Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

lac coo
Lehetne ez forditva is : amig nincs ai, tores stb, addig se auto, se palya se jatek ......Akkor mar inkabb ez, nem ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Már annyiszor le volt írva, hogy nem ugyanaz az ember írja a kódot, mint aki a modelleket keszíti.

Ai, multi, mechanikai sérülések, kerékcsere stb. kellene elõbb, nem még több pálya amin egyedül lehet körözgetni, mindenféle kopás, sérülés nélkül...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
biztos nem, ennyi pálya, fõleg a tengerentúliak biztos nincsenek lézerezve :/

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
lehet igazságod és most megszavaztatja melyik 3 jelenjen meg dec. 25-re?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hungaroring alap. Laguna Seca szerintem nagyon jó. Harmadiknak pedig az összes többit bejelölném.
Amúgy ez a pálya választás menü elárulja, hogy kb. mindegyik tervbe van /kilátásba van helyezve a jövöben, most csak felméri, inkább melyekre van nagyobb igény, én nem is tudok választani, mindkell!!!
lac coo
Reverse verziók nem lesznek ? 😛<#banplz>

bardocz
De azt meglepetésként 😄D
Alexease
Poen lenne, ha Monzabol csak a Juniort adnak oda😊 <#idiota><#zavart1>
Dietrich
+ Indyt+Bathurst 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bathurst+nord+le mans 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
Ja, nekem is sikerült végül.
Firerock
Nekem 3 is be van pipálva!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lac coo
Csak egyre tudsz, ha változtatod, elõzõrõl leveszi a szavazatod 😊

Nord+Le Mans+Hungaroring 😊)))

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Szabi
pedig van alul Change Vote gomb 😄

bardocz
Már nem engedi változtatni, pedig Suzukára is dobnék egyet.
bardocz
Ja hogy ja<#idiota>
Szabi
háromra lehet szavazni, zöldpokol+hungaroring+még valami 😄

TeeBeee
Jó hát úgy is a Nord lesz a befutó, de hát magyar ember szíve hova is húzna, mint... <#idiota>

Szabi
hmm ? 😄

Ebbõl teljesen egyértelmû az F40! 😊

bardocz
Furcsán írod a Nordschleifet.
Szabi
itt meg lehet szavazni hogy megcsinálják a Hungaroring-et is 😄

Alexease
Ez a vilzelvetezos kerekveto nagy genyo😊
Csak legyen hozza AI is, vagy legalabb online.
Szabi
na végre 😊

F40+Monza <#finom>

Én se vettem szószerint. Ráadásul bennem is felmerült egy-két korábbi vita, amikor arról volt szó, hogy ez meg az, csak csili-vili, az a lényeg, hogy jól nézzen ki és ha már megvették egy csomóan akkor miért fárasztanák magukat a fizikával, szép képeket lehet így is csinálni, stb. stb. ... <#conf>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

bardocz

Nem egy világrekord. De ez a kombó nagyon jó így.
mcmoha
<#vigyor1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Én azt fejtettem ki, ha DX után csinálják akkor billegni fog !!!<#banplz>

lac coo
Vagy ügyesen lopták 😊))

mcmoha
Nem. 😊 Ezt az iRacing belsõ forumán is kitárgyalták annak idején. Olyan jól sikerûlt, hogy sokan nem akarták elhinni, hogy nem lopott. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A DX vs "fizika" párhuzam csak irónia volt.
Úgy látszik, hogy Kunosék erõforrásait a csili-vili dolgok vitték el.
Ha most valaki olyat fog mondani, hogy majd utólag írják hozzá a "fizikai" dolgokat, akkor majd jön Laccco, aki már a pCARS esetében is többször kifejtette, hogy ez lehetetlen és nem is lesz belöle semmi... 😄

bardocz
<#worship>
Szia Küldtem privátot
lac coo
A régi jóféle rF1-es Laguna Seca az nem IR-bõl való volt ?

Alexease
Felolem publikusra is kilophatnak<#idiota>
Alexease
De a scannes eg palya, akkor a pontossaggal mar nem lehet gond😉 Mar csak a kapacitas es az engine hatarozza meg, milyen reszletesen epitik korbe a palyat.
iR Bathurs: #6506
bardocz
Ez az új valami katasztrófa. Már az elõzõ is elég gyér a régi 79-eshez képest, ami rF-ebn volt, de sikerült tovább rontani. Tök jó lenne, ha ilyen itthoni használatra ki lehetne lopni az iR-es pályákat, nem kéne róla tudnia senkinek 😄
Alexease
Valhogy ki lehetne lopni, csak nem foglalkoznak vele (talan felnek kaemmertol😛). Az nKP-ben volt iR-es palya konvert (Oulton Park)😛

Az iR-ben meg a regi (atalakitas elotti) Silverstone van:/ Ami lehet elony is, mert ha egyszer ujra scannelik, meg lesz az uj es a regi is😛
bardocz
iR-bõl nem lehetne kilopni bathurstot? Csak ilyen nem publikusnak, elég ha én megkapom<#idiota>
Tényleg iR-es silverstone meg az itteni milyen összehasonlítva? Mindkettõ lézerszkennelt.
a.carkey
"Legfeljebb tovább tart megcsinálni. 😄DD"

Steamen a "Rust" c. játéknál:

"Valve are cool guys. They let us bring Rust to Steam. They don’t try to tell us what we can and can’t do in the game. They let us push unapproved updates out whenever we want, as many as we want. They saved PC gaming."

A medve nem játék.

Alexease
Tuti keszul mar nehany auto, de valszeg nulla modolasi infokkal, vagis csak a modellek. Esetleg Aris kiadott nehany benfentes infot a korabbi csapatanak😊
De az autokkal nincs gond, az nem hianyzik hogy modoljak. Inkabb a palyakra kellene ragyurni. Bar valszeg az lesz az egyszerubb, foleg ha normalis lesz a mod resze (bar amit eddig lehetett latni, 1-1 kep, lehet hogy annnyira "szar" lesz mint az nKP:/).
De mindig vannak/lesznek megszallottak, vagyis valszeg lesznek hozza konvert palyak😉
lac coo
Hát ha divatos, menõ játék lesz, akkor eleinte talán lesz aki hajlandó moddolni rá ... Persze sok függ attól milyen modder cucc lesz alá, milyen támogatással...

Mindent meg lehet csinálni, de az idõtényezõ szabja meg leginkább, hogy mire, mennyit lehet áldozni és mennyire éri meg.

bardocz
Meg lehetne csinálni hc-re beépített segítségekkel, amivel nagyanyám is elvezeti, és akkor mindenki boldog. Fõleg nagyanyám, õ sose játszott ilyenekkel.
Szerintem semmi köze a DX-eknek, a fizikához. Itt az inkább a baj(?), hogy mindenki számára egy elérhetõ, élvezetes játékot akarnak csinálni. Az nKP nagyon nehéz és igen frusztráló lenne az EA, Codemasters közösségnek. De azt se engedheti meg magának(Kunos), hogy azoknak a szintjére butítsa le az AC-t és nem is akarná, de most már õ se lesz fiatalabb és szeretné megalapozni a jövõét. Magyarul pénzt szeretne látni. Választania kell. Vagy a HC közösséget szolgálja ki és õ lesz a hõsük. Vagy szidni fogja néhány tízezer ember, de legalább millós tételben megy el a cucc. 😊 Én a milliós eladás mellé tenném le a voksomat. 😄 Az mind szép és jó, hogy valaki nem adja fel az elveit de a túlélõösztön mindig erõsebb lesz. Szerintem még így is etalon lesz az AC, hogy sokat fog könnyülni az nKP-hoz mérten. És abban is biztos vagyok, hogy egy esetleges pénzügyi siker esetén még az is elõfordul, hogy nextgen konzolon is lehet majd nyomatni az AC-t néhány éven belül. Mert ugye, a pénz, az nagy Úr. 😊)
Szóval nem hiszem, hogy ha egy szim jól néz ki, attól rossz lesz a fizika benne. Legfeljebb tovább tart megcsinálni. 😄DD

Alexease
Ez nem ujdonsag. A moddereket mar korabban is logikusan elszipkaztak (SimBin, CARS, SRW), de itt az AC, Aris GTR2 modder volt (P&G), es valszeg az itteni tartalmakat sem az utcarol felvett "draga" munkero csinalja😊

A moding haldoklasa az AC-t is erintene, mert ok is a modolast tuztek ki celul, de itt legalabb "boven" lesz alaptartalom is, bar a palyak szama eleg karcsu.