Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye nyszink aztán egyszer elrágta a kábelét.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pontosan ez lett volna a következõ kérdésem. A 0.9.6-nál volt értelme, de most nincs... "ottmaradt". <#wilting>#wilting>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
FFB gondolom én nem arra való, hogy ugyanazt érezzük mint az igazi autóban, hanem , hogy mivel a fenekünk alatt nincs semmi, valami infót mégis át lehessen adni ....illetve gondolom a kezdetekben ez nem másért indult, mint hogy Pistike örüljön mert ráz a kormánya ha kavicson megy 😊
Akkor viszont így átíródik a kormányszöget, így érthetõ miért annyira más ...
Viszont akkor meg azt nem értem mire való az a csúszka, mert akkor ezek szerint most már semmit nem állít 😄DDD
A hátsó kerekes autómban eleve nincs is (és nem is lesz), az FWD-ben utólag lett beleszerelve, gyorsan hajtva ég és föld.
Valami olyan hülyének tûnõ véleményt akarok megfogalmazni hogy szervós autóban a kormányra ható erõk hasonlóan sokfélék mint a játékban...szervója válogatja..
sz@r szervóval teljesen hülye érzéseket közvetít az autó... 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
A kormány áttétel nem változik, fél fordulat ugyanannyi mindenhol mintha 900-900 fok lenne ...
Viszont ami brutál jó ha már tapadásról beszélünk az a gumifüst. AC-ben állati jó. 😛 A legjobb amit eddig láttam.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A guminyomás- hõ app is frissült, két féle ikonos verzió van már belõle ( ha esetleg nem láttad volna még ...)
Ezeket meg mindig idepakolom, legyen valami gyujtohelye. Meg mindig fapados, nem volt kedvem programozni, de ha lesz majd csinalok sajat file-managert, ahol lesz normalis preview es leiras is. Egyelore megteszi.
Assetto Corsa Files (TEMP)
Igazabol nekem sem mindegy az ar, mert mostanaban teljesen csoro vagyok, az elozo 2 hetet nehany szaz apro forintbol oldottam meg😊 Azt nem is mondom, hogy 6-7 honap fizetessel tartoznak, 3 honapja egy fillert sem kaptam es halmozodnak a szamlak😊 De ez az en hulyesegem.
A lenyeg, hogy 1 ilyen program arabol en akkor, amikor jobban mennek a dolgok, legalabb 3 hetig kajalok (heti 1500-2000Ft).
De amikor egy program ararol beszelek, nem indulhatok ki magambol vagy Magyarorszagbol, mert akkor a fejlesztoknek ingyen kellene dolgoznijuk😉
Persze azt mondani sem merem, hogy voltam olyan hulye, hogy en 84$-t fizettem, az rF2-ert, mert a korlatlant vettem, es azota 1 masodpercet sem mentem online😉
És ami tetszik még benne, hogy nem jár térdig a shaderekben az autó ....

Mivel kis letszamu ceg, 3-4 evig csilatak a progit, liszenszek is vannak benne, nincs igazi befekteto es kiado, igy talan aranyaban dragabb lesz mint amire sokan szamitananak.
En 39.90EUR-ra esetleg 49.90-re tippelek😉
Talan a dragabbhoz lesz valami 5 Euro kornyeki kedvezmeny is, vagy elrondeles vagy nKP birtok utjan.
Persze tul dragan nem adhatjak (igy a 49.90 is mar necces), mert most a nagyobb peldanyszam eladasa lenne a cel.
Amugy a szep is relativ. Az AC az rF2-hoz kepest joval egyszerubb, de tisztessegesen osszerakott, viszonylag modern, kisipari termek😉 A szep osszetettsegebol egyelore kiamrad az AC-bol a latvanyosabb kornyezet, a sok animacio es kornyezeti hang, a teljesen dinamikus es valtozatos napszak es idojaras, es az aszfalt.
Az AC-t azert veszi meg elsosorban egy megszalott, mert nKP-Kunos, megbizhatoan tisztesseges fizika-gumi „probalkozassal”, es belekerultek a 6-8 evvel ezelott alapnak szamiott dolgok: napszak, animacio, AI, modolas.
Sajnos a szimek kozott nincs igazi alternativa, nincs olyan ami teljes lenne minden funkcioban. Talan a CARS lenne az elso, de azt itt hagyjuk😊