Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azért van különbség egy suzuki meg egy merci között. Hosszú utakra nem kérdés mit választanék a kettõ közül. 2x vezettem le anglia-magyar viszonylatot oda vissza audival, most vettem helyette helyi használatra egy ignist, ezzel neki sem állnék anglia-magyarországnak.
Egy BMW/Merci/Audi arabol mindig lehet venni ket "normalis" autot😉 De ezek szandekosan vannak tularazva, ilyen is kell, mert sokan vannak, akiknek tul konnyen jon, tul sok penz, igy azoknak is el kell tapsolni valamire, le kell toluk huzni valamire😉
Meg ha nyernek is a Lotton, elvbol meg akkor sem vennek ezek kozul semmit sem😉
Meg ha nyernek is a Lotton, elvbol meg akkor sem vennek ezek kozul semmit sem😉
Hogy úgy mondjam, bármely BMW-rõl is van szó, azért pénzért, mindig találok szebbet jobbat 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Te jó ég ez valami eszméletlen élethû! <#taps>#taps>
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Nekem tetszik ez a bímer, oké, nem egy szépség😄 de szvsz
iszonyatosan élvezetes lehet vele túraautózni, kanyarogni, rallizni..
Kisebb kanyargósabb pályára sokkal jobb választás
lehet mint pl. egy 5-ös.
Viszont jöhetne egy NSX, GT-R vagy valami más japán csoda is. 😄
iszonyatosan élvezetes lehet vele túraautózni, kanyarogni, rallizni..
Kisebb kanyargósabb pályára sokkal jobb választás
lehet mint pl. egy 5-ös.
Viszont jöhetne egy NSX, GT-R vagy valami más japán csoda is. 😄
Azert a BMW-k nagyresze eleg jo, de ez valoban szarul nez ki😄 Nem is ertem, kiad egy ilyenert 8-15M forintot?!?! Annak k*rv*sok felesleges penze van😊 Ha mar valaki BMW-re veri, akkor ennyiert vegyen egy 3-as coupe-t vagy egy olcsobb 5-os sedan-t. Annak tobb ertelme van. Bar aki ennyi penzt ad egy autoert, az valszeg nem normalis/atlagos berbol-fizetesbol el, igy hozza is csaphat meg nehany millat😉
Termeszetesen mindenki magabol indul ki, igy en is😉 Mivel en 2.5M (ket es fel) hitelt vettem fel a lakasra, 30 (harminc) evre, igy szamomra erthetetlenek ezek az arak egy szaros autoert😄DDDDDDD
Termeszetesen mindenki magabol indul ki, igy en is😉 Mivel en 2.5M (ket es fel) hitelt vettem fel a lakasra, 30 (harminc) evre, igy szamomra erthetetlenek ezek az arak egy szaros autoert😄DDDDDDD
az csúcsfény, oldalsó oszlopnál meg a felni tetején is olyan. mondjuk nekem teljesen rendben van, leszámítva hogy csúf ez az autó, mint a legtöbb bmw 😊)))
Az nem biztos, hogy elsimitasi problema. Lehet hogy kulon van modellezve a lokharito a tores miatt (jo lenne) vagy csak a bump-map vs. csucsfeny adja ki szerencsetlenul a dolgot.
Hátsó lökhárító teteje a lámpa elõtt, csomagtartótetõ oldala. Nincs ezzel gond, minden játékban vannak ilyenek, csak a reklámképeken nem szoktak szerepelni. Az biztos, hogy ez a kép eddig a legcsúnyább amit kiadtak.
A mai fiataloknak kifinomult a latasa, kifejezetten elsimitas erzekeny😊 A legtobbszor, az elso velemenyek egyike egy jatekrol, a "rece" 😊
De azoknak, akik 13/14"-os, monochrome zold monitoron es/vagy fekete-feher Junost TV-n kezdtek az ipart, 320x240-es felbontasban, 16 arnyalattal, tokeletesek ezek a kepek😊 Igy nekem is😄
De azoknak, akik 13/14"-os, monochrome zold monitoron es/vagy fekete-feher Junost TV-n kezdtek az ipart, 320x240-es felbontasban, 16 arnyalattal, tokeletesek ezek a kepek😊 Igy nekem is😄
Interjúból:
Arról van információd, hogy mekkora lesz a gépigénye a szoftvernek?
Egyelõre nincsen! Annyi biztos, hogy nem fogja támogatni a Windows XP-t, de nem törvényszerû, hogy DX11 videókártya kell a futtatásához… DX10-ben is mûködõképes lesz a szoftver, jelenleg ezen is dolgozunk.
Arról van információd, hogy mekkora lesz a gépigénye a szoftvernek?
Egyelõre nincsen! Annyi biztos, hogy nem fogja támogatni a Windows XP-t, de nem törvényszerû, hogy DX11 videókártya kell a futtatásához… DX10-ben is mûködõképes lesz a szoftver, jelenleg ezen is dolgozunk.
Hát ha belegondolsz már kint vannak a gyártók a 3. generációs dx11-es kártyáikkal, lehet, hogy ami már csak dx10et tud el se bírja ezt a jatekot.
Igazából nem tudom, de nagyon meglepne ha csak DX11-ben menne. Az eleve bukta, azért sokan használnak DX10-es kártyát .
Engem meg az izgatna a programmal kapcsolatban, hogy mintha ugy olvastam volna, hogy csak DX11 tamogatasa lesz, DX9/DX10 mar nem?! Errol tudni mar valamit?
Bar most egyaltalan nincs gepem, de talan egy alaplap cserevel kesobb meguszom (±10E Ft), de egy uj videokartya mar tuti nem fer bele.
Bar most egyaltalan nincs gepem, de talan egy alaplap cserevel kesobb meguszom (±10E Ft), de egy uj videokartya mar tuti nem fer bele.
Az auto valoban ronda😉 Ez a sedan-nak kinezo coupe nagyon gazos:/ A regi 3 ajtos teljesen jo volt.
Mi a ronda a BMW-s képben ? 😊
Leszámítva, hogy az a BMW eleve ronda és kissé fura színe van ...
Leszámítva, hogy az a BMW eleve ronda és kissé fura színe van ...
Az utobbi 2-3 evben ujrairtak az egeszet, vagyis hozzanyult egy kicsit😉 Elrontani talan nem fogja😉
Kunosnak ffb, fizika készen van. Ha a netkaréhoz hozzá sem ér akkor is üti a jelenleg piacon lévõ szimeket ezen a téren. Sõt én annak örülnék ha nem is nagyon bántaná, mert még elrontja. Szóval ha felépít pár pályát autót már toppon van.
Ezt mikor is adják ki ? Jó lenne már végre valami ütõs szimulátor újdonság 😊
Az új képek amiket facebookra raktak fel valami hihetetlen ocsmányok:S Olyan konzolos hatása van:S (pedig csak PCre jelenik meg nem?)
hát, lehet VGA-t kell majd cserélnem 😞
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
-ban? 😉
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az AutoSimSport egyik szerkesztoje kiprobalta a cuccost, cikk a magazinba.
http://issuu.com/autosimsportmediallc/docs/autosimsport_v6i2_march2012/1
http://issuu.com/autosimsportmediallc/docs/autosimsport_v6i2_march2012/1
Jó lesz ez.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kezelõ felülethez már hozzá edzõdtem NKP-val, annál elvetemültebbet úgy sem tud csinálni 😊
A kinezet miatt mar nem kell aggodni szerencsere, beerte a tobbieket.
Valszeg a fizikaval, FFB-vel sem lesz gond.
Csak a menu, kezelofelulet, online es bugossag a kerdeses😉 De ha valoban nullarol ujrairtak, es tobben foglalkoznak vele, ezekkel sem lesz gond.
Valszeg a fizikaval, FFB-vel sem lesz gond.
Csak a menu, kezelofelulet, online es bugossag a kerdeses😉 De ha valoban nullarol ujrairtak, es tobben foglalkoznak vele, ezekkel sem lesz gond.
Sokszorosara gyorsitja a munkat, foleg ha pontosat szeretnenek csinalni😊
De a pontossag is szamit. Ha versenyzo iskolaknak (is) szanjak, es valoban jo a fizika, akkor fontos hogy pontos legyen a palya.
De valoban, csak dobozos jateknak, otthonra, teljesen mindegy, annyival nem jobb, ott valoban csak a munkat gyorsitja meg.
De a pontossag is szamit. Ha versenyzo iskolaknak (is) szanjak, es valoban jo a fizika, akkor fontos hogy pontos legyen a palya.
De valoban, csak dobozos jateknak, otthonra, teljesen mindegy, annyival nem jobb, ott valoban csak a munkat gyorsitja meg.