42876

banner
  • TeeBeee
    Ez az ember ekkora cheater, vagy ilyen profi?
    M3GT2@Silverstone-ba beleöltem nem kevés időt, végre bemegyek 2 perc alá, erre jön és nyom egy egy 1:57-et. Már ez egy kicsit gyanús volt (nem nagyképűségből, hanem mert egyszerűen szerintem nincs benne 2 mp), mire megnézem az adatlapját és mindenhol ő vezet.
  • Tomsteel
    Ez a Mclaren mekkora egy orbitális szarkupac lett. Ha már kész van az összes nyomorult tartalom fél évre előre, akkor legalább menjenek már egy istenverte kört vele mielőtt kiadják, ennyire bugos szart nem szabad publikálni.

Mi ez a visszaváltás? Mit művel a diffi? Nem létezne ilyen cég ha tényleg ilyet gyártanának. Fújjj!! Ferrarihoz még csak hasonlítani sem lehet.
  • Screenracer #6528
    Ez sok mindent megmagyaráz, hogy miért az 500-as Fiat a legjobb modell a játékban. :DDD
  • Jackal
    Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint ehhez kell a heel and toe
  • Alexease
    Visszavaltasnal gazfroccs, hogy a motorfek ne fogja meg tul hirtelen a hajtast (ne blokkoljanak a kerekek).
    A sport autoknal alap: foleg automata/felautomata valtosok es/vagy a paddle (pillango) valtosoknal (de a padlo/botvaltosoknal is van).
    A natur utcai vagy versenyautoknal manualisan kell blippelni (osszes H-Pattern es egyszerubb szekvencia valtok), visszavaltas kozben, feken allva kuplung es gazfroccs;)
  • bardocz
    Vagy te adsz egy gázfröccsöt visszaváltásnál, hogy már fordulaton legyen a motor, mikor beveszi a kisebb fokozatot.
  • endy papp
    Ha jól tudom ,automatikusan ad gázfröccsöt a motornak így könnyebb és simább a váltás,de ha rosszul tudom akkor sorry.
  • Jackal
    Valaki elárulhatná már végre mi az a blippelés :)
  • Alexease
    Egy lenyeges dolog volt csak benne, hogy jovo nyar elott, minnel hamarabb megakarjak jelentetni az 1.0-t. Ami persze csuszhat is, mert hat a bugok kiszamithatatlanok;DDDD
    A lenyeges kerdesek nem szerepeltek benne: mikor lesz (napok, hetek, honapok) AI es online.
  • Alexease
    Kunos interju
  • Tomsteel
    Jött egy ilyen:

Early Access 0.3.2
    - Fixed lingering launcher process under certain exiting conditions
    - More descriptive launcher startup problem descriptions when setting up user folders
    - Added a check for restoring fullscreen launcher windows on triple screen setups on session end

• Alexease
    Ennek ket oka is van. Egyreszt ez (meg) nem a nagykozonseg jateka (felkesz, beta, erosen korlatozott tartalommal es szolgaltatasssal), masreszt szinte az osszes auto tele van amugy is "segitsegekkel":)
  • lac coo
    Mondjuk az elejen leszogezte, hogy sokkal lassabb lesz aki valami segitseget hasznal....En pl nem szeretem a g27 gyerekjatek valtojat, meg a pedal se az igazi, blipeles kozben bele tolok a fekbe is, amiatt meg szinte csak pillangoval megyek, de pl Fiat 500 nal nagyonhosszu a valtas ido, egy kor alatt siman osszejon 5-10 mp amig nem nyomom a gazt.....
  • lac coo
    Hát van autó ahol itt is :)
    Abból a szempontból rossz, hogy néhány autónál szinte teljesen megeszi a fékerőt, akárhogy nyomod szinte semmit nem fékez.
    ABS -el a 458 is néha képes szinte szögként egyenesen a kavicsba menni :)

IR-t nem ismerem, amit használok azokban mindben jobban adagolható a fék ...Mondjuk ott van fékerő állítás is .
  • Alexease
    Nem mondtam hogy rossz, csak hogy nekem furcsa, mert szinte nulla olyan autoval mentem eddig, amiben lett volna ABS;) A leggyakrabban a lenti #6508 tipusu, bukocsore varacskolt dobozokkal korozgettem;D

Itt a fek az iR utan teljesen hasznalhato:DDDD Ott mar valoban a pedalut harmadanal fustolos padlofek;P
  • lac coo
    Igen szerintem is nagyon rossz ...
    De pl McLarenen alig tudom adagolni a féket, olyan érzékeny :(((
  • Alexease
    Jonehany autonal erosen hatraltat a beepitett (onboard) ABS, eleg erzekeny, a motorfeket is folyamatosan fogja, nulla megcsuszas es sodrodas, durva alulkormanyzottsag es sinauto erzest ad.

Evora-val korozgettem Vallelunga-ban, laza minusz 1-2 masodpercet jelentett a kikapcs.

Igazabol nem is ertem azokat, akik a gyari ABS mellett meg a segitseget is bekapcsoljak?!:)
  • pedobear
    LoL
  • Alexease
    RSR Live Timing for AC Version:2.0.003
  • Tomsteel
    Patch óta pl a Zondát egész más érzés vezetni. Gázfröccs visszaváltásnál sokkal precizebb, mintha a rugózása is más lenne, illetve ahogy írták más a gázpedál érzékenysége.
  • Alexease
    Sajnos szinte nulla a lehetosege:/ Az iR-nek sem volt egyszeru (licenszek, szervezes, utazas), 2 evig csinaltak, es eleg jol optimalizalt engine kell hozza.
    Nehany honapja irtam Kunoseknak, hogy ha mar beindult az AC, probaljanak uzletelni az iR-rel, cserelgessenek es/vagy vegyenek scan-eket, pointcloud-ot.
    Az iR-be sem artana nehany europai palya (Imola, Monza es tarsai).
  • lac coo
  • Alexease
    Es ha mar ide OFF-olktam, akkor egy onboard kor;D

• Debilon
    remélem ez is lesz majd AC alá is :)
    egyik kedvenc pályám :)
  • Alexease
    Itt egy cseppet OFF lesz, de mivel ebben is scannelt palyak vannak, es z AC-hez nem lesz ilyen bemutato video, jo vegignezni egyet, hogy mitol jo a scan (pl. pontos es reszletes), es mennyi ido oszerakni egy ilyen palyat.
    Lehet hogy nem grafikai csoda az engine, de eppen a reszletesseg miatt jo ranezni.

• Skypack
    Early Access 0.3.1
    - Fixed McLaren MP4-12C toe settings and values on setup screen
    - Centered cockpit on McLaren MP4-12C
    - Fixed McLaren MP4-12C RPM dial range of motion
    - Fixed setup values errors in the Lotus 2-11
    - Modifications on Abarth 500 front headlights
    - Tweaked wind noise for open cars
    - Throttle map modifications for all cars
    - Corrected Lotus Exige Roadster Semiautomatic gearbox ratios
    - More UI content translated in Russian
    - Removed redundant messages from log to improve performances
  • bardocz
    Ugyan olyan, mint minden másban, üresben felpörgeted, és berakod egyesbe. Legalábbis én ezt csináltam mindenhol amíg nem volt kuplungom, és nem raktam gombra.
  • GPx8
    Mondjuk a kuplungot is meg kéne csinálni gombra, mert nem mindenkinek van 3 pedálos rendszere. Milyen lesz egy start, kuplung nélkül?
  • bardocz
    Ha megcsinálnák a kéziféket tengelyre rakhatóra, akkor lenne csak igazán móka, joystickkal nyomni gomb helyett. Mindenhol keresztbe.
  • szancsopanza
    Nagyon remélem, hogy berakják idővel a ´b´ csoportos quattro-t :) Bár abból azért valószínűleg nincs a garázsban. :) Én azért az SLS-t nagyon várom, hogy végre "autó" is legyen :D
  • bardocz
    Tökön szúrom magam, a szavazásnál ott a listába a B csoportos Quattro, és vannak emberek, akiknek GT3-as R8-as kéne.
  • raczger
    A hotlapnál ne legyen kikapcsolva, az a lényeg.
  • Tomsteel
    Lehet hülyeség, de úgy tűnik, hogy replay indításakor menti az időmet. Máskor nem.
  • bardocz
    Ezeket minden frissítésnél visszarakta eredetire tudtommal.
  • hezi
    Érdekes. Még 0.1 idején kikapcsoltam az ALLOWED_TYRES_OUT-ot, emiatt practice módban bármerre mehetek füvön, nem lassít be, viszont ettől függetlenül hotlap módban (ami kell az idők feltöltéséhez) működik ez a belassítás.

Juteszembe. Ki lehet kapcsolni hotlap módban a ghostot?
  • Tomsteel
    Negyed óra elteltével feltöltötte.
  • bardocz
    Máshol próbálva megy?
  • Tomsteel
    Ennyi volt nekem is, műfüvet megcsíptem, és ott már átvált pirosra. Lassítós bünti közelébe se jártam természetesen. Azt hittem a piros pötty miatt nem ment, de így most tanácstalan vagyok.
  • Tomsteel
    Full gyári, a dev mode van bekapcsolva fotózás miatt. Tűzfal kikapcsolva, játék rendszergazda módban indul mindig.
  • raczger
    Gyáriak a cfg fájlok? Nálam csak a dev apps van engedélyezve, az összes többi gyári (pl ha ki van kapcsolva az hotlap módban, hogy visszalassítsa az autót vágás esetén, akkor nem menti).