Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis ha 1.0-ban nem lesz, akkor még is miben lesz?
Az AI-nak nincs az nem érdekel, de attól multiban még lehetne.
Meg gondolom úgy vannak vele, hogy õk sem örülnének, ha mondjuk az rF2-ben megjelennének a pályáik, ezért mindkét irányban próbálják gátolni.
Akik meg nekiallnak nullaro csinalni valamit, valszeg sose fejezik be, foleg amikor alap problemakkal kuzdenek (sose modellezett, hog ykell elinditani... sot telepiteni😄DD).
Aztan betesznek egy WIP palyamodellt:
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Így se rossz ,de azért jobb lesz ha ez változik 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ezt a padlógáz dolgot nem nagyon tudom hova tenni mert nálam nem nagyon lehet ilyeneket csinálni...sõt (bár valami rossz váltóáttétellel meg lehet oldani egy két autónál,csak az meg lassú😊 )
de persze jöhet az új gumi, ahogy azt ígérték is...
én speciel a végleges minõségû hangokat várom a legjobban...
Sok minden nem lesz még szerintem, talán az idõmérés használható lesz .
mindenesetre full tankkal a legtöbb pályán legtöbb autóval 40 -50 kört lehet menni...
gt3 autóknál 40 körös versenynél médium gumival végig lehet menni, bár lehet jobb a kemény mert elfogy a végére kicsit...
gyakorlatilag eddig azért volt bekorlátozva , mert az AI-k default setupja többségében 30 liter benzint ad csak....
multiban meg simán mindenki beállítja a teljes futamhoz szükséges benzinmennyiséget...
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
de azóta már van
Dunsfold Aerodrome 0.6-is (add transparency for trees, add track map) (Top Gear reptér)
"Nulla tenaci invia est via"
Tegnap jött a HSW-re 3 félkész pálya.
Desert Roads v0.3
Top Gear Test Track v.0.52
Eastern Creek Raceway v0.5
nem a kritikával van bajom nekem sem , hanem h belemagyaráztok dolgokat sokmindenbe...
azt írtad h az a bajod h miért nem azt írták, h "bocs srácok megcsúsztunk, csak jövõ héten lesz update..."
na ezzel van /volt bajom nekem is...Hiszen õk is ezt írták...(csak ti megálltatok az ünnepnapnál😊 )
pl Aris h miért nem kaptunk tegnap valami kisebb update-t:
""No update because by the way we do things the update build has already the beta in so we can't just upload part of it"
de h bizonyitsam h én is szkeptikus is tudok lenni 😊 :
pénteken hiába lesz munkanap Olaszban szerintem esélytelen lesz h az õ servereikre be tudjunk jutni...illetve nem hiszem h bírni fogja a terhelést 😊
a ti servereitekre meg hátha felférek😊...
Õ túl lelkes volt, én meg ezt kompenzálva szkeptikus, így jobban alszom! <#vigyor>#vigyor>
De Eastern Creek tokk jo lenne, meg ilyen shader nelkuli grafikaval is, remelem osszerakja (es kiveszi elole a brutalis uthibakat).
"Nulla tenaci invia est via"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Sztem rendben vagyunk 😊)))
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nõs topictársak tudnak errõl azért mesélni. 😊
Errõl kérdezzük meg a leendõ asszonykát is! xD
Tökre megmondhatná azt is amit írsz, mert akkor mi lesz?
Visszakérjük a pénzünket?...én most kifizetném még egyszer ha kell (pedig két hét múlva esküvõm van 😄 )
...meg egyébként sem tudom minek kell Kunos-nál is okosabb lenni, hogy bár ezt írta de tuti nem az van..ez mire jó?
..és lehet hogy mekkora üzleti biznisz ez a kéthetente update, de sajnos a többi Early Access progimra mégsem jellemzõ (bár a Next Car Game-hez megint tölt 1.2 gigát, és múlt héten is...de azt inkább nem is részletezem)
Junius 22.-n pl. lejár az rF2 online account-m, már most tudom hogy nem veszem meg megint.
Az AC-ban sem talált be minden autó (!), de messze ez a legjobb sztem, folyamatosan játszok más szimekkel is, mindig, kipróbálom az rF Lada Granta-t is (az rF nem kerülhet le a géprõl a DRM Bmw M1 hangja miatt), vagy körözök az rF2-vel, tekerem az iR-t az ismerõsöm neve alatt, csutka mindegy, lehet ez szimpi vagy nem, ..nekem vagy ez, vagy a kocsim...ez a kettõ van ami jó.
éltem olaszban írhatnék ezt-azt, de sztem az is elég hogy eddig korrekt amit ad, akkor sztem felesleges megkérdõjelezni, sorok közé látni, vélt dolgokat neki tulajdonítani.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mögötte milyen pályák végeztek? (akkor még nem volt meg nekem a játék)
Hungaroringra lehetett-e szavazni? Én örülnék neki 😊Annyira messze nem is vagyun tölük😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n