42876
-
#7170 De miért! 100 %-ig tartják amit a vásárláskor ígértek !Esküszöm nem értem . :)
Elolvasom, ok, félkész, kéthetente stb...aztán egy hónap múlva anyázok, hogy hogy még nincs kész ?! -
#7169 Ez total igy van, ezert is alakulhat ugy a vasarlok/felhasznalok/fanok aranya, ahogy korabban is irogattam.
Kunosek, mindegy milyen okbol, sajnos mindig kicsit hibrid es barkacs megoldast valasztanak, legyen az programfejlesztes vagy promocio.
Ezzel a Steam-es kiadassal (beta, fejlesztes, tartalmak, csuszasok, DLC-k), a nagyobb vasarlotabort probaltak jolakatni, az igazabol csak egy szuk reteg altal emesztheto dologgal.
En benyelem, mert ismerem az eloeletet es a lehetosegeket, tudom mit lapatolok az etetombe. De az emberek nagyreszenek valszeg mar a megragasnal is vannak problemai, es igazabol jogosan. -
#7168 -
GPx8 #7167 Akkor ma már ne nagyon igyál semmit! :D -
#7166 Hát nem igen :) -
GPx8 #7165 Nem érted. Te már várod ezt vagy 5 éve. Egy 3 kerekű autót is kifizettél volna egy 30 méteres pályán... :)
Ellenben a steam boy látja a szép képeket, aztán buy... Utána meg csodálkozik, hogy mi ez a "szar"?! Világos, hogy mire gondolok? -
#7164 Lehet engem átba..tak, de mikor vettem arról volt szó , hogy ea kiadás, félkészen, kétheti frissítéssel, plussz autóval plusz pályával, és egy ingyen DLC-.vel ....ezt úgy tűnik tartják is, nem igaz ? :)))
Hol itt a gond ??? no mindegy, csak felhúzom magam megint a butaságon ..... -
GPx8 #7163 Írtátok, hogy a nemzetközi fórumon sírnak a "nagy" bejelntés miatt, (többet/mást) vártak, sőt, van aki még a pénzét is visszakérné.
Azért ne felejtsük el, hogy aki nyugaton szocializálódott az nem úgy gondolkozik, hogy megveszi a foltos banánt is, mert örüljünk, hogy egyáltalán van! Ilyen alapon, akár igazuk is lehet.
Egy másik szimulátor kapcsán láttam a steam bejelentés óta az ottani hozzászólásokat, nos a steam közösség 1000x keményebb, mint a fejlesztő oldalán összejött rajongótábor. Ott bizony a pénzükért el is várnak valamit, nincs pardon... Pont leszarják, hogy ki mennyi pénzből fejleszt. Azt látják, hogy ez a játék is x összegbe kerül meg a másik is, de a másikban 100x több tartalom van. Akkor bizony fikáznak.
Nekem spec. a Nord semmit sem jelent, nem tudom mihez kötni, nem látok rajta nemzetközi versenyeket, ergó nem tudom magam beleélni. Biztos, hogy plusz pénzért nem veszem meg. -
#7162 Hát nincs mit, neked kilép a játék rendesen ? -
#7161 Tökéletes, köszönöm
-
#7160 -
#7159 Meg egy pixelnyit sem festettem az AC-hez, nem is terveztem, igy fingomsemsincsen hogy mi baja lehet;) -
#7158 Ha neked jó , akkor odaadom :) Bár csak összedobáltam, kicsit világos talán a perem, meg a csavar minden cucc egyszínű lett :)
-
#7157 "Image width and height must be multiple of four"
Szóval nem menti.
De figyi, szerintem add ide a te festésed és rendben is vagyunk -
#7156 Szerintem a 32 Bpp az tuti nem kell !
Próbáld úgy ahogy én, aztán majd Alex segít, ő a szakember :)
A DXT5 az tuti, az eredeti is az, azon felül a tököm tudja mi nem tetszik neki a kilépésnél ..:) -
#7155 Photoshopban
Kimentés:
8.8.8.8 ARGB 32 bpp | unsigned -
#7154 Azt hogy mibe kell menteni, majd Alex segít kicsit, mert én akárhogy mentem működik ugyan, de valamiért nem lehet kilépni a játékból escel :))))
DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha... így mentettem működik, de valamiért nem lép ki a játékból, amit már többször tapasztaltam, de nem tudom mitől van .... -
#7153 Amúgy én így csináltam :
a lenti sárga-fekete felnit világosítottam fehérre a küllöket, szürkére a többit :
-
#7152 A festésedről is adsz egy képet ? A dds-ről . -
#7151 kép -
#7150 Na jó itt kell abbahagyni. Nem tudok képet küldeni privátban, nem tudok képet bepostolni, nem tudok felnit festeni. -
#7149 -
#7148 Szóval ha át színezem az ágakat akkor egy ilyen szart kapok eredményül:
-
#7147 PM ! -
#7146 Jah, abban volt egyedül felni dds :) Megpróbálom itt sg-n hátha engedi ....Bár ennyi idő alatt ötöt megfestettem volna, de ügyes vagy te, megoldod, és utána tudni fogod ;) -
#7145 3 mappa van:
alpine white; black; bmw
Most egyikben sincs felni dds.
A bmw mappában (az a sárga/fekete) volt felni dds, de most véletlen azt is kitöröltem. Át tudnád küldeni a bmw mappa felni dds-eit, illetve azt amit te mondtál? -
#7144 ennek a gyári fehér BMW-nek van dds-e, az amit beraktam . A sárga részt világosítsd ki majdnem fehérre ( ha tök fehér az nem lesz olyan szép ...) a fekete részeket meg fesd át szürkére .A felni dds-e világosítva van a képemen, hogy látszódjon, az eredeti természetesen tök fekete volt, mint ahogy az autón is látszik .
Már nem emlékszem, de szerintem ez gyári skin, ha esetleg nem az akkor valahogy átküldöm neked a két ddst . -
#7143 Igen, csak ez a baj, hogy az alap felni nincs meg dds formában, és mindenhol teli festést találok csak.
Ha az alap meglenne akkor tényleg csak az ágakat festeném. :)
-
#7142 Vagyis ha van olyanod ami teljesen króm hatású, akkor fogd azt és fesd be a középső kör alakú részt fehérre ( világosítsd ki akkor megmarad az árnyékolás ...) a többit meg hagyd alapon ... -
#7141 Ki kell kisérletezni hol van a felni peremének festése, de valószínű, hogy oldalt alul a kis csíkok azok . Azt hagyd meg szűrkére az ágakat és a csavar részeit fesd csak be :
-
#7140 Jó reggelt!
Olyan problémám akadt skin készítés közben, hogy 2 színű festés akarok az E30 Group A-nak a felnijére. Alapból króm hatású. Találtam a neten festett dds-t, de olyat hogy króm maradt a perem olyat sehol. Szóval röviden amit szeretnék, hogy króm perem marad és csak az ágak fehérek.
Please help! :) -
fs9pilot #7139 Először is Kellemes Ünnepeket mindenkinek! :)
Másodszor pedig hoztam pár képet a drágaszágomról. :D Szpójlerbe tettem, akit érdekel majd megnézi, akit pedig nem, azt legalább nem zavarom. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#7138 Én azzal is már biztos, hogy gyorsabb lennék. -
#7137 Próbálhatjátok kuplung nélkül csak gázfröccsel visszaváltani, de nem számít sokat inkább stabilabb (nekem bal lábfékkel az) de gyorsaságba nem számít annyira. Én 59.4-et tudtam jönni alap setuppal semi-slickeken. -
#7136 Beszélgettünk :DDD -
#7135 Latom van nehany tucat hozzaszolas, a szokasos duo-trio foszereplesevel:) -
#7134 Ott, hogy ők tehetségesek, én meg nem. Illetve a pályát is valszeg jobban kihasználják, mint én. -
#7133 De hol a többi 3 ? Az nagyon sok :) Már nem nekem, én ott vagyok ahol megérdemlem, de lövésem sincs hogy lehet annyit összekaparni :))) -
#7132 Kuplung h-váltóval kapok 3,4-et. Bután vezetve simán fél másodperc lejönne a féktávok miatt ebből. -
#7131 Nekem féktáv végén a legkisebb kormánymozdulatra is elindul a hátulja .....Az F40-nek ...