Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A tartalom azert nagyban tukrozi a ceg lehetosegeit, hozzaallasat es celjait. A tartalom alapjan az iR es rF2 foleg race simulator-nak, az AC inkabb driving simulatornak keszul😉

De ez igaz altalaban a palyavalasztekra es lehetosegekre is.

Sokminden ugyanugy nem lesz hivatalosan az iR-ben mint az AC-ban sem😉 Persze az AC modolhato lesz, vagyis kicsit azert lazabb a dolog;P
lac coo
Rosszul írtam 😊
Padlófékre megszûnik a forgás ... 😊az autó súlypont helyezõdése, és ahogy azt érezni is lehet az zseniális, az már önmagában eladja az egészet 😊 Persze rF2 is nagyon állat, mielõtt valaki megint beterjeszt valami díjra ...), csak azok a fránya tartalmak .... 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Szerintem is jo lett. Nem tudom milyen a rendszer alatta (nKP+, KunosNextGen vagy Aristotelis miatt rF1Advanced😄), de jonak tunik. Persze ehhez kell majd a jo osszehasonlitasi alap: Lotus49/BMWM3/BMWGT/kis-formula/nagy-formula/luxus-sport/stb.
Egy autora mindig be lehet allitani elvezetesre/korrektre a dolgokat.

A padlofek nagyreszt mindent iranyba fordit😄
lac coo
Hát azért, leszámítva, hogy elég gagyi a kis Lotus, a TP elég ütõs lett szerintem .....

rF2-ben még mindig megvan néha az az érzés, hogy mint elsõben, hogy az ember csak utas ...bár ilyenkor a padlófék még mindig irányba fordítja 😊

Alexease
A csuszas megfogasanal az a nagy kerdes, hogy milyen erzes tarsul hozza.
Az SRW-ben is probaltak jora beallitani az autokat (sikerult is), de meg van benne az az erzes is, hogy megis elvezetes legyen. Vagyis foghato, csusztathato, driftelheto. De mivel ott az engine eleg regi, es eleve gyorsban vannak osszedobalva az autok, igy bizonyos szint felett kellemetlen, afolott mar nevetseges😄

Valoban szamoltatni a dolgot, millio valtozobol, brutal kihivas, meg statikus kornyzetben is. Igaz, Kunosek sem most kezdtek el, vagyis barmi lehet.

De tippem szerint, van azert benne egy kis egyszerusites😄
Persze alapbol szar a promojuk, de ha olyan szinten dolgoznanak a gumikon mint az iR vagy az rF2 (es elvileg a CARS), akkor valszeg mutogatnanak belole valamit.
lac coo
Jah LFS olyasmi, tényleg .

Autóválaszték nagyon jó, ez a legjobb benne, hogy nem soha nem látott proto vackokkal rakják tele 😊

De amit mondtam , régi BMW videó , azon látszik, hogy azért nem csak utas az ember ha csúszik is ..
Szóval még irányítani terelgetni is lehet szépen közben :

Alexease
A Paganiban vagy az uj Ferrarikban annyi elektronika van, hogy szinte magatol mennek😄

De szerencsere lesz olyan szeles autovalasztek, hogy boven lehet majd tesztelni a kulonbsegeket😉 Foleg ha a kapcsolhato elektronikai segedletek is mukodni fognak.
Az Lfs is ilyen. Nem véletlenül használják sokan driftre.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
De végre talán lesz egy szimulátor, ahol hiába megy ki a segge, még akár finoman gyorsítani is leht, mert hát azért az óriási gumik fognak valamit... Legtöbb játékban ilyenkor jó esetben a gáz tartása van, rosszabb esetben meg gáz elengedés, vitorlázás ... De persze majd ki kell próbálni mi sül ki belõle, de videók alapján nem rossz , sõt ! 😊

Alexease
Valszeg celjuk hogy foghato legyen, egyreszt a fizika/szimulacio, masreszt a nepszeruseg miatt😊
lac coo
Csak ezt videók alapján írták, nem a cég promódumája ...elég megnézni a régi BMW-s driftelõs videót, olyat más szimulátorban nem látni ,az tuti ...😄DD De a Huayra is jó .

Danecay
Bla-bla-bala, már alig várom! 😊

Ilyet olvastam annó az F1 2011 megjelenése elõtt is... <#zavart1>

lac coo
this looks like it drives just incredible. The way the game allows you to balance the car on oversteer, to control skids, to dial out understeer, finally a game where we can drive with skill and drive just like Tiff Needell on TV. Just speechless, this video is mind blowing. Its a huge leap forward for simracing.
<#nyes><#nyes>

lac coo
Beszélnek valami 16 csatornás aeroszámításról, szárnyak diffuzor anyámkínja, állítólag mindent külön külön számol is ...És FB-n írták, hogy dolgoznak hivatalos videón is, jó minõségben, hamarosan talán kész lesz .😊

Totti5
Gyönyörû!

Zonda R-nek jobban örültem volna, ha azt mutogatják jobban, ez olyan semmire nem jó kategória. Túl erõs, túl kevés a leszorító erõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Jacek
Szép ez az IS nekem is bejön😊

Majd meglátjuk, ha több autó lesz a pályán. Reméljük, akkor is örülni fogunk!

Totti5
Ez simán CARS szint és még fut is valahogy. Hihetetlen mit össze hoznak.

lac coo
Tetszik, nem atomstabil, de nem is megy rögtön a palánkba mint RF2 ha egy hajszállal több gázt adok .....
A mutató árnyéka különösen tetszik ! 😄

Nekem nagyon szûknek tûnik a pálya belsõ nézetbõl.

Remek!😊 Lehet meghallották, hogy kéne már valamit mutatni a nagyközösségnek.😊
bocs spilerbe akartam, de elfelejtettem törölni a /jelet az elsõbõl.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

off
[/spoiler]
Hát automata lesz, de 6 sebességes + paddle shiftel tudok én is váltani. Meg interpelláltam az aszonyt, hogy jobban járunk egy IS250-el.
Eddig ez a kiválasztott: IS250

[/spoiler]

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Alexease
Es nalam a Youtube-on ott figyel Kunos a jobboldalt😄<#zavart1><#idiota>

Alexease
Vegre valami😊 Legalabb lathattuk Mugello-t is;P
lac coo
az mekkora lesz ! Napokig megint a kis Lotus-al kõrözgetni ! <#eplus2>

Alexease
Ha megis lesz benne karrier, akkor azt fogod elsonek (es csak azt!) kiprobalni, amit Kunosek engednek <#zavart1><#idiota>
lac coo
Annyi jó, izgalmas autó lesz benne, hogy meg fogok bolondulni melyiket próbáljam ki elsõnek 😊))

lac coo
YESSSSS ! <#idiota>

Alexease
Es full automata pillangos;D
lac coo
Ez a TP Lotus alapján ütõs lehet. Van lóerõ, gondolom keményebb felfüggesztés... Jó lesz .

Alexease
Azt igazabol a kiadoval kapcsolatban irtam😊 A promzassal egyetertek, azert is lazadok, mert azt barki csinalhatna. nem tudom mennyien tesztelnek Kunoseknak, de amir meg zarva volt az AC forum, kezdesnek 30-40 embert lattam fent, akik mar egy ideje beszelgettek.
Totti5
Nagyon jól néz ki.

Nem látok összefüggést. Biztos, hogy tesztelnek nekik (régi motorosok), azoknak igazán meg lehetne engedni, hogy készítsenek pár "promo" videót az épp aktuálisan tesztelt dolgokról.

lac coo
Mondjuk ha a kanyar kozben lezar attol valoban arokbaeses van 😊

Jacek
Nem tom megkérdem majd😊

lac coo
En is furcsalottam, de mindenki azt mondja az van benne....

Jacek
Kikapcsolod az ESP-t nyomsz neki egy kövéret kanyarba és be esel az árokba😊

Jacek
Szerintem lófasz sincs benne😄

lac coo
VTS ben onzaro diffizar van ?

Jacek
Ez igaz, de én oda jutottam hogy már le sem töltöm azokat😊 minek..

Danecay
Cserébe mennyivel jobb itt fanyalogni, hogy legalább néha dobnának valami látnivalót a játékból. A fix 60 FPS-es léghajós játékok legalább megjelennek! 😊

Jacek
Ja nincs annyi van olcsón😊

Jacek
Mondjuk pénz tárca függõ mennyi az IS? 3k?

Jacek
😄 de csak stabil 60fps-el😄

Alexease
Es esetleg olyan fantasztikus jatekmodok, mint ahogy az mas valos peldabol is latszik, hogy versenyezz egy masodik vilaghaborus vadaszgeppel;DDD