Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nehogy elkú*ja Kunos a fizikát mert akkor szivepilepsziát kapok.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

cselt
Tetszetõs 😊 Tessék csak mondani kellett, hogy nagy a csendesség és jöttek a képek 😊
Alexease
Nah, ez szep adag, 4 Lotus! Egyet vartam, annak is orultem volna (jo auto, jo liszensz), de igy meg jobb! Es mukodik az AI;P
Fehercsoki
Pedig nem rég hangzott el többször is a demo kifejezés, igazán kiadhatnának valamit.

cselt
Tényleg jó lenne már valami friss infó, mert most nagyon csöndben vannak. Demót szerintem egyelõre nem adnak ki, de egy videó vagy pár kép jó lenne, esetleg egy megjelenési dátum...
Demót a népnek! Ha kell fizetek érte. Tényleg, miértnem csinálja kunos is azt amit az isi, eladja a bétát jó drágán. Ránézésre már jobb állapotban van az AC mint az rF2.

akkor némi ON:

bármit csináltak is az elmúlt hetekben a srácok, igazán beszámolhatnának valami történésrõl.
Új képekrõl - sõt - videóról már álmodni is alig merek...
végülis igazad van.

Alexease
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Magyarorszag: 200 eve?! Itt azota gond van, amiota idetoltuk az arcunkat😄DD

Afrikai gyerekek: az allatok sorsat nagyreszt a termeszet iranyitja, az ottani gyerekeket az emberek es a gazdasag...

Kozel-Kelet: es nem mindegy neked hogy kiirtjak egymast?! Felnott emberek, azt csinalnak amit akarnak. Ott sose lesz rend sem igazsag.
A tortenelmet NEM 50-100 evekben kell nezni, hanem 1000-2000 evekben. Akkor mar megvan ott is az egyensuly😉
Itt a forumon hiaba bannoltatod magad, semmi ertelme, ettol senkinek nem lesz jobb. Ha ennyire sziveden viseled az ugyuket, akkor fogd a vagyonodat, koltozz ki hozzajuk, es tegyel valamit hogy jobb legyen;DDDDD
Nah, akkor elmondhato, hogy foglakozol a temaval, de forumokba gepelni teljeseggel hasztalan😊
off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 év alatt veszek 7-8 lakást abból már megélek, azaz nyugdíj. 43 évesen nyugdíjért haza megyek, itt dolgozhatnák 65-70 éves koromig, ráadásul london egy állatkert.

Afrikai gyerekek:
A madarak, ha kevés a rovar kevesebb tojást tojnak, a róka kevesebbet kis-rókát szül ha kevés a táplálék, pedig õk állatok...

Magyarország:
Az a föld 1000-szer jobb adottságokkal rendelkezik, mit pl anglia, csak annyit kéne tenni, hogy egy valóban magyar kormányt választani magunknak, ez 200 éven keresztül nem sikerült.

Közel-Kelet:
Engem zavar, hogy úgy irtják ki a palesztinokat mint anno az indiánokat, pedig azóta elvileg már fejlettebb az emberiség meg van ugye ENSZ is.

Alexease
off:

Egreszt semmi ertelme, masreszt kiaf*sz*m*t erdekli a kozel-kelet?!😊 Ha mar rohadtul raernek es nem a sajat bajukkal akarnak foglalkozni, akkor inkabb azzzal foglalkoznanak, hogy mit lehetne tenni, hogy ne pusztuljanak ehen 100-ezrevel a gyerekek Afrikaban...

Amugy meg ne gyere haza!😊
Ez az oraszag egy foss, el kellene arverezni Europanak, ledozerolni, megtolteni vizzel, es lenne a kornyezo orszagoknak, a Karpat-medence kozepen egy baszott nagy aqua-parkja😄DDDDD

on😊

off:

Közel-keleti konfliktusok topicban szokot lenni a móka. Amúgy az új tervem, hogy 10 év múlva hazamegyek.

lac coo
Off.: én azt nem értem, ha kimentél, ott is akarsz maradni ,mert rakás szar idehaza,akkor mi a lófütty közöd van még a mi dolgainkhoz??? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

off:
Igen, de van másik reg. Sajnos a magyarok sajátossága, hogy a politika miatt ölni is képesek, ha kell családon belül viszálykodnak mert egyik ennek a másik annak drukkol. Na, sajnos a modik is bele esnek ebbe a hibába néha. Ha nem veszed komolyan, még jól is szórakozol rajtuk.

Alexease
Voltak itt-ott, vannak tapasztalatok a palyakrol, talan vannak uj liszenszek, talalkoztak SimBin-nel, esetleg uj otletek, muszaki megoldasok is vannak, es meg mitudomen😉

De nagyon valoszinu, hogy dolgoznak, nyaralnak, pihennek, atalakitanak, beepitenek😉
Alexease
Mar megint kipolitizaltad magad az GS-rol?!😊
semmi???
cifcuk

lac coo
Jahm lehet.De imádom, alig várom, hogy kanyar jöjjön, olyan jó érzés .))))

cifcuk
gondolom a próbaút elõtt gyors feltöltötték gázzal ami mostanra elszivárgott...

lac coo
Na visszajött a netem ( miután második napon eszembe jutott, hogy talán hasznos lenne resetelni a modemet ...).
Megvan a kisautó , nagyon állat, bár szétbasz az ideg, hogy a kereskedõnél kipróbáltam a légkondit, ment , ma este meg az istenért sem akar hûteni 😊)))

De a kormányzás futómû az valami hihetetlen jó, mint valami gokart, nulla dõlés, azzonal reagál..... Tetszik .

sanzik
Mikor a régi '96-os mitsu lancerem volt gyorsultam egy ilyen citroen-el
pont ugyan úgy ment mit az 1,6-os 113Le-s lancer,szóval jó kis méregzsák,mert a régi lancer is az volt <#hamm>
lac coo
Tényleg hihetlen fun!!! Nem sokat mentem vele próba úton, de élményben ehhez sehol nincs egy "mezei" BMW ...Meg most "olcsó" is, ugye kis autót nagyobb motorral csak az ilyen hülyék veszik mint én 😊))

De tényleg! Vezettem már baromi drága S mercit, nyilván luxus, meg komfort hegyek, de semmi extra, unalmas , papáknak való 😊)))

lac coo
Háááát...bár a fickó igen jól tolja, de azért nem egy nem olajkályha is félrekussolt elõlük a kanyargós részeken 😊))

Hát nem csak ez a két valasztas van. De ennél már tényleg csak egy 30éves széthajtott 2tonas merci/bmw szarabb😄😄 Ilyen szempontból jó választás😄

Alexease
Inkabb ilyennel jarjon, mint valami foss, 2 tonnas, ezereves, pocshosszabbito, oljakalyha BMW/Merci-vel😄DDD
Alexease
Jofajta cucc😉
Kozben megneztem, es ez sokkal jobb mint a C3😊 A C3 egy osszeeroltetett varosi auto, ez a C2 (foleg hogy az izmos VTS) egy igazi fun😉
lac coo
Ez kilora megy vagy méterre ? 😄DDD Mert akkor inkább IFA-t veszek 😄

Jó kis mérges hangja van😊 Poen lehet vezetni de akkor is csak egy matchbox😊

lac coo

Bevásárlókocsi 😊)))

bocs...78as Civic volt😄😄
http://www.youtube.com/watch?v=phHZ2HOkn8s

Jah megvan a praktikuma vegul is. De ezek már tényleg a bevásárlókocsihoz állnak közelebb😄 Mindig eszembe jut errol a rendõrakadémia mikor a 2 meteres neger rendor kiszedte az elsõ ülést asszem egy minibõl és hatsoulesrol vezetett😄😄

lac coo
Igen ez is igaz,.

ez hangos mint az állat, 7200-at pörög 4000-tõl érzi jól magát, úgy döcög hogy a nyelved elharapod, úgy fordul mint egy gokart, kaszni nullát billen, rövid áttételek, stb... Én ezért szerettem bele. Hihetetlen élmény vezetni !Pihe-puha ,melegeknek való nagy BMW kinek kell 😊)))

amúgy meg kicsi-nem kicsi nõi nem nõi, én a 187 centimmel lazán elférek elõl ! 😊

Alexease
Nincs a kis autoval semmi gond, en is elfogadnek egyet😉 Ha nem kell (vagy van arra masik auto) gyerekeket fuvarozni, nagyobb csomagokat vinni, egyedul vagy, akkor boven jo egy kisauto, felesleges nagyobb, foleg varosban.
lac coo
Hát én mentem vele pár karikát, ha mennél vele akkor már értenéd ;

Hát én sem értem😊c2/matiz ez még hot hatchbacknek se illõ. Kis miniatur "nõi" kocsi. Akkor már inkább egy DS3😊 az viszont eleg penge gepnek tunik. Mondjuk sajna ez árban is jelentkezik.

Alexease
Akkor jol emlekeztem Picasso-ra, mert egyszer mar emlitetted, hogy valaki valamit osszetort😊
lac coo
Van egy szakadt matiz azt használom én, meg picasso azt az asszony a gyerekekkel .Meg leszarom milyen, egyszer az életben legyen egy ilyen sportos kisautóm 😄DDD szakadt melós vagyok, de én is csak egyszer élek 😉

Alexease
Matiz?! Neked valami mas volt, nem?😊
A C2-es nem tudom milyen, de a C3-as a motorjat leszamitva, eleg szar😊 Legalabbis az elektronika folyamatosan doglodott, az ulespozicio kenyelmetlen, a valtot meg ugy kellett befeszegetni a helyere😉 Igaz, leharcolt tipus volt😉
Fehercsoki
Nem gondoltam volna, hogy még van akinek egy kisautó a nagy álma😊 Én még errõl nem is hallottam, rákerestem, elég ritka, de tetszetõs autó, és nem csak a külsõ, hanem a belsõ is elég jó.

lac coo
Hát ez az eladó elég vékony és haja is van ! 😊)) az már jó, nem , 😊))

lac coo
Nagy álom teljesül ( mármint nekem nagy álom ...) egy Citroen C2 VTS-t veszek , Daewoo Matiz helyett. 😊

Alexease
Ha elkerulsz bizonyos tipusu embereket, az mar 80% siker😉
Fehercsoki
Milyen autót veszel?😊 És mi volt eddig?

lac coo
Akkor jó 😊

Bocs csak engem a frász kerülget autó vásárláskor, mindig parázok hogy átvágnak. No nem mintha fél évenként vennék autót 😄DDDDD

Alexease
Ja, azt hittem, az elso betunel van 2-3 elteresnyi😉 Ennyi lazan belefer keruletenkent, varosonkent, megyenkent.
lac coo
FORGALMI SZERINT MAGYARORSZÁGBAN HELYEZTÉK ÜZEMBE, ELSÕ TULAJ, GYÁRTÁSI ÉVBEN VETTE...csak öregebb egy kicsivel mint a mostani -kic rendszámú, ennek meg kye a rendszáma.

valami halvány emlékem van, hogy a kis forgalmú okmány irodákban fogy olyan gyorsan a rendszám ... De nem tudom .

Alexease
Soban mennek (gondolom), de ha forgalomba helyeznek egy autot, akkor az abban a pillanatban talalhato rendszamok kozul valogatnak, nincs tartalekban a korabbi 5-10 evbol, hogy az auto evjaratahoz igazitsak a rendszamot😉

Ha kulfoldrol hoztak, ideiglenesen kivontak a forgalombol, vagy 10 evet allt a szalonban rendszam nelkul (😄DD), akkor elofordulhat (eleg sok ilyen van).

Ilyenkor azert erdemes jobban utana jarni, miert az a rendszam ami (ha kulfoldrol van, tuti rendbe legyenek a papirok).
lac coo
off kérdés:
autót vennék, létezik az, hogy egy öregebb autó rendszáma betürend szerint késõbbi, mint a mostani fiatalabb autómé ? Forgalmi szerint 2006 januárban gyártották, és áprilisban helyezték forgalomba magyarországon .. vagy ezek a rendszámok nem egészen sorban mennek, hanem épp amit találnak okmányirodában ? 😊)

Alexease
Mindenkinek jo lenne, ha osszedolgoznanak valamilyen szinten (amire azert nem sok eselyt latok😛). Kunos-nal a "natur" fizikai megvalositasok jok, SimBin pedig a csicsakban, animaciokban, AI-ban, online-szolgaltatasban mar eleg tapasztalt😉