42876
-
Na végre fel tudtam venni. -
Screenracer #7249 Ne akkora külömbségeket képzelj el, mint a Lada meg a BMW között, azért. :DDD
Itt csak apró eltérsekről van szó, amit az egyik superautóban jobban meg tudtak oldani, mint a másikban. Meg hát az ilyen véleményekben azért elég nagy arányú az izlés is. :P -
#7248 Gondolom az árához, és a szuperkar mivoltához képest mondják róla, hogy szar.....
De AC-ben kifejezetten szar, bármilyen is valójában.Bár sokat bohóckodtam vele, mikor kijött, ma már nem érdekel, nem éri meg a kínlódást. -
Screenracer #7247
Tényleg.A McLaren szinte egy roncsautó. -
#7246 A McLaren az szerintem is vacak .azt mondják az életben is elég vacak. De minden autó nem lehet tökéletes, olyan nincs :)
Street gumi előbb megcsúszik az igaz, nem lehet olyan gyorsan kanyarodni vele, de sokkal jobban tart csúszás alatt és előbb, fokozatosan nyeri vissza a teljes tapadást.
Gumival abszolut nincs bajom, az szerintem jó lett . -
Jackal #7245 Street gumik mégjobban csúsznak, a mclarenen húztam fel tegnap az agyam. Amúgy nem az abszolút sebesség a lényeg, hanem mikor előrefele már nincs sebesség vagy gyorsítás, akkor nagyon hülyén viselkedik az autó. (még kis gázzak vagy lightos motorfékel is nagy fokozaton) -
#7244 Én pl F40-et is a street-tel szeretem, lassabb, az nem érdekel ,de sokkal élvezetesebb . -
#7243 Nem igen szoktam 50-nel menni vele, szóval nem vettem észre :)
De amúgy ez többé kevésbé mindegyik szimben ilyen, valahogy teljesen új gumifizika megoldás kellene, de nincs, ez van .
Amúgy ez a slick gumik jellemzője, próbáld ki valamilyen street -tel, az nem fogja ezt csinálni .... -
Jackal #7242 Észrevetttétek már a legutóbbi frissítéstől, hogy lasssú tempónál nagyon csúszik oldalra a kocsi, főleg ha olyan szögben "driftel" nem hiszem el hogy 50-s tempónál 30-40m-t csúszik oldalra a kocsi, de előre fele annyit se satuféknél, slick gumival. Gázadással eggyütt meg sokkal nagyobb a csúszásai ellenállása. Valami nagyon el van szúrva azzal a fizikával. -
#7241 Köszi!! -
#7240 Persze ! Beállításoknál kiveszed a controll résznél, a shifter-nél a pipát a h váltoról ... -
#7239 Azt hogy állitjátok be pl hogy egy e 30-as bmw-t lehessen pillangóval váltani??/vagy lehet egyáltalán?/ -
#7238 Pedig azt megnézném, nem mintha lenne esélyem ilyen időre, csak kíváncsiságból ! GRAT, ez már igazi UFO idő ! :) -
-
#7236 Monza @ E30 Group A
1:58.296
Fel akartam volna tenni youtube-ra de a gépem tiltakozik ellene, sehogy sem akar 15 fps felett videót felvenni... Sose rakjatok fel win 7 home premiumot, inkább visszateszem a professional-t. -
#7235 Nállam sehol nem jó! Max az első kanyarig -
GPx8 #7234 Nektek megy imolában az AI? Nálam most nem jó. -
#7233 Nincsenek ravasz kanyarok :"D szerintem sem. -
#7232 Kurva jó a hangja ! :D -
#7231 Unalmas, nincsenek sikánok, ravasz kanyarok .... De kinek mi, ezen ne vitatkozzunk .... -
#7230 Ez meg OFF, de ha mar ezt is feltoltottem
Amugy ez eppen az ellenkezoje, mig az AC gumi oldalra tart es "alulkormanyzott", addig ez semeresem tart es mndenfele kormanyzott;D
-
#7229 Hegyi szakaszon nem? :D -
#7228 Nem. A driverben beallitod arra a fordulatra amit fizikalisan tud (pl. 900 fok), ugy hagyod, a jatek majd annyit hasznal, amennyi kell neki.
900-as kormanynal max az afolottieknel van gond (1-2 utcai auto). De ott is csak vizualisan, a elfordulast aranyosan elosztja a tiedre. -
#7227 Azt meg nem figyeltem:) Szerintem, egyelore orul az engine, ha kitolja magabol ami van (ami nem rossz, sot eleg jo), extra-pozicionalt dolgokat talan majd kesobb a fejlesztesi kivansaglistaban:) -
#7226 Tehát ha pl a játékon belül váltok a Lotusról a Taatusra akkor ki kell lépnem és át kell állítanom a profilerben? Ez így elég gáz... -
Fox44 #7225 Fov állításkor a hangok nem változnak? -
#7224 Én szándékosan túlerőltetett kört rakok majd, fel ott aztán van hűbazzegazanyádcsáját... :)))
Csa kse videovágó se semmi :)) -
LESCO #7223 Nagyon jó a fíling... :) -
#7222 65/60:P
Gazfroccs nelkul hattal erkezem meg a kanyarba:) -
TeJ2107 #7221 Jah de volt gázfröccs :D kicsit elnéztem :D -
TeJ2107 #7220 Állat :D A Diffi mennyire van vissza véve, hogy gázfröccs nélkül nem áll keresztbe a hátulja ? :O -
#7219 Mivel tetszett a dolog, igy megorokitettem egy kort:P
Sok ertelme nincs, mert mindenki ezt latja, csak gyorsabban es szebben:D
Ez van normalis kezelessel, ECU ABS nelkul; kicsit lassabb a dolog mert realtime felvetel, igy kicsit szaggatott, plusz probaltam a kerekvetokon ugralni, hogy mennyire pattog. De nem nagyon lehet, mert elege leultettem, igy vagy keresztbe all vagy felakad es felborul:DDD
-
#7218 azokat jobban szeretem, mindig lehet jobban csinálni egy kanyart :)
Nem minden hegyi pálya uncsi de a legtöbb az . -
#7217 Ha a hegyi palya unalmas, akkor a rendes versenypalyak mik? -
#7216 Véletlen vagy ne, jó idő az, én pillangóval elmaradok tőle jócskán ( mondjuk én mindennel mindenhol elmaradok ...), de a setupom is szokásos érdekes lehet, féktávon alig tudom az úton tartani, meg kicsit alulkormányzott kanyarban ...:)) De mindegy, engem sem érdekel igazán hol vagyok azon a tabellán .. -
#7215 Az valszeg veletlen volt, talan 3 kort mentem ossz-vissz:)
Raadasul, mentem meg nehany kort az allitgatasok tesztelese miatt, es most vettem eszre, hogy elozoleg nem kapcsoltam ki az ECU ABS-t (gyari autoban levo). Anelkul +1sec. Persze az hozzatartozik az autohoz, de akkoris. -
#7214 En nem gyors akarok lenni, hanem elvezni akarom a vezetest, igy nalam mindig kotelezo a normalis autokezeles:) -
#7213 A H-váltó eleve időt vesz el, meg a 3 pedál is, szóval értelmetlen használni, ha gyors akarsz lenni, ha élvezkedni akkor pedig kötelező :) .
Én sima pillangóváltóval mentem múltkor, úgy a hatodik helyre lett elég az időm.
Régebben LFS-ben mentem egy kis időszakban sokat H-váltóval, akkor egy kombóra nagyon rágyakoroltam, ott egy körön +2 tized volt a különbség. -
#7212 Miről beszélsz, rohadt nagy időt mentél , Grat ! Főleg a macskafarok váltóval ! :DDD
Az tetszik nagyon, hogy nem sima a pálya !!!!! És érezni is lehet, hatása is van a hupliknak . -
#7211 Miről beszélsz, rohadt nagy időt mentél , Grat ! Főleg a macskafarok váltóval ! :DDD