42876

banner
  • lac coo
    De miért! 100 %-ig tartják amit a vásárláskor ígértek !Esküszöm nem értem . :)

Elolvasom, ok, félkész, kéthetente stb...aztán egy hónap múlva anyázok, hogy hogy még nincs kész ?!
  • Alexease
    Ez total igy van, ezert is alakulhat ugy a vasarlok/felhasznalok/fanok aranya, ahogy korabban is irogattam.

Kunosek, mindegy milyen okbol, sajnos mindig kicsit hibrid es barkacs megoldast valasztanak, legyen az programfejlesztes vagy promocio.

Ezzel a Steam-es kiadassal (beta, fejlesztes, tartalmak, csuszasok, DLC-k), a nagyobb vasarlotabort probaltak jolakatni, az igazabol csak egy szuk reteg altal emesztheto dologgal.
    En benyelem, mert ismerem az eloeletet es a lehetosegeket, tudom mit lapatolok az etetombe. De az emberek nagyreszenek valszeg mar a megragasnal is vannak problemai, es igazabol jogosan.
  • lac coo
  • GPx8
    Akkor ma már ne nagyon igyál semmit! :D
  • lac coo
    Hát nem igen :)
  • GPx8
    Nem érted. Te már várod ezt vagy 5 éve. Egy 3 kerekű autót is kifizettél volna egy 30 méteres pályán... :)
    Ellenben a steam boy látja a szép képeket, aztán buy... Utána meg csodálkozik, hogy mi ez a "szar"?! Világos, hogy mire gondolok?
  • lac coo
    Lehet engem átba..tak, de mikor vettem arról volt szó , hogy ea kiadás, félkészen, kétheti frissítéssel, plussz autóval plusz pályával, és egy ingyen DLC-.vel ....ezt úgy tűnik tartják is, nem igaz ? :)))

Hol itt a gond ??? no mindegy, csak felhúzom magam megint a butaságon .....
  • GPx8
    Írtátok, hogy a nemzetközi fórumon sírnak a "nagy" bejelntés miatt, (többet/mást) vártak, sőt, van aki még a pénzét is visszakérné.
    Azért ne felejtsük el, hogy aki nyugaton szocializálódott az nem úgy gondolkozik, hogy megveszi a foltos banánt is, mert örüljünk, hogy egyáltalán van! Ilyen alapon, akár igazuk is lehet.
    Egy másik szimulátor kapcsán láttam a steam bejelentés óta az ottani hozzászólásokat, nos a steam közösség 1000x keményebb, mint a fejlesztő oldalán összejött rajongótábor. Ott bizony a pénzükért el is várnak valamit, nincs pardon... Pont leszarják, hogy ki mennyi pénzből fejleszt. Azt látják, hogy ez a játék is x összegbe kerül meg a másik is, de a másikban 100x több tartalom van. Akkor bizony fikáznak.

Nekem spec. a Nord semmit sem jelent, nem tudom mihez kötni, nem látok rajta nemzetközi versenyeket, ergó nem tudom magam beleélni. Biztos, hogy plusz pénzért nem veszem meg.
  • lac coo
    Hát nincs mit, neked kilép a játék rendesen ?
  • TeeBeee
    Tökéletes, köszönöm
  • lac coo
  • Alexease
    Meg egy pixelnyit sem festettem az AC-hez, nem is terveztem, igy fingomsemsincsen hogy mi baja lehet;)
  • lac coo
    Ha neked jó , akkor odaadom :) Bár csak összedobáltam, kicsit világos talán a perem, meg a csavar minden cucc egyszínű lett :)
  • TeeBeee
    "Image width and height must be multiple of four"

Szóval nem menti.

De figyi, szerintem add ide a te festésed és rendben is vagyunk
  • lac coo
    Szerintem a 32 Bpp az tuti nem kell !
    Próbáld úgy ahogy én, aztán majd Alex segít, ő a szakember :)

A DXT5 az tuti, az eredeti is az, azon felül a tököm tudja mi nem tetszik neki a kilépésnél ..:)
  • TeeBeee
    Photoshopban

Kimentés:
    8.8.8.8 ARGB 32 bpp | unsigned
  • lac coo
    Azt hogy mibe kell menteni, majd Alex segít kicsit, mert én akárhogy mentem működik ugyan, de valamiért nem lehet kilépni a játékból escel :))))

DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha... így mentettem működik, de valamiért nem lép ki a játékból, amit már többször tapasztaltam, de nem tudom mitől van ....
  • lac coo
    Amúgy én így csináltam :

a lenti sárga-fekete felnit világosítottam fehérre a küllöket, szürkére a többit :

• lac coo
    A festésedről is adsz egy képet ? A dds-ről .
  • TeeBeee
    kép
  • TeeBeee
    Na jó itt kell abbahagyni. Nem tudok képet küldeni privátban, nem tudok képet bepostolni, nem tudok felnit festeni.
  • TeeBeee
  • TeeBeee
    Szóval ha át színezem az ágakat akkor egy ilyen szart kapok eredményül:
  • lac coo
    PM !
  • lac coo
    Jah, abban volt egyedül felni dds :) Megpróbálom itt sg-n hátha engedi ....Bár ennyi idő alatt ötöt megfestettem volna, de ügyes vagy te, megoldod, és utána tudni fogod ;)
  • TeeBeee
    3 mappa van:
    alpine white; black; bmw

Most egyikben sincs felni dds.
    A bmw mappában (az a sárga/fekete) volt felni dds, de most véletlen azt is kitöröltem. Át tudnád küldeni a bmw mappa felni dds-eit, illetve azt amit te mondtál?
  • lac coo
    ennek a gyári fehér BMW-nek van dds-e, az amit beraktam . A sárga részt világosítsd ki majdnem fehérre ( ha tök fehér az nem lesz olyan szép ...) a fekete részeket meg fesd át szürkére .A felni dds-e világosítva van a képemen, hogy látszódjon, az eredeti természetesen tök fekete volt, mint ahogy az autón is látszik .

Már nem emlékszem, de szerintem ez gyári skin, ha esetleg nem az akkor valahogy átküldöm neked a két ddst .
  • TeeBeee
    Igen, csak ez a baj, hogy az alap felni nincs meg dds formában, és mindenhol teli festést találok csak.
    Ha az alap meglenne akkor tényleg csak az ágakat festeném. :)
  • lac coo
    Vagyis ha van olyanod ami teljesen króm hatású, akkor fogd azt és fesd be a középső kör alakú részt fehérre ( világosítsd ki akkor megmarad az árnyékolás ...) a többit meg hagyd alapon ...
  • lac coo
    Ki kell kisérletezni hol van a felni peremének festése, de valószínű, hogy oldalt alul a kis csíkok azok . Azt hagyd meg szűrkére az ágakat és a csavar részeit fesd csak be :

• TeeBeee
    Jó reggelt!
    Olyan problémám akadt skin készítés közben, hogy 2 színű festés akarok az E30 Group A-nak a felnijére. Alapból króm hatású. Találtam a neten festett dds-t, de olyat hogy króm maradt a perem olyat sehol. Szóval röviden amit szeretnék, hogy króm perem marad és csak az ágak fehérek.
    Please help! :)
  • fs9pilot
    Először is Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :)

Másodszor pedig hoztam pár képet a drágaszágomról. :D Szpójlerbe tettem, akit érdekel majd megnézi, akit pedig nem, azt legalább nem zavarom. :)

• bardocz
    Én azzal is már biztos, hogy gyorsabb lennék.
  • Norbi1990
    Próbálhatjátok kuplung nélkül csak gázfröccsel visszaváltani, de nem számít sokat inkább stabilabb (nekem bal lábfékkel az) de gyorsaságba nem számít annyira. Én 59.4-et tudtam jönni alap setuppal semi-slickeken.
  • lac coo
    Beszélgettünk :DDD
  • Alexease
    Latom van nehany tucat hozzaszolas, a szokasos duo-trio foszereplesevel:)
  • bardocz
    Ott, hogy ők tehetségesek, én meg nem. Illetve a pályát is valszeg jobban kihasználják, mint én.
  • lac coo
    De hol a többi 3 ? Az nagyon sok :) Már nem nekem, én ott vagyok ahol megérdemlem, de lövésem sincs hogy lehet annyit összekaparni :)))
  • bardocz
    Kuplung h-váltóval kapok 3,4-et. Bután vezetve simán fél másodperc lejönne a féktávok miatt ebből.
  • lac coo
    Nekem féktáv végén a legkisebb kormánymozdulatra is elindul a hátulja .....Az F40-nek ...