42876

banner
  • lac coo
    Nofene...lesz itt luxus, mit akartok ! :))
  • Alexease

• alma2
    color saturation attol aztan szebb nem lesz, kb egyenlo azzal, mint amikor a tv-den nyomkodod a szinesebb, meeeg szinesebb gombot. Bar nekem konkretan nem csinal semmit, barhova allitom, most megneztem.

Nekem is elmaszott a felbontas a menu szerint, ezert nem egyeztek a gombok helyei a kattintas helyevel. Ujra beallitva jo lett.
  • Alexease
    A duda meg a fromula autoban is mukodik:)
  • endy papp
    Ja bocs már megoldottam rájöttem a hibára,már műkszik rendesen.
    Legalább is nekem ez oldotta meg.
    Csak pár napja GPU csere volt és emiatt még nem állítottam át a játékon belül a felbontást igaz fel is merte és 3 moncsiként kezelte de most hogy megnéztem ilyen 640x640 felbontást írt,most hogy rá tettem 5800x1080ra már minden a helyére került.
    Még egy kérdés ezzel a szaturációs csúszkával ami a HDR-re vonatkozik mit tudok javítani ha feljebb tolom maxra .
    Ha már minden graf maxon megy akkor ezt is feltolom ha ettől jobb lesz.
    Nem mellesleg azért ezzel a GPU-val (R9 290x)már nagyot üt a játék ezen a felbontáson max grafon.
    Már elkelne egy ablakmosó és törlő funkció mert így elég koszos az ablak,minden kis szösz meglátszik rajt.......
    Ha már dudát raktak bele....
  • bardocz
    Írj a két formula lotus, meg trento miatt is :)
  • Jackal
    Akkor mindjárt beírom hogy nem megy a multi :)
  • bardocz
    Írjátok be a fórumra, ha még nem találtok ilyen topikot. Nekem eddig minden beírt hibámat javították.
  • alma2
    ja, nekem is ilyen lett.
  • endy papp
    Sziasztok.
    Olyan problémám van, hogy ha az ülés pozíciót FOV-ot és egyebet szeretném állítani abban a pici appban (onbord setting),nem ott lehet ahol kell ,mivel valahogy el vannak csúszva azok a pontok amikre ha ráhúzom az egeret(+-) és állítaná ,csak valahol mellette tudom állítani de így elég körülményes megtalálni azt a pontot.
    A legutóbbi frissítés előtt jó volt....
    Valakinek hasonló probléma, valami megoldás rá esetleg?
    Előre is köszi.
  • Dietrich
    No meg volt az első pár km...csak nekem tűnik olyan érzés mintha GTR2 lenne csak javított formában mind grafika mind játékmotort illetően?
  • lac coo
    Aosta johet, az osszes nyomvonal ,nagyon jo kis palya...
  • lac coo
    Messzire Kunos sem ment a a hdri kepert ,elso talat a free hdrkeresesre :))))
  • GPx8
    El sem tudnék képzelni egy vérbeli szimulátort ilyenek nélkül...!
  • Tomsteel
    Akár egy Street View integrációt is el tudnék képzelni.
  • Tomsteel
    Egyébként ebben a képből épített showroomban van még potenciál, manapság már nagyon egyszerű egy panoráma képet készíteni, nem tartom kizártnak, hogy a házunk udvarán forgathatjuk majd a kamerát hamarosan. Tükröződéseket is dinamikusan kezeli a program, egész élethűen meg lehetne oldani viszonylag kis ráfordítással.
  • Tomsteel
    Karácsony elég jó apropó lenne pl egy multihoz, ennél jobb időszak nem létezik arra, hogy a lehető legtöbben tudják minimális idő alatt küldeni a visszajelzéseket.

Addig örüljünk, amíg F40 + showroom a következő frissítés legnagyobb dobása, mert akkor a háttérben komoly munkák folynak.
  • bardocz
    Tuti kiadják előbb, hogy tesztelhessék sok emberrel, sok konfiguráción.
  • GPx8
    Ha belegondolsz, igazuk is van.
    Pl. itt is a vevők nagy része elalél, ha kap két hetente egy új utcai autót, meg hozzá egy szép showroom-ot... :)
  • Alexease
    Es az nagy elony, hogy "hasznalni" is lehet a programot;) Ennel lehet hogy az 1.0-ig elhuzzak az AI-t es az online-t (nincs kesz, nem muxik, rossz, felnek a wareztol stb.).
  • Alexease
    Ez egy uj showroom:/ Inkabb palyakat csinalnanak, mert az eleg szegenyes, meg ha nem is scan-es. Portolhatnak az nKP palyakat vagy hasonlo.
    Nalam amugy csak az eredeti showroom megy, a tobbi mar fake, gondolom nem szereti a DX10.0-at;) Bar nem is hianyzik...
  • GPx8
    Azért az rF2-ben amikor megvettem, már volt multi és AI is.
    Igaz, hogy baromi lassan készül...
  • Szabi #6628
    az F40-es képen 90%, hogy egy új "bemutatóterem" látszik, ahol fénykép a talaj és fénykép körbe minden :D
  • TeeBeee
    Trento értelmes lépés lenne, mert ott tényleg csak a mért idő a fontos. Megy majd a harc, hogy melyik kocsival lehet a leg gyorsabban feljutni.
    Személy szerint az E30 Group A-nak örülnék még nagyon.
  • Dietrich
    Gyakorlatilag már minden játék így kerül ki nem csak az ilyen amit 1-2 ember bütyköl. Kiadják fél készen majd 1-2 hónapon belül több giga patchnek álcázva a játék többi részét.
    Ahol becsapva érzem magam az a rf2..2 éve beta csak.
  • mester1987
    A fák egyenesen élethűek képekről, agyam eldobom :D
  • mester1987
    Gyönyörű ez a game gyerekek...amint kiforr vezetek.
    De komolyan amilyen eszméletlenek ezek a képek amiket itt linkeltek...
  • Tomsteel
    ...de aztán lehet, hogy csak egy újabb showroom. :)
  • Tomsteel
    Trento Bondone hill climb lesz a pálya a hegyekből ítélve.
  • Alexease
  • Tomsteel
    Lehet itt vitatkozni, hogy mennyire etikus dolog félkész termékért, illetve ígéretekért pénzt kérni, stb... Mikor felkúrod a grafikát fullra, elindítod valamelyik autóval a showroomot, majd miután 3x elcsöppentél a gyönyörtől rádöbbensz, hogy "ja wazzeg, ezt vezetni is lehet". Ezután nekiállsz körözni a létező egyik legtermészetesebb környezetben lézerszkennelt pályákon, fülig vigyorral.

Már most megvan benne az amitől beindul a nyálelválasztásom, amiért azt mondom, hogy letojom a pCarsra és az összes élőhalottra kidobott pénzt.
    Ahogy fejtegettétek Ti is, örülni kell, hogy vannak akik árral szembe mennek értünk.
    A konkurencia harc meg egyébként is a legjobb dolog ami velünk történhet.

Az én szememben azok a pénzek arra a majdani helyre lettek elkönyvelve, ami végül kiköpi magából azt a tökéletes valamit, ami nagy meglepetésemre úgy tűnik, hogy a világvége előtt megszületni látszik.

(belegondolva, hogy pár éve milyen kilátásaink voltak, meglehetősen rövidtávú befektetés volt)
  • Jackal
    Tudom, csak ami nincs szem előtt, azt lehet az egyszerű ember keresgéli percekig... (nem vagyok retardált, de nekem is fennakadást okozott mire először megtaláltam hol is lehet ténylegesen leszedni. Ez ilyen ergonómiai izé )
  • bigiboi
    Jövö péntekre megint várható valami frissítés ?
  • raczger
    Nincs az annyira lent, kb 0.05 másodperc alatt az oldal alján lehet lenni :)
  • Dietrich
    Alig vánszorog le nekem steamen most.
    Na majd holnap kipróbálom :)
  • Jackal
    Azt a Download gombot nem tudnátok felrakni az oldal tetejére, a kutya nem akar végigszánkázni lefele 2 kilómétert :)
    Amúgy remek ötlet, tök jó lett, a végleges játékba is bele kéne rakni egy az egyben.
  • Bughead123
    Nekem tegnap ota nem megy a jatek :(
  • B0GE5z
    remélem minél előbb bekerül az alfa 155 DTM
  • Screenracer #6612
    http://www.drivingbox.at/

Egy-két próbakör ha már unjuk a virtuális világot. :DDD
  • Bughead123
    Volt frissites a jatekhoz tegnap ?