42876

banner
  • raczger
    Livetiminghoz jött frissítés: RSR LiveTiming 2.0.004
  • CamelX
    Egyefene, nem privátkodok, egyszer már úgyis belinkeltem: Még1x

Ha zavaró, akkor kéretik törölni :)
    Örülök amúgy hogy viszik rendesen. Remélem a befolyó pénzből azért vesznek fel még 1-2 jómunkásembört :D
  • B0GE5z
    melyik lenne az a lehurrogott oldal? lehet én is meglepem magam vele :D
  • Dietrich
    1 hete 4800 volt nála..nagy lett a kereslet ;)
  • Dietrich
    ez egy 2006-os felvétel egy Holden V8 supercarsból amikor még ők is H váltót használtak.
    Szóval elvileg lehetne PC-s játékban is ha úgy írják a programot, de már ők is szekvenciális váltót használnak 2007 óta, de a kuplung maradt mert azért 5 literes motorhoz már csak az élmény miatt is dukál :)
  • zimapeti
    Ezt néztem, köszi. Gondoltam hátha van pontosabb is. Nem értem miért titok, de biztos oka van.
  • TeJ2107
    Szerintem az árát így is bőven megéri, főleg hogy a megjelenés óta volt már 2 nagyobb update is. Kicsi cég, nyilván szükségük van a támogatásra, hogy 1-ről a 2-re jussanak. Legalább ennyit is le tettek az asztalra, és nem úgy készül mint az LFS S3. Szerintem így is bőven előrébb járnak, mint ahogy mi gondoljuk, karácsony körül szerintem ismét jöhet 1-2 autó 1-2 pályával, esetleg aktív lesz az Online mod :P
  • Alexease
    A vasarlasi adatok nem nyilvanosak.
    A Steam csak az aktiv jatekosokrol tesz kozze napi statisztikat, de csak az elso 100-rol.
    Az AC 3 napig volt benne az elso 100-ban ~1500 emberrel (ennyien hasznaltak 1 nap alatt maximum). Vagyis 1500-an biztos megvettek;)

Steam Napi Statisztika

Steam 100-as stitisztika archive (Ac vs. F1 2013)
  • hezi
    Nyilván senkit nem akarsz befolyásolni, ezért hajtogatod a magadét már fél oldalon keresztül. Mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, nem kell aggódnod mások pénzéért. Ha meg mégsem úgy alakul, ahogy kunos ígérte, hát az a mi bajunk lesz :) Sokunkat nem érne meglepetésként az sem Scawen óta :P
  • Danecay
    Miért kell törölni ALEX? Nekem nem lehet véleményem? A hozzászólásaimmal nem buzdítottam senkit a warezolásra! A leírtak csupán a saját meglátásaim! Nem kell követni, nem is azért íródtak! És még cssk nem is kizárólak az AC ellen szólnak!
  • Solt
    A szimes világ ilyen... benne van a pakliban a zsákutca, viszont, ha nem perkálunk, nincs kereslet, akkor még ennyi próbálkozás sem lesz...

Repszimes szempontból tudnék példákat mondani... első napos vétel és nagy reménykedés után pofára esés. Ilyen ez a pop szakma, ez van.
  • lac coo
    Hát ha nem fizetünk, akkor ezt soha nem tudjuk meg, nem igaz ? :DD
  • Danecay
    Szerintem ezzel nincs gond! Te fizetsz érte, én nem, Te elmondtad az érveidet és én is. Én sem meggyőzni sem befolyásolni nem akarok senkit, csak próbálom alátámasztani az általam elmondottakat. Csak aztán egy égy év múlva nehogy Ti is nehezteljetek itt a fórum berkein belül, mert nem úgy alakultak a dolgok ahogy a KUNOS ígérte!
  • zimapeti
    Sziasztok. Úgy látom sok bennfentes van itt, esetleg lehet azt tudni mennyien töltötték már le az AC-t, és ebből mennyi a Magyar? A Rankot nézegetve, sok iR-es pro emberke se sajnálta rá a jurót
    Szerintem, ha itt megállna a fejlesztés akkor is megérdemlik, nagyon jó beta állapotában is.
  • Alexease
    Itt le is lehet zarni (a tobbit torlom:P), szerintem senkit nem erdekel, ki mivel magyaraza hogy INGYEN hasznal valamit. THX!
  • Solt
    Másképpen látod, nincs ezzel gond. Legalábbis addig amíg normális stílusban adod elő a véleményed... :)
  • Danecay
    Két dologban tévedsz! Nem hülyéztelek le, és nem várok olyan fanatikus módon a játékra mint Te, max ha van rá módom, kipróbálom a legutolsó elérhető verziót!
  • Solt
    Fizetek is, mert átlátom, hogy ez közös érdek... arról nem is beszélve, hogy, ha a hozzám hasonló "hülyék" nem perkálnának, akkor nem valószínű, hogy lenne mire kivárnod...
  • lac coo
    Akkor már drágább lesz, mi kamatra adtuk előre a pénzt, azt meg ti fizetitek meg ! :DDD
  • Norbi1990
    Amikor eljön az ideje már drágább lesz mint most.
    Jól gondold meg.
  • Danecay
    Gondolom, most nem vagyok túl SIM-patikus! :)
  • Solt
    Nem, nem ugyanaz. :) Mócsingból készült hústermékből van bőven választék, normális kinézetű autószimulátorból ennyiért nem igazán. Aki ilyen rétegjátékokkal játszik, az kénytelen benyelni ezeket a békákat, különben mehet bohóckodni az arcade vackokkal... ha nem megyünk bele a "játékba", akkor egyszer azon kapjuk magunkat, hogy egy értelmes szimulátor nem lesz a piacon.

Nagy fejlesztő csapat, nagy kiadó nem fog réteg játékot csinálni...
  • Danecay
    Fietek én, ha eljött az ideje! Addig fizess Te és a hozzád hasonlóak! :)
  • Danecay
    Említs légyszíves egy momentumot amikor én bárkit arra buzdítottam, hogy ne vegye meg! Azon túl, hogy ki mit csinál, pedig mindenkinek a saját dolga :) Van egy csomó mócsingom, csinálok belőle felvágottat! Ha kérsz belőle fizess előre, hogy elő tudjam állítani. Ez ugyan az a kategória!
  • Solt
    Ne fizess. Elmondtad, megértettük, remélem lezártuk.

Ez nem jóhiszeműség, hanem ok-okozati kapcsolat, de mondhatnám úgy is, hogy valamit valamiért. A két kezemet összeteszem, hogy egy ilyen szimet letett ez a megszállott olasz az orrunk elé. Egy NKP, egy FVA és a korai verzió után ennyi csípőből jár neki...

Ha ez egy nagy cég lenne, vagy állna a hátuk mögött valami nagy kiadó, akkor egy fillért nem fizettem volna előre...
  • Danecay
    Ezt most tényleg nem rosszmájúan mondom, de erre példát akkor is tudnék mondani, ha csak ismerősi körömön belül gondolkodnék! De, hogy témán belül maradjak, gondolj,csak az rF2-re, vagy a pCARS-ra!
  • bardocz
    Az meg hogy használsz valamit és nem fizetsz érte a te dolgod, és senki sem kíváncsi rá.
  • Danecay
    Bizony nem bonyolult, ezért nem fizetek! Sajnos ezzel a jóhiszemű mentalitással érhetnek még komoly csalódások az éleben!
  • Solt
    Ha lennél... én például az vagyok, és meg sem mozdulok amíg a megrendelt szolgáltatás 50%-t ki nem perkálják előre.

A sztori meg elég egyszerű... Réteg játék + kis "csapat" fejleszti + nincs mögöttük óriás kiadó = valamiből finanszírozni kell ezt az egészet, erre pedig ez a módszer kiváló.

Megérted, elfogadod, fizetsz. Nem érted meg, nem fogadod el, nem fizetsz. Nem olyan bonyolult ez.
  • Danecay
    Szerintem, ha megvetted akkor az legyen a Te dolgod!
  • Danecay
    Neked legyen igazad! Nekem ez a játékosok jóhiszeműségére támaszkodó üzletpolitika nem nyerő! Mai napig áldom az eszem pl., hogy egy fillért sem adtam az rF2-ért, pedig szándékom volt megvenni az első újabb generációs SIM-ek között! Szerintem ez a fejlesztési metódus is egy átmeneti forma, amíg a fizetős játszani vágyók meg nem elégelik!
  • lac coo
    Én mindig kérek előleget :D

De itt nincs para, ez már most jól áll, ha így marad és megkapom az összes tartalmat, plusz egy DLC-t már azt mondom, rablás volt megvenni :)

Ez annyira speciális műfaj, hogy itt valóban támogatni kell őket, hogy legyen végre valami új szimulátor . Néha megszívom, CARS kidobott pénz volt, egyelőre rF2 is, ez úgy tűnik telitalálat.És hál istennek ,nekem úgy tűnik, hogy dolgozik rajta , javítja, fejleszti, befejezi ....
  • bardocz
    Szerintem győzködd erről az embereket máshol.
  • Danecay
    Csak tudod, hogy ha én egy vállalkozó lennék, nekem sem fizetnének egy félkész árúért, amivel ráadásul többszöri alkalommal megcsúsznék. Persze lehet ábrándozni, hiú reményeket fűzni, reménykedni, de a mai világ és üzletpolitika jellemzően nem erről szól, főleg az után, hogy kifogynak a hozzád hasonló felfogású emberekből!
  • Danecay
    Egészségedre!
  • lac coo
    Ha nincs pénzük ,nem lesz belőle sose kész, normális játék, az meg az én dolgom, szóval én megvettem, nem is volt kérdés :)
  • Danecay
    Majd ha hónapokig nem történik ismét semmi említésre méltó, lehet meg lehet majd ismét venni olyan 3K Ft körül :) Persze én tartom magam addig is ahhoz, hogy amíg a végleges verzió meg nem jelenik, addig egy fillért nem adok érte! Az, hogy így nincs elég pénzük a fejlesztésre az legyen az ő dolgok, nem én nyitottam vállalkozást! Fordított esetben sem hiszem, hogy másként történne! Addig is WAREZ RULEZ! Valahogy én nem vagyok híve ennek a végelátattlan fejlesztésnek, ami mostanában trendi és amivel be lehet etetni egy csomó embert és pénzt lehet kicsalni, és ami mögé be lehet magyarázni mindent!
  • Tomsteel
    Én úgy tudom, hogy 5-ért már nem nagyon lehet venni sehol. Inkább 7 körül alakul mostanában.
  • CamelX
    Én tegnap 7800ért vettem egy általam előítéletből lehurrogott, majd többetektől ajánlott oldalról
    Ott is mondjuk előtte egy órával 6500-ért volt, de állítólag nagyon fogy a cuccos, alternatív forrásokból legalábbis relatív gyorsan :DD
  • VDomino
    Azt hallottam,csak még nem találtam meg,akkor ez lesz.