Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NIBI
És mi a gond ezzel? Próbáld ki ezt élõben egy utcai autóval, hogy ilyen hirtelen kormányzol... az is dõlni fog, esetleg vizuálisan nem lesz annyira feltûnõ mivel te is dõlsz vele, tehát ezt is számold bele. 😉

#5179:
Ezek nagy tehén/nehéz autók, hiába a nagy gumi, ott a tempó amitõl bármi alulkormányzott lesz! Még az F1-es autók is!
Füvön meg persze hogy forogsz, gondolj bele a friss puha meleg gumi felszedett minden kavicsot, füvet amire csak ráment! Tehát már nem gumi volt a keréken, hanem fû/kavics, ammeg nem tapad ám túl jól. 😛

Aki tolta SRW-vel ahhoz nagyon közel áll az AC fizikája. SRW-ben is nagyon hasonlóan csúsztak másztak a sreet verdák és az bezony úgy volt valós! Ezeken nincs difi, szárny, slick gumi, meg jóistetudjami, persze hogy kenõdnek. 😛 És pont ez a nehéz benne itt az AC-ben is, hogy csak annyit kenõdj vele ami még nem lassít, de ami még épp segít!
a beállításokban le kell ültetni a karosszériát és nem fog billegni, ez egy 30 éves sportautó, elfáradtak ennyi idõ után a csillapítók meg a rugók
SirAlo
Na felraktam egy videot, alacsony sebessegnel gumit melegitettem , nem billel es megis ugy billeg az auto mintha teljesen ossze nyomna minden dolesnel a rugokat :

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ginger17
Biztosan így tökéletes... de nekem akkor sem tetszik, hogy "hagyományos" módon autózva is kegyetlenül orrtolós még lassú tempónál is. 80-nal alig lehet bevenni a közepes kanyarokat, mert érzõdik, hogy ez csak akkor fog fordulni, ha gázt adok és elindul a feneke. A Fabiam jobban fordulna... Nekem ez valahogy nem... mondom ezt úgy, hogy még nem volt lehetõségem így és ilyet vezetni - nem tudom, hogyan lehet jó - csak nekem ez furcsa egy ilyen autóval, amin ilyen széles kerekek vannak. Na mindegy. Egyébként tegnap a Z4-gyel is a füvön sikerült 10 kmh-val negyed gázon egy helyben pörögnöm. rFactor fíling. Azért ezen is lehetne kicsit bütykölni még.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

Szabi
de ha egyszer ilyen az autó a valóságban, akkor csinálják meg a játékban sínautónak ?

"Nulla tenaci invia est via"

Ginger17
Próbálgatva ezt a BMW-t az tisztán lejön, hogy itt a fizikát csak és kizárólag a driftelésre lõtték be. 0% FFB, "1800 fokos", kisujjal pörgettyûs kormány, aztán csókolom. Normálisan nem is lehet vele közlekedni, mert csak kilinccsel elõre kanyarodik, máshogyan nem hajlanadó - nem is tetszik. <#shakehead>

Ez a "fun faktor"?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Szabi

Szabi
ha már magyarul akartad bemásolni, lefordíthattad volna rendesen is, nem nehéz a szöveg.... 😄

lac coo
Jah, rosszat masoltam 😊))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ginger17
Ezzel majd azért lehet valamit segíteni a látványon. Imolából a dombról lejövet (a két jobbos elõtt) szörnyû ahogyan "kizöldül" az égbolt.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ginger17
"ez magában foglalja a frissítések, új funkciók, 3 új autó és 2 új számot"

Kettõ új "számot"???
Lesz végre autórádió!!! <#banplz>

lac coo
A dob hétvégén, az új PC-versenyautó játék "Assetto Corsa" által készített KUNOS Simulazioni és elosztva a Steam Early Access elérte a felsõ eladó rangsor a Steam mögött Call of Duty Szellemek, miközben az elsõ öt pozíció a hétvégére , és meghódította a elsõ helyen a verseny mûfaj. Az elsõ béta verzió már nagyon jól fogadta a játékosok és simracers, akik megosztották jó visszajelzéseket, nagyon pozitív észrevételeit és javaslatait. Az eredmény, hogy meghaladta a legjobban elvárásait Assetto Corsa dev csapat, hogy már dolgozik a következõ kiadás, készen arra, hogy indult november 22, és ez magában foglalja a frissítések, új funkciók, 3 új autó és 2 új számot. Mindeközben az új Early Access teaser is megjelent.

Skypack
Mivel nekem nem töltött le semmit a játék, ezért gondolom majd a következõ javítás fogja tartalmazni mûködésüket.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Alexease
Nem mukodnek, talan majd a kovetkezo upate-utan.
De az Imola idobol kiindulva, ezek meg eleg kezdetlegesek.
bardocz
Elmondhatod, hogy megvan.
lac coo
ezek az achievements-ek jók valamira amúgy, vagy csak van azt jóvan ? 😊

bardocz
Mûködnie kéne már? Meg akartam csinálni, meg is futottam az idõt, de nem adta meg az acsívmentet.
Alexease
Nem, csak allitgattam kicsit😊 Lehet piszkalni a suruseget, atlatszosagat, szinet, alapbol a mozgasat, plusz a kodot (szin, tavolsag).
Valszeg ezekkel majd meg tudja oldani, hogy valamennyire sinamikus legyen. Ha eso nem is lesz egyelore, max valtozhat a felho, a latotavolsag, a homerseklet stb.
De ezek is meg "csak" benne vannak, scriptelnie kellene, hogy template-ek legyenek az idojarashoz.
Persze, ha nem szamol dinamikus aszfalt homersekletet, akkor mindegy, csak latvanyelem;P

bardocz
Ha kiadnák most Trento bondone-t, akkor nekem gyakorlatilag majdhogynem kész lenne a játék, már csak a másik F1-es lotus kéne.
Totti5
The new update will bring new features as well as new content as three new cars and two new tracks will be included – More details on the upcoming content has have yet to be revealed.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Mit kell nézni, elõbogarásztál valami dinamikus felhõt ? 😊

Alexease
<#idiota>
lac coo

Alexease
Alexease
Igen, kivancsisagbol "gurultam" 1 kort, es 20 masodperccel lett jobb😄 Ez meg valami TEMP ido😊
bardocz
Az a bmw-s idõ valami elírás? Hugom leültetném ide, megfutná. Vagy anyám, d neki már mondani kéne a kanyarokat, meg hogy mikor fékezzen 😄 Én 1:4x-et mentem ott.
Szabi
"Reach level 50 in drift mode" hmmm, D1GP autókat de most azonnal! <#zavart1>

Alexease
Frissitettek a Steam-et is, most mar 22 Achievements van😉
Meg nem mukodnek, de van ilyen is, lehet gyakorolni😛

M3 GT2 @ Imola
Beat 2:10:00 at Imola with the BMW M3 GT2
Alexease
Szivesen. De mivel en biztattalak a piszkalasra, bizonyos szempontbol, miattam "romlott el" 😊<#idiota>
Ginger17
Tudom, lementettem az asztalra, de addig nyitogattam az ablakokat (a ki-be másoláshoz), hogy felülírtam az eredetit. <#banplz>

Köszi a segítséget! <#kacsint>

Alexease
A piszkalas elso lepese a BACKUP😄<#idiota>

hdr.ini:

HIGH_PASS_LEVEL=0.45
BLOOM_BASE=1.0
BLOOM_LEVEL=5.5
BLUR_ITERATIONS=4

lighting.ini:

MIN_EXPOSURE=0.16
MAX_EXPOSURE=0.55

Ginger17
.....szameg! Addig tekergettem az iniket, hogy már nem is tudom, hogy mi volt az alap. Legyen szíves valaki küldje el az eredeti hdr.ini fájlt! Elõre is köszi! <#kacsint>

Alexease
Nekem is a 60-65 a jo (1 monitorra), afolott mar eleg torz. Az alap 40-es korrekt, de 1 monitorra keves:/
lac coo
<#eljen><#eljen><#taps>

Alexease
Ezek az INI-k egyszeruen irhatok, 1-2-ot teszteltem, viszonylag jol lehet proramozni a menut, es uj beallitasokat felvenni. Ha veglegesebb lesz a program, valszeg csinalok egy Advanced menut, ahova minden letezo INI allitast beteszek kapcsolora, potira, gorgetore akarmire;D
lac coo
azaz, megõrjít ez a gyenge sebbességérzet 😊))De nem kell 90 elég a 65 is, ha kicsivel többet látok az útból ...

Alexease
A APP-nal ahol allitod, van SAVE gomb, az ugy marad😊

Amugy a c:/Users/Alexease/Documents/Assetto Corsa/cfg/cars/ konyvtaron belul, autonkenti konyvtarba, a view.ini file-ba irkalja az adatokat.

Ha tul akarod allitani, mint amennyit az APP egged, azt csak itt (pl. kitolni a szelvedore a kamerat, 90-es FOV-val😄DDD).
lac coo
Autó fülke kameráját hol tudnám piszkálni, hogy úgy is maradjon ?

Alexease
A d:/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/ mappaban van LIGHTING es HDR ini is. Nalam jo, nem teszteltem oket, de valamit biztos lehet piszkalni rajta.
lac coo
Én a pageup-down billekkel szépen beállítom ....

bardocz
Én kikapcsoltam, így jó 😄D
Ginger17
Megõrülök ettõl a túltekert HDR-tõl... ráadásu lautónként más és más. A Z4-bõl kinézni (ami egyébként tényleg billeg mint a p...csa) egyszerûen tragédia. Pláne ahogyan változik ahogyan kiér az árnyékból az autó. Nekem ilyen szarok a szemeim, vagy más is kínlódik. Gagyi. <#duma>

Alexease
Cannot set degrees of rotation, Logitech Profiler settings ignored:
Make sure it targets acs.exe - not AssettoCorsa.exe, this is only the launcher of the game.
lac coo
Jól van , hagyjad ! ,) No para .

Jacek
Tök jó hogy aki még az életben nem írt ide be akarja szabályozni mit is lehet ide írni....

bardocz
Ja, csak rá kéne nézni a honlapjukra. Az alapján sajnos nem lesz Nordschleife benne, germany track néven van csak a Nürburgring lesz benne.
Totti5
Autó és pályalista már jó ideje köztudott...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kicsit szomorú vagyok..... nagyon kevés nyitott versenygépet látok.
A dobozosok annyira nem hoznak lázba ahogy eddig se ,na mind1 majd idõvel csak több lesz benne,ahogy a pályákból is biztos.
A multi is jöhetne még az idén.<#taps>
No és a pályák felhozatalára is kivi leszek<#nemtudom>
Kicsit nincs sok abból a Lotus-ból? <#vigyor>

bardocz
Egész jó GT3-as bajnokságot lehetne kezdeni rögtön az elején.