42876

banner
  • Totti5
    Nyugdíjasan nekem így megy. Ha túlvállalom akkor random keringő:) ( 900 fok H váltó )

BMW Z4 viszont nagyon bejön, bár az tapadósabb mint kellene lennie. Yutub videók alapján kigyorsításkor ennyire nem stabil, de ettől függetlenü isteni.
  • lac coo
    Hol az istenbe találnak ezek 4-5 másodpercet Monzában az F40 -el ? :))))
    Rohadt nehéz vele igazán gyorsan menni .... ( Nekem ...)
  • Norbi1990
    Én gyorsabb vagyok amikor iszok
  • bardocz
    Mármint? Én két sör után ugyan ennyi másodpercet kapok magamtól, abban az esetben, ha körbeérek :DD Autóba be nem ülnék így.
  • Norbi1990
    Ilyen témában én ezt nézzétek :)
  • Totti5
    Reklámfilm, a mondanivalója a lényeg.
  • Norbi1990
    Ez kamu. Saját tapasztalat (szimulátorba természetesen).
  • lac coo
    Az ...!
  • Screenracer #7122
    FANTROLL
  • lac coo
    Nem kell tájékozódni... SMS életében még a legalja szintet sem érte el ... Most jó érzékkel palira veszi a sok screenshot huszárt, üzletnek nem rossz :DDDD
    Sőőőőt! OKOS !!! :D

• Screenracer #7120
    Ja az a bunkóság, hogy bemutattam milyen az ha valaki csak "szájkaratézik" minden valódi tudás nélkül? Talán nem ártana olvasni és tájékozódni mielőtt hülyeségeket irogatsz. :DDD
  • Screenracer #7119
    És ettől most jobb lett az AC?
  • Totti5
    Hát veled nem, mert átmentél bunkóba.
  • lac coo
    Jóvanmá, hagyjuk már azt a trágya játékot ! Trágya volt most is valszeg marad is olyan ....annyi pénzből illene azért valami játékot csinálni, ha kis csapat ha nem .... bizakodni lehet, de SMS-nek eddig nem igen ment a játék készítés, és nagyon úgy tűnik azóta se okosodtak ..... Jó az a pénz a tulaj ferrarijára, aztán ennyi, ti elvagytok a sok szép usergalériával, mindenki bódog .Pont . :D
  • Screenracer #7116
    http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-races-to-next-gen/

Talán hírekből jobb lenne az újabbak között keresgélni. :DDDD
    Ja és minden nagyobb horderejű változást megszavaztatnak, tehát nem csak úgy változtatgatnak, amikor csak eszükbe jut. :))

Ebben megint mellényúltál, mert SMS nem nagy csapat.

http://www.slightlymadstudios.com/team.html

Nem ártana tájékozódni mielőtt okoskodásba fogsz. :))

Hogy is van? Kunos független, nincs kiadó. Pozitív értékelés.
    SMS független, nincs kiadó. Negatív értékelés.

Te meg ismét nevetség tárgya lettél. :)))
    Szerinted ezt érdemes még folytatni?
  • endy papp
  • MauroN
    Special Eventben a GRA Challenge-ben nem tölti be az E30 festéseit. Többi játékmódban jó...
  • Screenracer #7113
    Amint te is írtad ebből szinte semmi nincs kész és amíg nincs kész addig csak igéret. Nem kétlem, hogy kész lesz valamikor és a minőségében sem kételkedem. De az ami benne lesz az nincs és nem is lesz ingyen, tehát ne próbáld már úgy feltüntetni, hogy ez valami jóindulatú gesztus lenne Kunosék részéről. Ők csinálnak valamit, amit el akarnak adni és ha nekünk kell, pénz fejében hozzájutunk. Ennyi. Ez akkor is csak üzlet, ha a Kunosról van szó. És mivel szimulátorként adják igenis lehetnek fenntartásaim vagy ahogy te nevezed "sírhatok", ha valami nem teszik. Ez nem valami fos ingyenes rF mod, aminél lehet arra hivatkozni, hogy ingyen van. És az is teljesen mindegy hogy ez olcsó vagy drága. Ebből a szempontból nincs jelentősége. Igen benne lesz Nord lézerszkennelve+10 autó. És? Majd megveszem ha itt az ideje. Bárki megveheti mejd nem csak a fanok, tehát akkor most mi a bajod? Ja, hogy nem estem hanyatt a majd egy év múlva megjelenő tartalomtól.
    Előbb legyen egy bugmentes 1.0 és utána jöhet majd a többi.
    Engem nem zavar, hogy te ennyivel is beéred. Igények és pofonok. :DD
  • lac coo
    F40 mellé olyan jó lenne egy ilyen is :)))

• Totti5
    Project C.A.R.S. has been given an official release date, the game is scheduled for November 28, 2013, the developer announced.

Az a baj hogy nincs kiadó aki üti őket, így elüldögélnek, kotlanak rajta aztán lesz valami majd egyszer. A 360, PS3, Wii is egy vicc volt, az meg hogy az cancel és már X1 meg PS4... Ez neked lehet hogy jó, nekem nem. SMS egy profi csapat, sok emberrel, sok pénzel, ezért vannak elvásársaim is. Bár azok elég alacsonyak a Shiftek és a Ferrari után, mert képtelenek összehozni egy jó autós játékot, pedig ez csak rajtuk múlott, ők kúrták el az idétlen fizikával és irányítással, amitől a CARS sem szabadult meg még, már ha egyátalán megfog...

Ennyi lett volna amit közölni akartam.
  • lac coo
    miért is ne lennék elégedett ?! Mert ajándék áron már most van egy rakat igen jó autóm és pályám, ami még ha bugos is, de simán szuperjó... Vagy mert lesz Nord 10 autóval ?! Akurvanyjukat...! :D

Amúgy az én nevem valóban egyenlő a fanboykodással, köztudott...! :P
  • Screenracer #7109
    A sok köcsög fanboy meg azt hiszi, ha ő elégedett, akkor mindenkinek annak kell lenni. Majd ha te adod rá a pénzt, akkor beleugathatsz, hogy milyen véleménnyel legyek akármiről is. Ráadásul az is tisztán látszik, hogy minimum félanalfabéta vagy mert nem igazán fogod fel az írott szöveget.
  • Screenracer #7108
    Látom két év kellett, hogy rájöjj, hogy a CARS még nincs kész. De ahhoz úgy látszik újabb két év kell, hogy felfogd, hogy nem egy kész játékot fizettél ki a CARS-ban, hanem pénzzel hozzájárultál egy új játék fejlesztéséhez, aminek fejében majd megkapod a kész játékot ha elkészül. És nem az az elsődleges a CARs-ban, hogy tudjál vele játszani, hanem a fejlesztés és a tesztelés. Majd ha készen kiadták és nem lehet használni akkor óbégass. Ráadásul bármikor kiszálhatsz visszadják a pénzedet és kész. Mehetsz vissza konzolozni.
    Az AC kicsit régebben lett elkezdve, ha beleszámolom a netKar-t is és ahhoz képest hol tart? Ráadásul az AC is sokkal korábbra lett bejelentve és most kiderül, hogy ebből is csak 2014 lesz, ha lesz. :DDD
  • lac coo
    1.0 felfüggesztés !

• lac coo
  • lac coo
    Nem, nincsenek regen keszen. Meg az autok kozott is van alapveto beallitasi problema, lathato, hogy azokkal is dolgoznak meg most is javaban.Egyertelmu, hogy az ai, karrier elvitte az elmult egy evet, alig maradt masra ido.AC a lehetosegek miatt kis lepesekkel de halad elore. Cars a hatalamas koltsegvetes ellenere is egyet hatra egyet elore topog egy helyben mar ket eve.Nagy kulonbseg.

De mindegy, ez itt off, lenyeg, hogy tovabbra se ertem miert sir a sok kocsog......Nyitott beta fazis, nem kellett volna megvenni es akkor nem.borul a lelki bekejuk ! :))
  • BooMiller
    Van igazság benne, de bizony mért kellene élvezhetőnek lennie egy alpha státuszú cuccnak?
    Amit most az AC-ban kapunk régen kész van csak most adják oda mert nem akarták még jobban eltolni a kiadást.
    Két eltérő állapotban levő játékról beszélünk.

AC-ban most nyugodtan fejleszthetnek mert ott a tartalom amit kéthetente betolnak:)
  • Totti5
    "A CARS nincs kereskedelmi forgalomban"

Viszont kifizettem a játék felét, amiért mit kaptam? eddig nem sokat. Annyira foltozott, bugos és nincs kész semmi sem benne, hogy élvezhetetlen. Ehhez képest a AC TP egy igényes szösszenet volt. AC ez alatt a 2 hónap alatt sokat fejlődött, minden 2 hétben KÉSZ!! igényes tartalmat kapunk. CARS-ban mit kapsz? egy félkész modellt, ami kívül s belül is alfa állapotban van, ráadásul jó pár autó 1 éve sincs kész rendesen.

CARS már leszerepelt abból a szempontból hogy nem sikerült időre megközelítőleg sem normál állapotú játékot összehozni, nem hogy kiadni... azzal sincsenek tisztban mire akarják kiadni. Létező összes platformmal dobálóznak, amiből megint 2 új lett bejelentve... 2014re kész lesz ez a játék? vagy megint tolódik 1 évet? meddig tolják?

AC-nak jövőre meg kell jelennie, mert az a terv. Amíg az ellenkezője nem bizonyosodik be, addig minden a legnagyobb rendben van.

• cselt
    Elegánsabb lenne ha megoldanák, úgy mint a többi játékban, de kössz a tippet.
  • lac coo
    Driverben hozzárendelsz egy billt ?! ;)
  • lac coo
    Akkor sírjatok, hajrá ! :DDD

Senki nem mondta, hogy nem ezt fejezik be előbb !!! :D
  • cselt
    Sajna DFGT-n se mennek azok a gombok, pedig jó lenne, mert megszoktam már, hogy oda teszem az oldalra és a hátra nézést.
  • Screenracer #7098
    Ki sír? Azt mondtam, hogy a pénzünkért akár sírhatunk is, ha úgy tetszik. Igen az a baj, hogy olyasmit jelentettek be aminek semmi köze az 1.0 mielőbbi eléréséhez. Előbb azt fejezzék be.

A CARS nincs kereskedelmi forgalomban, tehát amennyi pénz beérkezett annyiból tudnak gazdálkodni. Szóval, ha még két évig elhuzódik, akkor se termel több pénzt, csak ha kész játékként a "boltokba" kerül. Az hogy sehova se jutott két év alatt, nem is méltatom, mert ezt te mondtad. :D
    Az AC már bárki számára elérhető, tehát végül is olyan mitha kész játék lenne. Szerinted kész van? Mellesleg az AC valóban semmit se fejlődööt az alatt az egy év alatt amióta a techpreview-t kiadták. Se multi, se AI semmi fontos nem került bele csak több autó, amik közül egy sincs kész és néhány pálya. Ennyi.
    Tartsd meg a fizetésed. :))
  • lac coo
    Regen volt ilyen jo vetelem jatek teren, eszem agaban sincs sirni....Meg a vegen rajonnek, hogy dupla ennyiert mas fele ennyit nem ad :)))))
  • TeJ2107
    Nem biztos hogy, kezdték megérezni a pénz szagát, lehet csak nem merték kiírni hogy pénz szűkében vannak, és ha nem érkezik segítség akkor Nord-nak és az egész történetnek vége szakadhat még 1.0 előtt. Mindenesete én drukkolok nekik, és biztos vagyok abba is, hogy támogatni fogom őket a DLC-kkel is, de valóban először ez készüljön el :D

btw.: Valaki tudja miért nem működnek G27-nél a váltón " nyíl " gombok ? (esetleg hogy a kézit, hogy tudom az analóg Joy-ra átrakni ? :P)
  • lac coo
    De miert sirtok, ezt magyarazd el, ha sikerul egy havi fizetesem a tied !!! :))))))

Az a baj, hogy bejelentettek valamit ???? LOL. A ket dolog, ugy mint az 1.0 es a majd egy ev mulva megjeleno dlc hogy nem fer meg egymas mellett ?????? Cars nal kellene hisztizni, mert az tenyleg ket eve sehova nem fejlodik, igaz szep kepekkel lehet gizdazni, annyi eleg a celkozonsegnek......
  • Totti5
    Ha 2 hetente ilyen ütemben töltik fel tartalommal és még az online és AI is befigyel majd pár hónapon belül... ez ha valakinek kevés akkor tényleg verje az asztalt. Sajnos mindent lehet az interneten. ISI-t már fel kellett volna gyújtani ennyi erővel...
  • Screenracer #7093
    Hol olvastad, hogy ingyen akarom a Nordot? Kimondta, hogy köcsögök, mert pénzt kérnek a munkájukért? Azt mondom, hogy a pénzünkért fejezzék be normálisan azt amit kifizettünk és utána, ha az valóban az a minőség lesz, ami elvárható a Kunos névtől, akkor jelentgessenek be további fizetős tartalmakat. Lehet, hogy számodra már most is egy tökéletes program az AC de nekem még hiányérzetem van. Soroljam, hogy AI, multi, fizikai hiányosságok, gumifizika stb. ? És azt se mondtam, hogy becsapva érzem magam. Sőt alább azt is írtam, hogy a már beigért DLC-t is meg fogom venni. De előbb kérem az 1.0-át. Máskor meg ne úgy válaszolj, hogy el se olvastad, amit írtam vagy olvasd el kétszer ha elsőre nem világos. :DD
    Mellesleg a fanboyságod sokkal nevetségesebb. :DDD
  • lac coo
    Ez nem fan kérdés .... elhiszem, hogy ingyen jobb lenne, de az nem működik ......jó volt ingyen a GTA is, most lópikula a PC-sek seggébe ! :DDDD Persze a kiadó a köcsög, utolsó bunkók mert nem adnak valamit ki ,amit mindenki csak lopott! Logikus ....

Senki nincs becsapva, EA volt bejelentve azt lehetett megvenni, semmivel nincsenek elkésve . Akinek nem teszik nem veszi meg .Nem is értem ,komolyan mi a probléma ....

A 35 Euródért megkaptad amit megvettél ! Lehet rinyálni, de elég nevetséges ! :DDDD
  • Screenracer #7091
    Mint mondtam, a fanoknak így is, úgy is jó minden. :DD

Azért a 35 euróért amit kifizettünk. :) Talán most kussolni kéne és örülni a farkunknak? Mindenesetre tisztességesebb dolog lenne, ha már az 1.0 után jelentgetnék be a DLC-ket. Szemembe ez kezd olyan lenni, mintha Kunosék megérezték volna a pénz szagát. :(