42876
-
#7290 kiadva még nincs
a fotómod mikor tűnt el a játékból ? o.0 -
#7289 van ezen kívül valami "külsős" pálya? Tehát olyan ami nem hivatalos -
#7288 így van majd átmenni Gyergyó felé. Na az a igazi pálya :) -
#7287 Jaigen, Korond-Parajdon átmentünk párszor. Szerintem oda minden autóbuzinak el kell mennie. -
#7286 ott mi is többször, hiszen azon a részen van. legutoljára akkor jártam ott mikor megjelentek ott azok a magyarok akik motelnek, szállodának vették meg az ottani ingatlanokat 2001 körül. -
#7285 Atom lama vagyok ez a drag hogy működik?:)) -
#7284 Mi Szováta környékén voltunk. A legjobb az emelkedős kanyargós út, mert ott van kapaszkodó sáv, és két sávban rakosgatva csak jobb közlekedni mint egyben :D Sajnos ott nem én vezettem. -
#7283 van több is.
én imádtam a marosvölgyét nincs rajta 20 méter egyenes szakasz, bár nem hegyi út csak néha ne jött volna szembe egy "ekhós szekér" vagy tehén csorda :D
de ami a Gyergyószentmiklós - Bucsin tető és innen Parajd (onnan mentünk Korondra és vissza)az valami kurva jó volt még az 1,9-es olajkályhámmal is! Rally nyelven mondva vegyes út az a kb. 70 km. hegyi, erdős, murva, aszfaltos, földes út :DD -
#7282 thx ! -
#7281 Közben megtaláltam :) Joux Plane -
#7280 http://www.kegetys.fi/
Innen. -
#7279 Dobd be a linket pls ahol megtaláltad a pályát ! Thx ! -
#7278 Voltam akkor is. De most kurvajó, volt egy olyan törött ívű kanyar, húh :D És a hegyi utak unalmasak.. -
#7277 jártál volna ott 1994 meg 2000 körül nem ezt írnád :D
nemzetközi E65 asszem a száma...tele volt 2-3 méteres harci árkokkal...kemény 30km/h volt a max. tempo ahogy kerülgettem őket. -
#7276 Megvan más oldalról, kaja után próbálom is.
Erdélyben voltam, és hú, na ott vannak utak. Kanyar kanyar hátán, jobb minőségű utak mint itt, kibaszott jó. -
#7275 Hol a letöltés gomb? -
#7274 Amit vezetés közben ki b kapcsolhatsz az benne van az autóban mármint eredetileg , nem? -
#7273 :) -
#7272 Úgy értem, hogy ők már "saját" emberek. Indycaros csókát is megszerezte az IR szintén az rfactorból. -
#7271 Akkor lehet ezért vagyok lassú mert állandóan kikapcsolom az ABS-t ahogy beülök az autóba? :D -
nortsen #7270 Úgy tudom, hogy a segítségeket az ini fájlból varázsolja ki a progi, és az nem jelzi vissza a valódi segítségek állapotát, pontosabban a vezetés közben ki/be kapcsolható segítségeket. -
Fox44 #7269 Tetszik.:) Kicsit, Grand Prix Legends-re emlékeztet. -
Fox44 #7268 -
#7267 Ja, azt elneztem;) Pedig eloszor arra tippeltem, hogy valszeg egyforma vagy nagyon kozeli, de beneztem, aztan valami bugot kerestem, amit nem talaltam:P -
Fox44 #7266 Az időket.:) -
#7265 Mit kell nezni?:) -
#7264 hmmm lol
-
#7263 Nekem uncsik :) Olyan mint Magione kétszer, összesűrítve, és egyenesek nélkül :)
Maga az offroad nagyon bejön, de ezek szinte mindig ilyen unalmas kanyar-kanyar hátán pályák .
Persze bajom nincs vele, én is körbeautóztam egy-két autóval rajta, de nem a nagy kedvenc lesz ! :D -
#7262 Ez(ek) marha jo palyak! Az eredeti palyak tutik.
Lehet hogy a mai szemmel kicsik a texturak es nincs teletolva extra shaderekkel, de ezekhez nem is nagyon kell. Sokkal tobbet szamit, hogy igenyesen es reszletesen vannak osszerakva. A nyomvonal valtozatos, dimbes-bombos egyeletlen, a novenyzet es az objectek mennyisege eppen annyi amennyi szukseges.
Persze lehet finnyazni, hogy nem kellene mar most "modolni". Akinek nem tetszik, semmi gond nincs vele, nem kell letolteni es hasznalni:DDDD
De az AC-hez meg honapokig nem lesz lehetoseg normalisan modolni, es sajnos a palyakkal eleg rosszul all:/ Es elnezve a rendszert, legalabb ugyanolyan gazos az egesz, mint az nKP volt:/
A korabbi modolhato jatekokhoz is ritka volt az igenyes, nullarol osszerakott palya, nagyreszt korabbiakbol es egyeb cegektol forgattak at a cuccokat.
Raadasul a modolas mar kicsit meghalt, a profibb, hiresebb, ismertebb palyakeszitoket mar bekebeleztek a cegek.
Valszeg lesz nehany kifejezetten ehhez konvertalt es keszitett palya, valami jobb minosegu, de a legtobb "egyszeru" konvert lesz a korabbiakbol.
De talan Kunosek sem allnak le a palya licenszekkel es keszitessel, es ha evente kiadobnak 1-2 palyat, akkor hosszutavon nem lesz gond. -
atiwrc #7261 A RichardBurnsRally egyik francia pályája.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYXoC_rd95Q -
cstibikeee #7260 http://www.racedepartment.com/forum/threads/joux-plane.79930/
Nekem nagyon tetszik ez a pálya a Gr. A E30-al. -
#7259 Legjobb időm én is abs-el mentem, pillangóval kuplung nélkül ,gyíbele módra :DDDDD
Amúgy nagyon nem érdekelnek ezek a hotlapozások ...
Norbi: a gyári,ECU abs-t tc-t nem írja a hotlap cucc .... -
#7258 Hotlap szerint nem használt semmilyen segítséget. -
#7257 Ha jól látam, és hallom ABSel megy, amivel oda lehet taposni, pláne ennél az autónál mivel nincs blokkolás ilyen mély fékezéskor sem. -
#7256 Kinek mi a legjobb reakcióideje gyorsulásba?
Nekem eddig egy 685.50msec -
#7255 -
#7254 59:404 H váltó kuplunggal.
30 kört szenvedtem mire összejött, de nagyon nehéz volt kiautózni és még van benne :D -
#7253 Inkabb csak siman ennyi van bennem :)))) -
#7252 Akkor rosszul használod a motorféket:) -
#7251 Faja ! Én sokkal előbb fékezek mindenhol egyszerűen nem áll meg úgy mint nálad :))