Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg abban reménykedem, hogy lesz box.
Ugyanis ha 1.0-ban nem lesz, akkor még is miben lesz?
Az AI-nak nincs az nem érdekel, de attól multiban még lehetne.
Ebben az egészben megvan a kettõsség, hogy modderbarát, ugyanakkor DLC-kbõl akarnak megélni.

Meg gondolom úgy vannak vele, hogy õk sem örülnének, ha mondjuk az rF2-ben megjelennének a pályáik, ezért mindkét irányban próbálják gátolni.

Gondolom azokat titkolják, amit még õk sem tudnak. 😊
Alexease
Remelem Kunosek titkolnak nehany palyat, mert az meg nagyon kellene nehany.
Alexease
Az mar korabban is megmondtak, hogy minden topic-ot becsuknak ami konvertalt dologrol szol😉 Valahol igazuk van, de igy csak tovabb gyilkoljak az amugy is halott modolast😛 Elfogytak az emberek es persze a lendulet is, raadasul az AC-ra csinalni valamit, valszeg eleg szar lesz (sajat editor). Foleg hogy jelenlegminden "titkos", nem mondanak semmit, meg az informaciot is pihentetik.

Akik meg nekiallnak nullaro csinalni valamit, valszeg sose fejezik be, foleg amikor alap problemakkal kuzdenek (sose modellezett, hog ykell elinditani... sot telepiteni😄DD).

Aztan betesznek egy WIP palyamodellt:

bardocz
Mivel a csávó konvertált pályákat csinált, így szépen bezárogatták a topikjait... 😄DD
Alexease
Meg johet akkor...😊)))
Dietrich
ravasz. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
nem, azt csak találgattuk 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
egyébként nem úgy volt, hogy szeptemberben jön a multi?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
A BMW M3 GT az néha kiforog, igen, De pl a Z4 Gt már nem igen, pedig gondolom nem azért van benne TC.- mert nem képes megforgatni a gumit 😊
Így se rossz ,de azért jobb lesz ha ez változik 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
nálam simán kiforog kigyorsításon néha a gt3-as is pedig a kocsiba beépített tc van...
lac coo
Hát akár milyen egybitesen is taposom a Kotus GT-nek esze ágában sincs egy picit sem kipörögni 😊 Egyesben sem 😊 OK, hogy GT, de nyilván nem véletlen, hogy valóságban is raknak bele TC-t ...😊

barcalaci84
néha azt hiszem hogy más játékot játszunk 😊
ezt a padlógáz dolgot nem nagyon tudom hova tenni mert nálam nem nagyon lehet ilyeneket csinálni...sõt (bár valami rossz váltóáttétellel meg lehet oldani egy két autónál,csak az meg lassú😊 )
de persze jöhet az új gumi, ahogy azt ígérték is...
én speciel a végleges minõségû hangokat várom a legjobban...
lac coo
Leginkább új gumi kellene, ez a padlógáz mindenhol annyira nem jön be nekem, hogy még online-ozzak is vele 😊)

Sok minden nem lesz még szerintem, talán az idõmérés használható lesz .

barcalaci84
nincs boxkiállás és 1.0-ban sem lesz még...
mindenesetre full tankkal a legtöbb pályán legtöbb autóval 40 -50 kört lehet menni...
gt3 autóknál 40 körös versenynél médium gumival végig lehet menni, bár lehet jobb a kemény mert elfogy a végére kicsit...
lac coo
Sehogy nem mûködik 😊 Illetve, ha nyomsz egy esc-et, kiteleportálsz boxba ott piszkálod majd visszamész a pályára akkor mûködik 😊

bardocz
A boxkiállás már mûködik rendesen? Nem próbáltam.
barcalaci84
szerintem multiban már kezdetektõl lehet majd hosszabb versenyt állítani...
gyakorlatilag eddig azért volt bekorlátozva , mert az AI-k default setupja többségében 30 liter benzint ad csak....
multiban meg simán mindenki beállítja a teljes futamhoz szükséges benzinmennyiséget...
bardocz
Egyelõre annak is örülnénk, ha 10 körnél hosszabb versenyt lehet majd állítani 😄D
arról van valami infó, hogy spectator mód lesz-e a multiban?
lac coo
<#vigyor><#eljen>

Top Gear Pálya kb erre jó :

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Szabi
pedig voltak, sõt még más pálya is.. 😄

de azóta már van
Dunsfold Aerodrome 0.6-is (add transparency for trees, add track map) (Top Gear reptér)

Nemtudom itt volt e linkelve, de én nem láttam. Az AC hivatalos fórumán meg nemtudom mi van mert oda még nem regeltem. Ilyen hülyeséget hogy nem lehet olvasni a fórumot bejelentkezés nélkül.....
Tegnap jött a HSW-re 3 félkész pálya.

Desert Roads v0.3
Top Gear Test Track v.0.52
Eastern Creek Raceway v0.5

barcalaci84
lelkesnek lelkes vagyok, de én is csak arra akartam kilyukadni mint b-type...
nem a kritikával van bajom nekem sem , hanem h belemagyaráztok dolgokat sokmindenbe...
azt írtad h az a bajod h miért nem azt írták, h "bocs srácok megcsúsztunk, csak jövõ héten lesz update..."
na ezzel van /volt bajom nekem is...Hiszen õk is ezt írták...(csak ti megálltatok az ünnepnapnál😊 )
pl Aris h miért nem kaptunk tegnap valami kisebb update-t:
""No update because by the way we do things the update build has already the beta in so we can't just upload part of it"

de h bizonyitsam h én is szkeptikus is tudok lenni 😊 :
pénteken hiába lesz munkanap Olaszban szerintem esélytelen lesz h az õ servereikre be tudjunk jutni...illetve nem hiszem h bírni fogja a terhelést 😊
a ti servereitekre meg hátha felférek😊...

Nem tudom mért kóstolgatsz, egy rossz szavam nem volt a cuccra, én egyedül barcilacinak reagáltam, hogy a világ egyensúlya helyreálljon. <#beka2>

Õ túl lelkes volt, én meg ezt kompenzálva szkeptikus, így jobban alszom! <#vigyor>

Alexease
Ebbol nekem a kep is eleg volt😉
De Eastern Creek tokk jo lenne, meg ilyen shader nelkuli grafikaval is, remelem osszerakja (es kiveszi elole a brutalis uthibakat).
A pálya jöhetne felõlem 😊
lac coo
Pörögne az SR, annyi a fûbeharapás ! 😄DD

Danecay
Szerintem easy-be nyomja<#banplz>

bardocz
A sivatagi kurvajó, olyan úthiba van, hogy 340-nél ugratok a paganival, aztán repülök a picsába <#idiota> De sikerült 370-el menni!
Szabi
NARDO High Speed Ring 0.7

értelme nincs sok, de legalább van már ilyen is 😄D

lac coo
Az tény, hogy ott jobb a gumik tapadás vesztése-nyerése ....Remélem egyszer itt is kipofozza valami olyasmire, megtartva a remek felfüggesztés -érzést az ffb-ben .

bardocz
Igen, semmiben sincsenek ennyire jó formulaautók. Talán az LFS-ben lévõk jók még ennyire, de azzal nagyon rég mentem. Rohadt jó, ahogy folyamatosan lehet keresztbe menni a kisebbekkel.
lac coo
NKP az így egészében átjöhetne, fõleg az Aosta pálya 😊

Alexease
Ilyen (is) kellene az AC-eb, meg a tobbi nKP-s cucc, hogy kicsit szimesebb legyen a valasztektol is.

Ahh Olasz nemzeti ünnep miatt csúszás, OK. De jövõ hét végén meg a mi nemzeti ünnepünk lesz a Hungaroringen, szóval én kérnék még egy hét csúszást 😊

Szabi
nemsokára jön a Nardò Ring mód pálya 😄

Úgy legyen! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

b-type
eladtam a pályás kocsim, eladtam az épített kocsim, vettem egy 626-s Mazda-t, meg babaszobát...a klotyón baba-mama magazint olvasgatok(!)..
Sztem rendben vagyunk 😊)))
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Azzal nincs baj, nem játszok évi 2-3000 órát ...😊

Nem is a pénzzel lesz majd baj, hanem a szabadidõ "hülyeségekre" fordításával... 😊
Nõs topictársak tudnak errõl azért mesélni. 😊

lac coo
Nálunk asszony tisztában vele, hogy ezek ingyenes játékok !

"én most kifizetném még egyszer ha kell (pedig két hét múlva esküvõm van 😄 )"
Errõl kérdezzük meg a leendõ asszonykát is! xD

b-type
Azt írja akkor az van.
Tökre megmondhatná azt is amit írsz, mert akkor mi lesz?
Visszakérjük a pénzünket?...én most kifizetném még egyszer ha kell (pedig két hét múlva esküvõm van 😄 )

...meg egyébként sem tudom minek kell Kunos-nál is okosabb lenni, hogy bár ezt írta de tuti nem az van..ez mire jó?

..és lehet hogy mekkora üzleti biznisz ez a kéthetente update, de sajnos a többi Early Access progimra mégsem jellemzõ (bár a Next Car Game-hez megint tölt 1.2 gigát, és múlt héten is...de azt inkább nem is részletezem)
Junius 22.-n pl. lejár az rF2 online account-m, már most tudom hogy nem veszem meg megint.
Az AC-ban sem talált be minden autó (!), de messze ez a legjobb sztem, folyamatosan játszok más szimekkel is, mindig, kipróbálom az rF Lada Granta-t is (az rF nem kerülhet le a géprõl a DRM Bmw M1 hangja miatt), vagy körözök az rF2-vel, tekerem az iR-t az ismerõsöm neve alatt, csutka mindegy, lehet ez szimpi vagy nem, ..nekem vagy ez, vagy a kocsim...ez a kettõ van ami jó.
éltem olaszban írhatnék ezt-azt, de sztem az is elég hogy eddig korrekt amit ad, akkor sztem felesleges megkérdõjelezni, sorok közé látni, vélt dolgokat neki tulajdonítani.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
volt valami szavazás h milyen pályákat szeretne a nép (amin a NORD gyõzött)
Mögötte milyen pályák végeztek? (akkor még nem volt meg nekem a játék)
Hungaroringra lehetett-e szavazni? Én örülnék neki 😊Annyira messze nem is vagyun tölük😊
Alexease
Le is modelleznek nehany ev alatt😊
bardocz
Igazából Targo Florio-n is futhatnának egy kört a lézerszkennerrel. Az még nagyobb.
Az hát.😊 Örök kedvenc.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n