tudja egyébként valaki, hogy melyik széria autóban lehet kikapcsolni teljesen az ABS-t? Én még nem láttam olyat, de biztos van.
    Szóval, ha gyárilag van benne ABS, akkor úgy kéne vele menni, elvégre szimulátorozunk.
  • lac coo
    Viszont a McLarennel elég jól összehaverkodtunk ..! :)

Végre egy autó ,amiben nem csak a leírásban van sok lóerő :) Kicsit a fék gyenge, azt szokni kell, mert kilométeres fékút van, és nem is igazán élvezem abs nélkül, de jó autó .És ha rettenet finoman lágyan használom a kormányt, akkor még a billegés sem látszik :)))

De azt is el kell mondanom, hogy szerintem köze nincs egy ilyen supercarhoz ...:)Fater régi Daciája stabilabban fogta a kasztnit mint ez :))) De ettől még jó autó...
  • lac coo
    Az igaz, belülről csak annyi látszik, hogy átvágódik, kívülről viszont ahogy egyik oldalra megszűnik a terhelés rögtön alapra vágja átmenet nélkül a felfüggesztést :)
  • lac coo
    De ezen mit nem értesz ? :)

A legjobb de vannak benne bugok, elég alapvető félkész dolgok ... Ettől még miért ne lehetne jó ? Sose mondtam, hogy szar az egész .

Kormány piszkálgatás helyett jobb lenne egy kormányszög állítási lehetőség. Bár ugye a pályaautón továbbra sem értem mit kell állítgatni, annak a kormányszöge lazán belül esik a 900 fokon ....Utcai autót meg direktre állítani lehet hogy gyorsabb köridőt hoz, de én nem akarom :)
  • Alexease
    Nyugi, piszkaljak oket rendesen: sokaknak nem tetszik (le-simcade-ezik;P), mas is latja a gumi, felfuggesztes es egyeb atokezeles/mukodes gondokat/hianyossagokat.
    A lenyeg, hogy Kunos tud rola, majd egyszer foglalkozik vele. Nem hinnem hogy elhanyagolja vagy elgagyizza, neki is fontos.

Azert vagy kritikusabb mint kellene, mert kivulrol is nezegeted (ahonnan latszik, valoban nem teljesen szazas):))))
    Ha nem tudnad kivulrol sasolni, lassitani, belulrol, vezetes kozben, normal hasznalatnal tized ennyi gondod lenne vele:P
  • lac coo
    Lehet vele jóságot csinálni, még a TP idején néztem, hogy sokkal gyorsabban lehet menni a kis Lotussal 600 fokon ....De ezt nem akarom, sose érdekelt a köridő ...:)

Ami egyébként kicsit zavaró, hogy vannak autók amik többet fordul mint 900 fok, pl az asszem az Exige, és picit fura, hogy gyorsabban forog a kormány a játékban mint nálam ...
  • b-type
    Van pár dolog, a driver a kormányodhoz van, ahhoz be kell állítani.
    ha nagyon direkt, akkor az is rossz, mert a kormányzott kerék csapdőlés és a terpesztés miatt a kerékelfordulás maga is emeli az autót, rövid idő alatt nagy elfordulás is lökdösi az elejét.
    Ha pedig túl lassú az meg nem alkalmas pályaautózásra.
    Ezzel sem árt foglalkozni, mert a 900° egy rövid tengelytávú autónál más hoz, mint egy nagyobb nyomtávú és tengelytávú autónál.

Szépen meg muszáj vezetni, mert lehet hogy tényleg ezerrel nekimenve a magas rázónak, anomáliát látsz felfedezni, és akár tényleg ott is lehet.
    A valóságban ekkora sebességgel elkapott magas rázót talán még lereagál a futómű, viszont a következő métereken érezni fogod a hatását.

A vezetési élmény nem feltétlen függ össze azzal hogy szélsőséges esetben, amire jó esetben soha nem kerül sor, csak olyan helyzetben ami a futam feladásához vezetne, anomália lép fel vagy sem.
    ...
    összezavarni meg pont az ilyenekkel zavarsz össze, hogy egyszer azt írod, hogy a legjobb amivel mentél, máshol meg gagyi, és súlyos bug-k vannak benne.
  • TeeBeee
    Ja, ezt a kormány mizériát már jó pár héttel ezelőtt sem értettem. Mit és miért is kell ezen állítgatni?
    rF2 óta a vezérlőben maxon van a kormányelfordulás, a játékban meg addig tekeredik ameddig csak kell. Ha csak mondjuk 450-ig kell tekerni a játékban, te akkor is tovább tekerheted de nem történik már semmi.
  • lac coo
    Jah kormányt nem piszkálom, azzal valóban teljesen más játékot kapunk, de az nálam már a bóvli kategória, elcsúszott linearitással, kamu szögekkel tolni ....Persze tudom, hogy köridőben nagyon sokat számít, de akkor sem !
    Amúgy nem értem, a felfüggesztés köridő fügvénye :)))
  • lac coo
    Mert az elsőkerekes ?? Ezt gondolom én mondtam ?! :))
  • lac coo
    Mindegy, befejeztem, a lengéscsillapítás nagyon rossz, szépen végigautózva jó, de ahogy történik valami ,megbolondul, ezen nem is vitatkozok tovább.

Akinek szeme van az látja ! :)

Ez nem kormánybeállítás, ez nem setup még kevésbé köridő kérdése ....

Akinek jó jó, akinek nem az meg reménykedik, hogy dolgoznak még rajta :DDD
  • GPx8
    Az a helyzet, hogy neked az rF2-ben is csak a Clio jön be, mert az elsőkerekes. Lehet, hogy rádférne egy személetmód váltás... :)
  • Knife
    p.s.: b type -nak igaza van, tényleg meg kéne nézned a beállításokat, mert lehet az a legnagyobb gondod.
  • Knife
    Sziasztok!
    Nem bántani akarlak lac coo, de már nem bírom szótlanul.
    Miért nem szálsz be valahova fejlesztőként? De komolyan!
    F1C óta semmit nem változtak a hszeid különböző simeknél. Mindegyikben minden autóra ugyanazt a "fizikát" vágyod. Nem mondom, hogy az AC tökéletes, látom milyen pattogásra gondolsz, de hogy ez akkora nagy probléma lenne, na azt nem érzem. Sőt itt-ott még tetszik is. De amit tőled olvasok csak erről szól, hogy ez mekkora hiba.

Egyébként tényleg jó lenne az ai, ha még nincs multi, de ha csak valami csököttet tudna belerakni, akkor inkább ne tegye. Szerintem a szimesek nagy része elvan a hotlappal, mert már ott spanolható a versenyszellem. :D Ha meg ai kell, betolom a forzát ;)
    Ainál jobban kéne a multi szerintem. Legalább egy kis létszámos ha erőforrás gondok vannak.
  • b-type
    ..hát én nem hülyézlek le :))
    Mivel nekem jó, de neked rossz..legalábbis a felfüggesztés része, ezért a végtelenségig hajtogathatnánk a magunkét. :)
    Ezért szeretném érteni, hogy mi az amire gondolsz....nincs bennem érdek, nincs vesztenivalóm, nyitottan állok hozzá.
    Kell egy köridő Imola BMW m3 GT2
    Ezzel szűkíthetjük, mert ha túl lassan mész, akkor nyilván azt fogom mondani hogy lassan mész, én '43-t megyek, ez messze nem nagyon gyors ahogy nézem mert az tető az 1:40-s idő környéke.
    Videó lenne a legjobb persze.
    Én valamelyik nap fél napig cseszekedtem a kormánybeállításommal, hogy most driver-ben mennyi és a játékban mennyi.
    Játszható kategória pl.:
    driver:játék
    524:1180
    és a
    524:80
    is.
    Csak a drift miatt szórakoztam.
  • lac coo
    Vagy ha még 30-szor mondanátok, hogy semmi baja, mert teljesen jó akkor is lehet hogy a végén tényleg jó lesz :DDD
  • cselt
    De ha esetleg leírnád ezt nekünk még 30-szor, akkor biztos megjavulna és minden olyan lenne mint a C2-ben :)))
  • lac coo
    De gondolom.az vilagos , hogy a ket dolgot en kulon kezelem, osszessegeben rohadt jo vezetni, nekem siman a legjobb amit eddig probaltam,viszont emiatt nem fogom azt mondani, hogy hibatlan.Sulyos felkesz, bugos dolgok vannak benne, szerintem dnem volt ido normalisan megirni, de ha mindenki azt jelzi vissza, bogy ez igy jo, akkor nem is fog erolkodni vele....Marpedig az AC forunom is az megy, ha valaki megemlit valami furcsasagot a fizikaban, otven ember kapasbol lehulyezi, hogy semmi baj vele, keresik a magyarazatot, hogy az mitol is jo ......

Ez meg szerintem nem jol van igy.....