Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
csak erre akartam utalni, Ferrari: De la Rosának hála, nagyot fejlõdött a szimulátorunk!
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Kivancsi leszek a 2 heti update-ekre😛
Háháháháháháhá
Az amatõr (és most már a profi) rallysokkal az a bajom, hogy van néhány száz versenykilóméterük, és azt hiszik, hogy hatalmas versenyzõk, akiknek nem lehet újat mutatni. Nagy szart. Balfasz az összes (tisztelet a kivételnek). A legtöbbjük összeállítani sem bír egy épkézláb futómûvet vagy féket, nem hogy beállítani azt. A szimulátoros playerek top hányada állítom, hogy körbeverné a magyar rally 2-t, az rte-t, vagy a rallysprint mezõnyt. Meg lehet nézni a gran turismo academy gyõztes Alex Buncombe-t. Szó szerint kitiltották a brit gt osztályból, mert jobb idõt ment, mint a profik mennének, csak hát az ráadásul egy amatõr liga. Minden versenyen 10 helyes büntetést kapott (vagy mennyit) pont amiatt, hogy mennyivel gyorsabb mindenkinél a pályán. Ennek ellenére megnyerte az idényt és a legtöbb versenyt is. Jelenleg profi szériában nyomja továbbra is GT3-as Nissan-nal.
ON
\"If in doubt, flat out!\"
Nem nyomtad még neki elég keményen. Igencsak lehet pislogni, amikor csak utas vagy az autóban. És nem kell eszeveszett tempó, elég 70-80 km/h.
De mindegy nem akarok okoskodni, induljatok 1-2 amatõr rally versenyen és megérzitek mire célzok. <#smile>#smile>
The Power of Dreams
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De meg is lep, valamit még ott is reagál arra ahogy próbálom összekaparni, nem csak a korcsolyázás 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"This is not just another vintage Formula car.
This is the car that won the last manufacturers world championship before the sponsors moved in.
This is the last car that won painted with its country national colours.
This is the last car that won without any aerodynamic devices on it.
This is the car that head programmer Dave Kaemmer put inside GPL and made some guys like us, start a crazy 15 years journey, so cheers Dave.
This car, on this track, is the holy grail of simracing."
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Nem biztos, hogy az az über ha tudod mi fog következni. Ha beülsz az autódba és kimész csapatni mondjuk, megindul valamerre a gép, tudod mit fog történni? Mindig? Pontosan? Nemár. 😊
Ahhoz iszonyat pro-nak kell lenni életben, hogy pontosan tudd mit várhatsz a kocsitól adott helyzetben. Túl sok a változó ahhoz, hogy kiszámítható legyen. Szerintem. Saját tapasztalat, hogy a slick gumi pl. 2-3 kanyar alatt mennyit tud változni tapadásban, viselkedésben.
The Power of Dreams
iracing-ghost-sessions.jpg
...amúgy a BES mod qrva jó.
Az iR-nek azert meg van az a nagy elonye, hogy sajat szerverekkel nyomjak (van boven, sajat sorozatokkal, eleg stabil, sok resztvevo).
Plusz, hogy ott van a Watch/Ghost, funcio, amivel barmikor, barmelyik szerverre/futamra be lehet lepni, nezelodni vagy korozni/"versenyezni".
Lehet szurni oket, van lehetoseg boven: Oval/Road; Rce/Qual/TimeTrial/OpenPractice; Hosted/League/Series
Osszeszamoltam, MOST 224 szerverbol lehet valasztani😄DD
De aki csak Road-on Race-t akar, annak MOST 10 szerver van, 10 fele auto/palyaval. (Mivel fel/1 orankent indulnak a versenyek, ez folyamatosan valtozik.)
Persze ez Ghost, a tobbiek nem latnak, utkozni nem lehet, igy vedekezni sem fognak, de neha poenak/AI-potlasnak megteszi😊))))))
Ez jo nagy OFF lett😄DD
AC meg szerintem szimplan jo, autot ennyire nem lehet erezni, kiszamitani ( meg akar durva rontasnal is tudom mi fog kovetkezni...) sok mas szimulatorban az tuti.....
Egyelõre nem tudjuk, hogy milyen lesz az AC, beszéljük meg pár nap múlva. Elõre azt mondani, hogy sokkal jobb mint az rF2 kissé "fanboykodásnak" tûnik... 😊
Én azt kívánom, hogy legyen sokkal jobb és majd az AI is legyen benne használható! (Ha egyedül akarok körözgetni, akkor arra ott az iR).
soha semmi nem lesz elég jó, az AC sem.
Szvsz az rf2 jó, jó hogy van....talán még a Viper Racing-ben úgy tûnhetett hogy van ebben üzlet, korrekt grafika. látható-értelmezhetõ beállítások, és nehézség, meg rugóhang és ahogy leüt az alja....és tádám.
De sztem hamar rájöttek hogy ebben semmi üzlet, tök keveseknek van arra idejük hogy jól és gyorsan vezessenek. ...és persze online is kell.
szemét sok számolás, ütközés-gyûrõdés, netkód, belsõ nézet, állítható-valósnak ható fizika....és aztán még szép is legyen.
...és nem nagy vásárlóerõ, ellenben nagyon kritikus.
....hát én biztos nem szimulátort fejlesztenék. 😊
Jó hogy van rf2, majd lesz belõle valami, vagy ha nem hát nem...de legalább nincs olyan érzése az embernek mint a Papyrus-nál hogy ezt én is elbaxtam, mert nem vettem meg.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A dinamikus dolgok helyett jobb lett volna egy újratervezett gumi és felfüggesztés számolás .....Kétségtelen, hogy azzal adták el az egészet, meg a sok ígérettel, de ráért volna talán a legvégén a dinamika 😊 Rengeteg rF2 user panaszkodik, hogy bánja, hogy megvette , lassan én is, mert semmire való, fõleg, hogy harmatgyenge a tartalom hozzá ....
Na, off vége 😄DD
Ez alapján Imola, meg Silverstone az, amit felismertek.
Megírnád az eheti nyerõ lottó számokat? xD