Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Termeszetesen a mod palyak nagyon ritkan vagy soha nem erhetik el az ilyen gyari palyak minoseget, de ha mar lesz nehany igenyes, mar megerte.
Sajnos nincs kapacitasuk, se penzuk, hogy tucatjaval tomjek tele palyakkal. Foleg ilyen minosegben, mert ha trening software-t szeretnenek ismet, es hasonoo bevetelforrast mint az nKP-bol, akkor kenytelenek ilyen minosegu (scannelt) palyakkal dolgozni.
Raadasul, mas programokban is fejlodnek a palyak (ISI, SMS, S😎. Szerintem ha az rF2-bol, a CARS-bol vagy majd a GTR3-bol atkerul nehany palya, az mar eleg jo minosegunek szamit😉
Eddig az nKP konverzioknak a legnagyobb baja a nagyon regi es fapados engine volt, de elnezve a AC-t, ezzel mar nem lesz gond😉
Lézerszkenn meg nagy parasztvakítás, attól nem lesz jobb egy modell ....Legfeljebb megkönnyíti a munkát.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szeritem az ISI-nél elkezdhetnek kicsit parázni. Pedig ott is baromi jó a fizika szvsz, a régi F1 járgányok brutálisak, és bár nem tudom mennyit veszõdtek a modellenként a fizikával, azért biztos dolgoztak ott is eleget rajta, egyszerûen csak a tálalás nagyon gyenge szvsz, a menüben és a töltõképernyõt elnézve az rF2-ben nekem egyenesen szar lett a közérzetem... XD Pedig ezek apróságok, de nah, barátnõnél sem minden a belsõ.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
interjú
kunosazisten
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Vagyis meg barmi lehet, de egyelore nem irtak semmi infot a lehetseges vagy tervezett online szolgaltatasokrol.
Ha nem lesz, nekik elnezem.
De ha az rF2-nek sem lesz, ugy hogy se szervert se semmit nem biztositanak majd/talan/esetleg az eves online elofizetesert, az mar ciki😊)))
Fizikaban, gumiban, FFB-ben es a tobbi lenyeges dologban biztos hogy jo lesz. A latottak alapjan a grafikaval sem lesz gond;P
Ami az elozobol (nKP) hianyzott (AI) vagy nem volt az igazi (netkod), arra kell ragyurni.
Mivel „dobozos” (egyszer kifizetos) verzio lesz, online elofizetes nelkul, igy komoly realtime online szolgaltatast (adatbazis, hotlap-tarolas, statisztikak stb.) nem lehet varni es/vagy nem is lesz.
Sajnos Ok nem SimBin vagy SMS, akik millios eladasokkal buszkelkedhetnek, akik 1–2 evente kitolnak 1–2 dobozos programot kiadoval😉 Igy nincs penz szervereket fenntartani. Max 1 feltoltos hotlap-szerver, a gyari tartalmakhoz...
A palyak mar erdekesebbek. Lehet majd modolni, az OK. De nagyon remelem, nem olyan barkacs modon mint az nKP-t, mert az nagyon szar😉 Valoszinuleg nem😉
Irtak, hog kulsosokkel is dolgoztatnak, remelhetoleg ezek nagyreszt palyakeszitok (valszeg nem programozok), igy ezekbol igenyes, profi modder is lehet.
Ha 3–4 havonta erkezne hozza 1–1 normalisabb palya, az mar boven jo. Mar ha csak konvertek lesznek, akkor is jo lehet, mivel ahogy telik az ido, az „alapanyagok” is egyre kiforrotabbak lesznek (rF2, GTR3).
És itt legalább tíz mai, modern pálya lesz, azaz ezeken már simán el lehet kocsikázni élbõl, akár bajnokságot is nyomatni, szóval nem olyan mint az rF2, ahol lesz 2 régi, 4 mai, 3 oval, vagy valami ilyesmi. 😊
a marketingért meg max respect, nyomatja az infókat rendesen.
Raadasul Kunoseknak nagy elonye, hogy „raernek”, nincs pontos datum bejelentes, nincsenek csuszasban, igy figyelhetik, tesztelhetik a konkurenciat, latjak a felhasznaloktol visszajelzeseket, igy folyamatosan tudnak valtoztatni, boviteni, beepiteni. Az iR/rF2/CARS „kint van”, talan meg a GTR3-at is megerik, abbol is tudnak szemezgetni😉
Raadasul Kunos mindig is otletes ember volt, a nagyon regi, elavult alapokra is tudot barkacsolni valami egesz jot.
De modolhato lesz, es ha normalisan, nem ugy mint az nKP, akkor talan nem lesz gond a palyakkal.
Mert ebben én benne lennék, csak jöjjön a dinamikusság, idõjárás, motec vagy valami profi telemetriás cucc HUD-okkal, szóval legyen fejlesztés ezerrel. Grafika nagyon ígéretes eddig, ez már bõven elég lesz nekem 2012 végén.
Legyen valaki házigazda és változtassa meg a hülyeségem termékét. Felül az ád-ot átkéne írni és-re.
Kicsit félek, hogy drága lesz ez az AC. Bár Kunos eddig nem a lehúzásról volt híres.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Amugy a Leica-nak (azt hiszem) van mar full mobil, realtime 3D scan-je is (keresek videot)...
De a nK-ban mindigis az volt, hiaba volt az atlagnal rosszabb a graf. engine.
Az rF-ben neha extra reszletes, hightech cockpit-ot csinaltak, de megis valamiert rajfilmesek voltak. Az rF2 mar jobb, valszeg a shaderek, arnyekok miatt, de pl. a Megane meg mindig eleg gazos😉
A fülkére meg mit lehetne mondani ....?! 😊

Abarth 500 SS es Magiona liszenszek: http://www.assettocorsa.net/?page_id=1487
Botanikus vagy? 😊