42876

banner
  • lac coo
    Én is pillangóval mentem :DDDDD

Jah, ezek a hegyi pályák valahogy unalmasak mindig ..... Kanyar-kanyar-kanyar ....
  • Alexease
    Ez ami nagyon nem izgat, a drifttel egyutt:)
  • Alexease
    Az a BMW teljesen jo, a pattogas is tokeletes:) Ez ilyen felfuggesztes;P
    Annyi trukk van, hogy minden auto kicsit driftesebbre van allitva, "egyszerubb" legyen, nyalcsogatosabb, valszeg a gumik is kicsit oldaltartosabbak mint amennyire kellene.

Ha a pattogast a rugozo-pattogasra erted, akkor noved a lengescsillapitokat (foleg rebump) es engedd lejebb az autot. Akkor is pattog, de mar csak egyet, nyikkanassal es femes hanggal kiserve:D

Mentem en is egyet hotlapon, ha mar igy alakult, de az elso 10 mar kicsit az ertelmetlen kategoria.
    Eleve csak 6 sebessegesre allitva jo (gyorsitas, fekezes, motorfek), ugy meg sokat kell kapkodni, pedalozni, bunteti a hibat es kapkodast (nem valt be, recseg).
    Jo lenne, ha azt is tudna mutatni, ki milyen valtoval es pedalozassal megy.

Igaz nem nagyon erdekel, mert ugyesebbek mindig vannak, akik hatrafele is gyorsabbak mint en;D
  • TeeBeee
    Nekem is az az aktuális kedvenc. Bírja, sőt szereti a keményebb vezetést.

Az 599xx nagyon nem tetszett az első körökben, de jól setupolható és most már nagyon tetszik az is. (túlkormányzott gyárilag, ami szerencsére kiküszöbölhető)
  • lac coo
    Nekem nagyon bejön az BMW M3 GRA ..... Ha ezt a hülye pattogást megcsinálják ( bár ez speciel nem olyan vészes most ...), 10-ből 10 lesz simán. Elég jól adja a határon autózást .....sikerült első oldalra felküzdenem magam a hotlap vackon, ami tőlem már már földöntúli teljesítmény :))))
  • Szabi #7205
    10 alá sikerült már valakinek bemenni ? :D
  • Alexease
    Megtalaltam az iR-es videot, amiben a Kanadai palyat szkennelik.

Versenyhetvegen csinaltak, 1 ejszaka alatt, mert amugy nincs versenypalyanak hasznalva, es a nyomvonalon kivul eleg szegenyes lett volna az informacio/kornyezet.
    Bar a nyomvonal a lenyeg, az meg fix, de hat akkor is sokat szamit egy korbe keritesezett, epitett, lelatozott verenypalya, ami pontos, es nem kepek es video alapjan modellezik korbe.

5:30-tol.
  • Alexease
    Nem tudok rola hogy megvettek volna oket. Az iR-nek sajat gepe van sajat emberekkel.
  • Alexease
    Meg senki nem modolt semmit, o az egyetlen, aki betett 2-3 palyat (programozo). Vagyis nincs agyonmodolva;)

Az autokat (elvileg) eleg jol levedtek (valami specifikus data kodolas, ami csak azzal az autoval mukodik). Nem lesz egyszeru szetpiszkalni valamit.
    A meglevo gyari autokhoz, nem lehet majd hivatalosan hozzanyulni. A modolasnak mindig meglesz az elony melle a hatranya is.

Ha lesznek is hozza modolt autok (valszeg nem sok), szerencsere van/lesz boven gyari auto, igy nem szukseges azokkal kinlodni.
    A palyakal fontosabb a modolas, mert abbol eleg rosszul allnak:/

Csalok meg mindig lesznek, azt ugy sem lehet kiszurni.
    De az ooflien AI-val nem szamit, a hotlapozas csalok nelkul is vicces, a free szerveres futamok altalaban nelkuluk is gazosak;)
  • Dietrich
    Szó volt korábban a lézer szkennelt pályákról, hogy ezt cégek végzik el.
    rf-ben van 2db ilyen ausztrál pálya az Eastern Creek és Oran Park.
    Úgy tudom a készítőket az IR "meg is vette" vagy nem?
  • LESCO
    Kövezzetek meg, de ez a agyonmodolás a fejlesztési fázis kellős közepén nekem kicsit erős. Mi lesz ebből, mire kijön az 1.0? Meg ha ennyire modbarát a dolog, mi a garancia arra, hogy nem lesz "hengerfelfúró app" meg "nitro app", és az egész elmegy egy gagyi, online versenyzésre alkalmatlan irányba, már ha az egyenlő feltételekre gondolok.
    Tényleg nem értek hozzá ilyen szinten, ezért ha van megnyugtató megoldás, akkor ok, csak csalók és csíterek még ott is vannak, ahol erre nagyon vigyáznak a fejlesztők, de itt úgy látom bedobták a lovak közé a gyeplőt.
  • Alexease
    Lehet. O mar egy honapja Trento-t is megcsinalta;)
  • Szabi #7198
  • TeeBeee
    Ilyet lehet?!?

• TeeBeee
    A játékban kb. semmit sem kell állítani, ellenben a logitech profier-ben tedd a kormány szöget 900-ra.
    Ezután esetleg futtasd le a kis varázslót a játék /beállítások-on belül.
  • lac coo
    Nem értem a kérdést ....
  • Firerock
    Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy hogy lehet beállítani,hogy ne csak felet forduljon a kormány mindkét irányban? G27-em van és nem találtam ilyen beállítást,csak a kezdő beállításnál volt ilyen.
  • lac coo
    Nem mondod :)
  • GPx8
    Ezt már Alex rég megcsinálta.
  • lac coo
    Special Event with AI 1.0
  • bigiboi
    Ok "megoldódott"! tűzfal levédte most már nem kéri a frissítést de az időket /időmet nem mutatja/!
  • raczger
    Minden fájlt beillesztettél a helyére, felülírtad a régiekkel? Próbáld meg újra, valószínűleg ezzel lesz a probléma.
  • LESCO
    Írjál a fejlesztőknek... ver 0.4.1
  • bigiboi
    tudna valaki segiteni!? letöltöttem a RSR Live Timing for AC Version:2.0.006 beteszem ahova kell de játékon belül még is azt irja hogy "pls uppdate app"
  • Szabi #7186
    de azt se értem, hogy autónként miért kell állítgatnom, hogy mivel akarok váltani.. jó lenne ha két gombon is lehetne :(
  • BooMiller
    ezt én sem értem mivel alap kb 10 éve a szimekben:)
  • Szabi #7184
    az autóba lévő kormányt nem lehet kikapcsolni ? :)

rohadt idegesítő 2 kormányt látni, főleg úgy ha fölöslegesen kitakarja a műszereket.. :D
  • lac coo
  • TeeBeee
    Kép
  • Szabi #7181
  • TeeBeee
    Na elkészült.
    Letölthető

Peter Brock és Jim Richard 1987-es BMW E30 M3 festése. Egy BAthursttal még aktuális is lenne. :)
  • LESCO
    Tény hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
    De én mindent megbocsájtok neki, ha jó lesz az 1.0, ennyiért. Ha jön még addig hozzá valami plusz, azzal csak boldogabb leszek. És akkor megveszem az összes DLC-t. Ha meg nem, akkor többet nem veszek tőlük semmit. Ennyi.
  • GPx8
    Szerintem Kunosból tananyag lesz valami marketing iskolában, mint rossz példa. xD
    Karácsonykor bejelnteni nagy dirrel-dúrral (visszaszámlálás), hogy majd 9(!) hónap múlva valamit meg lehet venni külön, ahhoz azért tehetség kell. :)
  • lac coo
    Egyezzunk ki abban, hogy az emberek lustak logikusan gondolkodni :))))
  • Alexease
    Ezt ugy tudnak orvosolni, vagy legalabbis csillapitani a lazadasi kedvet, hogy minnnel elobb kitolnanak egy mukodo AI-t (meg ha bena, akoris). Az uj tartalmakkal mar hiaba operalnak, ahhoz gyorsan hozzaszoktak az emberek.
    Vagyis adnak valamit, emivel hasznalhato(bb) lesz a progi.

Az online-t nem irom, mert azt valszeg el akarjak huzni az 1.0-ig, de legalabb eleg sokaig. A warez miatt nem tolhatjak ki tulsagosan koran.
  • Alexease
    Ok csak azt latjak, logikusan, hogy vettek valamit, ami hasznalhatatlan, es a ceges bejelentes/ajandek az, hogy 1 ev mulva megvehetnek hozza meg valamit;D

Mintha vennel egy autot, amiben nem mukodik a futes, nem veszi be az 5-6. fokozatot, es kuld a kereskedo egy levelet, amiben orommel ertesit, hogy 1 ev mulva megveheted hozza akciosan a hatso ulessort is;D
  • lac coo
    De még ennek fényében sem értem ,miért ez a hiszti, egy majdnem egy év múlva megjelenő DLC miatt ?! :) Nagy IQ nem kellene hozzá, hogy azért csak egy év múlva lesz mert előbb ezt fejezik be :DDDD

Ha azt mondták volna, hogy van licensz, nekilátunk, janur végére megvan , akkor érteném a felháborodást.... De így ...

Nóóóórmális, Margit! ? :)
  • Alexease
    Igen, de TE nem a nagyatlag vasarlo vagy, de EN sem;)

Ez most azokrol szol, akiknek a 35EUR nem tetel, filleres osszeg, meglatnak valamit, ami csillog, latvanyos, ujdonsag, friss, parasztvakito, igeretes stb., es gondolkodas nelkul becsengetik (semmit nem olvasnak el).

De ha ezekutan nem azt kapjak amit hittek, remeltek, szerettek volna, akkor a 35EUR mar azonnal sok lesz. Ami teljesen logikus, fogyaszto tarsadalom.

Ezt korabban ugy lehetett kikuszobolni, hogy az ilyen tipusu programokat, csak szuk korben terjesztettek.
    De ahogy ez kikerult Steam-re, hiaba az EarlyAccess es a hozzafuzott szoveg, lenyegeben "kikerult" a polcra.
  • lac coo
    Akkor jó, nem értem de nem lényeg :)
  • TeeBeee
    Gond nélkül ki lép.