42876

banner
  • Dietrich
    az a kurva duda a legfontosabb az rf modokban is hogy elsőre kész legyen
  • lac coo
    A legjobb amikor kikapcsolom a gyári ABS-t és bevágja R-be :))
  • Alexease
    Beallitani semmit, de a CTRL-H mukodik (es kozben meg dudal is):P
  • Timbu
    Azt egyébként be lehet állítani, hogy egy gombbal a teljes HUD ki-/bekapcsolható legyen?
  • Screenracer #7326
    Nem akartam neki rossz reklámot kelteni.
  • Alexease
    Kicsillagoztad a MarioKart-ot?! Miert?:)
  • Screenracer #7324
    Te meg mehetsz vissza *******. :DDD
  • lac coo
    Nem volt szó róla ....
  • cselt
    Ezzel én is egyetértek, egyedül annyira nem mókás körözgetni én is inkább multiban nyomnám már, ai annyira nem érdekel. Szó volt róla, hogy idén jön az ai és/vagy a multi, hát kaptunk egy drages ai-t... Nem az igazi, de remélem nem kell sokat várni jövőre a multira.
  • lac coo
    Én nem értem miért károgsz ezen folyton ?! :D

Megmondták még nem lesz, majd ha lesz, lesz .... Nehéz képlet!? :D

Ha nem jó így neked minek vetted meg , ráértél volna ....
  • GPx8
    Mindjárt eljuttok oda, hogy ez annyira marha jó, hogy multi sem kell bele... :)
  • Fehercsoki
    Oké mehetsz is vissza CARSozni...
  • bardocz

Ha tudtam volna pár éve, hogy a lengéscsillapító állítása annyi, hogy mindent nagyobbra veszek, és jobb lesz...
  • lac coo
  • Screenracer #7316
    Az iR-t? Még a netKart se. :DDD Előbb várjuk meg az 1.0-át. :))
  • twinr
    Üdv!

Nem gondoltam hogy iracinget lenyomja valami a szememben, de ac-nak sikerülni fog úgy látom.:)
  • lac coo
    Vagy Aristotelis összeterelte a régi bandát :DDD

A moddolási kedv amúgy, szerintem legnagyobb részt azon múlik, mennyire "menő" egy játék, márpedig ez nekem úgy tűnik elég felkapott lett ....
  • Alexease
    Annyi ertelme azert van, hogy akinek nincs ideje/kedve online-ozni, legalabb hasznalni tudja a programot.
    Nem varok az AI-tol online szintu csatakat, csak arra kell, hogy ne legyen ures a palya, legyen kit kerulgetni, minimalisan vedekezni:)
  • Alexease
    A tobbszorosen konvertalt dolgokbol ritkan volt balhe, de a valoban egyedileg keszitett palyakat azert vedtek, nem szerettek ha csak ugy pakolgatjak;) Honapokig keszulnek, van vele munka boven.
  • neilszab
    Nem értem miért várjátok ennyire az AI-t, soha sem volt semmi értelme, még egy szimben sem volt jó... olyan hatalmas korszakalkotó előrelépést meg nem várok, hogy élményben képes legyen akár csak megközelíteni is egy hús-vér ellenféllel való küzdelmet.

Szerintem SIM-ben még sok-sok évig nem lesz értelme AI-ról érdemben beszélni, nem tartunk még ott...
  • Alexease
    Megertem oket, hogy nem szeretnenek konverteket latni, sem a minoseg, sem a jogi dolgok miatt. Ebben igazuk van. De kicsit azert optimistak az uj palyakkal kapcsolatban;)

Korabban remenykedtem, hogy normalisabb rendszer lesz hozza, ehhez talan meg en is csinalgattam volna ezt-azt, de az elcsipett infokbol itelve, lehet hogy maradt az nKP rendszer, az meg nagyon nem tetszett, hasznalhatatlan volt:/
  • lac coo
    Barki atrakhat barmit ha tudja, ez eddig sem volt olyan nagyon nagy felhaborodas targya :))))
  • Szabi #7308
    rf-re és rf2-re is készültek szép pályák, ha a készítő rakná át AC-ra az nem lenne szabálytalan :)
  • lac coo
    Az a baj, hogy egyre nehezebb még lopni is, mindenki kódólja ahogy tudja :) Régi F1c pálya meg kinek kell ...? :)
  • Szabi #7306
    nem üldözik, csak nem akarnak bíróságra járkálni :DD

más oldalakra mehet és használhatja bárki, csak a hivatalos oldalon ne legyenek kint :)
  • lac coo
    Az csak formalitás, semmit nem tehetnek ellene, úgy is lesz kismillió konvert, de hivatalból nem mondhatják, hogy lopjatok bátran :)
  • Alexease
    Palya nekem is kellene, RBR is boven johet, de azert AI sem artana;P

Remelem nem adja fel es meg csinal nehanyat, bar Kunosek uldozik, kitiltottak a playa konverteket a forumrol, bezarjak az osszeset;) Csak redeti palyakat szeretnenek latni. Arra meg varhatnak egy ideig...
  • lac coo
    Én netkar Aostát akarom még plusszba, az király pálya :)
  • lac coo
    azt jól láttam, hogy van amelyik autó engedi rossz kuplunggal is váltani, van amelyik meg darál ? gondoltam ez engine szinten van ....

Amúgy nem biztos, hogy pusztán a pillangó miatt gyorsabb lesz. Óriási váltási idők vannak beállítva olyankor, rengeteget megy az ember felengedett gázzal, várva hogy végre elváltson .
  • Szabi #7301
    nekem már AI se kell, csak mééégtööööbb RBR pálya :D

na meg persze jöhetne sok-sok hazai rally szakasz is :)
  • Alexease
    En meg nehany hete az AI-ban remenykedtem, de aztan lemondtam rola:)

Auto van boven, es meg lesz vagy 15db a veglegesig. Aztan a DLC cuccok. Amire a CARS megjelenik, az AC sem szegyenkezhet, 50db korul lesz ebben is.

Es valoban jok, csak kicsit allitgatni kell oket. Az hogy a szemelyes izles vagy az eleve lightosabb/driftesebb beallitasok miatt, az mindegy. Mindegyik programban piszkani kell, legalabbis a szimesebbekben, ez alap, ettol (is) jo.

A gyorsasag, foleg a hotlap miatt, sokadlagos. A korabbi peldakbol latszik, hogy barmelyik autot, ABS-szel utolso pillanatban padlozva (sok-sok kiserletezgetes utan, igazabol ebben csak ez a kihivas/feladat:P), F1-es stilussal pillangoval daralva a sebessegfokozatokat, masodperces kulonbsegek adodnak. Teljesen felesleges osszehasonlitas;)
  • lac coo
    Én nem várok semmit ...annyi jó autó van, hogy győzöm váltogatni őket :)

Eleven leültetve Monzán hihetetlen, ilyen pályát én még nem láttam ,tele van huplikkal, nagyon nagy ... kisebb Lotusok is marha jók H váltóval, bár én azzal lassú vagyok ( azzal is ), de mindegy, marha élvezetes ....

Valaki mintha már peticióval fenyegetőzne, lol :)))
  • Alexease
    Ja, ez nehany napja volt, amikor az AI-rol faggattak, hogy miert olyan es mikor, ha nem akkor legyen online:)
    De a lenyeg, meg mind a ketto "szar" vagyis felejtos.

Ez meg tegnapi: "il 31 un annuncio di una nuova licenza. Il prox update il 12 o il 17, ancora non abbiamo deciso."

Vagyis a holnapi "ajandek" egy bejelentes lesz (ahogy varhato volt), nem erdemes valami letoltheto dologra szamitani;)
  • lac coo
    Kunos twitter:

"AI actually leaves with a chat message "netcode is shit" :P
  • bardocz
    Persze persze, tudom, szerintem eddig minden gép újratelepítésnél így jártam. Ráér, annyira nem fontos ez most. Játszani tudok, meg vásárolni(bár úgyse jön most semmi), ez a lényeg.
  • lac coo
    Steam-en lehetetlen elfelejteni a jelszavad, szépen felajánl mindenféle módszereket, hogy kapj újat .
  • bardocz
    Áh, majd ha újrarakom a gépem, addig inkább nem jelentkezek ki :DD
  • lac coo
    Hát kérj másikat ! :)
  • bardocz
    Ez komoly, hogy a steam accountommal össze kell kötnöm a fórumos felhasználóm, hogy olvashassam? Kapjk be, nem tudom a jelszavam, és az emailek között sem találom :D
  • neilszab
    Ma este 19:00-től honlap reggel (hétfő) 3:00-ig újra 25%-os akcióval szerezhető be az [b]Assetto Corsa[/n] a Steam-en!

http://store.steampowered.com/app/244210/