42876

banner
  • hezi
    Nekem mentett időt úgy, hogy piros lett a pötty. Nem volt komoly pályaelhagyás, csak teljesen lesodródtam a rázóra meg a műfűre.
  • Tomsteel
    Mégsem, én feladom. Kínosan figyeltem a zöld pöttyre, így se változik az időm. A legelső körömet feltöltötte, a többire szarik nagy ívből.
  • Tomsteel
    Azt hiszem rájöttem miért nem menti nekem az időket az RSR, Silverstone célegyenesre ráfordítóban picit szélesebben érkeztem, végig néztem a zöld pöttyöt, utolsó kanyarban már nem volt rá időm.
  • Alexease
    Az AC-hez meg nem lattam setup leirast, de vannak hasznalhatok, az nKP-hez is keszult.
    Banner alatt az utolso sorban vannak a linkek.
  • Alexease
    Arra airtam az elso bekezdest;)
  • Jackal
    Értem, köszi, mi valóban kuplug + rendes H váltóval nyomjuk, default kocsival, gumi asszem default slick.
    Nincs esetleg valahol fent assettohoz jó kocsibeállítós tutorial? (esetleg jó példasetupok is kocsikhoz) amiből ki lehetne indulni? Alap összefüggésekről sejtésem van józan paraszti ésszel, de annyira nem vágom a témát...
  • raczger
    Elvileg figyel jó pár dolgot a program, hogy ne csaljanak, de úgy látszik még nem eleget. Dolgoznak a megoldáson, de legfeljebb, ha más nincs, majd én törlöm az ilyen irreális köridőket.
  • Screenracer #6483

Highend LFS wheel. :DDDD
  • Screenracer #6482

Na, ki a HC??? :DDDDD
  • lac coo
    No de egy perces elony az mar eleg erdekes. :)))
  • Alexease
    Szabalytalanul vagni valszeg ritkan lehet, de biztos vannak akik probalkoznak, trukkoznek, tesztelnek.

De laza 1-2 masodpercet jelenthet egy jobb autobeallitas, es tovabbi 1-2 masodpercet a gumivalasztas.

Valodi segitseget szerencsere kevesen hasznalnak, de az autospecifikus dolgok (ABS, TC) allitasa is hozat 1-2 masodpercet. Es nem csak mint "segitseg", auto-palya fuggvenyeben valakinek gyorsabb lehet ABS nelkul, csusztatva, csuszva, farolva, driftelve.

Es az autokezeles (pedalok, valto) is hozhat ismet masodperceket. Egy izmosabb, virgoncabb H-Patternes autonak teljesen mas a kezelese, foleg a fektavok, rendesen hasznalva vagy ketpedal-pillangozva.

De mar az "egyszeru" botvaltos autoknal is (pl. Tatuus, BMW GT2, P4/5) lehet nyerni, ha nem lenyulkalnak fektavon es kanyarban a valtora, hanem csak pillangoznak.

A kameranezet (cokcpit, motorhazteto) es a megjelenito (1 vagy 3 monitor) is szamit.

Plusz nem vagyunk egyformak, abban is van meg 1-2 masodperc:D

A lenyeg, hogy nem erdemes komolyan venni;P
    Ismerosok, forumozok idejet erdemes nezni, azokkal probalkozni.
    Es ha majd sokkal tobben lesznek fent, ugy is lesznek 5-20 fos csoportok tizedek kornyeken, ott majd elore lehet lepkedni.
  • Jackal
    és Magione-ban.
    Kicsit reggel van még... :)
  • Jackal
    ui: Lotus Exige
  • Jackal
    Én is észrevettem érdekes időket, Mugello az erősebb H váltós lotussal mi megyünk kb 1:27-et meg 1:26.5-öt(de akkor már eléggé ki van centizve minden)
    Pár embernél meg látok 1:22-t... Azt csak úgytom elképzelni, hogy levágta izomból a kanyarokat.
  • lac coo
    Az az 1:20 -as idő Mugelloban Lotus 2 11-el, az mi ?

Visszafordult a lezárt szakaszon ? :DD
  • raczger
    Néha nem azonnal ment, csak 10-20mp-vel később, de eddig nekem mindent mentett.

#6461 bardocz: köszi erre én is gondoltam már, szóval a következő frissítéskor benne lesz:)

Steam loginnál nem tudom egyelőre mi lehet a baj, eleve ugye a steamnél is van valami bug, de lehet, hogy nálunk is, sütik engedélyezve vannak? Anélkül nem fog menni.
  • lac coo
    Értem .
  • nortsen
    Először a jatéknak kell támogatni, de eddig nincs kimenet rá.
  • lac coo
    Az ECU ABS-t TC-t nem jelöli a rank, azért nem mindegy egy Ferrari 0 TC vagy 1-es TC :))) Legalább is én nem látom sehol ....
  • Tomsteel
    Mégsem, néha ment, néha nem. Én visszaraktam a másikat, bocsi.
  • Tomsteel
    Rendszergazda módban tűzfal nélkül megy nálam is.
  • bardocz
    Nekem így hotlapban már jó.
  • Tomsteel
    Nekem sem ment, bármit csinálok, első körömet mentette, azóta semmit. :(
  • bardocz
    Oh, én is csak practice modban próbáltam, csak a sztímes acsívment miatt mentem 10 kört eddig hotlapban :D
  • lac coo
    Mondjuk arra figyelmeztet is nagybetukkel :) De eslore en is belefutottam.... :)
  • Norbi1990
    Akkor a Hotlap mod volt a bökkenő :D

Köszi.
  • Alexease
    - Csak Hotlap modban ment
    - Erdemes a tuzfalat kikapcsolni es/vagy engedelyezni
    - Adminkent futtatni az AC-t
  • bardocz
    Én steam-el sehova sem tudok bejelentkezni, gőzöm sincs mi lehet a jelszavam :DD
  • Norbi1990
    Nekem se mentett, de észlel, hogy új tag vagyok.

Steam bejelentkezés nekem nem működik valamiért. Steam oldalán bejelentkezek, majd visszadob az oldalra úgy, hogy nincs bejelentkezve.
  • bardocz
    Egy ötlet: a world records menüben a pályák oszlopa az maradjon fix, szóval ahogy görgetek oldalra, az végig látszódjon. Mert most így eltekerem oldalra, és már el is felejtem melyik sok melyik pálya.
  • bardocz
    Nekem nem mentett el az időmet. Pedig fut az app elvileg, és az oldalukon ott vagyok, hogy üdvözöl a fedélzeten.
  • lac coo
    Hát..a te döntésed, akkor minden jót neked, szevasz !

( Ha már ennyi eszed van , magadra vess....)
  • b-type
    persze, ahogy írtam, hibának értékelem hogy komolyan vettelek, levegőbe nem beszélek, mivel pedig sokat vagy itt, így ez a topik is kikerül a kedvencekből. :)
  • lac coo
    De ma mentem akkor ezek szerint bekapcsolt lifttel KTM-el is, és nem tűnt fel, hogy elvette volna a gázt .
  • bardocz
    MAguktól blipelnek kikapcsolt autoblippel is.
  • lac coo
    Tenyleg az ilyen felautomata , pillangos autokhoz kell az auto blip, lift ? Mert moat be volt kapcsolva ezek szerint, es en is blipeltem meg o is... :) Lekezeli ezeknek a gepeknek magatol, vagy nekem kell bekapcsolnom a segitsegek kozott ?
  • lac coo
    Akkor gondolom ha mar igy kisztottuk egymast, be is fejezhetjuk a temat ? Majd este rakok fel videot, ha lesz kedvem, de sok ertelmet nem latom, megint megmagyarazzatok miert is jo ez, es hot hulye vagyok hozza :))))
  • b-type
    semmi gubanc. Ért már nagyobb csalódás is :)
  • GPx8
    Látjátok feleim, ezért szeretem én a KRP-t. Az egy igazi gokart szimulátor, amihez mindenki érdemben hozzá tudna szólni, mert bérgokartot csak vezetett már mindenki.
    Ráadásul igazi gokart versenyző srácok segítik a fejlesztést, akiknek tényleg áll egy-két igazi gokart a garázsában.
    De ott nincs nagy pörgés, mert a többség a csili-vili sportautókra izgul, akárki akármit is mond... :D
  • lac coo
    Akkor jó akkor működik :)

A fenébe azért ilyen fura az blip, mikor kijött nézegettem, mert olyan fura morgó hangja volt mikor blippeltem , úgy maradt, most meg duplázik :DDD