Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Igy egyelore nagyon-nagyon messze van az iR-tol, bar kerdeses, hogy ebbe a programba mennyire fontos az olyan reszletesseg: autonkent konfigolhato es mentheto kontroller es onboard beallitasok; onboard setup/group/program kapcsolok es tarcsak; 3D mozgo kapcsolok es kijelzok; stb.
Bar ha nem szamolja oket, es meg alapveto dolgokban is hianyossagok vannak (gumi/fek melegedes es kopas), akkor teljesen feleslegesek az ilyen dolgok😉
En ennyire nem voltam optimista, de abban azert remenykedtem, hogy legalabb az alap, egyertelmu auto specifikus dolgokat ossze tudja drotozni. A kipufogo hangero es hasonlo dolgok azert nem annyira fomtosak😉)
Pl. a Ferrarinal ami fontos az az 5 allasu kapcsolo (Water, Sport, Race, CT off, CST off), a felfuggesztes-valto, es esetleg a dinamikus HUD, ami a kulnfele modokhoz jelzi a keszenleti allapotot (Warmup, Go, Over).
Ez baromi érdekes lett volna 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem igy szerettek volna, de bele kellett torodniuk, hogy szimulator-tipusu dolgot kiadni keszen, dobozosban nem lehet;P Mindenki felkesz (BETA) es fejlesztes alatt allo dolgokkal nyomul, tobb-kevesebb penzert (iR, R3E, rF2, SRW).
Eldurrantani a NK-ban ellehetett úgy rémlik, de lehet csak kockásra lehetett fékezni.
Forma autósok találkoztak már valamelyik dologgal itt? Csak mert abban látszik a gumi menet közben. 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én lúzer vagyok ugye, ha egy szimulátorban a hotlapozáskor 1× értéken hagyom az üzemanyag fogyasztást és a gumikopást és nem húzom le 0-ra? <#idiota>#idiota> Csak mert így szeretem.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
http://www.youtube.com/watch?v=2QpTYJ6Anao
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
"Nulla tenaci invia est via"
Ez azért eléggé jól sikerült. 😊 Tud valaki róla mi lesz majd az online módban? Hogyan kell elképzelni egy online versenyt? Nézetek, segítségek szabályozva lesznek ugye? Ha valakinek van infója róla kérem ossza meg! A Lotus 49 irányítható, mármint nagyon barátságos más simekhez képest. Abból is van 1 a garázsban? 😊 Én azért szívesen látnék pl.: egy "Auto Union" jellegû dolgot a Lotus mellé illetve w125-ös Mercit ilyesmi autókat is.
Egyedül körözgetni... legalább a hotlapon ott vagy a másik magaddal. 😄
Sõt ha töltötök fel ghost-ot még más is használhatja. 😛 Máris ketten vagyunk a pályán. 😄
Viszont minden módban (practice, hotlap) a telemetriánál megtalálható a legjobb kör! Ez vezetett félre, gondoltam akkor azt le is játssza... 😛
Ez még egy 0.5-ás fizika maradjunk annyiban 😊))
Nem tudom rájöttetek-e de utólag (kilépés után) is el lehet menteni (meg lehet nézni) a legutóbbi replay-t. DokumentumokAssetto Corsa eplay-ben van egy cr fájl, az a legutóbbi mentés, ezt átírva megjelenik a progiban is én onnantól be lehet tölteni aztán vágni/menteni.
Foleg igy (lenne) kelleme nyomulni veluk;P
Ez valszeg maj befolyasolja a felfuggesztes szamitast is, azok a brutal kerekvetos ugratasok megszunnek😉
De szerintem ne kezdjuk/folytassuk a felfuggesztes-anomalia kitargyalasat😊
Megegyezhetunk, ami egyertelmunek tunik, hogy meg bugos a dolog, es ahogy Aris is irta, van amit meg allitgatni is kell.
Az autokkal nincs gondom, palya info kellene, mert jo a mostani, de nem artana jobb (pl. Silverstone-bol a masik ket nyomvonal, vagy Imolabol).
Es persze, ami a legfontosabb, valai jatekmod. AI vagy online lehetoseg. Amibol valszeg/talan kisletszamu online lesz, az talan kevesbe bugos😉
Amitol felek, hog egyik sem lesz, hanem beletoljak a Drift modot, esetleg a Drag-ot, a palyaval egyutt:/
Nekem ez nagyon fura ....<#nemtudom>#nemtudom>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.